- Konu Sahibi hidennisko
-
- #10.341
canım kafanı karıştırmak istemem ama bende 2.dr gittiğimde süpersin kısalma yok erken doğum riskin yok dedi,ben kendi dr umdan şüpheye düştüm 3.dr gittim ve kendi dr umu onayladı rahim ağzı yetmezliğim ve erken doğum riskin var dedi..sen tedbiri elden bırakma derim hoş şeyler duysanda sonra üzülmeni istemem..birde kendi dr unu sorgulamadınmı kafanda durup dururken seni hastanede yatırmış olamaz değilmi?:26::26:
ANNE VE BEBEKLERİMİZ
Adı Cinsiyeti Doğum tarihi Bebeğin adı
yaren Kız ?? Sezin
Güldenaz Kız ?? ??
Tatlışoğlu ?? 03.03.2011 İlke
HAMİLELERİMİZ
Adı Cinsiyeti Beklenen doğum tarih Serklaj
Şafak Kız ?? Var..
Nuray Kız ?? Var ..
Ayer Erkek 18.05.2011 Var ..
Eylem Kız 25.05.2011(DURU ) Yok..
Özlem kız 03.05.2011( DENİZ ) Var …
Elifce Kız 23.06.2011(ELA ) Var..
Ardatuana Kız 13.06.2011(AZRA ) Var..
Mavinilay ?? ?? ??
Samyeli 22.09.2011 Var..
Tubacozar ?? ?? Var..
Paşam 31.10.2011 Şuan yok.
Crameren 04.11.2011 Şuan yok.
Tubaaoz 13.09.2011 ??
gamze81 Erkek 27.09.2011 Yok ..
selen_k Kız 02.09.2011 Var ..
elza81 15.10.2011 Yok ..
HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Kullanıcı adı Müjdeyi Vereceği Tarih
Fadik 21 nisan
Chnb 12 nisan
Ceylinirem 14 nisan
canım hadi gözünüz aydın allah uzun ömür versin yiğenine..hemşerim mi desem dünürmü emekli olunca edirneye yerleşir çocukları evlendiririz
Sağ olasın canım. Ne güzel olur... Bu yıl kız yılı herhalde. Ben de hamile olursam belki kız olur...
Kızlar, teyze olmuşum. Kardeşim bu sabah 10.30'da doğum yapmış. Telefonum dersteydim diye kapalıydı yeni farke ettim. Allah dileyen herkese nasip etsin.
İLETİŞİM ADRESİMİZ
Millet Caddesi, Karagül İş Merkezi, A-Blok/3.Kat
No:204 Fındıkzade/İSTANBUL
Tel.: 0212 533 15 69
Tel.2: 0212 533 15 48
Fax: 0212 533 17 26
Canım iş merkezinin adresi ve ordan bir medikal firmasının telefonu arayıp sorabilirsiniz fiyatı ne kadar mış.
canım allah razı olsun senden eline yüregine saglık kardeşim benimCanım,sana yazdıktan sonra merak ettim üste sana verdiğim numarayı aradım onların elinde yokmuş telefondaki adam bana başka bir medikalin telini verdi aradım.Fiyatı 90 TL miş Braun markaymış ince ve kalın varmış onların elinde kalın olanlardan varmış doktorlar bunu tercih ettikleri için bunu satıyoruz dedi.İletişim adresleri:Millet caddesi 86/B Fındıkzade/İstanbul(fındıkzade üst geçitinin altı,kaya otelin yanı) Turhan medikal 0212-635 02 40inan şimdi yanımda olsan seni öpücülkere bagardım allahtan yanımda degilsin çok kötü öperimde ben bende dedim bu şey yura üzerinde mi satılıyo eşim ayın 15 hem sigortayı ödücek hemde alıcek eşime deyim bari alsın ya bu arada benim ellerimin üstünde damarlarım çok belirgenleşti birde bugün ilk defa istifar ettim damarlrımda çok atıyo acaba bebekten dolayımıdır nedir :44::44::44:2 gebelik geçirdim böyle olmamıştım birde koraspirinde kullanıyoruya ondanda olabilirmi :86::86:bu arada ben bir müddet giremicem siteye neden derseniz dün bogazlarım agrıdı bir üşüme bir titreme sormayın gitsin suyu bol içtim başladım aglamaya ablamı aradım dedim çok hastayım okadar kırıklıgım varki bedenimde bilemezsiniz ablama dedim nedir bu yavrumun benden çektigi bir panik atagım azıyo bir kum döküyorum mantar oldum dişim apse oldu topilik şişti şimdide hastayım aglamaktan içim dışıma çıktı dün allahım ne olur bebegime bir şey olmasın diye çok yalvardım acile gidicektim eşim dedi kalk gidelim bende korktum bebegime bir şey olur diye ablam bol su iç terle dedi yorgan battaniye altımada battanıye serdim aman allahım ne terlemeydi o üstümde ne varsa su gibi oldu eşimde sag olsun beni yanlız bırakmadı bir duş aldım sonra biraz rahatladım alahıma söz verdim yavrum sag saglim dogsun saglıklısından işşallah mucizem diye sevicem çünkü garibime çektirmedigim kalmadı eşim bile korktu bir hamile kaldım gelmeyen kalmadı başına dedi bakalım bundan sonra ne bekliyo beni:18::18::18:nazaramı geldim ney anlamadım gitti ya allahım bundan kötü yapmasın işşallah bu arada sevindirici haber suratımın şişi indi çok şükür
kız dün başıma ne geldi desem vallahi inanazsınız he dün düş aldım canım kivi çekti aldım yemek için soyucam rahimim atmaya başladı hani bebek büyük olurda hissederya o hesap diyorumki buda erkekCanım Allah gönlündekini sağlıklı ve zamanlıca versin. Bakalım topikte kız çok. Eskiden kızlar çekerdi naza artık erkekler çekecek galiba.Listeye baktım da bu yıl kız yılı mı ne? saglıklı olsunda önemli degiş eşime sabah dedim güldü o diyo kız ben diyorum erkek bakalım ne çıkcek
Kızlar, teyze olmuşum. Kardeşim bu sabah 10.30'da doğum yapmış. Telefonum dersteydim diye kapalıydı yeni farke ettim. Allah dileyen herkese nasip etsin.
allahım analı babalı büyütsün işşallah canım benim darısı bizlerim ve senin başına işşallah eltisi ne yapmıştır garibimallahım sabır versin eyüp sabrı
Canım benim merak ettiğim artık tek transfer yapılmıyor mu? Bazı durumlarda fazla yapılıyor diye biliyorum. Oligohidroksiaminios hastalıpını bilmiyorum. Bu hamilelikte doktorun bunun tekrarlanmaması için bir şey öneriyor mu? Bir de onlar çoğul gebelik diye belki o hastalık olmuştur. Bu tek gebelikte belki sorun olmaz. Sen yine her gittiğinde kısalma var mı diye baktır canım. Bir de ben enfeksiyondan çok korkuyorum. Doktorlar yoğunluktan unutabilir ama bence bizlerin her ay enfeksiyon takibi yaptırmamız gerekir. Gelişmelerden haberdar edersin bizi canım...
Arkadaslar merhaba,ben de sizler gibi erken dogum hikayesi olan bir ikiz annesiyim..Mİcro yöntemiyle ucuzlere hamile kaldım ve 13.haftada reduksiyon ile birinin yaşamına son verildi(Gebeliğimin basından beri rahimagzi yetmezliğinden korkuyordum..15.haftadaki ölçümde 3.1cm idi servix,su an dikişe gerek yok dendi..Hersey yolunda gitti ve 22.haftada tekrar ölçüm yapıldı ve servix 3.5cm olculdu..ancak 26 haftalık hamileyken rahimagzinin 1cm e düştüğü görüldü ve acil hastaneye yatırıldım..yataktan hiç kalkmadan 46 gün yattım ..bu arada serumlar,ilaçlar vs..açılma oldu 28. Haftada...ikizleri 32 hafta 5 günlük kucağıma alabildim çok şükür:)))simdi yeniden hamile kalmak istiyorum ancak aynı seyleri tekrar yasar miyim diye düşünüyorum...Prof.Dr.Rıza madazlinin iyi bir hekim olduğunu duydum,ilk etapta ona gidip rahimagzini inceletmek istiyorum..sizlerin arasında erken dogum yapıp ikinciyi miyadinda doğuran var mı ??Doktor olarak da Rıza Madazliyi mı yoksa Arda Lembeti mı önerirsiniz?????
canım bende de henüz serklaj yok birde beklenen tarih 13.11.2011 olacak. listenin en küçüğü bizmişiz
bu aralar tansiyonum düşüyor kızlar çok değil 9-6 ama beni çok etkliyor dışarıda falan olsam kesin bayılıp kalırım korkuyorum vallahi birde çok uyuyorum yaa sizde de oluyormu
tabi doğru biliyosun. artık tek transfer yapılıyor. ben yasadan önce yaptırdım. 35 yaşa kadar tek transfer. 3. tüp bebekte ancak 2 embriyo ya izin veriliyor. aslında doğru yasa. bu hastalık bebeğın suyunun yavaş yavaş ya da tamamen bitmesi. erken memran rüptrü deniyor. yani bir sebeble kese deliniyor. su azalıyor. bazen bebekte sindirim ya da boaşaltım sistemi anomalisi olduğunndada oluyor. çok ciddi bebek anomalisi oluşturuyor.
doktor bana enfeksiyon tahlili yapmadan vajınal bir fitil verdi. vajınayı görsel kontrol yaptı. herhangi bir sorun yok dedi. kullanmak istemedimm ama sizce alsam mı?
rıza hoca benimde redüksiyonumu yapmıştı. cesaretin için ise hayranım sana. yeniden tüp bebek mi olcaksın.
çok teşekkür ederim canım ama benimki sanırım deli cesareti biraz:))))dondurulmuş embriyoların var onları denemek istiyorum...4yillik dondurulmuş ne kadar sağlıklı olur onu da allahım bilir artık...
Canım bendede aynı oldu suyum az az bitmişti cok korkuyorum senin dr ne diyor bunun için :26: bence al tatlım en büyük sebebi enfeksiyonmuş
SUYLA ALAKALI ERKEN DÖNEMDE YAPACAK HİÇ BİRŞEY YOK. 7,8,9 . AYLARDA İSE AKCİGER GELİŞİMİ İÇİN MUTLAKA HASTANEYE YATIRIYOLAR. BEBEK İÇİN AZ DA OLSA BİR KISIM SU YETİYOR ASLINDA. ÇÜNKÜ HEM YUTUYOR HEMDE İDRAR OLARAK ÇIKARIYOR O SUYU YANİ SU SABİT KALIYOR. BENİM BEBEKLERİMDEN BİRİNDE HİÇ SU KALMAMIŞTI. ZAR YAPIŞTI YAVRUCUĞUN ÜSTÜNE. KENDİ RECETEM MİDEM ELVERDİKÇE ÇOK SU İÇMEK. ONA FAYDASI VAR MI BİLMİYORUM AMA.
SEN ENFEKSİYON BAKTIRDIN MI HİÇ. FİTİLDE 6 GÜN GÜNDE 2 KEZ DEVAMLI ALINMALI. YARIDA KESİLMEMELİ YAZIYOR.
canım biraz daha iyiyim terledim geçti çok şükür biraz kırıklıgım var ama nazaramı geldim diyorum kendi kendime geçen arkadaş geldi dedi kabızlıgın varmı ben çok çektim dedim yok çok şükür günahını almıyım ama kabızlıkta ölüyorum yaKardeşimin bebeği için tebrik eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Yeni arkadaşlarımız var onlara da hoş geldiniz diyorum.
Enfeksiyon takibi sağlık ocakları/ aile hekimleri de yapıyor. Orada yaptırabilirsiniz. Enfeksiyon önemli.
Bursa'dan çok yazan olmuştu geçmişte. Onlar iyi doktorlardan da bahsetmişlerdi. Zikrettiğiniz isimler duyduğumuz isimler ama orada oturmadığımız için pek dikkatetmemiştim. Yalnız şunu hatırlıyorum Edamecrin arkadaşımızın son gittiği doktor çok iyiydi. Allah hepimizi iyi doktorlarla karşılaştırsın....
Paşam, geçmiş olsun. Dediğin gibi nazar var üstünde herhalde. Maşallah diyeyim sana.
Eylemciğim senin doktor kontrolün 12 nisanda. Paşam'ın da doğum günü o gün. Bakalım belki güzel haberler verebilirim... Gerçi biz son zamanlarda günaşırı kuralını bozduk ama...
ANNE VE BEBEKLERİMİZ
Adı Cinsiyeti Doğum tarihi Bebeğin adı
yaren Kız ?? Sezin
Güldenaz Kız ?? ??
Tatlışoğlu ?? 03.03.2011 İlke
HAMİLELERİMİZ
Adı Cinsiyeti Beklenen doğum tarih Serklaj
Şafak Kız ?? Var..
Nuray Kız ?? Var ..
Ayer Erkek 18.05.2011 Var ..
Eylem Kız 25.05.2011(DURU ) Yok..
Özlem kız 03.05.2011( DENİZ ) Var …
Elifce Kız 23.06.2011(ELA ) Var..
Ardatuana Kız 13.06.2011(AZRA ) Var..
Mavinilay ?? ?? ??
Samyeli 22.09.2011 Var..
Tubacozar ?? ?? Var..
Paşam 31.10.2011 Şuan yok.
Crameren 04.11.2011 Şuan yok.
tuubaaoz 13.11.2011
gamze81 Erkek 27.09.2011 Yok ..
selen_k Kız 02.09.2011 Var ..
elza81 15.10.2011 Yok ..
HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Kullanıcı adı Müjdeyi Vereceği Tarih
Fadik 21 nisan
Chnb 12 nisan
Ceylinirem 14 nisan
bende su az vardı ama sancım da vardı sancıyı durduramadılar.. evet enfeksiyona baktırdım. doğumdan sonra tedavi bile oldum ama gecmiyor bendedr bünyen yapıyor dedi .. hamilelikte fitil ve 1 kullanımlık toz ilaç verdi onlarıda içtim.. en son idrarda ve kanda cıkmadı ama akıntım var o korkutuyor beni ... oda hamilelikte normal diyorlar .. kontrol altındayım hayırlısı artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?