- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #10.441
ben geçen gitmiştim..kanamam olduğu halde durumum acil dedim..ali fuat bey e görünmek istiyorum dedim danışmadakiler aradan hasta alamıyoruz..beklemeniz lazım dediler..kaç kişi var diye bi baktım en az 50 kişi vardı..ben kanamam varken düşük riskim varken 50 kişiyi nasıl bekliyim..
bide dediğin gibi sabah erken gidip barkod alırsan akşam 7 den sonra randevusuz hastalar sırayla bakılıyormuş..ben saat kaçı bulur dedim geçen tlf da muayenem..eğer sabah barkod alırsan akşam 7-10 arası bakıyor dr dediler..o yüzden randevusuz gitmedim..bekliycek halim yok o şekilde..
valla randevu aldığım güne ilk randevuyu bana verdiler ama gene bekler miyim bilmiyorum..dr işini napıcaz bilmiyorum ya..devlet hastaneleri ilgisiz,pislikten girilmiyor..özeller herşeyi paraya döküyor ve küçük ildeysen özel hastane sayısı azsa yoğun oluyor..napıcaz bilmiyorum..o kadar kafama takıyorum ki bu dr işini zaten eğer iyi olursam doğuma istanbul a gitmeyi düşünüyorum..bide istanbul da doğum max 400 TL tutuyor,burda 1.000 TL tutuyor..nasıl oluyo anlamıyorum..aynı yöntemle doğruyosun yani sonuçta..istanbul da normal doğum 200 sezaryan 400;burda normal 400 sezaryan 600..
ben istanbul a gidicem kafama koydum valla eğer iyi olursam tabii :44:
İstersen bu düşükler neden olabilir mi diye sor doktora. Çünkü rahime yapılan operasyonlar neden olabiliyormuş. Çünkü senin öncekinde bir sorunun olmamış. Neden olmuş böyle gerçekten ilginç. Bol bol dinlenmeni tavsiye ederim. Sakın benim başıma gelmez diye düşünme. Benim de 6.5 yaşında oğlum var ama geçen sene 25. haftalık doğum yaptım. Amacım seni endişelendirmek değil. Yalnızca tedbirli ol derim. Bir de mutlaka enfeksiyon takibi yaptır canım... Bol bol 3litre kadar su iç...
Sağol canım.Kendimi fazla yormamaya çalışıyorum.Peki senin sebeb ne gösterildi erken doğum için?Allah tekrar yaşatmasın.Şimdi hamilemisin?
kızlar 18 haftalık bebeğimi geçen sene kaybettim o dönemki doktorum hamileyken rahim ağzı boyunu hiç ölçmemişti. bebeğimi kaybettikten sonra gittiğim doktorlar rahim ağzı yetmezliği yada enfeksiyon nedeniyle kaybettiğimi söylediler. sormak istediğim rahim ağzı yetmezliğinden bebeğini kaybedenlerin belirtileri nelerdi? benim ki şöyle oldu: ilk önce hafiften başlayan kasık ağrıları sonradan şiddetlendi sürekli tuvalete çıkma isteği ve yarım saat ağrı sürdü sonunda su kesem patladı ve ağrım bitti. acile gittik bebeğin tüm suyunun boşaldığını söylediler ve ertesi gün oğlum karnımda öldü.şimdi merak ettiğim rahim ağzı yetmezliğimi bu anlamıyorum doktorlar tam bilemiyor çünkü hamileyken ölçülmesi gereken bir rahim ağzı boyu varmış . teşekürler
arkadaslar bugun kendi doktorumda kontrolum vardi rahim agzim cok iyi cikti 47mm cikti doktorda sasirdi ev istiraati sana iyi gelmis dedi bende sasirdim .bebisimde 1500 kilo olmus bir kac haftada iyi aldi masallah.3 hafta sonraya verdi randevuyu hersey yolunda gorunuyo ins boyle devam eder.
Duru bebek, canım nasılsın? Ben iyiyim. Sabırsızlıkla bekliyorum. Ne ilginç geçen seneki hamilelğimde daha günüme bir hafta varken hemen anlamıştım. Geçen ay var zannettim çıkmadı. Bu ay tahmin yürütemiyorum artık. Pek ümitli değilim, klomen yüzünden...
ya nesrin durubebek diyince bu kim ya dedimalışamadım daha yeni adıma iyiyim çok şükürde bi arkadaşım da erken doğum yapmış 32 haftalık 1400 15gün küvözde kaldı şimdi evdeler ve iyiler şükür onu taktım tesadüfen gittiği kontrolde suyunun bittiğini farketmiş dr..hemen sezeryan olmuş yoksa bebek ölücekmiş..kıza hiç anlamadınmı dedim yok sadece çok sık wc ye gidiyodum dedi bende gidiyorum kontrolümede çok var allah korusun ne duysam kendime yoruyorum işte..8gün var adetine daha erken belirtiler için bhcg daha yükselmeye başlamamıştır bence..inşallah olmuştur..keşke klomeni hiç içmeseydin tüm düzenini aksattı..
İnşallah yoktur problem. Artık bebek büyüdüğü için sık sık tuvalete gitmen normal. Ama akıntın varsa onu kontrol et bence.Ben de senin ismine alışamadım daha canım. Arkadaşının bebeği de sağlıklıdır inşallah... Çok çok endişeleniyorsan oradan bir doktora kontrole gidebilirsin. İnşallah yoktur bir şey. Bir de ben 28 günde bir adet oluyorum 3 4 aydır.Öyleyse 9-10 Nisan gibi adet olmam lazım. Ama ümitli değilim. Bu ayda tuhaf geçti benim için... Tuba demişti keşke kullanmasaydım. Umarım kist filan oluşmaz... Sen aldın mı beşiği?
akıntım yok şükür ona çok dikkat ediyorum enfeksiyon takibi yapıyorum sürekli.bakalım olmazsa cuma giderim burdaki dr uma..beşik ahşaplara bakmıştık ama yok beğenmedim ben park yatak alıcam yatak odasına koyucam zaten oda falan yapmıycam daha..inşallah adet gelmez ama kist için değil bebek için gelmesin..başka şeylerle meşgul olmaya çalış bu arada takma kafanı olmazsada bi sonraki ay olur canım..
Kısmet, zaten bir müfettiş telaşıdır gidiyor. Şimdi yine okul evraklarıyla uğraşıyorum. Pratikte yapıpta yazılı olarak sunmadığımız şeyleri yazıya döküyorum. Paşam'ın da telefonu kapalı bu arada.
paşa girmiycem merak etmeyin demişti ama tel.de kapalıymış bende merak ettim iyidir inşallah..kötü bi his yok içimde iyiler iyi annesiyle kocişinden ambargoludurofff ben çok zor uyuyorum yaa nolcak bi uykusuzluk haliiiiii
canım nasılda biliyosun aferimhem ondan hem hastayım hemde az mercimek tanesi kadar kanamam oldu dün yatıyorum çok korktum ya kanı görünce bugün randevu alıcam alabilirsem gidicem eşimle neyse beni merak eden arkadaşlardan alllah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin üzerimden ben çıkıyorum chbncim sabah konuştuk senle bebekim inan çok hoşuma gitti aradıgın için allah razı olsun ünürüm benim
Ya birşey demeyi unuttum ben benim dün ve ara ara oluyo sanki rahimim açılıp açılıp kapanıyo hissadebiliyorum neden oluyo önceki ogullarımdad olmuştu başına gelen varsa ne olur söylesin
canım kanaman mı oldu geçmiş olsun progestanı vajinal kullansan drum bana 4 saatte bir kullanabilirsin demişti kanamam varken birde bol su içmeye devam et..rahimim açılıp kapanıyo demişsin ya onu bilmiyorum hiç farketmedim öyle bişey sızı gibi bişeymi bilemedim enfeksiyondan olmasın sen randevu alırsan dr una bi görün canım dualarımız seninle..bende bu akşam burdaki dr gitçem eşim gelince hayırlı haberlerle dönelim inşallah..
canım nasılda biliyosun aferimhem ondan hem hastayım hemde az mercimek tanesi kadar kanamam oldu dün yatıyorum çok korktum ya kanı görünce bugün randevu alıcam alabilirsem gidicem eşimle neyse beni merak eden arkadaşlardan alllah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin üzerimden ben çıkıyorum chbncim sabah konuştuk senle bebekim inan çok hoşuma gitti aradıgın için allah razı olsun ünürüm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?