- Konu Sahibi hidennisko
-
- #10.401
Çok üzücüydü ben izleyemedim kötü oldumm(
ağlamaktan içim dışıma çıktı. makyaj yapmışlar ya. enfeksiyon riski falan unutulmuş. allahım adaleti bu dünyada sağlayacaktır eminim.
insan olmak lazım önce. hastane kapatılmış. soruşturma yapılıyomuş. ist. anadolu yakasındaymış.
bebek için nasıl mücadele verildiğinden haberi olmayan aptal doktorlar 6. ayında erken doğsun diye muayene esnasında keseyi delip doğumu başlatıyorlarmış. bunlar insan değil.
kayseride o çocuklara sapıklık yapan katil, istanbulda fırat çocuğu kesen tipler ve bu doktor ve hemşireler aynı muameleyi görmeli bence. bu doktor ve hemşire önce kızağa alınacak sonra göreve iade mahkemesi 5-6 yıl sürecek. bu sürede evinde oturup çıtır çıtır maaşını alacak. sonra devlet ona ceza diye az gelişmiş bir yere sürecekk yine bebekler emanet edilecek.
chnb canım tarif etmeye çalışıyım,sayfanın en üstünde kontrol paneli yazan yere tıkla,açılan sayfada solda ayarlar yazan yerde avatarımı değiştir var oraya tıkla açılan sayfada üsteki bölüm değil bi alttakinde bilgisayarımdan görüntü yükle var gözat de pc den resmini seç değişiklikleri kaydet de bukadar umarım anlatabilmişimdir..
mrb arkadaşlar..öncelikle hamile arkadaşlara Allah sağlıklı doğum nasip etsin inş..bebek isteyen herkese de Allah nasip etsin inş..
benim aklıma takılan bişey var..sayfalara baktım ama tam bulamadım sorumun cvb ını..rahim ağzı yetmezliğinde su birden mi geliyor,yoksa az az da gelebiliyor mu?
ben 16 haftalık hamileyim de bu benim ilk hamileliğim..ve zor oldu tedavi ile..bişey olcak diye ödüm patlıyor :18: bikaç gündür benden renksiz,kokusuz,su gibi akıntı geliyor..sizce bu hamilelikte olan normal akıntı mıdır,yoksa rahim ağzının açılması olabilir mi?
aranızda biçoğunuz bu konuda malesef bişeyler yaşamış,çok deneyimli..sizce sıvı birden mi gelir,gelse anne adayı mutlaka su kesesi olduğunu anlar mı?
bulunduğum ilde iyi dr yok ya..1 hafta sonraya iyi bi dr a randevum var..adamdan randevuyu 1 ay önceden alıyoruz..1 aya kadar da dolu oluyor..önceden de gidemiyosun..acile gitsem stajerler bişeyden anlamıyolar..stajerler var..napsam acaba :44:
Canım bilgisayarımdan görüntü yükle diyor ya ben nasıl yükleneceğini anlamadım. Pcden nasıl rasim seçiliyor onu da bilmiyorum. Googleye avatar seç yazdım ilk sayfada çizgifilm görünümünde bir kuş var ağaçta yuvasında yatmış onu beğendim ama nasıl yapılıyor beceremedim bir türlü canım. Göz atın altında 6-8 tane resim var ama hiç hoşuma gitmedi onlar...
mrb arkadaşlar..öncelikle hamile arkadaşlara Allah sağlıklı doğum nasip etsin inş..bebek isteyen herkese de Allah nasip etsin inş..
benim aklıma takılan bişey var..sayfalara baktım ama tam bulamadım sorumun cvb ını..rahim ağzı yetmezliğinde su birden mi geliyor,yoksa az az da gelebiliyor mu?
ben 16 haftalık hamileyim de bu benim ilk hamileliğim..ve zor oldu tedavi ile..bişey olcak diye ödüm patlıyor :18: bikaç gündür benden renksiz,kokusuz,su gibi akıntı geliyor..sizce bu hamilelikte olan normal akıntı mıdır,yoksa rahim ağzının açılması olabilir mi?
aranızda biçoğunuz bu konuda malesef bişeyler yaşamış,çok deneyimli..sizce sıvı birden mi gelir,gelse anne adayı mutlaka su kesesi olduğunu anlar mı?
bulunduğum ilde iyi dr yok ya..1 hafta sonraya iyi bi dr a randevum var..adamdan randevuyu 1 ay önceden alıyoruz..1 aya kadar da dolu oluyor..önceden de gidemiyosun..acile gitsem stajerler bişeyden anlamıyolar..stajerler var..napsam acaba :44:
onu bilgisayarına kaydetmen lazım önce,googleden beğendiğin resmin üstüne sağ tıkla resmi kaydet de,yer sorucak masa üstünü seç..sonra diğer işlemleri tekrarla gözat dediğinde masaüstüne kaydettiğin avatarı tıkla aç de..enson değişiklikleri kaydet dersin
ben aslen istanbulluyum ama antalyadayım malesef..kontrolüme 1 hafta kaldı iyi bi dr a randevu aldım ama içim rahat etmiyor..o dr a önce görünme şansım da yok..
cvp larınız için tşk ederim..herkeste belirti farklı olur..haklısınız..eğer durumumda tuhaflıklar olursa ben olmazsa acile falan giderim..
bu arada bahsettiğiniz tv haberini sadece duydum izlemedim..çokk sinirlendimbende 7 aylığım..doğduğumda 1 kg bile değilmişim..özel mamalarla yaşatmışlar beni..annelik çok farklı bişey..annenin canından canı zamansız alıp oyuncak gibi oynamak ne acımasızca bi durum..bizler erken doğum vb olmasın diye hapşırmıyoruz bile yeri geliyor..benim ilk 3 ayımda çok kanamam oldu..hapşırsam bile kanamam oluyordu..hapşırmam geldiği zaman burnumun üstünü falan elliyodum geçsin diye..hapşırmaktan bile ödüm patlıyodu..
çok kötü..dr luğu paraya dökenleri Allah ıslah etsin
güle güle kullan canım böyle duygular hepimizde var ama takdiri ilahi biz istermiydik böyle acılar yaşamayı suçlama kendini bence,avatar güzel ama sen oraya sonra tatlı bi kız resmi koy bence..benmi güzel anlatmışım teşekkür ederimSağol canım ben de becerebildim ya...Ne kolaymış. Bu arad sen de çok iyi anlattın. Bak öğretmen olmalıymışsın. Bu arada beğendin mi resmi? Benim içimde kaybettiğim bebeğimi koruyamadığım duygusu kaldı. Bu resmi görünce koruma içgüdüsü çağrıştırdı bu yüzden seçtim....
ben aslen istanbulluyum ama antalyadayım malesef..kontrolüme 1 hafta kaldı iyi bi dr a randevu aldım ama içim rahat etmiyor..o dr a önce görünme şansım da yok..
cvp larınız için tşk ederim..herkeste belirti farklı olur..haklısınız..eğer durumumda tuhaflıklar olursa ben olmazsa acile falan giderim..
bu arada bahsettiğiniz tv haberini sadece duydum izlemedim..çokk sinirlendimbende 7 aylığım..doğduğumda 1 kg bile değilmişim..özel mamalarla yaşatmışlar beni..annelik çok farklı bişey..annenin canından canı zamansız alıp oyuncak gibi oynamak ne acımasızca bi durum..bizler erken doğum vb olmasın diye hapşırmıyoruz bile yeri geliyor..benim ilk 3 ayımda çok kanamam oldu..hapşırsam bile kanamam oluyordu..hapşırmam geldiği zaman burnumun üstünü falan elliyodum geçsin diye..hapşırmaktan bile ödüm patlıyodu..
güle güle kullan canım böyle duygular hepimizde var ama takdiri ilahi biz istermiydik böyle acılar yaşamayı suçlama kendini bence,avatar güzel ama sen oraya sonra tatlı bi kız resmi koy bence..benmi güzel anlatmışım teşekkür ederimgenelde devrik cümleler kursamda güzel türkçemizi güzel kullanmaya çalışıyorum takıntılıyım diyebilirim hatta bazen yanlış yazı gördüğümde düzeltmemek için çok zor tutuyorum kendimi kendi işimide çok seviyorum..öğretmenlik çok zor bence hele bu devirde çocuklar felaket ben başedemezdim,allah yardımcın olsun..
canım az kalmış dr una sen bu arada takip et gene kendini olmazsa hafta içi herhangi bi kadın doğuma gidip baktırırsın suyuna,chnb nin dediği gibi mutlaka enfeksiyon ve rahimağzı takibide yaptır bence umarım hiç sorun yaşamadan alırsın bebeğini kucağına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?