Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

ayyy o günleri görebilcekmiyiz acaba rüya gibi

Evet canım, olur. Benim fazla büyük değil hep böyle kalsa diyordum. eVET YEŞİL YEŞİL DAMARLAR BELLİ OLUR, SÜT HORMONLARINDANDIR CANIM...

tatlım önce allahtan her şeyin hayırlısı olsun...sağıklı gelsinlerde kucağımıza olucaktır demek ki zamanı var sen kolay hamile kalıyorsun ...dr bana stres yapıyorsun ondan hamile kalamıyorsun tanısını koymuştu sende aynen şuan onu yapıyorsun rahat ol bence bekledikce cok istedikçe kacırıyoruz bebişleri bellide olmaz 4 dün önce yapmışsın testi hayırlısı olsun seninde güzel haberleriniA alıcaz diyicen benim miydem bulanıyoo başım dönüyoo

kızlar itiraf edeyim bende saklıyorum hala testi çünkü önceden de yapardım hep tek çıkardı kaybettiğim bebeğimded de kan testiyle öğrenmiştim çift çizgiyi görmek çok güzel bir duyguymuş ne yapacaksam onu saklıyorum işte
göğüslerde şişlik ve damarların çıkması normal diye biliyorum canım korkmana gerek yok

Canım nasılsın? Kanaman filan yok değil mi? Özlemez olur muyuz seni...
hamdolsun iyiyim canım kabızlık sorununnuda aştım kayısı suyu sag olsun
ayyy canım yaaa çok hoşsun neleri düşünmüşsün hayırlısıyla olsunlarda
biz ne yapalım hayırlısıyla kasım doğumlu olacak yılın sonu

kız kasımda dogurucanya sen kasım koy bende ekim nasıl akıl ama bu arada yavru beni çagırıyo ben çıkıyorum kızmasın :86::86::86::86:

eVET cANIM. sTRESYAPIYORUM rÜYAMDA DÜN GECEADET OLDUĞUMU GÖRDÜM. rÜYAMA BİLE GİRİYOR BU MESELE. Bir de beni en çok sıkan şu gün aşırı meselesi. Ne ben ne de eşim bu konuda hiçbir zaman çok istekli bir çift olamadık.:17
Tekrar bir ay daha aynı süreç... Yoksa o kadar sıkmazdım kendimi. Bir de şimdi kızıyorum kendime doğumdan 3 ay sonra deneyebilirsiniz dediğinde eşim istememişti. Keşke ikna etseydim onu. Haziranın 22 sinde 1 yıl olacak. O zamana hamile olmazsam çok üzülürüm gibi geliyor bana.

Evet canım, olur. Benim fazla büyük değil hep böyle kalsa diyordum. eVET YEŞİL YEŞİL DAMARLAR BELLİ OLUR, SÜT HORMONLARINDANDIR CANIM...

anem diyoki daha dur gösüslerin sütyene sıgmıcak beni ablam oglunu dogum yaptı üst tarafı kocaman olmuştu şaştımda kaldım yaradan hem izin veriyo onları bedenimizde taşıyıp doyuruyoruz hemde sütle besliyoruz rabbime şükürler olsun aman yavru kızarsa kzısın biraz muhabbetin kimseye zararı olmaz demi eltim 12 oldu dogum yapalı sütü yokmuş sezeryandan sarılıkta olmuş oglan birde sülalece grip olmuşlar dün kaynanam aradı eşimi telefonda beni nasıl istedi bilsenin bebegimin annesini ver bakıyım ne yapıyo dedi kız ne hoşuma gitti bebegimin annesi lafıdedim hiçmi sütü yok yok kızım dedi birde o haliyle grip olmuş bebek habira hapsırıyo dedi bir görsen şirinligini dedi

Ben ilk hamileliğimde sağlık ocağında öğrenmiştim. 8 haftalık düştü. 2. sinde kanda öğrenmiştim. Bu 3. de kendim test yapmıştım bir hafta sonra. Ben de saklamıştım kaybettikten sonra attım. Keşke atmasaydım...

canım çok geçmiş olsun, kusurak bakma üzüntünü tekrar hatırlattım.

sağol canım üzüntümüz hiç geçmeyecek ama zamanla alışıyoruz sanırım burda birçoğumuz aynı acıları yaşadık herşeyimizi paylaşıyoruz. birşey söyliyeyim dışarda yani çevreden benzer şeyleri soran olduğunda çok kızıyorum sinir oluyorum çoğuna cvp bile vermiyorum çünkü anlamıyorlar niye boşuna kendimi yorayım ama burda yaşadıklarımızı paylaşmak bize terapi gibi geliyor birbirimizi anlıyoruz

tatlım bizde öyle iştahlı arzulu cift değiliz bide mecbur kılındığında hiç arzu kalmıyor ne zaman tatil rahat olsak o zaman seni cok iyi anlıyorum o yüzden...sevkini cıkar tatlım bak bize kız kurusu oldum valla artık eşim sırnaşıp duruyor neye yarar sarılıp öpüp kokluyor o kadar ohhh iyi oldu yumurtlama günü hadi diyordum yorgunum işim var yok başım vs vs şimdi o geliyor yamacıma hiç üzülme olucak tatlım sen tek rahat ol tabi eşinde bu konuyu cok aranızda konuşmayın antipati oluyor ama ödevini yapmazsa o zaman

kaynanasının kıymetli gelini... hani bizim çaylar bekliyoruz burda.. muhabbetimizin yanında ne güzel olur

Kızlar alt komşum ve annesi geliyor ben çay koyuyorum. Öptüm sizleri canım...

canım sorma o hikayeyi eşim geçen işe gidiyo öpücük attım ona dogru ah ulen ah diyo de get dedi ban hem göster hem alletme misali varya ondanadam haklı ya öncekindedi hamile kaldım dogum yap 40 bekle şimdi kasımda kırkım çıktı annemdeyiz malesef düşünün artık mesafeyi şimdide sitem ediyo hade canım kandıramazsın beni diyo bende dedim canım dişini sık ne kaldı şunun şurasında dedim 9 ay sonra senininm oda güldü geçti peh dedi ölme eşşegim karpuslara yaz gelsin
kaynanasının kıymetli gelini... hani bizim çaylar bekliyoruz burda.. muhabbetimizin yanında ne güzel olur
canım çayın hazır yanınada bisvüviz koydum gelde yiyelim hep beraber :86::86::86::86:açık olsun çaylar demli bebeg zarar gel sana ne istersen içireyim vallahi depom dolu ne istersen meyve suyu var ayran var soda var süt var çay var hangisini istersin

bencede cnhb tadını çıkarın bugünlerin sonra bugünler aranıyor benimde eşime şimdiden düştü tasası doktora her gittiğimizde yasak diyor ne kızıyor bir görseniz başka bir şey bilmiyor zaten hep yasak hep yasak diyor zavallım yıl sonuna kadar Allah yardımcısı olsun benimde çok hoşuma gidiyor günaşırı muhabbetinde hep ben isterdim ozamanda çok onur kırıcı oluyor şimdi sarılsa bile yasak söylerim seni doktora diyorum kızdırıyorum onu (neyseki bu konuda çok güveniyorum ona komikde olsa birazcıkda tehlikeli)

bende çıkıyorum rabbime emanet olun :79::79::79::79:
benim yavru bagırıyo ben kaçtım kızdırmayayım yavruyu tansiyonu gene tavan yapmasın

canım benim ayyy ikramların çok güzel teşekkür ederim içmiş kadar oldum :86:
chnb'yemi gitsek acaba oda demliyecekmiş şimdi

valla tatlım yaaa bende bazen gıcık ediyom tam abanacak kacıyom adam netceni bilmiyr bana sen dur 9 ay sonra görürsün diyoo .. bende şuanın tadını cıkartıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…