- Konu Sahibi hidennisko
-
- #10.241
Gamze ben biraz cahilim teknoloji konusunda. Bunu beğendi filan yazıyorsunuz ya nereden yazıyorsunuz gülüm?
:) benim doktorumdu onu diyen,ama biliyosunuz sayısız doktora gittim ben..üç düşükten sonra bana doktor hamile kalmadan bunu içiceksin demişti,bende sekiz ay kadar içmiştim,sonra gittiğim başka bi doktor ( medicalpark tüp bebek ün.sorm. Serdar KOÇ ) coraspin hamile kalmadan önce içilirse hamile kalmanı güçleştirir demişti,kan pıhtılaşması için hamile kalır kalmaz iğneye başlamalıyız demişti..Bilemiyorum tabii, doktor yorumu bu ,ama ondan sonra gittiğim ne yücel karaman ne de son gebeliğimdeki doktorum coraspin vermedi bana,ne hamilelikte ne öncesinde..fragmin ve fraxiparin kan sulandırıcı iğne kullandım,belki de coraspin kan pıhtılaşmasının çok yoğun olmadığı durumlarda mı veriliyor tedbir amaçlı?
canım bal alıntı al yazıyoya orda yanında b,r kutu var onu tıklıyosun çarpı işareti gibi görünüyo çeltikte siz hani ögretmenler yazılılarda yapıyosunuzya aynı öyle yazıcaklarını ekenarını tıklıcam sonra alıntıya bas alt alta yazıyo zaten bak aralarına yazıcan unutma çok kolay yap bakıyım bir bakalım oluyomuHay Allah iyiliğini versin.Ne kolaymış. Yavaş yavaş öğreniyorum. Bir de ben herkese ayrı yazabiliyorum. Alt alta nasıl alıntı yapıldığını da bilmiyorum.
canım kalbinden ne geçiyosa rabbim nasip etsin kız olsun erkek olsun saglıklı olsunda gerisi boşArkadaslar cıktım bugun hastaneden suan ıyım cok sukur persembe baska doktorda kontrolum var pazartesıde kendı doktorumda hayırlısı bakalım.
Benımkınıde yazın kızım olcak 13 hazıran da tabı erken olma ıhtımalı var ıns olmazda
ısmıde azra dusunuyoruz tam bellı degılde.
canım nasılsın görüşmeyeli ben sevtunmerhaba canım bende geçmişe bir göz attım yazını gördüm canım çok güzel bende bir çoğunu uyguluyorum ama canım işte sütümde fazla bir artış olmadı henüz demekki bünyeyle alakalı birazda hala günde üç dört kez mama veriyorum sütüm üç dört saat bekleyince yeterli oluyor sık sık emzirince yetmiyor ağlıyor bebek mama yapıyorum o zaman..ama gelişimi iyi çok şükür cuma kontrolü ve aşısı vardı doktor gelişimini beğendi bir kilo almış maşallah.. bizden böyle işte canım..güldenazdan hiç haberim yok canım bende buraya gelip bakıyorum belki girer diye..ismini ne koydu onuda bilmiyorum..
samyeli dikişin iyi geçmiş çok sevindim.. inşallah sonuna kadar herşey dilediğin gibi olur arkadaşım..
eylemcim bebeğe alışveriş yapamadığın için üzülme..bende yapamamıştım hamilelik pisikolojisiyle zaman zaman bende senin gibi üzülüyordum.. ama inanki hiç önemi yok kırkın çıkana kadar alınan giysiler yavaş yavaş küçülmeye başlıyor, bundan sonra tekrar alışveriş yapmak gerekecek bende sabırsızlıkla bekliyorum bebişime alışveriş yapmayı bundan sonra..zaten hediyede çok geliyor.. tek üzüldüğün bu olsun yani canım.. önemi yok inanki
canım inan ben becerebilsem seve seve ama nasıl oldugunu bilmiyorumrica ederim canım ... arkadaşlar yapmamı istediler ben yayınladım ama birine devretmem lazım kim düzenli alırki :26: amin inşallah liste her kese uğurlu gelicekhamişler bebeğine kızlarda yakın zamanda güzel haberlerle gelicekler
evet canım dedigin dogru içimizdeki varlıkcanım aynı sorunu bende yaşıyodum ama bebeğim için güçlü oldum hep ona sarıldım kendi ailem ve eşimin arasında kaldım bende kayınvalide rahmetli oldu geçen sene 1 nisanda ama ondanda çok çektim sadece bebeğini düşün o çok iyi ve sana ihtiyacı var..bu arada benim kızımın adıda duru olacak bende 2 yıldır sitedeyim hiç bilmiyorum böyle tablo falan yapmayı
hayırlı geceler canlar...
benim bu sıra biraz canım sıkkın...
hiç kk ya girme hevesim yok şimdi girdim geçmişi okuyayım dedim ama hiç içimden gelmiyo...
ben belki bu sıralar gelemem...
beni merak etmeyin ciddi birşey yok...
sizleri seviyorum
canım bal alıntı al yazıyoya orda yanında b,r kutu var onu tıklıyosun çarpı işareti gibi görünüyo çeltikte siz hani ögretmenler yazılılarda yapıyosunuzya aynı öyle yazıcaklarını ekenarını tıklıcam sonra alıntıya bas alt alta yazıyo zaten bak aralarına yazıcan unutma çok kolay yap bakıyım bir bakalım oluyomu
canım kalbinden ne geçiyosa rabbim nasip etsin kız olsun erkek olsun saglıklı olsunda gerisi boş
canım nasılsın görüşmeyeli ben sevtuninan bir süt yapan şeyleri duyuyum yazıyorum senin için aklımdasın hep yani beyaz üzün ye sütü artırıyomuş haberin olsun gene duyarsam yazarım rabbim bebegine saglık sana süt versin işşallah bol bol
canım inan ben becerebilsem seve seve ama nasıl oldugunu bilmiyorumögretilirse seve seve ama aklıma zor girer sabırlı biri varsa göstersin bana
evet canım dedigin dogru içimizdeki varlıkrabbimizin hediyesi rabbime şükürler olsun bizlere bahşettigi için onlar için sabırlı olmalıyız güçlü olmalıyız insanlar ne kadar üzseler kırsalar düşünmemiz lazım karnımızdakiler önemli gerisi boş yavrum çok çekiyo benden dişim sabah bir başladı 7 buçuga kadar çektiricem sonunda ama ilk 3 ay olmaz dediler ah yavrum anacın neler çek,iyo sana zarar gelmesin diye işşallah sende annecine hayırlı evlat olursun sag saglim seni doguruyum daha bir şey istemiyorum sana böyle şirinlikler yapıcak annecigin işşallah bu sefer mükafatımı alıcam rabbimin izniyle
canım rabbim kalbine serinlik versin mutluluk versin işşallah birde bakmışsın mucizen seninle inan size bir şey diyeyimmi olmasaydı benim olmazdı çok zordu yani ama rabbim verince veriyo bebegim öldügünde yemeden içmeden kesildim eşim çok kızdı gel dedi gezmeye alışverişe götürüyüm seni yok dedim her seferinde ama dedim bir gün rabbin aldı rabbin verdi rabbinle kavgamı ediceksin dedim kendi kendime bizde üzülüyoruz ama eşler belli etmese bile onlar çok üzülüyor ben dogum ettim kaynanamlara geldim uyudumyataktan kalktımki eşim annesinin dizlerine yatmış şunları diyodu annecim ne yiyor ne içiyo ölü gibi oldu diyor onu dedi gördükçe içimden birşeyler kopuyo belli etmiyorum ama dedi üzüntümü onu öyle gördükçe kahroluyorum diyodu analı ogullu agladıla sonra dedim kendi lendime sen ne yapıyosun eşin için dayan dedim aglasamda üzülsemde belli etmedim eşime oda baktım mutlu oluyo devam ettim hiç bilmedi ama içimde neler ne fırtınalar kopuyodayanmamız lazım dayanmalıyız canım ne olursa olsun hayat okadar kısaki eşler bizlerden beter oluyolar ama bilmiyolar bizim neler çektigimizi ne demişler babanın bir yanar cigeri annenin bin acımızı hafifletmemiz lazım birbirimize destek olduktan sonra sırtımız yere gelmez hadi canım biraz mutluluk biraz sabır birazda istek okadar biz bak burdayız bunu unutma canımız hepimizin acıdı ama dayanmamız lazım gel bakıyım sen benim tombul şefkatli kollarıma allahım sana tez zamanda evlatla mükafatlandırsında işşallah benim gibi hepinizde mutlu olursunuz benim gibi garibi sevindirdi yaradan sizleride tez zammanda sevindirsin işşallah
canım aynı sorunu bende yaşıyodum ama bebeğim için güçlü oldum hep ona sarıldım kendi ailem ve eşimin arasında kaldım bende kayınvalide rahmetli oldu geçen sene 1 nisanda ama ondanda çok çektim sadece bebeğini düşün o çok iyi ve sana ihtiyacı var..bu arada benim kızımın adıda duru olacak bende 2 yıldır sitedeyim hiç bilmiyorum böyle tablo falan yapmayı
Eylemciğim nasılsın, güzel kardeşim benim?
canımmm iyiyim yeni gördüm sen nasılsın?
ANNE VE BEBEKLERİMİZ
Adı Cinsiyeti Doğum tarihi Bebeğin adı
yaren kız Sezin
Güldenaz
Tatlışoğlu 03.03.2011 İlke
HAMİLELERİMİZ
Adı Cinsiyeti Beklenen doğum tarihi
Şafak
Nuray
Ayer
Eylem kız 25.05.2011(DURU )
Özlem
Elfce kız 23.06.2011 (ELA )
Ardatuana kız 13.06.2011(AZRA )
Mavinilay
Samyeli26 22.09.2011
Tubacozar
Paşam 31.10.2011
Crameren
Tubaaoz 13.11.2011
gamze81 erkek 27.09.2011
HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Kullanıcı adı Müjdeyi Vereceği Tarih
Fadik 21 nisan
Chnb 12 nisan
Ceylinirem 14 nisan
Jorjetciğim nasılsın bu aralar fazla yazmadın ben de merak etmeye başlamıştım seni.
3 düşükten sonra 8 ay içtin hamile kalmadın. Peki Serdar Bey'in dedikleri üzerine coraspini bıraktın, ne zaman hamile kaldın canım. Dediğin gibi tedbiren veriyorlar bence de. Ama benim protein s 28. Bayağı düşük.
Benim ilk hamileliğim 8 haftalık düşükle sonuçlandı. Ona ben korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım.Edirnede gittiğim doktor düşükten sonra bana coraspin vermedi. Yalnızca folik asit içtim. Yara filan yaktırdım derken 8 ay sonra hamile kaldım. 3. hamilelik öncesi de kullanmadım coraspin ve hemen hamile kaldım.
Aslında dediğin bana mantıklı gelmişti ta o zaman yazdığındada. Hamile kalır kalmaz hemen iğneye geçilebilir bencede. Bakacağım ki büyük bir ihtimal bu ayda olmaz diye düşünüyorum. Bir dahaki aya coraspin içmeyeceğim.
Senin tedavinle ilgili gelişme var mı canım?
Ben de iyiyim. Dün akşam doktorumla konuştum. Progestan başlattı 200 mg lık. Sabah akşam al dedi. Bulantı yaparsa vajinal kullan dedi. Bulantı değil de uyku hali yaptı. Daha lekelenmem geldi progestandan sonra. Birazdan oğlan gelir onu dışarı çıkaracağım hava güzel ya. Evde sıkılıyor diye. Boş günüm. Komşu çağırdı kahve içmeye. Oradan geldim evi sildim şimdi de yerleri siliyorum bakayım dedim buraya. Senin kasılman filan bir daha olmadı di mi canım?
iyiyim canım benim sen nasılsın.. hamilelik nasıl gidiyor..stres yapmıyosun inşallah..bana özelden mesaj göndermişsin msn adresi için çok sağol ama ben msn kullanmıyorum canım, sadece buraya takılıyorum düzenli olarak, ilgilenmedim sanma yani canım, sende bebişe ve kendine çok iyi bak
REGRETE bebikim görüşmeyeli nasılsın bakalım
Gamze nasılsın canım,biraz üzgündünnasıl oldun takmamaya çalış canım hamilesin streste önemli sonuçta.
iyiyim canım...takmamaya caışıyorum işte .. eşimle ben eşimin ailesine bu sefer söylemedik hamile olduğumu 1 hafta önceye kadar ...3 ay olunca artık söyleyelim dedik nerde daha bugün aradı bir yabancı emin olun daha cok sevinirdidün eşime dedim annen arayıp bir tebrik etmedi diye sabah hemen kayınvaldem arıyo yaa ben anlamıyorum yaa ben böyle bir şey görmedim
Boşvermeye çalış insanın siniri bozuluyor haklısın, kayınvaliden oğluna çok düşkün mü? kıskanıyormu acaba seni?.Canım erkekler bu eşle ailesini idare etme işini pek beceremiyolar.Benim kayınvalidem melek gibidir bendede 4 görümce varbirisi yüzünden nerdeyse kötü şeyler olcaktı şimdi hiç takmıyorum ciddiye almıyorum ama ben yılda 1 görüyorum senin yakınındalar sanırım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?