- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #10.501
canımmm idrar testi için erken değilmi?? yumurtlama gününde değişmiş olabilir geç döllenme olabilir belki...
Ne güzel canım yardım etmesi.Bol bol dinlen bol su. Sevmeyene zordur su içmek inşallah seviyorsundur su içmeyi. Her şey yolunda gidecek inşallah...
aaa iyimiş canım yaaa bende sürekli yatmak zorunda kalıcam diye korkuyordum öncekindede 2hafta wcye bile kalkmamıştım çok zordu şimdi yine hep aynı olur diye korkuyordum ama sanırım erken dönemde yapıldığında daha farklı oluyor biraz rahatladım. 5dk bile insana çok iyi gelir. ben birde banyodan çok korkuyorum benim saçlarım kıvırcık uzun ve gürdür 2saat onlarla uğraşıyorum hamilelikte kestirilmez diyorlar ama ben 2li testten sonra kısacık kestircemtabi birde şu temizlik konusu var:26: o halde nasıl yapılır bilmem artık sen bizden öndesin bir ay sonra seni soru yağmuruna tutabilirim
çalışabilirsin demiş doktorun ama bence dikkat et canım senin işin yorucuydu diye hatırlıyorum aman bi sorun çıkmasın..
ben çalışmıyorum canım ama şimdiden çok dikkat ediyorum zaten sürekli uyuyorumsağolsun eşimle annemde bir iş yaptırmıyorlar
evet aynen elimden geldiğince içmeye calışıyorumbende sevmiyorum su içmeyi zorlayarak ne kadar içebilirem artık ...akıntım hiç bitmiyor .. kanda ve idrarda enfeksiyon cıkmadı ama akıntım bitmiyor.. acaba progestan mı yapıyor dr 5 aya kadar devam dedi.. fitil verdi onuda kullanırken korkuyorum bebeğe zararverir diye dün kullandım ama rahim ağzına koydum ileri itemedim gecen ay kullanınca 2. gün kanamam başladı korkutuyor beni
tatlım cok erken yapmışsın testi yine
evet canım normalde hiç yapmadığı için şimdi çok hoşuma gidiyor ne söylesem yapıyor beceriklidir normalde ama işine gelmediğinden yapmazdı şimdi acısını çıkarıyorumtabi annem gelene kadar o gelince yine bırakır
pek sevmem canım su içmeyi öncekinde senin dediğin gibiydim ilaçlarımı bile zor içiyordum bir yudum su içemiyordum bulantıdan şükür bu öyle değil biraz içiyorum ama 2litreyi geçemiyorum hiç seninle hamileliklerimiz baya benziyor canım sende hep kaşarlı tost yiyordun dimi bende bu aralar sürekli onu yiyorum her yediğimde aklıma sen geliyorsun
Vajinal ilaçlar sanırım hepimizi korkutuyor. Ben de progestanı uyku yapıyor diye bir kez vajinal kullandım sonra vazgeçtim yine yutuyorum. Testi erken yaptım ama Fadik'in gönderdiği mesaja göre adete 9 gün varken bile çok silik de olsa belli oluyuordu. Ben de tek çizgi çıktı. Düzenli ilişkide oldu aslında.:26: Zaten doktor da bu ay çatlama olmayabilir demişti...
tubacım sana önceden dikişmi atıldı. kaç haftalıkkem atıldı?
canım bende çalışmıcam. patronumla konuştum.
Aslında erken ama üzerindeki klavuzda 7 gün kala bile çıkabileceğini anladım. Sanki adet belirtilerim de var. Benim o zaman rahim bölgemde sanki gaz sıkıntısı gibi bir hareketlilik olur. Başladı bu belirti. Adet olursam büyük ihtimal klomene başlatır benim de bu konuda kafam karışık. Sen yazmıştın değil mi klomen kist yapıyor diye? Coraspini de kullanmayacağım. Jorjet'in doktorunun demesi bana mantıklı geldi. Ben 3 hamileliğimde hemen hamile kalmıştım. Şimdi vucudum tuhaflaştı ve tekrar hamile kalmazsam diye korkmaya başladım. Belki daha ne çabuk diyenler olacaktır ama hemen hamile kalan biri için endişe verici... İnşallah doğumda ya da sonraki işlemlerde bir sorun olmamıştır rahimimle ilgili...
Senin çok bulantın yok sanırım...
sanyeli slm :80: bebişin nasıl?? siyet belli oldu mu_??
canım cok erken yaptın... testi attın mı?? sonradan 2. cizgi cıkıyor tekrar dan bakabilirmiisn?? bende adetime 3-4 gün kala 1 saat sonra cıkmıştı atmadım testi sürekli bakıyordum
tubacım sana önceden dikişmi atıldı. kaç haftalıkkem atıldı?
anladım canım evet bazıları erken sonuç veriyormuş.. aaaa yinemi klomene başlayacaksın bence başlama öncekide çok gereksiz değilmiydi zaten üstelik düzeninide bozdu
evet ben demiştim istersen araştır sende ben ozaman bu konuda çok yazı okumuştum yaptığına dair öncekinde kullanmıştım kist oluşmuştu neyseki zamanla kendiliğinden geçiyor ama ne gerek var sen kolay hamile kalabiliyordun
aman canım olmasın bulantı beni mahvediyor şimdilik sadece sabahları oluyor birde çok karnım acıkınca ee o da normal doktorum bu konuya çok önem veriyor öncekinde çok oluyordu birde çıkartamıyordum afedersin resmen tepiniyordum doktorum çok zararlı açılmaya neden olmasın dikkat edelim dedi 2ilaç verdi ama daha hiç kullanmadım inşallah bundan sonrada olmaz
ben geldim dedim bu yavrular özlemiştir beni
ne var ne yok bebeler
Cnım baktım baktım hatta bir saat önce bile tekrar baktım gündüz gözüyle de bir bakayım dedim. Yok canım sonuç aynı. Kısmet. Ben buraya yazmaya başladığımda nisanda düşünüyorum demiştim eşim de o zaman istiyordu. Belki de yine nisanda nasip olacak. Kısmet. Aslında hep ocak doğumlu olsun isterim. Ben de ocak doğumluyum. İlk ay iyi oluyor okula yazdırırken de son aylarda göndereyim mi bu yıl göndermeyeyim mi onu sorun ediyorsun. Benim oğlan 23 ekim doğumlu bu yıl bire göndermedim bu yüzden. Tabi iş buna kalsa keşke... Bir yıl geç gitse ne olur...
canım cok erken yaptın... testi attın mı?? sonradan 2. cizgi cıkıyor tekrar dan bakabilirmiisn?? bende adetime 3-4 gün kala 1 saat sonra cıkmıştı atmadım testi sürekli bakıyordum
ayyy canım yaaa çok hoşsun neleri düşünmüşsün hayırlısıyla olsunlarda
biz ne yapalım hayırlısıyla kasım doğumlu olacak yılın sonu
Canım bulantı ilaçlarının üzerinde yazılanlar nedense beni de korkuturdu. Ben de aksine günde 3 - 4 defa çıkarırdım, artık boğazımdan kan gelirdi. Peki ne zararlı bulantı varken kusmamak mı? O kısmı açıklar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?