- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #10.181
kızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum ,çok ağır geçiyor hamilelik valla kafamı kaldıramıyorum yataktan,bulantı yorgunluk,bilgisayr bile çok yoruyor beni.
bugün kontrole gittik 7+1 olduk kalpatışları çok güçlüydü yavrumun,iyi görünüyor gayet dedi dr.ama ben o atışı duyana kadar öldüm,çünkü bir öncekinide önce kalp atışını duydum bir sonraki kontrolde kalbi durmuştu.dr kan pıhtıhlaşması ile ilgili tek çözüm iğne dedi,pıhtılaşma varsa koraspirin falan işe yaramaz dedi,senin tahlillerindede bir sorun yok rahat ol dedi. napçam bilmiyom haftalık kontrollerine düzenli gel yeter diyor,hatta şu an progeston bile vermedi rahim ağzı boyuna göre karar vercekmiş,ama bana progestanı ilk gittiğim dr vermişti kulanıyorum zaten.
eeee nolcek şimdi,bu dr bişey içme düzenli kontrole gel yeter diyoraslında doktorada güveniyorum hem prof hem internette araştırdımçok başarılı.üff bıktım şu her doktorun farklı tedavi yöntemlerinden.
Eylem, Gamze nasılsınız? Birkaç gündür sessiz burası. Bahar gelince bizim de yapmamız gereken ziyaretleri aradan çıkaralım dedik. Pek fazla durmadım evde. İyisinizdir inşallah.
Bu arada ben hala Şafak ve Nuray'ı merak ediyorum. Doğum yaptılar mı acaba? Yaptılar da sarılık filanla mı uğraşıyorlar ne dersiniz. Birazdan yatacağım bende. Yazamazsam tekrar öpüyorum sizleri.
kızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum ,çok ağır geçiyor hamilelik valla kafamı kaldıramıyorum yataktan,bulantı yorgunluk,bilgisayr bile çok yoruyor beni.
bugün kontrole gittik 7+1 olduk kalpatışları çok güçlüydü yavrumun,iyi görünüyor gayet dedi dr.ama ben o atışı duyana kadar öldüm,çünkü bir öncekinide önce kalp atışını duydum bir sonraki kontrolde kalbi durmuştu.dr kan pıhtıhlaşması ile ilgili tek çözüm iğne dedi,pıhtılaşma varsa koraspirin falan işe yaramaz dedi,senin tahlillerindede bir sorun yok rahat ol dedi. napçam bilmiyom haftalık kontrollerine düzenli gel yeter diyor,hatta şu an progeston bile vermedi rahim ağzı boyuna göre karar vercekmiş,ama bana progestanı ilk gittiğim dr vermişti kulanıyorum zaten.
eeee nolcek şimdi,bu dr bişey içme düzenli kontrole gel yeter diyoraslında doktorada güveniyorum hem prof hem internette araştırdımçok başarılı.üff bıktım şu her doktorun farklı tedavi yöntemlerinden.
Bu arada Evicap ve zinco pek de etkili olmadı kızlar. Eşim bu aralar çok yoruluyor işinde. Ondan mı dersiniz? Benim lekelenmem geçti, dünden beri yok ama biraz kasık ağrım var, yumurtlama dönemim olbilir bu aralar ama şeffaf akıntım hep çok olurdu bu dönemde şimdi ise belli belirsiz. Doktor bu ay olmayabilir deyince pek de hevesim kalmadı açıkçası. Nasrettin Hoca misali ya tutarsa diye uğraşıyorum işte...
Canım ben şunu anladım. Allaha tevekkül edip güvenebileceğin bir doktor seçip kafanı pek bulandırmamak lazım. Gerçekten buradan da çok okuduk her doktorun yöntemi farklı. Tek doğru yok gibi. Sen güvendiysen doktorunun dediklerini yap.
Bu arada kızlar bu akşam gittiğimiz aile yeni evli. 5 aylık ve ilk geceden hamile kalmış. Benm özel hastanedeki doktoruma gidiyor, memnun. Bir de kötü haber duydum : Fakültedeki gittiğim doktor 5 yıl kadar önce gittiğimiz beyin amcasının kızının doğumunu yaptırmış ama malesef ikiz hamileymiş hem bebekleri hem anneyi kaybetmişler. Kafam karıştı. Doktorların benzer vakalrını duyuyoruz ama tanıdık birinden duyunca biraz çekindim doğrusu.:44:
geçmiş olsun paşam bu diş ağrısı senin yakanı bırakmayacak galiba...
ah bebem ne çektigimi bir rabbim biliyo birşeyde elimden gelmiyo gelse keşke ilk işim dişçiden randevu alıcam gidcen cesaretimi topluyum işşallah inan 9 ay çekemem yoksa halim perişan yane
herkese hayırlı pazarlar
maşşallah bebekim diyip bir tüh tüh deyimde bariselamlar kızlar nasılsınız hepinizi çok özledim çok merak ediyorum ama giremiyorum malesef pc ye bi oturdummu kalkamıyorum uzun süre oturuncada belim kopuyo ağrıdan eşim izin vermiyo oyuzdendünsabah hafif bi ağrım oldu bende kendi drma değilde en yakın hastaneye gittim zaten pazartesi günü randevumuz var uzak bana biraz okadar yolu çekmiyim diye neyse bi sorun çıkmadı Allaha şükür gaz sancısıdır muhtemelen dedi açıklık yada kısalmam da yok 44 mm civarında dedi enson 1 ay önce ayrıntılıya gittiğimdede 46 mm çıkmıştı .. kızım 966 gram olmuş boyuda ortalama 36 cm kıpır kıpır teyzeleri hiç durmuyo bıcırık kızım biraz yaramaz olcağa benziyo hareketleri artık dışardan çok net görünüyo çok güzel bişey ya işallah hepimiz rahat rahat güzel güzel geçiririz şu dönemi bu arada kızmın adı ela olucak ..
yarın drun dediklerinide yazarım size işallah .. herkese iyi pazarlar...
canım rabbim yardımcın olsun darısı başıma işşallah sag saglim geçer işşşallah dikişim sen sıranı saldın darısı bizlerim başına rabbim bizede cesaret versinde olsun işşallah sag saglim çıkayım hastaneden bu arada serklaja kaç tl verdim bebekim merak ettimde:44::44::44::44:sevtuncun, ben tampon olayını hiç duymamıştım ama benim doktorum koymuş. kanamayı kessin diye herhalde. 10 gün yat demedi. 1 hafta dikkat et dedi. banyomu 1 hafta sonra yapabilcem. 1 hafta sonra normal yaşantına dönebilirsin dedi. ama ben genede çalışmıcam.
benim öncekinde yapılmıştı serklaj ama olmamıştı suyum kalmayınca dikişler alınmıştı. serklaj konusunda tecrübeliyim yani ama bu beni daha çok korkutuyor öncekinde bişey bilmiyordum doktorum acil serklaj dedi hemen aynı gün yapılmıştı hiç bişey anlamamıştım ama şimdi bunda herşeyi biliyorum öncesini sonrasını kendimi kasacağım galiba. inşallah zamanı geldiğinde hayırlısıyla bizde atlatırız
aaa mayısın ikisimi canım belki aynı bile olabiliriz biz daha karar vermedik ama biraz konuştuk doktorum çok beklemeyecek öncekinde 13.haftamda kanamam olmuştu ve açılmaya başlamıştı o yüzden 2li test yapıldıktan sonra hemen serklaj yapılacak doktorumun ameliyat günü pazartesi yani mayısın 2si yada 9u olacak:18: en iyisi elele tutuşup birlikte gidelim
evet canım yaa ne güzel olur eşler girse benimki çok meraklıdır zaten alsalar girer. doğuma alıyorlarda ameliyata almıyorlar. aaa aklıma geldi şimdi ben yinede sorayım doktoruma şansımı deneyim okadar para vercem eşimde girsingörsün neler çektiğimide bana iyi davransın
canlarım teşekkürler hepinize üzmüş oldum sizide istemeden ama eşim ve annem bile sizin kadar anlamıyor beni..şimdi daha iyiyim istanbuldan kuzenlerim geldi bugün çok moral verdiler kızıma minnak minnak elbiseler ciciler getirmişler...herkesler iyidir inşallah allaha emanet oluninan üzmek degil tabi ama senin yaşadıgını ben çok iyi anlıyorum bende senin kafandanım birde bu taraftan bak biz burdayız bribirimize destek olucaz işşallah rabbim işşallah 40 haftaları gösterinde sende dalga geçerim kız daha dogurmadınmı deye sana bende görebilirim işşallah o haftaları
Bu arada Evicap ve zinco pek de etkili olmadı kızlar. Eşim bu aralar çok yoruluyor işinde. Ondan mı dersiniz? Benim lekelenmem geçti, dünden beri yok ama biraz kasık ağrım var, yumurtlama dönemim olbilir bu aralar ama şeffaf akıntım hep çok olurdu bu dönemde şimdi ise belli belirsiz. Doktor bu ay olmayabilir deyince pek de hevesim kalmadı açıkçası. Nasrettin Hoca misali ya tutarsa diye uğraşıyorum işte...
canım eşine keçi boynuzuyla havuş suyu içir derim ben senin yumurtalara savaş açalım biz hade bir çatlasalar annecikleri neler alıcak haberleri yok eltim dogurmuş allahım nazardan saklasın maşşallah çok şeker kendisini sevmem ama bebegin suçu yok malesef ne deyim bir şey diyemiyorum bizde görürüz işşallah kucagımıza aldıgımız günleri işşallah
inan üzmek degil tabi ama senin yaşadıgını ben çok iyi anlıyorum bende senin kafandanım birde bu taraftan bak biz burdayız bribirimize destek olucaz işşallah rabbim işşallah 40 haftaları gösterinde sende dalga geçerim kız daha dogurmadınmı deye sana bende görebilirim işşallah o haftaları
koca göbekli, dicem sana gelip ben dogurtucam dicem sana görürüsün bakayy inşallah yeterki göreyim sen istediğin kadar dalga geçebilirsin..görüceksin allahın izniyle canım ben çok inanıyorum buna..
sevtuncum ben hastaneye toplam yatma ücreti ile birlikte 305 tl verdim.
koca göbekli, dicem sana gelip ben dogurtucam dicem sana görürüsün bak
canım iyi benim doktor fındıkızadeye gönderdi eşimi serklaj takımını al diye nasip olursa işşallah mayısta dikişim var :18::18::18:allahtan hayırlısı artık
Eylem, Gamze nasılsınız? Birkaç gündür sessiz burası. Bahar gelince bizim de yapmamız gereken ziyaretleri aradan çıkaralım dedik. Pek fazla durmadım evde. İyisinizdir inşallah.
Bu arada ben hala Şafak ve Nuray'ı merak ediyorum. Doğum yaptılar mı acaba? Yaptılar da sarılık filanla mı uğraşıyorlar ne dersiniz. Birazdan yatacağım bende. Yazamazsam tekrar öpüyorum sizleri.
iyiyim tatlı koca evdeydi yaa giremedim int. ye dün kavga ettik üstelik cok canım sıkkın hep ailesi yüzünden kavga diyorz özellikle annesi yüzündensıkıldım artık
canım biz keçi boynuzu küründen memnun kaldıkama sen keçi boynuzu pekmezi almışsın kür direk kana karışıyormuş daha iyiyidi ama pekmezdende fayda gören varmış ama kürden 1 hafta sonra etkisini gördük kasık ağrın yumurtan bugün yarın catlar tatlım VE akıntın gelir sen kafana takma rahat ol sen koçişine güzel görün tadını cıkardın.... takdir allahı...canım bana hiç olmaz dediler neler neler allah verdikten sonra olur...
maşşallah bebekim diyip bir tüh tüh deyimde bariadıyla yaşasın işallah yavrum benim çizelge koysan iti olucek bebem ya
canım rabbim yardımcın olsun darısı başıma işşallah sag saglim geçer işşşallah dikişim sen sıranı saldın darısı bizlerim başına rabbim bizede cesaret versinde olsun işşallah sag saglim çıkayım hastaneden bu arada serklaja kaç tl verdim bebekim merak ettimde:44::44::44::44:
canım nasıl olur bizim gibi hastalara veriyolar bein doktor üstüne pasa pasa dedi biterse kesin al yedekte kalsın diye sen bir başka doktorada git istersen bak bu benim doktor dalında uzman ama benim bir ablamın doktoru var nasip olursa onada gidicem bir de bakalım o ne diyo yaradan yardımcımız olsun işşallah
evet canım hade gel gele ele tutuşak yaptıralım ne demişler birlikten kuvvet dogar demi allahım yardımcımız olsun işşallah
inan üzmek degil tabi ama senin yaşadıgını ben çok iyi anlıyorum bende senin kafandanım birde bu taraftan bak biz burdayız bribirimize destek olucaz işşallah rabbim işşallah 40 haftaları gösterinde sende dalga geçerim kız daha dogurmadınmı deye sana bende görebilirim işşallah o haftaları
canım eşine keçi boynuzuyla havuş suyu içir derim ben senin yumurtalara savaş açalım biz hade bir çatlasalar annecikleri neler alıcak haberleri yok eltim dogurmuş allahım nazardan saklasın maşşallah çok şeker kendisini sevmem ama bebegin suçu yok malesef ne deyim bir şey diyemiyorum bizde görürüz işşallah kucagımıza aldıgımız günleri işşallah
Ne bileyim be canım... Bakalım ne gösterecek zaman. Eltinin bebeği de hayırlısı olsun. Boş ver iyilik sende kalsın. Gidip görmen iyi olmuş bence. O da belki pişman olur bir gün... İyi bak kendine tamam mı canım...
arkadaslar bugun 29 bitti cok sukur dun serumlari cikartmislardi hapa basladim dun yine baya seetlesmelerim olmustu korktum herhalde cikmicam hastaneden diye ama iki saatte bir prepar yutuyorum o iyi geldi bugun cok sukur iyiyim doktorun gelmesini bekliyorum aksam gelcek buyuk ihtimal ugun yada yarin ins evimizdeyim cok sukur.
Gamze okuldayım canım öğrencilerim gelmemiş yarın yazılıları var diyei OTURUYORUM ÖĞRETMENLER ODASINDA. bAKAYIM DEDİM NE VAR NE YOK DİYE. tARTIŞMALAR OLUYOR ARASIRA. çOK DERT ETMEMEYE ÇALIŞ. İnsan takıyor takma diyemem ama bebeğini düşün yalnızca. Aslında internete göre yumurtlama dönemim bugün bitmiş oluyor. Ben bu ay hiç anlamadım zaten ne olduğunu. Kısmet artık. Daha öncekilerde istediğim zaman hamile kaldığım için buna anlam veremedim. Kafamda bir sürü düşünce oluştu. Bir sürü film filan çektirdim poliplerimi aldırdım umarım o işlemler esnasında bir sorun olmamıştır. Şimdi nisanın ortalarında fakültenin yaptığı tahliller çıkacak. Aklıma bir de şu geldi kimidi hatırlamıyorum bir arkadaşımızındoktoru aspirin hamileliği engeelyor demişti Regrete'nin doktoru demişti acaba? Acaba kullanmasamaydım coraspin şimdiden? Ne bileyim kafam karışık işte...
Sen de üzülme fazla canım...
canım ben coraspirinden olduğunu düşünmüyorum ...polipler nedir anlamadım :26: amaliyat mı?? oldun ???? canım stres yapıyorsun bence sen bide clomen kullanmışsın hiç senin dr anlamadım ne yapmak istediğini bence günlerini gecirme bazen 2-3 gün sonrayada kayıyor gün aşırı devamleken gelmemesi de güzel rayına giriyordur artık rahiminden...
canım bizim sıkıntımız biraz büyük ve karşık bir başkası olsa asla konuşmazdı kayınvaldesiyle bıktım büyüklük yapmaktanallatan almaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?