- Konu Sahibi hidennisko
-
- #10.281
Canım t14 15. haftalarında mısın? Ağrının nasıl olduğu önemli. Belki gaz sancısıdır. Akıntılar bizi hep tedirgin ediyor. İstersen enfeksiyon testi yaptır? Hatta ayda bir bile yaptırsan iyi bence.
13. haftadayız. daha önce doğum sancılarımı böbrek ağrısı sanmıştım. anlamamıştım. bu da öyle. belim kasıklarım çok ağrıyor. özellikle ayakta dururken ve yürürken her an çıkacamış gibi kasılıyor. son kontrolun üstünden 4 gün geçti. ağız 4 cm di. bu kadar kısa zamanda yinemi kısaldı acaba
gamzecıgım cınsıyetımız kız....tatlım aldım bililerini ama cinsiyet :26:
13. haftadayız. daha önce doğum sancılarımı böbrek ağrısı sanmıştım. anlamamıştım. bu da öyle. belim kasıklarım çok ağrıyor. özellikle ayakta dururken ve yürürken her an çıkacamış gibi kasılıyor. son kontrolun üstünden 4 gün geçti. ağız 4 cm di. bu kadar kısa zamanda yinemi kısaldı acaba
merhaba arkadaşlar nasılsınız
geçenlrde yazdığım yazıları bulamıyorum hehalde kaydetmeden kapstmışım.biz bugün 33 hafta 0 günlük okduk.1 hafta sonra serumu kesecek doktor.nidilata dönecek durutsa durur durmazsa doğurursun diyor.bu akşam bebişim
kilosuna bakacak.dün bebeğimi bize şaka ysptı.hareket etmedi.doktor bile çok korktu.ama bugün maşalla hareketleridaha iyi bakalım 1 hafta sonta doğum olacak mı?
ben geçmişi okuyasmadım.inş.iyi haberlr vardır.öpüyorum çok çok.
kızlar ben çok kötüyüm ya sag tarafında dişim agıryo diyodumya sag dişimin oldugu yer şişmiş çok korkuyorum neden acaba :18::18::18::18::18: gözümün açılıp kapanmasını engelliyo hissedebiliyorum ben ne yapıyım yanormaldir dimi suratımın şişmesi ne yapıcagımı şaştımda kaldım eşim iş için karşıya gitti onu arasam gelmez ne olur biri ban normal desin şiş için dişimden olabilirmi zaten sızlıyodu dişimin çaresine bakıcamda bakamıyorum doktora gitsem bi rşey yaparlarmı ilk defa başıma böyle bir şey geldi panik atagımda azdı sabah suratımı görünce ben ne yapıcam ya hep böyle kalılsa kalmaz demi dişimden şişmiştir demi kafayı yemek elde degil
Selam kızlar bende bilgilerimi yazayım bebeğim kız bugün kesinleşicek inşallah:) beklenen doğum tarihi 2 eylül 2011 ve serklajlıyım 14.haftada atıldı dikiş..
Daha önce günde bir iki kere kasıklarımda sertlik oluyor diye bahsetmiştim bugün başka bir doktora gidicem akşam üstü 3.bi doktorun fikrini almak istedim içim rahat etmiyor bi türlü bu zaman sanki hiiç bitmeyecek gibi...
Selenciğim kasılma önleyici bir şey kullanıyor muydun? İnşallah bu zaman denilen hepimizin bu aralar çabucak geçmesini istediğimiz süre çabuk geçer...
Enfeksiyon takibi yapılıyor mu canım? Bir de serklajını uzman doktor mu yoksa üniversitede bir hoca mı yaptı canım?
kızlar ben çok kötüyüm ya sag tarafında dişim agıryo diyodumya sag dişimin oldugu yer şişmiş çok korkuyorum neden acaba :18::18::18::18::18: gözümün açılıp kapanmasını engelliyo hissedebiliyorum ben ne yapıyım yanormaldir dimi suratımın şişmesi ne yapıcagımı şaştımda kaldım eşim iş için karşıya gitti onu arasam gelmez ne olur biri ban normal desin şiş için dişimden olabilirmi zaten sızlıyodu dişimin çaresine bakıcamda bakamıyorum doktora gitsem bi rşey yaparlarmı ilk defa başıma böyle bir şey geldi panik atagımda azdı sabah suratımı görünce ben ne yapıcam ya hep böyle kalılsa kalmaz demi dişimden şişmiştir demi kafayı yemek elde degil
Canım şişlik dişindendir üzülme ama bence hamilelikte kullanılan antibiyotikler var sanırım apse yaptı dişin. Antibiyotiksiz zor geçer. Diş doktoruna sorsana canım.
Bu arada kızın olursa oğluma alırım biraz yaş farkı farketmez herhalde. Bizim oğlanı beğenmezseniz de artık Edirne'de ev var ya Eylem'in kızını alırım. Trakya'da dışarı kız vermezler. Eylem verir artık kızını. Oğlum yakışıklıdır bu arada. Yeniden hamile kalırsam da kızım olursa ve senin bebek oğlan olursa veririm sana kızı. Almazsan da Gamze buralı onun oğluna veririm inşallah. Bilmece gibi oldu değil mi?
Selam kızlar bende bilgilerimi yazayım bebeğim kız bugün kesinleşicek inşallah:) beklenen doğum tarihi 2 eylül 2011 ve serklajlıyım 14.haftada atıldı dikiş..
Daha önce günde bir iki kere kasıklarımda sertlik oluyor diye bahsetmiştim bugün başka bir doktora gidicem akşam üstü 3.bi doktorun fikrini almak istedim içim rahat etmiyor bi türlü bu zaman sanki hiiç bitmeyecek gibi...
güzel haberlerle gelirsin inşallah bizi de haberdar et tatlımarkadaslar bende serklajliyim .durumumuz cok iyi yarin doktorum var bakalim bebisim kilo almismi.
almazmıyım yaa ayıp ediyon şimdiden arayışlara başladım.. her oğluşum için..ama önce seni görmem lazım ne demişler anasına bak kızını al hem bu bahaneyle daha cok gelirim iskenderuna
Ne güzel olur değil mi canım. Bizim buradaki ev dublex. Hep espirisini yappıyoruz. Oğlanı evlendirirsek biz üste çıkarız oğlana alta ev açarız diye. Artık iç güveysi alırız oğlunu. Ya da bu oğlandan sonra arayı çok açmadan bir kız yaparsan kızına da talip olabilirim. Belki göndermezsen içgüveysi...
Ah bu arada kızım bana çekerse büyük ihtimal hamileyken benzer sorunlar olabilir. Artık sıraya gireriz biraz sen biraz ben bakarız...
valla biz ara vericezsenin kız yapman lazım şekrim bu akşam calışmalara başla ona göre göbik kertiği yapcaz kızını alıcaz ama burda yaşıcak ne yapalım doğu kültürü öyle kaynanasına bakcak oda ben bilmem artık nasıl kaynana olurum yok yaa ben hiç onlara kıyabilirmiyim yaa bizim nazlı bebişlerimiz onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?