- Konu Sahibi hidennisko
-
- #9.981
Sıkışmışlıkla ilgili olmadığını düşünüyorum. Kontrol ediyorum demiş, benim doktorum bu konuyla ilgili pek bir şey demiyordu. Yalnız bir iki kere rahimağzında yumuşama var demişti lekelenmem olduğunda. Bence şu an riskli bir haftadasın. Çok da zorda değilsen dinlenerek geçirmeni tavsiye ederim. Allah evlat acısı yaşatmasın ben 25. haftalık kaybettim bebeğimi. Bu haftalar sınır haftalar. 24. haftadan önce doğanlara pek müdahale bile yapmıyorlar. Bence canım en azından 28'e kadar dinlenerek geçirmeni tavsiye ederim. Belki senin çok bir sorunun yoktur ama biz acı tecrübeler yaşadığımız için artık yoğurdu bile üfleyerek yer olduk. Tekrar geçmiş olsun canım...
sağol canım cevapların için
umarım sende en kısa zamanda bebişe kavuşur güzel ve sağlıklı bi hamilelik geçirirsin...
Bir de kızlar bir şey daha soracağım: Doktor birliktelikten sonra hemen duş alma demişti. Bu süre ne kadar olmalı acaba? Bir saat yeterli mi acaba?
gözün aydın canım minicik annesi daha 15güne rahat rahat duyulur..allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bukez inşallahhhkızlaarr ben geldim
mercimeğimizi gördükçok şükür ama pıt pıtları duyamadık 2hafta sonra gideceğiz pıt pıtlar için
haftasıyla uyumluymuş bugün 6+2olmuşuz
enfeksiyonuma bakmadı daha çok küçük rahatsız etmeyelim enfeksiyon varsada şimdi ilaç veremem dedi 2hafta sonra kalp atışına enfeksiyona ve rahim uzunluğuna bakacak 2li testten sonra 12.haftada serklaj yapılacak:18:
Bir de kızlar bir şey daha soracağım: Doktor birliktelikten sonra hemen duş alma demişti. Bu süre ne kadar olmalı acaba? Bir saat yeterli mi acaba?
gözün aydın canım minicik annesi daha 15güne rahat rahat duyulur..allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bukez inşallahhh
canım bence garanti olsun sabah kalktığında duş al biliyosundurda gene yazim yarım saat falan bacaklarını yukarı kaldır belinin altına yastık koy ayyy utandım
Sbl hoş geldin aramıza. Allah'a şükür bu sitede çok güzel dostluklar kurulmuş geçmişte de şimdi de. İnşallah böyle devam eder. Burada benzer sorunları yaşadığımız için bizlerin birbirini anlaması daha kolay oluyor. Sen de sıkıntılar yaşamışsındır, burada yazışmak iyi geliyor insana. Tekrar aramıza hoş geldin...
hoşgeldin arkadaşım...
hoşbulduk fadikciğim sanada çok sağol
canım en az 1 saat durucan arkadaşın dedigi gibi ay bened utandım bak şimdiallah seni ne etmesin 2 oglumda uyuya kalmışım 3 gece ordan kaptım galiba yavrumu uykuda işe yarıyo bazen neyse ben çıkıyorum sonra görüşürüz
chnb arkadaşıma;
seninle kaderimiz benziyor bende senin gibi 25 haftalık 800gr erkek bebeğimi kaybettim.bende senin gibi o aralar kendimi çok yordum.hiç birşeyim yokken farkında olmadan enfeksiyon kapmışım ve 4 cm açıklıkla hastaneye yattım.3 hafta dayanabildim ve erken doğum.bebeğim 20 gün yaşadı kaybettim.
Sağol canım. Nasıl geçti günün? Ben hala yazılılarla uğraşıyorum, hem buraya bakıyorum.
Gamzeciğim sana teşekkür ediyorum...
az kaldı tatile sık dişini canım..zor iş öğretmenlik valla allah kolaylık versin..ben napim sıkıcı ah vah geciyoda çok şiddetli öksürüyorum ben yaa öksürürken doğurcam diye korkuyorum ıhlamur içiyorum ama geçmedi napsam başka?[/QUOTE
Ah canım geçmiş olsun. Pekmez, zencefilli bal iyi gelir öksürüğe. Limon sık, iç.Doktoruna da sor bir ara canım.
canım birde genelde bacakları havaya kaldır poponun altına yastık koy falan derler ya ben bu defa onları yapmadım çünkü öyle akıyor doktorum bacaklarını bük yan yat demişti hep öyle yaptım hiç akmıyor birde hemen kalkmıyordum hatta 1-2saat uyuyordum
Slm Regretcim..inanirmisin histeskopie cekgildigimden beri(gecen cuma) benimde beynimde bu soru var.acaba rahim kucuklugundenmi dusmus bebeklerim diye.
Normal buyuklugu 8cm olurmus ...bidaki randevumda ilk sorum bu olcak.
Cunku rahimde bi sorun yokmus bende..rahim agzi yetmezlighi yada rahim kucuk ondan oluyordur diye dusunuyorum.
Eger rahim kucukse o zaman hicmi cocugum olmucak benimdusunmesi bile korkunc..
Hayirlisi olur insallah..icim karardi cok kafam karisik..tum hayyalerim beklentilerim sanki yalan olcak..hic anne olamicam gibi bi his kapladi icimi.
Neyse herkese iyi geceler.
Allahdan hayirlisini diliyorum hepimiz icin.
Gamze nasılsın canım? Neler yapıyorsun? Ben hala yazılı hazırlıyorum boş günüm. Dün gece çok yağmur yağdı burada. Bahar gelmişti yine soğudu hava canım. Oralar nasıl?
Bu arada dün akşam içirdim Evicap'ı ve Zincoyu. Başta itiraz etti biraz ama sonradan kabul etti. Sabah pekmezden de içmiş.
iyiyim tatlım sen nasılsın?? hımm hıcam cok zorlama öğrencileriniyanında olsamsana yardımcı olurdum ben yağmuru cok severim bizim orda fırtınalı sağnak olur ama ben seviyorum izlemeyi ve yürümeyi burda bugün hava cok güzel ama ben 1 aydır evdeyim hapisdeyim sanki yaa sıkıldım yatyat bu erkekleri hiç anlamıyorum bir şey veriyoruz hemen itiraz zorla içiriyorsun kavga dövüş sonuçta içiçen işte öyle böyle direk yorma işte bende sorun yok diyor sanki sende sorun var diyorum vitamin diyorum yaa miktarı arttırıyor diyorum neyse sonuçta içirdim
sağol canım
adet dün geldi canım dün baya sancım vardı gün boyu uzandım...
bugün biraz daha iyiyim ama halsizlik va...canım hiç birşey yapmak istemiyor...
ama az öncede annnem çağırdı oraya gitmem lazım...
kızlaarr ben geldim
mercimeğimizi gördükçok şükür ama pıt pıtları duyamadık 2hafta sonra gideceğiz pıt pıtlar için
haftasıyla uyumluymuş bugün 6+2olmuşuz
enfeksiyonuma bakmadı daha çok küçük rahatsız etmeyelim enfeksiyon varsada şimdi ilaç veremem dedi 2hafta sonra kalp atışına enfeksiyona ve rahim uzunluğuna bakacak 2li testten sonra 12.haftada serklaj yapılacak:18:
Kız ne diyeyim, acemi gibi oldum sanki halbuki 3 hamilelik yaşamış biri olarak sorduğum soruya bak...değil mi?
Bu arada 1000. sayfayı da gördük şekerim. Hayırlı olsun.
Sağol canım en yakın tecrübe sensin şu anda...Seni dinleyeyim canım benim... Bakalım bu ya ne olacak. Her şeyden önce hayırlısı olsun ...
Birinden duymuştum sağa yatarsan erkek, sola yatarsan kız olurmuş diye doğru mudur acaba?:44:
dogru dedim yarın eşim randevu almış bebekim nasip olursa doktordan sonra görüşürüz işşallah ilaç yazdırmam lazım işşallah yavrumu gene görürüm çok güzel bir duygu bugün belimle kasıklarım çok agrıdı adet olucam gibi allahım esirgesin :18::18::18:neyse size iyi geceler demek istedim canlarım kendinize iyi bakın bebeler özletmem kendimi bu arada merak etmeyin hepiciginizi öpüyorum nanaktan ay çok utandım bak şimdi iyi geceler hepinize:86::86::86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?