Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Geçen gün annemler dayımlara gitmiş kamerayla bizimle görüşmek istiyorlar. Ben cahilim dedim ya. Diyorumki annaeme eşim gelsin o zaman. Annem söyleniyor ne biçim öğretmensin sen, küçücük çocuklar bile biliyor diye kızdı. Okul işlerinden fırsat bulup da öğrenemedim mi desem teknolojik şeyleri zor mu öğreniyorum desem... Buraya 8 Ocaktan beri yazmaya başladım. O küçük sarı sevimli şeyleri bile koymayı yeni Fadik'ten öğrendim.

Yaren merhaba nasılsın, birkaç sayfa önce emzirmede beslenmeyle ilgili gittiğim hastanenin sitesinden yazı kopyaladım. Bak istersen canım. Bebiş nasıl? Güldenaz'dan haberin var mı? Bebeğinin adına ne koydu o?

Arkadaslar cıktım bugun hastaneden suan ıyım cok sukur persembe baska doktorda kontrolum var pazartesıde kendı doktorumda hayırlısı bakalım.

Benımkınıde yazın kızım olcak 13 hazıran da tabı erken olma ıhtımalı var ıns olmazda
ısmıde azra dusunuyoruz tam bellı degılde.

Yaren merhaba nasılsın, birkaç sayfa önce emzirmede beslenmeyle ilgili gittiğim hastanenin sitesinden yazı kopyaladım. Bak istersen canım. Bebiş nasıl? Güldenaz'dan haberin var mı? Bebeğinin adına ne koydu o?

merhaba canım bende geçmişe bir göz attım yazını gördüm canım çok güzel bende bir çoğunu uyguluyorum ama canım işte sütümde fazla bir artış olmadı henüz demekki bünyeyle alakalı birazda hala günde üç dört kez mama veriyorum sütüm üç dört saat bekleyince yeterli oluyor sık sık emzirince yetmiyor ağlıyor bebek mama yapıyorum o zaman..ama gelişimi iyi çok şükür cuma kontrolü ve aşısı vardı doktor gelişimini beğendi bir kilo almış maşallah.. bizden böyle işte canım..güldenazdan hiç haberim yok canım bende buraya gelip bakıyorum belki girer diye..ismini ne koydu onuda bilmiyorum..
samyeli dikişin iyi geçmiş çok sevindim.. inşallah sonuna kadar herşey dilediğin gibi olur arkadaşım..
eylemcim bebeğe alışveriş yapamadığın için üzülme..bende yapamamıştım hamilelik pisikolojisiyle zaman zaman bende senin gibi üzülüyordum.. ama inanki hiç önemi yok kırkın çıkana kadar alınan giysiler yavaş yavaş küçülmeye başlıyor, bundan sonra tekrar alışveriş yapmak gerekecek bende sabırsızlıkla bekliyorum bebişime alışveriş yapmayı bundan sonra..zaten hediyede çok geliyor.. tek üzüldüğün bu olsun yani canım.. önemi yok inanki

ANNE VE BEBEKLERİMİZ
Adı Cinsiyeti Doğum tarihi Bebeğin adı
yaren kız Sezin
Güldenaz
Tatlışoğlu 03.03.2011 İlke

HAMİLELERİMİZ
Adı Cinsiyeti Beklenen doğum tarihi
Şafak
Nuray
Ayer
Eylem kız 25.05.2011
Özlem
Elfce kız 23.06.2011 (ELA )
Ardatuana
Mavinilay
Samyeli26 22.09.2011
Tubacozar
Paşam 31.10.2011
Crameren
Tubaaoz 13.11.2011
gamze81 erkek 27.09.2011

HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Kullanıcı adı Müjdeyi Vereceği Tarih
Fadik 24 nisan
Chnb 12 nisan
Ceylinirem 14 nisan

geçmiş olsun canım.. inşallah bebişini vaktinde kucağına alırsın.. ismide güzelmiş.. adıyla yaşasın inşallah

gamzecim tablo harika olmuş eline sağlık.. hamişlerimizde çoğalmış.. :82:darısı diğer kızlara inşallah tez zamanda:81:

ANNE VE BEBEKLERİMİZ
yaren kız Sezin
Güldenaz

HAMİLELERİMİZ
Şafak
Nuray
Ayer
Eylem kız 25.05.2011
Özlem
Ardatuana kız 13.06.2011(AZRA )
Mavinilay
Samyeli26 22.09.2011
Tubacozar
Paşam 31.10.2011
Crameren
Tubaaoz 13.11.2011
gamze81 erkek 27.09.2011

Fadik 24 nisan
Chnb 12 nisan
Ceylinirem 14 nisan

gamzecim tablo harika olmuş eline sağlık.. hamişlerimizde çoğalmış.. :82:darısı diğer kızlara inşallah tez zamanda:81:

rica ederim canım ... arkadaşlar yapmamı istediler ben yayınladım ama birine devretmem lazım kim düzenli alırki :26: amin inşallah liste her kese uğurlu gelicek hamişler bebeğine kızlarda yakın zamanda güzel haberlerle gelicekler

hadi yaa ben bu işin kurdu oldum artık 24 saat acık sayfam her şşeyi öğrendim valla sen yeniymişsin öğrenirsin zamanla

hadi yaa ben bu işin kurdu oldum artık 24 saat acık sayfam her şşeyi öğrendim valla sen yeniymişsin öğrenirsin zamanla

canım aynı sorunu bende yaşıyodum ama bebeğim için güçlü oldum hep ona sarıldım kendi ailem ve eşimin arasında kaldım bende kayınvalide rahmetli oldu geçen sene 1 nisanda ama ondanda çok çektim sadece bebeğini düşün o çok iyi ve sana ihtiyacı var..bu arada benim kızımın adıda duru olacak bende 2 yıldır sitedeyim hiç bilmiyorum böyle tablo falan yapmayı

Canım büyük değişiklikler olmadıkça liste değişmezse pek de yorucu olmaz inşallah...

ANNE VE BEBEKLERİMİZ
yaren kız Sezin
Güldenaz

HAMİLELERİMİZ
Şafak
Nuray
Ayer
Eylem kız 25.05.2011
Özlem
Ardatuana kız 13.06.2011(AZRA )
Mavinilay
Samyeli26 22.09.2011
Tubacozar
Paşam 31.10.2011
Crameren
Tubaaoz 13.11.2011
gamze81 erkek 27.09.2011

Fadik 21 nisan
Chnb 12 nisan
Ceylinirem 14 nisan

adet tarihim yanlıştı düzelttim....
gamzecim ellerine sağlık canım

hayırlı geceler canlar...
benim bu sıra biraz canım sıkkın...
hiç kk ya girme hevesim yok şimdi girdim geçmişi okuyayım dedim ama hiç içimden gelmiyo...
ben belki bu sıralar gelemem...
beni merak etmeyin ciddi birşey yok...
sizleri seviyorum

:) benim doktorumdu onu diyen,ama biliyosunuz sayısız doktora gittim ben..üç düşükten sonra bana doktor hamile kalmadan bunu içiceksin demişti,bende sekiz ay kadar içmiştim,sonra gittiğim başka bi doktor ( medicalpark tüp bebek ün.sorm. Serdar KOÇ ) coraspin hamile kalmadan önce içilirse hamile kalmanı güçleştirir demişti,kan pıhtılaşması için hamile kalır kalmaz iğneye başlamalıyız demişti..Bilemiyorum tabii, doktor yorumu bu ,ama ondan sonra gittiğim ne yücel karaman ne de son gebeliğimdeki doktorum coraspin vermedi bana,ne hamilelikte ne öncesinde..fragmin ve fraxiparin kan sulandırıcı iğne kullandım,belki de coraspin kan pıhtılaşmasının çok yoğun olmadığı durumlarda mı veriliyor tedbir amaçlı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…