- Konu Sahibi hidennisko
-
- #10.361
bende su az vardı ama sancım da vardı sancıyı durduramadılar.. evet enfeksiyona baktırdım. doğumdan sonra tedavi bile oldum ama gecmiyor bendedr bünyen yapıyor dedi .. hamilelikte fitil ve 1 kullanımlık toz ilaç verdi onlarıda içtim.. en son idrarda ve kanda cıkmadı ama akıntım var o korkutuyor beni ... oda hamilelikte normal diyorlar .. kontrol altındayım hayırlısı artık...
bende su az vardı ama sancım da vardı sancıyı durduramadılar.. evet enfeksiyona baktırdım. doğumdan sonra tedavi bile oldum ama gecmiyor bendedr bünyen yapıyor dedi .. hamilelikte fitil ve 1 kullanımlık toz ilaç verdi onlarıda içtim.. en son idrarda ve kanda cıkmadı ama akıntım var o korkutuyor beni ... oda hamilelikte normal diyorlar .. kontrol altındayım hayırlısı artık...
kızlar yaaa bu enfeksiyondan neden kurtulamıyoruz ki yokmudur bir çözümü vallahi bıktım enfeksiyondan. benimde hiç geçmeyen enfeksiyonum vardı serklajdan sonrada suyum azar azar gelmiş ben hiç farketmemiştim akıntımda vardı akıntı zannettim şimdi de çok korkuyorum yine olurda anlamazsam diye burda bir kağıttan bahsedilmişti suyun gelip gelmediği anlaşılabiliyormuş serklajdan önce onu almayı düşünüyorum. salı günü kontrolüm var bak enfeksiyonua bakacak doktorum varsada kültür alacakmış inşallah çıkmaz yaaa offf inanın serklajdan hiç korkmuyorum ama enfeksiyon herşeyi mahvediyor
selam kızlarr bilin bakam ben kimim
Hemşerim sen misin?
evettt hemşerim benim editörden rica ettim değiştirdiler,nasılsın iyimisin?
Sağ olasın. Sen nasılsın canım? Biz de müfettiş telaşı. Okulda herkes harıl harıl evraklarla uğraşıyor. Ben de yaptıklarımı biraraya getiriyorum. Biraz yorgunum. Bu progestan da uyku hali yarattı bende.
Sen nasıl zaman geçiriyorsun evde canım?
allah kolaylık versin canım sınavlarda var şuan sanırım,öğrencilerin işine geliyodur bu durumben sızlanmıyorum artık oyum var buyum var diye dergi,kitap,gazete,tv,bilgisayar akşamları eşimle playstation oynuyoruz bazen son 2 haftam yatıcam sesimi çıkarmadan sonra yavaş yavaş çıkarım biraz eşim tutturdu normal doğum yap diye ama bilmiyorum yaa çok korkuyorum ben bi yandanda rahim ağzım zaten açılmaya meyilli kolay olur diyorum kafam bunlarla meşgul sence yapabilirmiyim?
canım bende de henüz serklaj yok birde beklenen tarih 13.11.2011 olacak. listenin en küçüğü bizmişiz
bu aralar tansiyonum düşüyor kızlar çok değil 9-6 ama beni çok etkliyor dışarıda falan olsam kesin bayılıp kalırım korkuyorum vallahi birde çok uyuyorum yaa sizde de oluyormu
ama benide bu listeye ekleyin
lütfeeeeen
çok eskiyiz ama
buranın bebeği benim kızımda
edamecin
01.05.2011
gözde
Canım evet enfeksiyon takibi mutlaka yaptırmalıyız. İnşallah bir şeyçıkmaz. Benim doktorum hamilelikten sonra 2 haftada bir kültür alacağız dedi. Bir de bu progestan bende çok uyku yapıyor. Gözümü zor açıyorum. Doktor vajinal de kullanabilirsin dedi. Öyle mi yapsam ama vajinal şeylerden nefret ediyorum. Crinone kullanmıştım da çok sinir olmuştum geçen hamileliğimde... Kullanan arkadaşlar bu kadar çok uyku yapar mı progestan. 200 mg lık günde 2 kere alıyorum.
Bu arada hamilelik düşük tansiyona neden olabilir. Ben geçen sene İstiklal Marşı töreninde 2 kere bayılmıştım...
canım enfeksiyon kapmama için günde 3 litre su içiceksin unutma sakın birde internetten araştır derim ben sebze olabilir meyve olabilir iç çamaşırını sık dgeiştiriceksin mantar olmamaya dikkat ediceksin su çok önemli münye için bunu unutmatasın su :78::78::78::78:işşallah saglıklı bir gebelik geçiririz seninle yavrularımızın sevinçlerini tadarız burda inan çok üzülüyorum kimsenin yavrusu ölmesin acı görmeyeliminsanın canı çok acıyo dün okadar hastaydımki yemin olsun elimi kaldırıcak halim yoktu dedim kalk bir abdest al namazını kıl kendimi düşünmüyorum karnımdakine bir şey olucak diye aklım çıkıyo rabbim karnımdakini korusun hep dua ettim rabbim yavrum iyi olsun ona bir şey olmasın bunuda kaybedersen allah korusun benim için çok kötü yıkım olur bir daha cesaret edemem annelige
bu arada sen serklaj oldunda enfeksiyondan bebeginimi kaybettin kusura bakma gözümden kaçmış herhalde kafan bu aralar yerinde degil inan insan hamile olduguna sevinemezmi ben sevinemiyorum çünkü hevesim kursagımda kalır diye korkuyorumsigortada dogurdum ben oglumu dedim kapsından çıkarken ey koca hastane elbet birgün bende dogurucam çıkıcam bu kapıdan bebegimle dedim işşallahta gidip orda saglıklıcasına dogurucam bebegimle çıkıcam ve dicemki ben dedmiştim sana burdan bebegimle çıkıcam diye dedigimide yaptım çok şükür dicem rabbim dememi nasip etsin işşallah
chnb arkadaşım bu saatte sende buralardasın
umarım herşey yolundadır sizin içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?