- Konu Sahibi hidennisko
-
- #10.221
Eline sağlık canım galiba Fadik'in 24 Nisan canım. Gerçi o düzeltir... İlke bebek kız.
tatlım ilke bebek kimin fadikin adet tarihimi?? o :26:
Yaren merhaba nasılsın, birkaç sayfa önce emzirmede beslenmeyle ilgili gittiğim hastanenin sitesinden yazı kopyaladım. Bak istersen canım. Bebiş nasıl? Güldenaz'dan haberin var mı? Bebeğinin adına ne koydu o?
Arkadaslar cıktım bugun hastaneden suan ıyım cok sukur persembe baska doktorda kontrolum var pazartesıde kendı doktorumda hayırlısı bakalım.
Benımkınıde yazın kızım olcak 13 hazıran da tabı erken olma ıhtımalı var ıns olmazda
ısmıde azra dusunuyoruz tam bellı degılde.
ANNE VE BEBEKLERİMİZ
Adı Cinsiyeti Doğum tarihi Bebeğin adı
yaren kız Sezin
Güldenaz
Tatlışoğlu 03.03.2011 İlke
HAMİLELERİMİZ
Adı Cinsiyeti Beklenen doğum tarihi
Şafak
Nuray
Ayer
Eylem kız 25.05.2011
Özlem
Elfce kız 23.06.2011 (ELA )
Ardatuana
Mavinilay
Samyeli26 22.09.2011
Tubacozar
Paşam 31.10.2011
Crameren
Tubaaoz 13.11.2011
gamze81 erkek 27.09.2011
HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Kullanıcı adı Müjdeyi Vereceği Tarih
Fadik 24 nisan
Chnb 12 nisan
Ceylinirem 14 nisan
gamzecim tablo harika olmuş eline sağlık..hamişlerimizde çoğalmış.. :82:darısı diğer kızlara inşallah tez zamanda:81:
Geçen gün annemler dayımlara gitmiş kamerayla bizimle görüşmek istiyorlar. Ben cahilim dedim ya. Diyorumki annaeme eşim gelsin o zaman. Annem söyleniyor ne biçim öğretmensin sen, küçücük çocuklar bile biliyor diye kızdı. Okul işlerinden fırsat bulup da öğrenemedim mi desem teknolojik şeyleri zor mu öğreniyorum desem... Buraya 8 Ocaktan beri yazmaya başladım. O küçük sarı sevimli şeyleri bile koymayı yeni Fadik'ten öğrendim.
iyiyim tatlı koca evdeydi yaa giremedim int. ye dün kavga ettik üstelik cok canım sıkkın hep ailesi yüzünden kavga diyorz özellikle annesi yüzündensıkıldım artık
canım biz keçi boynuzu küründen memnun kaldıkama sen keçi boynuzu pekmezi almışsın kür direk kana karışıyormuş daha iyiyidi ama pekmezdende fayda gören varmış ama kürden 1 hafta sonra etkisini gördük kasık ağrın yumurtan bugün yarın catlar tatlım VE akıntın gelir sen kafana takma rahat ol sen koçişine güzel görün tadını cıkardın.... takdir allahı...canım bana hiç olmaz dediler neler neler allah verdikten sonra olur...
hadi yaa ben bu işin kurdu oldum artık24 saat acık sayfam her şşeyi öğrendim valla sen yeniymişsin öğrenirsin zamanla
rica ederim canım ... arkadaşlar yapmamı istediler ben yayınladım ama birine devretmem lazım kim düzenli alırki :26: amin inşallah liste her kese uğurlu gelicekhamişler bebeğine kızlarda yakın zamanda güzel haberlerle gelicekler
Yok canım benim doktorum söylemedi böyle birşey.Ama bu konunun yazıldığını hatırlıyorum bende,aspirin hamile kalmayı zorlaştırır yazmıştı bir arkadaşımız ama kimin dr hatırlayamıyorum.
Hay Allah iyiliğini versin.Ne kolaymış. Yavaş yavaş öğreniyorum. Bir de ben herkese ayrı yazabiliyorum. Alt alta nasıl alıntı yapıldığını da bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?