- Konu Sahibi hidennisko
-
- #10.481
aynen benimde korktuğum enfeksiyon :18: beni bırakmıyor öncede tedavi oldum ama şimdi yine akıntım başladı dr fitil verdikullanmayıda korkuyorum fitilleri :18: idrarda ve kanda cıkmadı ama akıntım :26: o zaman serklej yaptırman lazım enfeksiyonada diket etmen lazım
... bol bol dinleniyorum işe gitmediğimde evdeyim işi yemeği eşim yapıyor ben ona arada yardım ediyomqadam benden iyi yemek yapmaya başladı ..seni yemekteyize göndericem diyorum
kızlar ben dr gittim geldim ancak yazabiliyorum benim artık küçük değil kocamaaaaam 2200gr bi kızım varmışsık idrara çıkmamı sordum normal dedi suyum azalmış diye korkuyorum dedim yok hatta hafif fazla dedi haftasıyla uyumlu bukezde çizelge geride kaldı 32+6yım..haberler böyle bizden..chnb canım akıntı için gitmedim ben akıntım yok şükür sık idrara çıkmam vardı korktum amniyos sıvısıdır diye..
kızlar ben dr gittim geldim ancak yazabiliyorum benim artık küçük değil kocamaaaaam 2200gr bi kızım varmışsık idrara çıkmamı sordum normal dedi suyum azalmış diye korkuyorum dedim yok hatta hafif fazla dedi haftasıyla uyumlu bukezde çizelge geride kaldı 32+6yım..haberler böyle bizden..chnb canım akıntı için gitmedim ben akıntım yok şükür sık idrara çıkmam vardı korktum amniyos sıvısıdır diye..
ayyy çok hoşsun canım yaagönder gönder
benimde annem yanımdaydı bugün gitti serklajdan önce gidip gelecek
önceden hiç ilgilenmeyen adam şimdi her işi yapıyor
aynen benimde korktuğum enfeksiyon :18: beni bırakmıyor öncede tedavi oldum ama şimdi yine akıntım başladı dr fitil verdikullanmayıda korkuyorum fitilleri :18: idrarda ve kanda cıkmadı ama akıntım :26: o zaman serklej yaptırman lazım enfeksiyonada diket etmen lazım
... bol bol dinleniyorum işe gitmediğimde evdeyim işi yemeği eşim yapıyor ben ona arada yardım ediyomqadam benden iyi yemek yapmaya başladı ..seni yemekteyize göndericem diyorum
ayyy ayyy maşallahbüyümüş kocaman olmuşsunuz. ne güzel habermiş buu
biraz rahatlamışsındır iyi olmuş gitmen. insan çok sıkılıyor,endişeleniyor zor günler geçiriyor ama böyle güzel sonuçları olunca herşeye değiyordur herhalde
Maşallah canım bebişineçok seviniyorum böyle güzel haberlerinizi aldıkça
ooo maşallahcanım 15haftalık olmuşsunuz bile nasıl geçiyor serlajlı günlerin yatıyormusun sürekli, ağrın falan varmı, banyo için kalktınmı hiç
inşallah canım hayırlısıyla atlatacağız sonrada alacağız bebişleri kucağımıza Allah'ın izniyle.. herzamanki gibi özliycez senidikkat et kendine
evet gerek yok dedi dr.um her ay bakılacak rahim boyuna cok iyi gidiyor şuan dr.lar da gerek görmedi..allaha şükür....evet işe başladım müdürle görüştüm haftada 2 gün gidiyorum işe yıllık iznimi kullanıyom 3 gün bitince ne yaparız bakalım idare eder her halde :26: gittiğim günler bel ağrılarım oluyor oluyor yoruyor beni bide 8 den 5 e kadar sürekli masa başında otur belime vuruyorher şeye ragmen cok güzel gidiyor cok şükür
teşekkür edrim kardeşim sen nasılsın görüşmeyeli ben rahat giremiyorum valahı annecim sag olsun gene yakaldı hatun beni ya zatenKızlar 1 haftadır şehir dışındaydım 1 kere girip hızlıca okudum yazamadım.
Paşam canım geçmiş olsun kanaman olunca korktum ama önemli değilmiş içim rahatladı stres yapma kafana hiçbirşey takma
Chnb,canım teyze olmuşsun Allah analı babalı büyütsünmaşallah bebişinize,ayrıca teftiş varmış kolay gelsiin biran önce gitsinlerde sende rahat et inşallah
Fadik yazmıyo bir süredir, fadikcim okursan bir ses ver merak ediyorum iyimisin canım?
canım maşallahcanım benim doktorum serklajdan bi hafta sonra normal yaşamına dönebilirsin demişti hatta çalışablirsin demişti. ama ben 40 gün rapor aldım. wc, yemeğe kalkıyorum sadece. 2 günde bir annem geliyor, yemek ütü yapıyor. çok sıkılınca evde 5 dakika yürüyüp yatıyorum. serklajdan sonra 1 kere banyo yaptım. haftada bir yaparım diye düşünüyorum. Allah nasip ederse 15 nisanda kontrolüm var. bakalım ne dicek doktor?
sen nasılsın? nasıl gidiyor? çalışıyor musun canım?
slm kızlar uzun zaman oldu yazamadım sanırım sayfaya yeni arkadaşlarda gelmiş inş hepiniz sağlıcakla bebişleri kucaklarınıza alırsınız bizde iyiyiz kızım 34 günlük oldu.şükür iyi..gaz sorunu oluyor o da normal artık..onun dışında kayınvalidemde gideli 20 gün falan oluyor ve bütün işler bana kalmış durumda birde oğlum olunca evde hiç iş bitmiyor nete girmeye bile fırsatım olmuyor arada sayfayı okumaya çalışsamda geçmişi falan okuyamıyorum..sizler nasılsınız umarım herkes iyidir.serklajlı olanlar hamile kalmayı düşünenler hamile kalanlar..... dualarım sizlerle
serklajı yaşamış biri olarak sormak istedikleriniz olursa sorabilirsiniz...bu arada nuray ve şafak ne yaptı acaba onlardan haberim olmadı hiç sayfaya yazdılarmı?onlarda benle aynılardı...hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
canım benim doktorum serklajdan bi hafta sonra normal yaşamına dönebilirsin demişti hatta çalışablirsin demişti. ama ben 40 gün rapor aldım. wc, yemeğe kalkıyorum sadece. 2 günde bir annem geliyor, yemek ütü yapıyor. çok sıkılınca evde 5 dakika yürüyüp yatıyorum. serklajdan sonra 1 kere banyo yaptım. haftada bir yaparım diye düşünüyorum. Allah nasip ederse 15 nisanda kontrolüm var. bakalım ne dicek doktor?
sen nasılsın? nasıl gidiyor? çalışıyor musun canım?
kız çok güldüm he yazdıgına özlenicek hatunum ben be çayı demledim şimdi annemde uyuyo sizin için kendimi teylikeye attım haberiniz olsun bir yakalarsa beni:57
slm kızlar uzun zaman oldu yazamadım sanırım sayfaya yeni arkadaşlarda gelmiş inş hepiniz sağlıcakla bebişleri kucaklarınıza alırsınız bizde iyiyiz kızım 34 günlük oldu.şükür iyi..gaz sorunu oluyor o da normal artık..onun dışında kayınvalidemde gideli 20 gün falan oluyor ve bütün işler bana kalmış durumda birde oğlum olunca evde hiç iş bitmiyor nete girmeye bile fırsatım olmuyor arada sayfayı okumaya çalışsamda geçmişi falan okuyamıyorum..sizler nasılsınız umarım herkes iyidir.serklajlı olanlar hamile kalmayı düşünenler hamile kalanlar..... dualarım sizlerle
serklajı yaşamış biri olarak sormak istedikleriniz olursa sorabilirsiniz...bu arada nuray ve şafak ne yaptı acaba onlardan haberim olmadı hiç sayfaya yazdılarmı?onlarda benle aynılardı...hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
maşallah canım yaaaa iyi olmanıza çok sevindim çektiğin sıkıntıların sonunda mükafatını aldın kucağına ne mutlu sanainşallah bizlerede nasip olur bu güzel günler
anlıyoruz sizlerin çok sık girememenizi zamanınız olmuyordur bu yatmaların acısı çıkıyordur şimdi
ama merak ediyoruz işte herşey yolundamı bi sorunmu var diye en azından sık olmasada arada girip biz iyiyiz diye yazsalar keşke
Maşallah sana ve Duru'ya canımBir hafta sonra normal hamile gibi yaşayabilirsin canım. Benim doktorum Edirnedeyken 35.'ten sonra normal hayatına dön demişti Aydın Kaya. Belki bilirsin oranın en tanınmış doktorlarından biri, oğlumun doktoru. Ben de inan hiç oturmadım hem çok gezdim hem de bütün evin işini yapmıştım. Hatta gece nişanım geldi, sancım 10 dakikada bir olmaya başladı. Tek evin tozu kalmıştı. Sancım gelince dolaştım, geçince mobilyaların tozunu aldım. Sahur sofrası hazırladım. Ramazanın 8. günüydü ve ben o zamana dek doktora sormadan oruç bile tutmuştum. Şükür oruçlu oruçlu doğum yapmadım canım... Şimdi aklıma bunlar geldi sen yazınca.
Sen de özgürlüğün keyfini çıkar. 4 cm açıkla ben doğurmadım ya sen hiç doğurmazsın canım.
Bir de yazayım mı yazmayayım diye düşündüm ama siz benim sırdaşımsınız dün çarşıdan gebelik testi aldım akşam gelince yaptım Fadik'in yazdığı gibi kocaman bir negatifAdetim 28 günde bir olduğu için 4 gün varken yapmış oldum. İdrarda bazılarının çıkıyormuş 3-4 gün önce. Çıkmadı işte... Zaten pek de umudum yoktu....
Enfeksiyon hamileliğin baş belası. Bol bol su iç az su içince idrar sık sık boşalmadığından biriken idrar enfeksiyona neden oluyor. Ben sevmem su içmeyi. Bir de bende su da bulantı yapıyordu. İnşallah sen seviyorsundur suyu... İş nasıl gidiyor bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?