- Konu Sahibi hidennisko
-
- #10.521
Allah nasip etsin de 6 yıl sonra seni de görürüm TubacığımYok yaşıtlarından küçük yok parmak kasları gelişmemiş, yok öyle böyle... Sen de yaşayacaksın. bak Crameren de göndermemiş bu yıl. Sonra da yıl olarak sınıf arkadaşlarından bir yıl büyük gibi görünüyor. Neyse keşke iş oralara kalsa...
bende diyorum ben bir çatlagım kız benimkide duruyo işin garibi adet olucagım gün yaptım çıktıne güzel bir duygu 2 çizgi görmek allahım herkeze çift çizgyi görtermeyi nasip etsin işşallah herkeze neyse beni bugün gören olmamış ben çıkıyorum emir büyük yerden yavru çagırıyo içerden rabime emanet olun çayada beklerim hepiciginizi isteyene çorbada var şimdi söylemiyim neme lazım canınız çeker
ben kaçtım sizlere iyi muhabettler ya çıkmadan bir şey sorucam utanaraktan şimidden nanaklarım kızardıbugün duş alırken dikkat ettim benim gögüslerim hem şişmiş hemde damarlarım çıkmış sizded olmuşmuydu ben ilk defa öyle bir şeyle karşılaşıyorumda
Cnım baktım baktım hatta bir saat önce bile tekrar baktım gündüz gözüyle de bir bakayım dedim. Yok canım sonuç aynı. Kısmet. Ben buraya yazmaya başladığımda nisanda düşünüyorum demiştim eşim de o zaman istiyordu. Belki de yine nisanda nasip olacak. Kısmet. Aslında hep ocak doğumlu olsun isterim. Ben de ocak doğumluyum. İlk ay iyi oluyor okula yazdırırken de son aylarda göndereyim mi bu yıl göndermeyeyim mi onu sorun ediyorsun. Benim oğlan 23 ekim doğumlu bu yıl bire göndermedim bu yüzden. Tabi iş buna kalsa keşke... Bir yıl geç gitse ne olur...
bende diyorum ben bir çatlagım kız benimkide duruyo işin garibi adet olucagım gün yaptım çıktıne güzel bir duygu 2 çizgi görmek allahım herkeze çift çizgyi görtermeyi nasip etsin işşallah herkeze neyse beni bugün gören olmamış ben çıkıyorum emir büyük yerden yavru çagırıyo içerden rabime emanet olun çayada beklerim hepiciginizi isteyene çorbada var şimdi söylemiyim neme lazım canınız çeker
ben kaçtım sizlere iyi muhabettler ya çıkmadan bir şey sorucam utanaraktan şimidden nanaklarım kızardıbugün duş alırken dikkat ettim benim gögüslerim hem şişmiş hemde damarlarım çıkmış sizded olmuşmuydu ben ilk defa öyle bir şeyle karşılaşıyorumda
hamdolsun iyiyim canım kabızlık sorununnuda aştım kayısı suyu sag olsunCanım nasılsın? Kanaman filan yok değil mi? Özlemez olur muyuz seni...
ayyy canım yaaa çok hoşsun neleri düşünmüşsün hayırlısıyla olsunlarda
biz ne yapalım hayırlısıyla kasım doğumlu olacak yılın sonu
evet canım 20+4de atıldı 22+3de hiç suyum kalmadığı için dikişler alındı ve normal doğum yaptım enfeksiyonum vardı ne yazık ki
tatlım önce allahtan her şeyin hayırlısı olsun...sağıklı gelsinlerde kucağımıza olucaktır demek ki zamanı var sen kolay hamile kalıyorsun ...dr bana stres yapıyorsun ondan hamile kalamıyorsun tanısını koymuştusende aynen şuan onu yapıyorsun rahat ol bence bekledikce cok istedikçe kacırıyoruz bebişleri bellide olmaz 4 dün önce yapmışsın testi hayırlısı olsun seninde güzel haberleriniA alıcaz diyicen benim miydem bulanıyoo başım dönüyoo
kızlar itiraf edeyim bende saklıyorum hala testi çünkü önceden de yapardım hep tek çıkardı kaybettiğim bebeğimded de kan testiyle öğrenmiştim çift çizgiyi görmek çok güzel bir duyguymuş ne yapacaksam onu saklıyorum işte
göğüslerde şişlik ve damarların çıkması normal diye biliyorum canım korkmana gerek yok
Evet canım, olur. Benim fazla büyük değil hep böyle kalsa diyordum.eVET YEŞİL YEŞİL DAMARLAR BELLİ OLUR, SÜT HORMONLARINDANDIR CANIM...
kızlar itiraf edeyim bende saklıyorum hala testi çünkü önceden de yapardım hep tek çıkardı kaybettiğim bebeğimded de kan testiyle öğrenmiştim çift çizgiyi görmek çok güzel bir duyguymuş ne yapacaksam onu saklıyorum işte
göğüslerde şişlik ve damarların çıkması normal diye biliyorum canım korkmana gerek yok
canım çok geçmiş olsun, kusurak bakma üzüntünü tekrar hatırlattım.
eVET cANIM. sTRESYAPIYORUM rÜYAMDA DÜN GECEADET OLDUĞUMU GÖRDÜM. rÜYAMA BİLE GİRİYOR BU MESELE. Bir de beni en çok sıkan şu gün aşırı meselesi. Ne ben ne de eşim bu konuda hiçbir zaman çok istekli bir çift olamadık.:17
Tekrar bir ay daha aynı süreç... Yoksa o kadar sıkmazdım kendimi.Bir de şimdi kızıyorum kendime doğumdan 3 ay sonra deneyebilirsiniz dediğinde eşim istememişti. Keşke ikna etseydim onu. Haziranın 22 sinde 1 yıl olacak. O zamana hamile olmazsam çok üzülürüm gibi geliyor bana.
anem diyoki daha dur gösüslerin sütyene sıgmıcak beni ablam oglunu dogum yaptı üst tarafı kocaman olmuştu şaştımda kaldımyaradan hem izin veriyo onları bedenimizde taşıyıp doyuruyoruz hemde sütle besliyoruz rabbime şükürler olsun aman yavru kızarsa kzısın biraz muhabbetin kimseye zararı olmaz demi eltim 12 oldu dogum yapalı sütü yokmuş sezeryandan sarılıkta olmuş oglan birde sülalece grip olmuşlar dün kaynanam aradı eşimi telefonda beni nasıl istedi bilsenin bebegimin annesini ver bakıyım ne yapıyo dedi kız ne hoşuma gitti bebegimin annesi lafı dedim hiçmi sütü yok yok kızım dedi birde o haliyle grip olmuş bebek habira hapsırıyo dedi bir görsen şirinligini dedi
Kızlar alt komşum ve annesi geliyor ben çay koyuyorum. Öptüm sizleri canım...
canım sorma o hikayeyi eşim geçen işe gidiyo öpücük attım ona dogru ah ulen ah diyo de get dedi ban hem göster hem alletme misali varya ondantatlım bizde öyle iştahlı arzulu cift değilizbide mecbur kılındığında hiç arzu kalmıyor ne zaman tatil rahat olsak o zaman seni cok iyi anlıyorum o yüzden...sevkini cıkar tatlım bak bize kız kurusu oldum valla artık eşim sırnaşıp duruyor neye yarar sarılıp öpüp kokluyor o kadar ohhh iyi oldu yumurtlama günü hadi diyordum yorgunum işim var yok başım vs vs şimdi o geliyor yamacıma hiç üzülme olucak tatlım sen tek rahat ol tabi eşinde bu konuyu cok aranızda konuşmayın antipati oluyor ama ödevini yapmazsa o zaman
canım çayın hazır yanınada bisvüviz koydum gelde yiyelim hep beraber :86::86::86::86:açık olsun çaylar demli bebeg zarar gel sana ne istersen içireyim vallahi depom dolu ne istersen meyve suyu var ayran var soda var süt var çay var hangisini istersinkaynanasının kıymetli gelini... hani bizim çaylar bekliyoruz burda.. muhabbetimizin yanında ne güzel olur
tatlım bizde öyle iştahlı arzulu cift değilizbide mecbur kılındığında hiç arzu kalmıyor ne zaman tatil rahat olsak o zaman seni cok iyi anlıyorum o yüzden...sevkini cıkar tatlım bak bize kız kurusu oldum valla artık eşim sırnaşıp duruyor neye yarar sarılıp öpüp kokluyor o kadar ohhh iyi oldu yumurtlama günü hadi diyordum yorgunum işim var yok başım vs vs şimdi o geliyor yamacıma hiç üzülme olucak tatlım sen tek rahat ol tabi eşinde bu konuyu cok aranızda konuşmayın antipati oluyor ama ödevini yapmazsa o zaman
canım sorma o hikayeyi eşim geçen işe gidiyo öpücük attım ona dogru ah ulen ah diyo de get dedi ban hem göster hem alletme misali varya ondanadam haklı ya öncekindedi hamile kaldım dogum yap 40 bekle şimdi kasımda kırkım çıktı annemdeyiz malesef düşünün artık mesafeyi şimdide sitem ediyo hade canım kandıramazsın beni diyo bende dedim canım dişini sık ne kaldı şunun şurasında dedim 9 ay sonra senininm oda güldü geçti peh dedi ölme eşşegim karpuslara yaz gelsin
canım çayın hazır yanınada bisvüviz koydum gelde yiyelim hep beraber :86::86::86::86:açık olsun çaylar demli bebeg zarar gel sana ne istersen içireyim vallahi depom dolu ne istersen meyve suyu var ayran var soda var süt var çay var hangisini istersin
canım sorma o hikayeyi eşim geçen işe gidiyo öpücük attım ona dogru ah ulen ah diyo de get dedi ban hem göster hem alletme misali varya ondanadam haklı ya öncekindedi hamile kaldım dogum yap 40 bekle şimdi kasımda kırkım çıktı annemdeyiz malesef düşünün artık mesafeyi şimdide sitem ediyo hade canım kandıramazsın beni diyo bende dedim canım dişini sık ne kaldı şunun şurasında dedim 9 ay sonra senininm oda güldü geçti peh dedi ölme eşşegim karpuslara yaz gelsin
canım çayın hazır yanınada bisvüviz koydum gelde yiyelim hep beraber :86::86::86::86:açık olsun çaylar demli bebeg zarar gel sana ne istersen içireyim vallahi depom dolu ne istersen meyve suyu var ayran var soda var süt var çay var hangisini istersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?