- Konu Sahibi hidennisko
-
- #10.561
tatlım benimde suyum sızdığı için doğum oldu ama serklajık bir işim yok dediler coğu dr.larla da görüştüm sana bu teşhis nasıl kondu :26: sızıntının sebine ne dediler???? bana sızıntının sebebine enfeksiyon ve yorgunluk dediler....ben şuan enfeksiyon takibi ve kanpırtılaşma iğnesi vuruluyorum... yine de ben rahim ağzına baktırdım iyi cıktı ayda bir ne olur olmaz dye bakılacak senin durumunu anlamadım :26:
evet canim seni hatirliyorum ya anlamadigim sey su niye geliyor yani niye yirtiliyorki gerci ben bu durumu ilk kez yasadim insallah son olur.bir de suyun erken gelmesi enfeksion olmasindami yoksa enferksion oluncami sular gelmeye basliyor.cok endiseliim ama ne olursa olsun bu kez saglikla kucakliycam yavrumu buna cok inaniyorum lutfen sizlerde dua edinl
canım etmezmiyiz dualarımız hep burdaki ve diğer topikteki arkadaşlara inan ...benim gittiğim doktorum hep vücudum bebeği atmak istiyormuş ve sularımın geldiği bu yüzdenmiş diyor..senin gibi hastam var doğum yapan diyor ama bu sabır işi garantisi yok diyor deneyeceksin diyor enfeksiyon yok demişti bana benim su geldikten sonra yaklaşık 6 hafta felan bebeğim büyüyor rahim ağzı gevşekliği olsa bebeği tutmaz diyor.bilmiyorum 6 ay sonra yeniden hamile kal demişti bana son düşüğüm ekimde oldu.şuan 6. ayındayım iğne+coraspirin+folbiol+becozmc hamile olursam kortizon eklenecek bunlara +setres+korku da cabasın neyse canım sen de bana dua et kafam çok karışık....
İstediğim zaman önceden olduğu için ben endişelendim canım. Stres muhakkak önemli ama bizler daha sabırsızız. Benim 9.5 ay oldu. Gerçi iki aydır korunmuyoruz. Biz böyle uzattık sen de süreyi erteledin yinede çok çok erteleme. Olmayınca da insan panik oluyor. Yaşım da 34. Nedense bu işlerde 35 'i geçersem daha çok sorun olurmuş gibi geliyor. Bakalım hayırlısı... Bu arada bana ümit verdin. Sağ olasın...
arkadaslar merhaba ben su 8haftalik hamileyim.bu 5.hamileligim ilk 3u erken donem dusuk oldu 5_6 haftalarda sonrasinda kan pihtilasmasi oldugu tespit edildi cok sukur sorun bulundu derken 4.ye hamile kaldim 22 haftalikken suyum sizinti seklinde gelmeye basladi acil hastaneye yattim birkac sonra enfeksiyon var dediler ve bir hafta sonucunda 23+2 de dogum oldu ve oglusumu kaybettim 2009 kasiminda.ve cok sukur yine hamileyim yine kan sulandirici ignelere devam ama bu kez farkli iki dr serklaj dedi bana 14.haftada kafam cok karisik nicin bu tespit yapildi ne yapilcak serklaj nasil oluyor sonrasinda hep yatmalimiyim cok karisigim arkadaslar cok uzun oldu ama eger bilgisi olanlar varsa ne olur bana yardim edin cok aci cektim 4 bebek kaybettim 6yilda artik benim de yuzum gulsun istiyorum cvplarinizi bekliycem arkadaslar
gamzecim ben senitaniyorum erken dogum topiginden beni hatirladinmi bilmiyorum.canim iste kafam cok karisik bende neden boyle dediler anlamiyorum bu yuzden basimdan geceni anlaatim size.PROF YUCEL KARAMAN I duymussunuzdur belki o ayda bir kez buraya bruksele geliyor ben ona kontrole gittim dogumdan sonra bakti sana histereskopi yapalim dedi bisey varmi bakariz yoksa bakmis oluruz varsa tedavi ederiz dedi.neyse ARALIK 1de oldum kucuk bir yapisiklik var temizledim dedi.sonrasinda en son subat ayinda adet gordum ve suan hamileyim.hamile kalinca onu aradim dedim ne yapmaliyim igne dozumu soyledi ve mutlaka serklaj yaptiracaksin dedi 14.haftada.gecen persembe kucuk kahverengi bir kanama oldu acile gittim her zaman gttigim hastaneye .dogumua giren dr denk geldi ona dedim serklaj olmali diye oda mutlaka yaptir dedi ben 2 dr gorunuyorum 15.de birisi var digeride 26.sinda ikinci olan o bhasettigim serklajin yapilacagi hastane onlarada bir danisicam daha onlarla konusamadim .ama 2dr da boyle soyleyince acaba diyorum yani o zaman benim sadece onlem amaclimi yani hadi birde bunu deneyelimmi olacak ki?
evet canim seni hatirliyorum ya anlamadigim sey su niye geliyor yani niye yirtiliyorki gerci ben bu durumu ilk kez yasadim insallah son olur.bir de suyun erken gelmesi enfeksion olmasindami yoksa enferksion oluncami sular gelmeye basliyor.cok endiseliim ama ne olursa olsun bu kez saglikla kucakliycam yavrumu buna cok inaniyorum lutfen sizlerde dua edinl
canım etmezmiyiz dualarımız hep burdaki ve diğer topikteki arkadaşlara inan ...benim gittiğim doktorum hep vücudum bebeği atmak istiyormuş ve sularımın geldiği bu yüzdenmiş diyor..senin gibi hastam var doğum yapan diyor ama bu sabır işi garantisi yok diyor deneyeceksin diyor enfeksiyon yok demişti bana benim su geldikten sonra yaklaşık 6 hafta felan bebeğim büyüyor rahim ağzı gevşekliği olsa bebeği tutmaz diyor.bilmiyorum 6 ay sonra yeniden hamile kal demişti bana son düşüğüm ekimde oldu.şuan 6. ayındayım iğne+coraspirin+folbiol+becozmc hamile olursam kortizon eklenecek bunlara +setres+korku da cabasın neyse canım sen de bana dua et kafam çok karışık....
Allah yardımcın olsun canım. Teşhissizlik çok zor. İnşallah tez zamanda bulunur tam nedenin...
Canım,ben kaybettiğim bebeğimde ilk seferde hamile kaldım ama planlı deildi şimdi de bana denediğimiz an olurmuş gibi geliyor ama biliyorum ki böyle olmuyor.Hiçbir problem olmamasına rağmen bir kadının hamile kalma ihtimali %25 miş aslında bu orana bakınca hamile kalmanın okadar da kolay olmadığı görülüyor.Doğurganlığın en yüksek olduğu yaşlar 20 li yaşlar ama malesef bende geçtim o yaşı 32 yaşımdayım.Dün gece rüyamda hamile olduğumu gördüm bir ağlıyorum bir ağlıyorum eşime diyorum neden dikkat etmedin sağlık sigortam mayıstan sonra hamile kalırsam karşılaycak doğumu şimdi serklaj da doğumuda biz ödeyeceğiz çalışamıycamda şimdi ne yapacağız biz diye bilinç altına bak :)).Canım gerçekten işler yolunda olsa hemen başlıycam çalışmalara ama malesef elimizde olmayan sebeplerden iş ve eşimin şehir dışında olmasından ertemek zorundayım bak işler yoluna girsin listeye girmeye can atıyorum valla.Sen içini ferah tut canım Allahın izniyle bu ay,olmazsa da en kısa sürede kutlayacağız hamilelik haberini .Ayrıca 34 yaş hiç bir şey deil artık insanlar o yaşta daha yeni evleniyor bişeycik olmaz
Arkadaşım geçmiş olsun serklajın riskleri var tabi ama bu konuyu baştan sona okursan ne kadar başarılı sonuçlar alındığını görebilirsin.İki doktor bunu önerdiyse bidikleri bir şey vardır diye düşünüyorum.Kayıpların için Allah sabır versin.İnşallah bu bebişini sağlıkla kucağına alırsın
gamzecim ben senitaniyorum erken dogum topiginden beni hatirladinmi bilmiyorum.canim iste kafam cok karisik bende neden boyle dediler anlamiyorum bu yuzden basimdan geceni anlaatim size.PROF YUCEL KARAMAN I duymussunuzdur belki o ayda bir kez buraya bruksele geliyor ben ona kontrole gittim dogumdan sonra bakti sana histereskopi yapalim dedi bisey varmi bakariz yoksa bakmis oluruz varsa tedavi ederiz dedi.neyse ARALIK 1de oldum kucuk bir yapisiklik var temizledim dedi.sonrasinda en son subat ayinda adet gordum ve suan hamileyim.hamile kalinca onu aradim dedim ne yapmaliyim igne dozumu soyledi ve mutlaka serklaj yaptiracaksin dedi 14.haftada.gecen persembe kucuk kahverengi bir kanama oldu acile gittim her zaman gttigim hastaneye .dogumua giren dr denk geldi ona dedim serklaj olmali diye oda mutlaka yaptir dedi ben 2 dr gorunuyorum 15.de birisi var digeride 26.sinda ikinci olan o bhasettigim serklajin yapilacagi hastane onlarada bir danisicam daha onlarla konusamadim .ama 2dr da boyle soyleyince acaba diyorum yani o zaman benim sadece onlem amaclimi yani hadi birde bunu deneyelimmi olacak ki?
cok saol canım hemde nasıl dua edıyorum benım gıbı ıcı yanık olan gonlunde cocuk yatan ısteyen herkese nasıp etsın mevlam hayırlı saglıklı evlatlar;ne kadar zorlanıyoruz bı bebegımız olsun dıye bazılarıda korundum ama gene oldu ayyy aldırsamı falan deyınce tepem atıyor benım ıyıce;yatıp kalkıp sukretmelıler hallerıne ama napalım bızımde kaderımız bu sınavımız bu mutlka mukafatı vardır yada gunahlarımıza kefarettır dıye dusunuyorum;ınsallah en kısa zamnda hamıle kalırsın canım sendeevet canim seni hatirliyorum ya anlamadigim sey su niye geliyor yani niye yirtiliyorki gerci ben bu durumu ilk kez yasadim insallah son olur.bir de suyun erken gelmesi enfeksion olmasindami yoksa enferksion oluncami sular gelmeye basliyor.cok endiseliim ama ne olursa olsun bu kez saglikla kucakliycam yavrumu buna cok inaniyorum lutfen sizlerde dua edinl
canım etmezmiyiz dualarımız hep burdaki ve diğer topikteki arkadaşlara inan ...benim gittiğim doktorum hep vücudum bebeği atmak istiyormuş ve sularımın geldiği bu yüzdenmiş diyor..senin gibi hastam var doğum yapan diyor ama bu sabır işi garantisi yok diyor deneyeceksin diyor enfeksiyon yok demişti bana benim su geldikten sonra yaklaşık 6 hafta felan bebeğim büyüyor rahim ağzı gevşekliği olsa bebeği tutmaz diyor.bilmiyorum 6 ay sonra yeniden hamile kal demişti bana son düşüğüm ekimde oldu.şuan 6. Ayındayım iğne+coraspirin+folbiol+becozmc hamile olursam kortizon eklenecek bunlara +setres+korku da cabasın neyse canım sen de bana dua et kafam çok karışık....
evet canım basladım okumyay her mesajı tek tek okuyorum .cok saol canım ınsallah hepımızın yuzu gulecek buna ınancanım,ben kaybettiğim bebeğimde ilk seferde hamile kaldım ama planlı deildi şimdi de bana denediğimiz an olurmuş gibi geliyor ama biliyorum ki böyle olmuyor.hiçbir problem olmamasına rağmen bir kadının hamile kalma ihtimali %25 miş aslında bu orana bakınca hamile kalmanın okadar da kolay olmadığı görülüyor.doğurganlığın en yüksek olduğu yaşlar 20 li yaşlar ama malesef bende geçtim o yaşı 32 yaşımdayım.dün gece rüyamda hamile olduğumu gördüm bir ağlıyorum bir ağlıyorum eşime diyorum neden dikkat etmedin sağlık sigortam mayıstan sonra hamile kalırsam karşılaycak doğumu şimdi serklaj da doğumuda biz ödeyeceğiz çalışamıycamda şimdi ne yapacağız biz diye bilinç altına bak :)).canım gerçekten işler yolunda olsa hemen başlıycam çalışmalara ama malesef elimizde olmayan sebeplerden iş ve eşimin şehir dışında olmasından ertemek zorundayım bak işler yoluna girsin listeye girmeye can atıyorum valla.sen içini ferah tut canım allahın izniyle bu ay,olmazsa da en kısa sürede kutlayacağız hamilelik haberini .ayrıca 34 yaş hiç bir şey deil artık insanlar o yaşta daha yeni evleniyor bişeycik olmaz
arkadaşım geçmiş olsun serklajın riskleri var tabi ama bu konuyu baştan sona okursan ne kadar başarılı sonuçlar alındığını görebilirsin.iki doktor bunu önerdiyse bidikleri bir şey vardır diye düşünüyorum.kayıpların için allah sabır versin.inşallah bu bebişini sağlıkla kucağına alırsın
canım genelde rahime yapılan müdahalelerde sonraki gebeliklerde problem olabiliyor. Ben yara yaktırmıştım. şu an 6.5 yaşındaki oğlumdan önce. Bu oğlumda. 29+4'te 4 cm açılmam oldu, 35'e dek hep yattım. Bu seferkinde kimse beni uyarmadı ve ben çok yordum kendimi 25. Haftada doğdu. Bahsettiğin yücel karaman ünlü bir doktor. Nihayetinde rahime bir müdahale yapmış. Bu yüzden de sana mutlaka yaptır demiş olabilir.
yanı degılmı ıyı bır dr oldugunu dusunuyorum kendısı bana cok guven vermıstı;o da yaptır dedıyse vardır bır bıldıgı bellkı hıstereskopı esnasında bır durum farketmıstır
sağol chnb canım aslında teşhis belli ama serklaj olayına kesin diyemiyorlar işte benim öncemi bilen doktorla devam edeceğim herhalde napıyım her gittiğim kesin atarız diyemiyor.sana da Allah tez zamanda çektiklerini unuttursun inşaallah görüşmek üzere iyi geceler...Allah yardımcın olsun canım. Teşhissizlik çok zor. İnşallah tez zamanda bulunur tam nedenin...
Limburg canım gelişmelerden haberdar edersin inş. kendine iyi bak dualarımız senin ve tüm bebek isteyen +sorunsuz 9 ay geçirmek üzere inşşşaallah hepimize olsun
canım ya o zaman yaptırayım ben ya sonrasında keske yaptırsaydım dıyecegıme bırde boyle deneyelım bakalım;amı canım cok saol ınsallah hepımız saglıkla kavusuruz yavrucuklarımızaarkadaşım ben 17 haftalıkken düşük yaptım oğlum olacaktı kaybettim malesef.ben istanbulda bir prof a gittim bana %100 rahim ağzı yetersizliği diyemedi ama bir dahaki hamileliğinde önlem amaçlı 12 haftandan sonra dikiş yapılmalı dedi çok büyük ihtimal rahim ağzı yetmezliği dedi.burda önlem amaçlı yapılıp başarılı sonuçlar alındığını gördük bence riske atma.dualarım seninle inşallah sorunsuz bir şekilde bebişini kucağına alırsın
canım yaptırmaktan baska caremız yok bunu da denıycez o zaman;canım ınanmazsın sımdıden hafta saymaya basladım allahım dıyorum 30 haftamız kaldı yarın 8+0 olacak ben ınanıyorum olumlu dusun olumlu olsun hemızın yuzu gulsun sular seller gıbı sorunsuz hamılelıkler gecırelım ınsallahsağol chnb canım aslında teşhis belli ama serklaj olayına kesin diyemiyorlar işte benim öncemi bilen doktorla devam edeceğim herhalde napıyım her gittiğim kesin atarız diyemiyor.sana da allah tez zamanda çektiklerini unuttursun inşaallah görüşmek üzere iyi geceler...
Limburg canım gelişmelerden haberdar edersin inş. Kendine iyi bak dualarımız senin ve tüm bebek isteyen +sorunsuz 9 ay geçirmek üzere inşşşaallah hepimize olsun
kızlar bende kaçıyorum hepinize iyi gecelerrrrr
gule gule ıyı geceler
canım sen iste ben eşime hazırlatıyım kendisi üniversitede aşçılık yapmıştı elinden her şey geliyo maşşallahcanım benim ayyy ikramların çok güzel teşekkür ederim içmiş kadar oldum :86:
chnb'yemi gitsek acaba oda demliyecekmiş şimdi
canım inan böyle şeyler komik oluyo ama eşimin bir lafını unutmuyorum ilk ogluma hamileyim benimle bir arkadaş var konu yaramazlıktan açıldı dedi olmazmı olması lazım sen yapma dur gözü kaysın dedi onunda düşük riski vardı aynı benim gibi neyse bende korkmaya başladım cahilliktenmi ne şeytan içime gir kemir beynimi dedim gel yaramazlık yapalımvalla tatlım yaaabende bazen gıcık ediyom tam abanacak kacıyom adam netceni bilmiyr bana sen dur 9 ay sonra görürsün diyoo .. bende şuanın tadını cıkartıyom
canım depo ful dolu vallahi görseneee artık hataydan meşhur bişeyler yapar yanına birer çeşit de biz götürsek sevtunun depoda doluymuş oda getirir ooo tam ziyafet
adamlar kıyamıyo bebem doyuruyolar ne yapsınlartatlım ben baya işiştim galibane yapayım bebiş yediriyor bana eşime öyle diyom bebiş istiyor diyorum oda dayanamıyor veriyor yimek
bended var hormonların tavan yapmıştır bebikim:76::76::76:kızlar yaaa birde ben bu aralar çok sinirliyim herkese kızıyorum :95:şuan evde yalnızım inanın twdekilerle bile kavga ediyorumnormalmi acaba
canım benimde 2 kayıbım var biri 20 haftalık digeride 18 hafta 3 günlüktü allahım bir daha acı yaşatmasın işşalah hepimize allah yardımcımız olsunarkadaslar merhaba ben su 8haftalik hamileyim.bu 5.hamileligim ilk 3u erken donem dusuk oldu 5_6 haftalarda sonrasinda kan pihtilasmasi oldugu tespit edildi cok sukur sorun bulundu derken 4.ye hamile kaldim 22 haftalikken suyum sizinti seklinde gelmeye basladi acil hastaneye yattim birkac sonra enfeksiyon var dediler ve bir hafta sonucunda 23+2 de dogum oldu ve oglusumu kaybettim 2009 kasiminda.ve cok sukur yine hamileyim yine kan sulandirici ignelere devam ama bu kez farkli iki dr serklaj dedi bana 14.haftada kafam cok karisik nicin bu tespit yapildi ne yapilcak serklaj nasil oluyor sonrasinda hep yatmalimiyim cok karisigim arkadaslar cok uzun oldu ama eger bilgisi olanlar varsa ne olur bana yardim edin cok aci cektim 4 bebek kaybettim 6yilda artik benim de yuzum gulsun istiyorum cvplarinizi bekliycem arkadaslar
canım teşekkür edrim sanada bu arada nerelerdesin senCanım,bazen teste çıkmayıp 1 hafta sonra çıkan olduğunu duydum ben regle tarihim geçtikten 3 gün sonra yapmıştım görmek 2.cizgiyi görmek için gözüme sokmak zorunda kalmıştım :).Canım hakkında hayırlısı olsun kalbimdem geçen hamile olman tabi ama deilsen de inşallah bu ay olur.Bir arkadaşım uzun zamandır deniyor olmuyor doktoru demişki şimdi siz eşinizle evli deil sevgili olsanız ayıptır sölemesi kaçamak yapsanız hemen hamile kalırdınız demiş :).Kaç hastam olmuyo artık diye vaz geçikleri ay hamile kaldılar bu işte stres yapmamak hamile kalmak için en etkili yöntem demiş.Canım Allahın izniyle güzel haberlerini alacağız
Canımcım,ben hamileyken göğüslerim tam anlattığın gibiydi merak etme normal
Yaşadıklarımız ne kadar aynı ya bende saklıyordum testi hatta ben öğrendikten 10 gün sonra elimde daha belirgin olsun diye bitane daha yapmıştım 2 .cizgideki kırmızılık fazlalıktan dağılmıştı.Bende bebeği kaybedince attım şimdi için sızlıyor keşke atmasaydım diye.
Canım,bende aynı senin gibiydim ellerim titriyordu hatta sinirden ,17 haftada küsmediğim kimse kalmamıştı :).Doktora sormuştum normal demişti hamilelik hormanları her insanda farklı şey yapabilir sende sinir yapmış demişti.
canım öncelikle Allah tamamına erdirsin inşaallah.seni kanda pıhtılaşması topiğinden tanıyorum.benimde 4 düşüğüm var.belki hatırlarsın bilmiyorum ama..benim serklajı son gittiğim doktor bir o kalmış onu yaptırır bakarız su gelirmi gelmezmi dedi.kendi gittiğim doktor sende rahimağzı yetmezliği yok tamamen antikorlar ve bağışıklık sisteminden diyor bebeği vücudum düşman görüyormuş hamile kalırsam kortizon vereceğim dedi benim düşüklerim ilk 2 si 14 haftalıkken son 2si 20 hafta 5 günülk ve 17 haftalıkken ama 14. haftada geldi hep sularım yaklaşık 1 ay 40 gün dayandılar yavrularım benim tam teşhis bile koymuyorlar Allah ım yardımcımız olsun ...
camım inan bütün testlerden geçmişindir inanıyorum bizim orda biri vardı inan buna anlattılar inanamadım kadının hep düşükleri oluyomuş kaç tane düşmüş sübyan muskası yaptırmışlar bebegi durmuş kızı oldu sonra gene hamile kalmış oda düşmüş anlşıcagın sübyan muskası var hamile kalınca onu yaptır derim ben benim eşim ban yaptırdı yer gök dua demişler ne kaybedersin bir zara gelemz duadan insana tabi inanıyosan muskaya bazıları inanmıyo ama dedim allahım herşey senden yaptırmadım demedim üstümde şimdi tavsiye edrim
selam kızlar herkesler iyimi bugün çaylara gidilmiş haberimiz olmadı valla yoksa hemen atlar gelirdikbiz iyiyiz şükür limburgcanım yücel bey çok iyi bir dr ve histeroskopi esnasında yetmezlik görmüş olabilir..bencede yaptır muhakkak birde enfeksiyon açısından uyanık ol her ay düzenli kan idrar tahlili ve kültürü yaptırıyorum..bol su içiyorum ve bendede kan phtılaşması var mthfrc677t homozigot mut. ve proein c düşün fraxiparin 0,6 kullanıyorum..serklajım yok ama geç farkedildiği için yatarak geçiriyorum..chnbcanım testi erken yapmışsın ama biliyorum o merak halini 10 unda tekrarlarsın olmazsa..06ee,gamze,regrete merhaba kızlarr
Vajinal ilaçlar sanırım hepimizi korkutuyor. Ben de progestanı uyku yapıyor diye bir kez vajinal kullandım sonra vazgeçtim yine yutuyorum. Testi erken yaptım ama Fadik'in gönderdiği mesaja göre adete 9 gün varken bile çok silik de olsa belli oluyuordu. Ben de tek çizgi çıktı. Düzenli ilişkide oldu aslında.:26: Zaten doktor da bu ay çatlama olmayabilir demişti...
Kızlar merhaba, uzun zamandır forumu okuyorum ama pek yazmadım.Bende ağustos ayında 22. haftamda kızımı erken doğurdum ve malesef 2 gün sonra kızımı kaybettim. Bende önce nişan geldi, tabi ben önce onun nişan olduğunu anlamadım o sıralar. Eşimle Mersin'e tatile gittik, denize girdik, havuza girdik, sonra hafif hafif su gelmeye başladı, hemen doktora gittik. Doktor keseye bakarken içini çok bulanık gördü ve bunu benim çok kilo almama bağladı ve gelen su içinde mantar oluşmuş dedi ve bana mantar için fitil yazdı,gönderdi. Biz onun üstüne 7 saatlik yolculuk yaparak eve geldik ama bendeki hafif hafif su gelmesi devam etti.Bu sefer memlekette doktora gittik, doktor hemen hastaneye girişimi yaptı, rahimde 2 cm açıklık var dedi ve beni hastaneye yatırdı. Bir hafta hastanede yattıktan sonra sancılar başladı ve malesef doğum engellenemedi. Şimdi yeniden hamileyim sürekli gittiğim doktorum 16. haftanda önlem amaçlı serklaj atalım diyor, dün fakülte hastanesine bir doç.a göründüm oda rahim ağzını ölçtü 35 mm buldu ve şu anda serklaja gerek yok, senin anlattıklarında rahim ağzı yetmezliği teşhisi tam konulamaz senin suyun gelmiş doğum o yüzden olmuş, bir ay sonra yeniden kontrole gel dedi. Ben tam olarak ne yapacağıma karar veremedim. Aslında serklaj atılsın diye düşünüyorum ama 16. hafta geç gibi geliyor. Doktorumsa 3lü testin sonucuna göre atalım diyor. Sizce ben ne yapmalıyım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?