- Konu Sahibi hidennisko
-
- #10.541
canım benim ayyy ikramların çok güzel teşekkür ederim içmiş kadar oldum :86:
chnb'yemi gitsek acaba oda demliyecekmiş şimdi
bencede cnhb tadını çıkarın bugünlerin sonra bugünler aranıyor benimde eşime şimdiden düştü tasasıdoktora her gittiğimizde yasak diyor ne kızıyor bir görseniz başka bir şey bilmiyor zaten hep yasak hep yasak diyor zavallım yıl sonuna kadar Allah yardımcısı olsun benimde çok hoşuma gidiyor günaşırı muhabbetinde hep ben isterdim ozamanda çok onur kırıcı oluyor şimdi sarılsa bile yasak söylerim seni doktora diyorum kızdırıyorum onu (neyseki bu konuda çok güveniyorum ona komikde olsa birazcıkda tehlikeli)
valla chnb de demlicek güzel fikir ama ben kuru kuru cay içmem
eee artık hataydan meşhur bişeyler yapar yanına birer çeşit de biz götürsek sevtunun depoda doluymuş oda getirir ooo tam ziyafet
hatayın meşhur biberli ekmeği var cayda cok güzel olur oonu yapsınlar cok güzel olur yaacanım istedi keşke yakın olsaydık ne güzel olurdu farklı farklı şeylerle bebişlerimizi doyururuz
hatayın meşhur biberli ekmeği var cayda cok güzel olur oonu yapsınlar cok güzel olur yaacanım istedi keşke yakın olsaydık ne güzel olurdu farklı farklı şeylerle bebişlerimizi doyururuz
o zamanda bebişleri doyuralım diye biz iyice şişersek yandıkdoktor 12.haftaya kadar hiç alma dedi sopayla kovalar artık beni
tatlım ben baya işiştim galibane yapayım bebiş yediriyor bana eşime öyle diyom bebiş istiyor diyorum oda dayanamıyor veriyor yimek
Aslında erken ama üzerindeki klavuzda 7 gün kala bile çıkabileceğini anladım. Sanki adet belirtilerim de var. Benim o zaman rahim bölgemde sanki gaz sıkıntısı gibi bir hareketlilik olur. Başladı bu belirti. Adet olursam büyük ihtimal klomene başlatır benim de bu konuda kafam karışık. Sen yazmıştın değil mi klomen kist yapıyor diye? Coraspini de kullanmayacağım. Jorjet'in doktorunun demesi bana mantıklı geldi. Ben 3 hamileliğimde hemen hamile kalmıştım. Şimdi vucudum tuhaflaştı ve tekrar hamile kalmazsam diye korkmaya başladım. Belki daha ne çabuk diyenler olacaktır ama hemen hamile kalan biri için endişe verici... İnşallah doğumda ya da sonraki işlemlerde bir sorun olmamıştır rahimimle ilgili...
Senin çok bulantın yok sanırım...
bende diyorum ben bir çatlagım kız benimkide duruyo işin garibi adet olucagım gün yaptım çıktıne güzel bir duygu 2 çizgi görmek allahım herkeze çift çizgyi görtermeyi nasip etsin işşallah herkeze neyse beni bugün gören olmamış ben çıkıyorum emir büyük yerden yavru çagırıyo içerden rabime emanet olun çayada beklerim hepiciginizi isteyene çorbada var şimdi söylemiyim neme lazım canınız çeker
ben kaçtım sizlere iyi muhabettler ya çıkmadan bir şey sorucam utanaraktan şimidden nanaklarım kızardıbugün duş alırken dikkat ettim benim gögüslerim hem şişmiş hemde damarlarım çıkmış sizded olmuşmuydu ben ilk defa öyle bir şeyle karşılaşıyorumda
Ben ilk hamileliğimde sağlık ocağında öğrenmiştim. 8 haftalık düştü. 2. sinde kanda öğrenmiştim. Bu 3. de kendim test yapmıştım bir hafta sonra. Ben de saklamıştım kaybettikten sonra attım. Keşke atmasaydım...
kızlar yaaa birde ben bu aralar çok sinirliyim herkese kızıyorum :95:şuan evde yalnızım inanın twdekilerle bile kavga ediyorumnormalmi acaba
arkadaslar merhaba ben su 8haftalik hamileyim.bu 5.hamileligim ilk 3u erken donem dusuk oldu 5_6 haftalarda sonrasinda kan pihtilasmasi oldugu tespit edildi cok sukur sorun bulundu derken 4.ye hamile kaldim 22 haftalikken suyum sizinti seklinde gelmeye basladi acil hastaneye yattim birkac sonra enfeksiyon var dediler ve bir hafta sonucunda 23+2 de dogum oldu ve oglusumu kaybettim 2009 kasiminda.ve cok sukur yine hamileyim yine kan sulandirici ignelere devam ama bu kez farkli iki dr serklaj dedi bana 14.haftada kafam cok karisik nicin bu tespit yapildi ne yapilcak serklaj nasil oluyor sonrasinda hep yatmalimiyim cok karisigim arkadaslar cok uzun oldu ama eger bilgisi olanlar varsa ne olur bana yardim edin cok aci cektim 4 bebek kaybettim 6yilda artik benim de yuzum gulsun istiyorum cvplarinizi bekliycem arkadaslar
canım hoşgeldin. Hayırlı olsun canım. bende daha önce 22 ve 18. haftada bebeklerimi kaybettim. Bu hamileliğimde doktorum serklaj dedi. Serklaj 13-14. haftada rahimağzına atılan dikiştir canım. Narkoz verilerek yapılıyor ve sen duymuyorsun. Sonrasını bende bilmiyorum yaşayacağım ve göreceğim. Ama burdan okuduklarımla çoğunluk sürekli yatarak devam ettiler.İstersen bu sayfaları baştan oku canım. Önemli bilgiler var.
arkadaslar merhaba ben su 8haftalik hamileyim.bu 5.hamileligim ilk 3u erken donem dusuk oldu 5_6 haftalarda sonrasinda kan pihtilasmasi oldugu tespit edildi cok sukur sorun bulundu derken 4.ye hamile kaldim 22 haftalikken suyum sizinti seklinde gelmeye basladi acil hastaneye yattim birkac sonra enfeksiyon var dediler ve bir hafta sonucunda 23+2 de dogum oldu ve oglusumu kaybettim 2009 kasiminda.ve cok sukur yine hamileyim yine kan sulandirici ignelere devam ama bu kez farkli iki dr serklaj dedi bana 14.haftada kafam cok karisik nicin bu tespit yapildi ne yapilcak serklaj nasil oluyor sonrasinda hep yatmalimiyim cok karisigim arkadaslar cok uzun oldu ama eger bilgisi olanlar varsa ne olur bana yardim edin cok aci cektim 4 bebek kaybettim 6yilda artik benim de yuzum gulsun istiyorum cvplarinizi bekliycem arkadaslar
Canım,bazen teste çıkmayıp 1 hafta sonra çıkan olduğunu duydum ben regle tarihim geçtikten 3 gün sonra yapmıştım görmek 2.cizgiyi görmek için gözüme sokmak zorunda kalmıştım :).Canım hakkında hayırlısı olsun kalbimdem geçen hamile olman tabi ama deilsen de inşallah bu ay olur.Bir arkadaşım uzun zamandır deniyor olmuyor doktoru demişki şimdi siz eşinizle evli deil sevgili olsanız ayıptır sölemesi kaçamak yapsanız hemen hamile kalırdınız demiş :).Kaç hastam olmuyo artık diye vaz geçikleri ay hamile kaldılar bu işte stres yapmamak hamile kalmak için en etkili yöntem demiş.Canım Allahın izniyle güzel haberlerini alacağız
Canımcım,ben hamileyken göğüslerim tam anlattığın gibiydi merak etme normal
Yaşadıklarımız ne kadar aynı ya bende saklıyordum testi hatta ben öğrendikten 10 gün sonra elimde daha belirgin olsun diye bitane daha yapmıştım 2 .cizgideki kırmızılık fazlalıktan dağılmıştı.Bende bebeği kaybedince attım şimdi için sızlıyor keşke atmasaydım diye.
Canım,bende aynı senin gibiydim ellerim titriyordu hatta sinirden ,17 haftada küsmediğim kimse kalmamıştı :).Doktora sormuştum normal demişti hamilelik hormanları her insanda farklı şey yapabilir sende sinir yapmış demişti.
Geçmiş olsun, yeni bebeğin de hayırlı olsun canım. Yalnız değilsin... Burada çoğumuz benzer şeyler yaşadık. Serklajı deneyimli birine yaptırırsan risk azalır. Ben bu forumu baştan sona okudum. Dikişli olanların çoooook büyük kısmı başarılı oldu canım. Bu yüzden iki doktor dediyse güven bence. Arkadaşımız yazmış ben yaşamadım ama yaşayanlar anesteziyle olduğu için acıdan bahsetmedi.Sonrasında enfeksiyon ve kasılma olmaması için ilaç veriliyor. İnşallah her şey iyi olur senin için...
canım öncelikle Allah tamamına erdirsin inşaallah.seni kanda pıhtılaşması topiğinden tanıyorum.benimde 4 düşüğüm var.belki hatırlarsın bilmiyorum ama..benim serklajı son gittiğim doktor bir o kalmış onu yaptırır bakarız su gelirmi gelmezmi dedi.kendi gittiğim doktor sende rahimağzı yetmezliği yok tamamen antikorlar ve bağışıklık sisteminden diyor bebeği vücudum düşman görüyormuş hamile kalırsam kortizon vereceğim dedi benim düşüklerim ilk 2 si 14 haftalıkken son 2si 20 hafta 5 günülk ve 17 haftalıkken ama 14. haftada geldi hep sularım yaklaşık 1 ay 40 gün dayandılar yavrularım benim tam teşhis bile koymuyorlar Allah ım yardımcımız olsun ...cok tesekkur ederim suan hamilemisiniz yada bebeginiz varmi ?evet basladim okumaya .sayfadayim suan drumla daha detaylari konusmadik cok erken oldugu icin ama premature bebeklerin ve erken dogum riskinin oldugu hamilelerin bakildigi bir hastane var orada yapiliyormus dikis.iki dr daha var gorusmek istedigi biri o hastanede olan bir dr birisi de suan gittigim drum bakalim onlar ne diyecekler insallah sorunsuz bir sekilde atlatiri bu donemi saglikla hayirlisiyla ve zamaninda gelsin bebegim
cok tesekkur ederim suan hamilemisiniz yada bebeginiz varmi ?evet basladim okumaya .sayfadayim suan drumla daha detaylari konusmadik cok erken oldugu icin ama premature bebeklerin ve erken dogum riskinin oldugu hamilelerin bakildigi bir hastane var orada yapiliyormus dikis.iki dr daha var gorusmek istedigi biri o hastanede olan bir dr birisi de suan gittigim drum bakalim onlar ne diyecekler insallah sorunsuz bir sekilde atlatiri bu donemi saglikla hayirlisiyla ve zamaninda gelsin bebegim
evet canim seni hatirliyorum ya anlamadigim sey su niye geliyor yani niye yirtiliyorki gerci ben bu durumu ilk kez yasadim insallah son olur.bir de suyun erken gelmesi enfeksion olmasindami yoksa enferksion oluncami sular gelmeye basliyor.cok endiseliim ama ne olursa olsun bu kez saglikla kucakliycam yavrumu buna cok inaniyorum lutfen sizlerde dua edin bizecanım öncelikle Allah tamamına erdirsin inşaallah.seni kanda pıhtılaşması topiğinden tanıyorum.benimde 4 düşüğüm var.belki hatırlarsın bilmiyorum ama..benim serklajı son gittiğim doktor bir o kalmış onu yaptırır bakarız su gelirmi gelmezmi dedi.kendi gittiğim doktor sende rahimağzı yetmezliği yok tamamen antikorlar ve bağışıklık sisteminden diyor bebeği vücudum düşman görüyormuş hamile kalırsam kortizon vereceğim dedi benim düşüklerim ilk 2 si 14 haftalıkken son 2si 20 hafta 5 günülk ve 17 haftalıkken ama 14. haftada geldi hep sularım yaklaşık 1 ay 40 gün dayandılar yavrularım benim tam teşhis bile koymuyorlar Allah ım yardımcımız olsun ...
Canım, şu an hamile değilim. Bir oğlum var 6.5 yaşında. İlki 8 haftalık düşük. 3. sü ise 25 haftalık erken doğum. 4 gün yaşayabildi malesef oğlum. Şimdi yeniden düşünüyorum 9.5 ay oldu...
Sen detecrübelilerse fazla korkma. Bizim gibilere tedbir amaçlı serklaj genelde yapılıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?