- Konu Sahibi hidennisko
-
- #10.321
Doktordan geldim kızlar bayaa ilgili bir doktor tam 1 buçuk saat sürdü muayene malesef dikişimi çok beğenmedi biraz aşağıdan atılmış hunileşme olmuş dedi ama hiç atılmamasından iyi seni koruyacaktır dedi 3.2 cm çıktı rahim ağzı onu iyi buldu dikişimi atan doktorum bi ölçü söylememişti bile bana..yaşadığım sertleşme kasılma değilmiş dikiş olduğunda rahim büyüdüğü için orda bi baskı gerçekleşir böyle gerilmeler normal dedi..
Bir de kız olduğu kesinleşti mi canım? İnsan alıştığı doktoru da bırakmakta zorlanır haklısın. Diğer hastalıklar gibi değil bu. Bir sürü doktorla mahremiyetini paylaşmak ister istemez zor oluyor. Keşke hiçbirimiz bunları yaşamasaydık da aydan aya kontrollere giden, tek sorunu 12. haftaya kadar bulantısı olan hamileler olabilseydik. 3 hamilelik yaşadım şükür bir oğlum var ama birinde rahat rahat bir hamilelik geçiremedim ya ona üzülüyorum. Bir de gurbetlik çıktı. Komşum da olmasa... Yine ben hüzünlendim ya... Umarım sizleri üzmemişimdir...
işşallah 40 haftaları görürüsün canım yamerhaba arkadaşlar nasılsınız
geçenlrde yazdığım yazıları bulamıyorum hehalde kaydetmeden kapstmışım.biz bugün 33 hafta 0 günlük okduk.1 hafta sonra serumu kesecek doktor.nidilata dönecek durutsa durur durmazsa doğurursun diyor.bu akşam bebişim
kilosuna bakacak.dün bebeğimi bize şaka ysptı.hareket etmedi.doktor bile çok korktu.ama bugün maşalla hareketleridaha iyi bakalım 1 hafta sonta doğum olacak mı?
ben geçmişi okuyasmadım.inş.iyi haberlr vardır.öpüyorum çok çok.
canım kalbini ferah tut çok takıyosan kafaya doktora git13. haftadayız. daha önce doğum sancılarımı böbrek ağrısı sanmıştım. anlamamıştım. bu da öyle. belim kasıklarım çok ağrıyor. özellikle ayakta dururken ve yürürken her an çıkacamış gibi kasılıyor. son kontrolun üstünden 4 gün geçti. ağız 4 cm di. bu kadar kısa zamanda yinemi kısaldı acaba
kız sorma nanagım topilik şişti eşim dedi sen ne kadar güzel şirin olmusun öyleCanım şişlik dişindendir üzülme ama bence hamilelikte kullanılan antibiyotikler var sanırım apse yaptı dişin. Antibiyotiksiz zor geçer. Diş doktoruna sorsana canım.
Bu arada kızın olursa oğluma alırım biraz yaş farkı farketmez herhalde. Bizim oğlanı beğenmezseniz de artık Edirne'de ev var ya Eylem'in kızını alırım. Trakya'da dışarı kız vermezler. Eylem verir artık kızını. Oğlum yakışıklıdır bu arada. Yeniden hamile kalırsam da kızım olursa ve senin bebek oğlan olursa veririm sana kızı. Almazsan da Gamze buralı onun oğluna veririm inşallah. Bilmece gibi oldu değil mi?
canım haklısın kesin git bende 3 atylık olsun yavrum bakırköyde bir doktor var nasip olursa ona gidicem birde o baksın demiSelam kızlar bende bilgilerimi yazayım bebeğim kız bugün kesinleşicek inşallah:) beklenen doğum tarihi 2 eylül 2011 ve serklajlıyım 14.haftada atıldı dikiş..
Daha önce günde bir iki kere kasıklarımda sertlik oluyor diye bahsetmiştim bugün başka bir doktora gidicem akşam üstü 3.bi doktorun fikrini almak istedim içim rahat etmiyor bi türlü bu zaman sanki hiiç bitmeyecek gibi...
teşekkür edrim bebekim amoklovin diye bir ilaç verdi gene iç gel dedi yanagımı görseniz çok şeker oldu vallahi aynı bunun gibi şekerim he:86::86::86::86::86::86:Canım çok yakınlarda kuzenime aynısı oldu dişindeki apseden yüzü şişti.Böyle olduğunda dişe hiçbir müdahale yapmıyorlar önce antibiyotik verip apsenin geçmesini bekliyorlar sonra tedavi ediyolar.Bence doktora git mutlaka.Benim hamileliğimde diş etlerimde acayip kanama oluyordu hamilelik hormanları diş etlerinde de problem yaratabiliyormuş,bebekten sonra da bir gece dişimin ağrısından uyuyamadım sonra geçti aslında hamilelik planlanıyorsa mutlaka bir diş hekimine gidip ne var ne yok yaptırmak lazım çünkü normalde çıkmayacak bir sorun hamilelikte başına sıkıntı açıyor.Canımcım çok geçmiş olsun en kısa sürede iyileşirsin inşallah
canım denicem merak etme gargarayıcanım şimdiden dr gitmelisin tatlım şuan için tuzlu gargara yapabilirsin ama mutlaka dr gitmelisin ilerleyen gebelkte sana daha büyük sıkıntı verir korkucak bir şey sadece abse ve nefeksiyondur gecmiş olsun tatlım
tatlım en doğru şeyi dr diyecek ama bu haftalarda gaz ve kaızlıktan dolayı ağrı cekiyoruz bundanda olabilir bir anda kısalıcağını snmıyorum ağır iş yaptın mı?? :26:
tatlım seni de eklediminşallah bir sorun cıkmayacaktır güzel haberlerle gelirsin inşallah hiç değilse kafandaki soruların cevabını bulur ve rahatlarsın iyi yapıyorsun farklı dr. gitmekle ..
güzel haberlerle gelirsin inşallah bizi de haberdar et tatlım
temem beyenirim ben bebem merak etme okadar varlıklı damadı neden beyenmiyimNe güzel olur değil mi canım. Bizim buradaki ev dublex. Hep espirisini yappıyoruz. Oğlanı evlendirirsek biz üste çıkarız oğlana alta ev açarız diye. Artık iç güveysi alırız oğlunu. Ya da bu oğlandan sonra arayı çok açmadan bir kız yaparsan kızına da talip olabilirim. Belki göndermezsen içgüveysi...
Ah bu arada kızım bana çekerse büyük ihtimal hamileyken benzer sorunlar olabilir. Artık sıraya gireriz biraz sen biraz ben bakarız...
kız dikkat et bende olabilirim müfttişlerin içinde saygı duruşuna geç bakemCanım dikişini attırdığın doktoru niye değiştirdin merak ettim. Çok uzun sürdüğünü yazmışsın muayenenin. Özel hastaneye değil de doktorun bireysel özel muayenesine mi gittin? Özel hastaneler burada çok yoğun. Nerede 1.5 saat muayeneler. Ben de bu yoğunluktan korkuyorum açıkçası. Bir de serklaj konusunda deneyimli bir doktor nasıl bulunur acaba? Bazen İstanbul'a gideyim diyorum bu serklaj için. Burada özeldeki doktoruma güveniyorum ama daha genç ve benim tarzımda hastası pek yok sanırım. Hem de serklajın dünyada terkedilmekte olan bir yöntem olduğunu da söyledi. Bana uygulasa bile benim isteğim doğrultusunda uygulamış olacak kendi inandığı için değil sanırım. Fakültedeki doktoru da pek bilmiyorum, serklajda nasıl? Riskli birkaç hastasıyla görüştüm ama onların problemleri tamamen farklıydı. Bakalım ne zaman hamile kalacağım. Ondan sonrası zor bir süreç.
Bir de kızlar haftaya müfettişler geliyormuş, bu kadar işin içinde bir de bu stres çıktı.:26:
hoş geldim bebekimkızlar ben bugün işe başladım arkadaş benim bilgisayarı kullanmış onun nickyle yazdım galiba sevilselenarkadaş bugünde gelmemiş genelde benimki acık olurdu bende direk daldım görünce ayıp olucak
kızlar ben bugün işe başladım arkadaş benim bilgisayarı kullanmış onun nickyle yazdım galiba sevilselenarkadaş bugünde gelmemiş genelde benimki acık olurdu bende direk daldım görünce ayıp olucak
işşallah 40 haftaları görürüsün canım ya
canım kalbini ferah tut çok takıyosan kafaya doktora git
canım haklısın kesin git bende 3 atylık olsun yavrum bakırköyde bir doktor var nasip olursa ona gidicem birde o baksın demiakıl akıldan üstündür derler:78::78::78:
Evet sende git bi görün hangisi kafana yatarsa onla devam edersin belki ikisiylede devam edersin bizler sürekli tedbirli olmalıyız rahatlık gibi bi lüksümüz yok
Bir de canım yeni yazmaya başlayan arkadaşları tanıyana dek bayağı zaman geçiyor, belki defalarca aynı şeyleri soruyoruz. İstersen listede gerekli bilgileri ver. Arkadaşımız Gamze ekler diye düşünüyorum. Baktım az önce mesajlarına. Haftanı daha önce yine sormuşum. İstersen gebelik çizelgesi yap. Biz de takibini yapmış oluruz. Devamlı aynı soruları da sormuş olmayız sana.
Senin durumun biraz daha kompleks. İnşallah teşhisin netleşir. Netleşmese bile tüm ihtimallere uygun müşterek bir tedavi yöntemi bulunur inşallah. Tüp bebekte artık çoğul gebelik olmuyor diye biliyorum. Senin niye beşiz oldu?
canım haklısın kesin git bende 3 atylık olsun yavrum bakırköyde bir doktor var nasip olursa ona gidicem birde o baksın demiakıl akıldan üstündür derler:78::78::78:
Evet sende git bi görün hangisi kafana yatarsa onla devam edersin belki ikisiylede devam edersin bizler sürekli tedbirli olmalıyız rahatlık gibi bi lüksümüz yok
evet bebekim dedgine katılıyorum herşey yavrularımız için onlar iyi olsunlarda daha bir şey istemiyorum vallahiserklaja kaç tl verdiniz canlarım ya merak ettim alanlar yazarsa sevinirim 15 nisanda eşim alıcak nasip olursa fındıkzadede yeri varmış bir han ne ka acaba kimisi diyo yuro üzerinden oluyomuş gidince bakıcez anyayı konyayı canım adam peamütüre dalında birde rahim açıklıgında uzmanmış ablam giti salı günü demiş beni görmeden bir şey diyemem demiş eşime dedim gideriz dedi allahım evlatlarımızın acısını işşallah göstermesin böyle onlarla oynayalım demi şirinlikler yapalım ciciler alalaım işşallah onlara kendimde şrirnim zaten gelme bebegimiz keyfine artık:86::86::86::86:
evet bebekim dedgine katılıyorum herşey yavrularımız için onlar iyi olsunlarda daha bir şey istemiyorum vallahiserklaja kaç tl verdiniz canlarım ya merak ettim alanlar yazarsa sevinirim 15 nisanda eşim alıcak nasip olursa fındıkzadede yeri varmış bir han ne ka acaba kimisi diyo yuro üzerinden oluyomuş gidince bakıcez anyayı konyayı canım adam peamütüre dalında birde rahim açıklıgında uzmanmış ablam giti salı günü demiş beni görmeden bir şey diyemem demiş eşime dedim gideriz dedi allahım evlatlarımızın acısını işşallah göstermesin böyle onlarla oynayalım demi şirinlikler yapalım ciciler alalaım işşallah onlara kendimde şrirnim zaten gelme bebegimiz keyfine artık:86::86::86::86:
İLETİŞİM ADRESİMİZ
Millet Caddesi, Karagül İş Merkezi, A-Blok/3.Kat
No:204 Fındıkzade/İSTANBUL
Tel.: 0212 533 15 69
Tel.2: 0212 533 15 48
Fax: 0212 533 17 26
Canım iş merkezinin adresi ve ordan bir medikal firmasının telefonu arayıp sorabilirsiniz fiyatı ne kadar mış.
İLETİŞİM ADRESİMİZ
Millet Caddesi, Karagül İş Merkezi, A-Blok/3.Kat
No:204 Fındıkzade/İSTANBUL
Tel.: 0212 533 15 69
Tel.2: 0212 533 15 48
Fax: 0212 533 17 26
Canım iş merkezinin adresi ve ordan bir medikal firmasının telefonu arayıp sorabilirsiniz fiyatı ne kadar mış.
Canım,sana yazdıktan sonra merak ettim üste sana verdiğim numarayı aradım onların elinde yokmuş telefondaki adam bana başka bir medikalin telini verdi aradım.Fiyatı 90 TL miş Braun markaymış ince ve kalın varmış onların elinde kalın olanlardan varmış doktorlar bunu tercih ettikleri için bunu satıyoruz dedi.İletişim adresleri:Millet caddesi 86/B Fındıkzade/İstanbul(fındıkzade üst geçitinin altı,kaya otelin yanı) Turhan medikal 0212-635 02 40
listeye beni de eklerseniz sevinirim .13 haftalık . tahmini doğum tarihi 15.10.2011 cinsiyeti belli değil. serklaj yok.
bu hamilileğim mucize. daha önce yasadan önce tüp bebek yaptırdım. 4 embriyo transferi yapıldı. biri bölündü. 5 oldu. hepsinin kalbi attı. 12. haftaya kadar sağlıklı geldiler. redüksiyon yaptırdık. yine düşük olmadı. 20 hafta oligohidroksiaminios nedeniyle gittiler onlar.
dün doktora gittim yine 4 cm çıktı.sürekli dinlen dedi.akıntı içinde kokulu olursa fitil verdi.
Canım ben o takılan şeyin adını not etmiş ve internetten araştırmıştım.Sen yazınca aradım ama malesef bulamadım nereye yazdığımı.Fakat araştırdığımdan hatırladığım plastik yüzük gibi bir şeydi yazan arkadaşta açılma olunca doktor hemen onu takmıştı açılması ilerlemesin diye.Ama o ne kadar etkilidir rahim ağzını tutmakta bilemiyorum tabi.
kızlar ben bugün işe başladım arkadaş benim bilgisayarı kullanmış onun nickyle yazdım galiba sevilselenarkadaş bugünde gelmemiş genelde benimki acık olurdu bende direk daldım görünce ayıp olucak
kız sorma nanagım topilik şişti eşim dedi sen ne kadar güzel şirin olmusun öylesevdi adam suratımı diyoki öpüyümde geçsin gel kız delü melü ama seviyorum be bu adamı allahım basımdan eksik etmesin önceki gün pasta almış ekşi dünde aradı birşey istiyomusun dedim o pastadan bir dilim daha alsan pek gözeldi dedim dişin agrıyo sen halen bogazı düşünüyosun dedi bende dedimki kendim için istiyosam namerdim yeterki bebek yesin oistiyo dedin sen benim yüüzmden yolunu degiştirmiş bir kacaman pasta almış al canım anca keser seni dedi
teşekkür edrim bebekim amoklovin diye bir ilaç verdi gene iç gel dedi yanagımı görseniz çok şeker oldu vallahi aynı bunun gibi şekerim he:86::86::86::86::86::86:
canım denicem merak etme gargarayı
temem beyenirim ben bebem merak etme okadar varlıklı damadı neden beyenmiyim
sulanmayın ulen damadıma ilk ben gördüm pekte yakuukluyumuş damat be aynı anası
kız dikkat et bende olabilirim müfttişlerin içinde saygı duruşuna geç bakem
hoş geldim bebekim
arkadaslar doktordan yeni geldim.bugun inandim doktordan doktora cok fark ediyo kontroller.bu gittigim doktor iyi inceledi hersey yolunda dedi 1300 gram cikti doktor dediki baktigimiz makinelerdende fark eder doktordan doktorada fark eder dedi ama senin bebegin ne kucuk ne buyuk normal dedi yani sizde minyon tipli oldugunuz icin bebisinizde oyle dedi .rahatladim biraz birde rahim boyunu olctu bunda 50 cikti gayet iyi dedi kendi doktorumda en son 38 cikmisti birde karnima baski yapti ikinmada felan kisalma oluyormu diye olmuyo dedi bana gore endiselencek birsey gorunmuyo dedi.ben sordum erken dogum olurmu sizce dedim bana gore olmaz dedi hersey yolunda gorunuyor dedi.rahatladim bugun gercekten.
Kızlar, teyze olmuşum. Kardeşim bu sabah 10.30'da doğum yapmış. Telefonum dersteydim diye kapalıydı yeni farke ettim. Allah dileyen herkese nasip etsin.
arkadaslar doktordan yeni geldim.bugun inandim doktordan doktora cok fark ediyo kontroller.bu gittigim doktor iyi inceledi hersey yolunda dedi 1300 gram cikti doktor dediki baktigimiz makinelerdende fark eder doktordan doktorada fark eder dedi ama senin bebegin ne kucuk ne buyuk normal dedi yani sizde minyon tipli oldugunuz icin bebisinizde oyle dedi .rahatladim biraz birde rahim boyunu olctu bunda 50 cikti gayet iyi dedi kendi doktorumda en son 38 cikmisti birde karnima baski yapti ikinmada felan kisalma oluyormu diye olmuyo dedi bana gore endiselencek birsey gorunmuyo dedi.ben sordum erken dogum olurmu sizce dedim bana gore olmaz dedi hersey yolunda gorunuyor dedi.rahatladim bugun gercekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?