Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canımmm idrar testi için erken değilmi?? yumurtlama gününde değişmiş olabilir geç döllenme olabilir belki...

Aslında erken ama üzerindeki klavuzda 7 gün kala bile çıkabileceğini anladım. Sanki adet belirtilerim de var. Benim o zaman rahim bölgemde sanki gaz sıkıntısı gibi bir hareketlilik olur. Başladı bu belirti. Adet olursam büyük ihtimal klomene başlatır benim de bu konuda kafam karışık. Sen yazmıştın değil mi klomen kist yapıyor diye? Coraspini de kullanmayacağım. Jorjet'in doktorunun demesi bana mantıklı geldi. Ben 3 hamileliğimde hemen hamile kalmıştım. Şimdi vucudum tuhaflaştı ve tekrar hamile kalmazsam diye korkmaya başladım. Belki daha ne çabuk diyenler olacaktır ama hemen hamile kalan biri için endişe verici... İnşallah doğumda ya da sonraki işlemlerde bir sorun olmamıştır rahimimle ilgili...

Senin çok bulantın yok sanırım...

Ne güzel canım yardım etmesi. Bol bol dinlen bol su. Sevmeyene zordur su içmek inşallah seviyorsundur su içmeyi. Her şey yolunda gidecek inşallah...

evet canım normalde hiç yapmadığı için şimdi çok hoşuma gidiyor ne söylesem yapıyor beceriklidir normalde ama işine gelmediğinden yapmazdı şimdi acısını çıkarıyorum tabi annem gelene kadar o gelince yine bırakır
pek sevmem canım su içmeyi öncekinde senin dediğin gibiydim ilaçlarımı bile zor içiyordum bir yudum su içemiyordum bulantıdan şükür bu öyle değil biraz içiyorum ama 2litreyi geçemiyorum hiç seninle hamileliklerimiz baya benziyor canım sende hep kaşarlı tost yiyordun dimi bende bu aralar sürekli onu yiyorum her yediğimde aklıma sen geliyorsun

canım bende çalışmıcam. patronumla konuştum.

Vajinal ilaçlar sanırım hepimizi korkutuyor. Ben de progestanı uyku yapıyor diye bir kez vajinal kullandım sonra vazgeçtim yine yutuyorum. Testi erken yaptım ama Fadik'in gönderdiği mesaja göre adete 9 gün varken bile çok silik de olsa belli oluyuordu. Ben de tek çizgi çıktı. Düzenli ilişkide oldu aslında. :26: Zaten doktor da bu ay çatlama olmayabilir demişti...

Evet canım 4 ay kaşarlı tost, patates haşlama ve yeşil zeytin yedim. Diğer oğlumda da sürekli ayva yemiştim. Bulantılarıma ayva çok iyi gelmişti. Senin bunda bulantın olmaması çok iyi. Suyu zorla. Allah'tan hava ısınıyor belki içersin bol bol. Hatay'ın mutfağı zengindir. Buraya geldiğimiz de misafirliğe gitmiştim. Her şeyi hazırlamış ev sahibi. Ben de bana patates haşlar mısınız demiştim. Umarım senin böyle iyi geçer... Ama artık bulantıya da razıyım...

canım cok erken yaptın... testi attın mı?? sonradan 2. cizgi cıkıyor tekrar dan bakabilirmiisn?? bende adetime 3-4 gün kala 1 saat sonra cıkmıştı atmadım testi sürekli bakıyordum

canım bende çalışmıcam. patronumla konuştum.

Canım iyi yapmışsın. Yorulmak bize iyi gelmiyor. Malesef biz hamileyken 9 ay şunu yaptım diyenlerden olamayacağız. Varsın olsun yatalım ama sağlıklı, vakitli bebeklerimizi kucağımıza alalım.

anladım canım evet bazıları erken sonuç veriyormuş.. aaaa yinemi klomene başlayacaksın bence başlama öncekide çok gereksiz değilmiydi zaten üstelik düzeninide bozdu
evet ben demiştim istersen araştır sende ben ozaman bu konuda çok yazı okumuştum yaptığına dair öncekinde kullanmıştım kist oluşmuştu neyseki zamanla kendiliğinden geçiyor ama ne gerek var sen kolay hamile kalabiliyordun
aman canım olmasın bulantı beni mahvediyor şimdilik sadece sabahları oluyor birde çok karnım acıkınca ee o da normal doktorum bu konuya çok önem veriyor öncekinde çok oluyordu birde çıkartamıyordum afedersin resmen tepiniyordum doktorum çok zararlı açılmaya neden olmasın dikkat edelim dedi 2ilaç verdi ama daha hiç kullanmadım inşallah bundan sonrada olmaz

canım cok erken yaptın... testi attın mı?? sonradan 2. cizgi cıkıyor tekrar dan bakabilirmiisn?? bende adetime 3-4 gün kala 1 saat sonra cıkmıştı atmadım testi sürekli bakıyordum

Cnım baktım baktım hatta bir saat önce bile tekrar baktım gündüz gözüyle de bir bakayım dedim. Yok canım sonuç aynı. Kısmet. Ben buraya yazmaya başladığımda nisanda düşünüyorum demiştim eşim de o zaman istiyordu. Belki de yine nisanda nasip olacak. Kısmet. Aslında hep ocak doğumlu olsun isterim. Ben de ocak doğumluyum. İlk ay iyi oluyor okula yazdırırken de son aylarda göndereyim mi bu yıl göndermeyeyim mi onu sorun ediyorsun. Benim oğlan 23 ekim doğumlu bu yıl bire göndermedim bu yüzden. Tabi iş buna kalsa keşke... Bir yıl geç gitse ne olur...

Canım bulantı ilaçlarının üzerinde yazılanlar nedense beni de korkuturdu. Ben de aksine günde 3 - 4 defa çıkarırdım, artık boğazımdan kan gelirdi. Peki ne zararlı bulantı varken kusmamak mı? O kısmı açıklar mısın?

ayyy canım yaaa çok hoşsun neleri düşünmüşsün hayırlısıyla olsunlarda
biz ne yapalım hayırlısıyla kasım doğumlu olacak yılın sonu

bende diyorum ben bir çatlagım kız benimkide duruyo işin garibi adet olucagım gün yaptım çıktı ne güzel bir duygu 2 çizgi görmek allahım herkeze çift çizgyi görtermeyi nasip etsin işşallah herkezeneyse beni bugün gören olmamış ben çıkıyorum emir büyük yerden yavru çagırıyo içerden rabime emanet olun çayada beklerim hepiciginizi isteyene çorbada var şimdi söylemiyim neme lazım canınız çeker
ben kaçtım sizlere iyi muhabettler ya çıkmadan bir şey sorucam utanaraktan şimidden nanaklarım kızardı bugün duş alırken dikkat ettim benim gögüslerim hem şişmiş hemde damarlarım çıkmış sizded olmuşmuydu ben ilk defa öyle bir şeyle karşılaşıyorumda

ayyy canım yaaa çok hoşsun neleri düşünmüşsün hayırlısıyla olsunlarda
biz ne yapalım hayırlısıyla kasım doğumlu olacak yılın sonu

Allah nasip etsin de 6 yıl sonra seni de görürüm Tubacığım Yok yaşıtlarından küçük yok parmak kasları gelişmemiş, yok öyle böyle... Sen de yaşayacaksın. bak Crameren de göndermemiş bu yıl. Sonra da yıl olarak sınıf arkadaşlarından bir yıl büyük gibi görünüyor. Neyse keşke iş oralara kalsa...

canım ben normalde de kusamam zaten hamileykende bulantım olurdu afedersin midem ağzımdan çıkacak gibi olurdu ama kusamazdım karnıma ağrılar girerdi tepinirdim kasılırdım artık doktoruma anlattım bunun zararlı olduğunu söyledi böyle bir durumda tepinmemin kasılmamın iyi olmadığını söyledi açılmayı etkileye bilirmiş yani hani kabızken nasıl zorlanırsınız ben kusarken öyle zorluyordum onun için birde çok kusmak normal değil olursa bunu araştırırız demişti ama şimdilik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…