- Konu Sahibi hidennisko
-
- #10.381
İyiyim. Çocuğu uyutum. Haftaya müfettişler gelecek. Bendeki şans. Geçen sene Edirne'de teftiş geçirdim geldim. Şimdi de burası. Okulum 6 yıllık okul hiç teftiş geçirmemiş. Burada 10 yıldır geçirmeyen öğretmen var. Ama kısmet. Çok şükür elimizden geleni yapıyoruz ama evrak işleri geriyor beni biraz...
Kızın büyümüştür. Sizlerden çok şeyler öğrendik. Geçenlerde Mumidihaba yazdı, henüz onda bir şey yokmuş.
progestanı vajinadan kullanmak daha etkili ve yan etkileri daha az demişti doktorum
uyku hali ise hamileliğin doğasında var bence
ayrıca uyuyun uyuyun depolayın
sonra nasılsa uyumayacaksınız inşalllaaaaah
yaaa mumudihabayı çok merak ediyordum
inşallah en kısa zamanda onunda bebişi kollarında olucak
o kadar içten diliyorum ki
onun haberini almayı çok istiyorum
müfettişe takılma bence
ben 1 önceki sene gördüğüm içim okul teftiş gördüğü halde ben görmedim
bence seninkide göstermelik bir teftiş olucak salla gitsin
bende 3 sene edirne havsa da çalışmıştım
ama benide bu listeye ekleyin
lütfeeeeen
çok eskiyiz ama
buranın bebeği benim kızımda
edamecin
01.05.2011
gözde
ACABA KİMSİN DUR BİR DÜŞÜNEYİM KİM ACABA BULDUM BULDUMselam kızlarr bilin bakam ben kimim
KIZ SEN UYKU HALİNDESİN ÇOCUKALRINDA KOPYA ÇEKME HALİNDE OLUR NE GÜZELSağ olasın. Sen nasılsın canım? Biz de müfettiş telaşı. Okulda herkes harıl harıl evraklarla uğraşıyor. Ben de yaptıklarımı biraraya getiriyorum. Biraz yorgunum. Bu progestan da uyku hali yarattı bende.
Sen nasıl zaman geçiriyorsun evde canım?
kızlar nezamandır giremiyorum
bu aralar yürüme çabası içindeyiz nefes alamıyorum
umarım bana kırılmıyodur arkadaşlar
gerçi artık gelişmeleri takip edemiyorum
ama kalbim aklım hep sizinle
herkesin hayırlısıyla ve sağlıkla bebeğini kucaklamasını diliyorum
AY CANIM ÇOK SEVİNDİM İNAN BEN BİLİYORUMKİ GİRMESEKTE KALBİMİZ BURDA
KIZLAR ÇOK ŞÜKÜR BUGÜN BİRAZ DAHA İYİYİZ RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN SABAH KALKTIM ÇOK TERLEMİŞİM HEMEN ÜSTÜMÜ ÇIKARDIM GALİBA TERLE ATICAM İŞŞALLAH HASTALIGIMI RABBİM YARDIMCIM OLSUNBU ARADA GÜNAYDIN HERKEZE BEBİKLER
CANIM BOL SU İÇ EN AZ 3 LİTRE İNAN İŞE YERIYO DEDİ DOKTOR BİZİMGİBİLERİN ENFEKSİYON OLMAMASI LAZIMMIŞ DOKTOR DEDİ İNAN SUYU SEVMEMEME RAGMEN BEN İÇİYORUM YETERKİ BEBEGİM İYİ OLSUNinşallah canım yaaa önceden akıntım daha çoktu şimdi çok az hamilelikte oluyormuş galiba akıntı inşallah öyledir enfeksiyon değildir. inan salı gününü iple çekiyorum geçen sadece keseyi görmüştük salı günü kalp atışlarını duysak çok rahatlıycam. sorma canım bende günde 2tane 200mg alıyorum abartmıyorum uyanıyorum yemek yiyorum tekrar uyuyorum bişeyler yiyorum tekrar uyuyorumuyuya uyuya büyücez artık
offf canım yaaa çookk dikkat ediyorum ama oluyor işte anlamadım bu işi ben:26::26:
evet canım 20.haftada acil serklaj yapıldı 2hafta yattım ama enfeksiyonum vardı azar azar suyum gelmiş ama ben anlamamışım 22+3 de kanamam oldu doktorum hiç suyu kalmamış dedi ve normal doğumla alındı. benimde aynı ahdım var ben şimdi de doğum yaptığım hastaneye gidiyorum çok zor oluyor gitmek hep ogünü hatırlıyorum ama bir gün kucağımda bebeğimle çıkacağım günü düşünüyorum öyle avutuyorum kendimi:109:
CANIM ALTANDA ADAMI TIRSITIYO ÖZÜR DİLİYEREK DİYORUM AMA ALTANDA KOYUNCA OLMUYO BENCEprogestanı vajinadan kullanmak daha etkili ve yan etkileri daha az demişti doktorum
uyku hali ise hamileliğin doğasında var bence
ayrıca uyuyun uyuyun depolayın
sonra nasılsa uyumayacaksınız inşalllaaaaahUTANDIM BAK ANLADINIZ SİZ ONU HEMDE KARI KOCA OLMAYIN DENİYO BİRDE BENİM BEBEGİMİN KALP ATIŞLARI BELLİ OLMAMIŞTI DOKTORUM ALTAN HİÇ BİR ŞEY SOKAMAYIZ ZATEN DÜŞÜK RİZKİN VAR DEDİYDİ ŞİMDİ KAFAM KARIŞTI YA UYKU YAPARSA YAPSIN ÖNEMLİ DEGİL YA YAVRULARIMIZ İYİ OLSUNDA YETER BİZE ONA BAKARSANIN PROSEDÖRÜNDE PSİKLOLOJİK RAHATSIZLIKLARI OLANLAR İÇMESİN DEYE YAZIYO BEN DOKTORU ARADIM DEDİYDİM BAN İÇMEM LAZIM DEMİŞTİ YA HASTALIGIM KUDURSAYDI NE YAPARDIM BEN ABOW DÜŞÜNMESİ BİLE KÖTÜ AMANIN HERŞEY BEBEGİM İÇİN BEN ONUN İÇİN NELERE KATLANIYORM BİR BİLSENİZ DİŞ AGRISINDAN TUTTA NELERE OKADAR DİŞİM AGRIDI BEBEGİM İYİ OLSUN AMAN GİDERİNM DİŞÇİYE BEBEGİME ZARAR VERİİR DİYE HEM SÖYLENİP DURDUM ELİMDE BUZ KABI YANAGIMA KOMPLEKS YAPA YAPA YANAGIMI HİSETMEDİM BEN ALLAHIM BİR DAHA DİŞ AGRISI GÖSTERMESİN BAN NE DEYİM
ekledim tatlımserklajın varmıydı ama :26:
KIZ SEN NE GÜZEL EKLİYOSUN ÖLE
ANNE VE BEBEKLERİMİZ
Adı Cinsiyeti Doğum tarihi Bebeğin adı
yaren Kız ?? Sezin
Güldenaz Kız ?? ??
Tatlışoğlu ?? 03.03.2011 İlke
HAMİLELERİMİZ
Adı Cinsiyeti Beklenen doğum tarih Serklaj
Şafak Kız ?? Var..
Nuray Kız ?? Var ..
Ayer Erkek 18.05.2011 Var ..
Eylem Kız 25.05.2011(DURU ) Yok..
edamecrin Kız 01.05.2011(GÖZDE ) ??
Özlem kız 03.05.2011( DENİZ ) Var …
Elifce Kız 23.06.2011(ELA ) Var..
Ardatuana Kız 13.06.2011(AZRA ) Var..
Mavinilay ?? ?? ??
Samyeli 22.09.2011 Var..
Tubacozar ?? ?? Var..
Paşam 31.10.2011 Şuan yok.
Crameren 04.11.2011 Şuan yok.
tuubaaoz 13.11.2011 Şuan yok..
gamze81 Erkek 27.09.2011 Yok ..
selen_k Kız 02.09.2011 Var ..
elza81 15.10.2011 Yok ..
HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Kullanıcı adı Müjdeyi Vereceği Tarih
Fadik 21 nisan
Chnb 12 nisan
Ceylinirem 14 nisan
ekledim tatlımserklajın varmıydı ama :26:
OH OH liste iyice kabardı,bi de kız yılımı ne ,inşallah benimde kızımolur. aslında sağlıklı ve zamanında olması tabiki en büyük temennimiz ama kaybettiğiğm bebeğim kızdı,sanki kız olursa acım biraz daha hafifler,bir oğlum var buda erkek olursA arada birkızım oldu öldü derim hep,hiç dinmezmiş gibi acım,neyse sağlıklı olsunda herşeyden vazgeçtim.
kızlar bide ben dr bir türlü karar veremiyorum,iki dr arasındayım.8 haftaı bitirdim.
biri haftada bir kontrole çağorıyor hiç bir ilaç vermiyor düzenli kontrole gel yeter diyor kendisi prof ve serklaj ücreti 650 lira,muayene 32 lira.
diğeri bebek çok iyi dedi 1 ay sonra çağırdı progestan ve elevit verdi,daha önceki kaybımda doğru teşhislerde bulunmuştu oyüzden güveniyorum,kendisi uzman dr muayene 35 lira serklaj 1000 lira.
ikiside güvenilir benim için,nasıl karar vericem yardımcı olur musunuz?
Canım Eda'nın kızı 1.5.2010 da doğdu. Dikkat etmemiş yazarken. Onu doğum yapanlar bölümüne yaz canım. Serklajlı doğum yaptı. Önceden bir tek bir de ikiz kaybı var.
tamam tatlım düzeltim.. sen nasılsın neler yapıyorsun??
kızlar yaaa bu enfeksiyondan neden kurtulamıyoruz ki yokmudur bir çözümü vallahi bıktım enfeksiyondan. benimde hiç geçmeyen enfeksiyonum vardı serklajdan sonrada suyum azar azar gelmiş ben hiç farketmemiştim akıntımda vardı akıntı zannettim şimdi de çok korkuyorum yine olurda anlamazsam diye burda bir kağıttan bahsedilmişti suyun gelip gelmediği anlaşılabiliyormuş serklajdan önce onu almayı düşünüyorum. salı günü kontrolüm var bak enfeksiyonua bakacak doktorum varsada kültür alacakmış inşallah çıkmaz yaaa offf inanın serklajdan hiç korkmuyorum ama enfeksiyon herşeyi mahvediyor
OH OH liste iyice kabardı,bi de kız yılımı ne ,inşallah benimde kızımolur. aslında sağlıklı ve zamanında olması tabiki en büyük temennimiz ama kaybettiğiğm bebeğim kızdı,sanki kız olursa acım biraz daha hafifler,bir oğlum var buda erkek olursA arada birkızım oldu öldü derim hep,hiç dinmezmiş gibi acım,neyse sağlıklı olsunda herşeyden vazgeçtim.
kızlar bide ben dr bir türlü karar veremiyorum,iki dr arasındayım.8 haftaı bitirdim.
biri haftada bir kontrole çağorıyor hiç bir ilaç vermiyor düzenli kontrole gel yeter diyor kendisi prof ve serklaj ücreti 650 lira,muayene 32 lira.
diğeri bebek çok iyi dedi 1 ay sonra çağırdı progestan ve elevit verdi,daha önceki kaybımda doğru teşhislerde bulunmuştu oyüzden güveniyorum,kendisi uzman dr muayene 35 lira serklaj 1000 lira.
ikiside güvenilir benim için,nasıl karar vericem yardımcı olur musunuz?
arkadaşlar
haberlerdeki premature bebeklere yapılanları gördünüz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?