- Konu Sahibi hidennisko
-
- #10.581
Kızlar merhaba, uzun zamandır forumu okuyorum ama pek yazmadım.Bende ağustos ayında 22. haftamda kızımı erken doğurdum ve malesef 2 gün sonra kızımı kaybettim. Bende önce nişan geldi, tabi ben önce onun nişan olduğunu anlamadım o sıralar. Eşimle Mersin'e tatile gittik, denize girdik, havuza girdik, sonra hafif hafif su gelmeye başladı, hemen doktora gittik. Doktor keseye bakarken içini çok bulanık gördü ve bunu benim çok kilo almama bağladı ve gelen su içinde mantar oluşmuş dedi ve bana mantar için fitil yazdı,gönderdi. Biz onun üstüne 7 saatlik yolculuk yaparak eve geldik ama bendeki hafif hafif su gelmesi devam etti.Bu sefer memlekette doktora gittik, doktor hemen hastaneye girişimi yaptı, rahimde 2 cm açıklık var dedi ve beni hastaneye yatırdı. Bir hafta hastanede yattıktan sonra sancılar başladı ve malesef doğum engellenemedi. Şimdi yeniden hamileyim sürekli gittiğim doktorum 16. haftanda önlem amaçlı serklaj atalım diyor, dün fakülte hastanesine bir doç.a göründüm oda rahim ağzını ölçtü 35 mm buldu ve şu anda serklaja gerek yok, senin anlattıklarında rahim ağzı yetmezliği teşhisi tam konulamaz senin suyun gelmiş doğum o yüzden olmuş, bir ay sonra yeniden kontrole gel dedi. Ben tam olarak ne yapacağıma karar veremedim. Aslında serklaj atılsın diye düşünüyorum ama 16. hafta geç gibi geliyor. Doktorumsa 3lü testin sonucuna göre atalım diyor. Sizce ben ne yapmalıyım??
arkadaslar merhaba ben su 8haftalik hamileyim.bu 5.hamileligim ilk 3u erken donem dusuk oldu 5_6 haftalarda sonrasinda kan pihtilasmasi oldugu tespit edildi cok sukur sorun bulundu derken 4.ye hamile kaldim 22 haftalikken suyum sizinti seklinde gelmeye basladi acil hastaneye yattim birkac sonra enfeksiyon var dediler ve bir hafta sonucunda 23+2 de dogum oldu ve oglusumu kaybettim 2009 kasiminda.ve cok sukur yine hamileyim yine kan sulandirici ignelere devam ama bu kez farkli iki dr serklaj dedi bana 14.haftada kafam cok karisik nicin bu tespit yapildi ne yapilcak serklaj nasil oluyor sonrasinda hep yatmalimiyim cok karisigim arkadaslar cok uzun oldu ama eger bilgisi olanlar varsa ne olur bana yardim edin cok aci cektim 4 bebek kaybettim 6yilda artik benim de yuzum gulsun istiyorum cvplarinizi bekliycem arkadaslar
evet canim seni hatirliyorum ya anlamadigim sey su niye geliyor yani niye yirtiliyorki gerci ben bu durumu ilk kez yasadim insallah son olur.bir de suyun erken gelmesi enfeksion olmasindami yoksa enferksion oluncami sular gelmeye basliyor.cok endiseliim ama ne olursa olsun bu kez saglikla kucakliycam yavrumu buna cok inaniyorum lutfen sizlerde dua edin bize
Allah bagislasin canim yavrunu kayiplarin icinde cok uzgunum nasil bir aci oldugunu cok iyi biliyorum.insallah en kisa zamanda hamile kalir ve saglikla zamaninda bebginle donersin eve darisi basimiza
bencede bize ozaman sadece onlem amacli miyapiliyor bu serklaj
selam kızlar herkesler iyimi bugün çaylara gidilmiş haberimiz olmadı valla yoksa hemen atlar gelirdikbiz iyiyiz şükür limburgcanım yücel bey çok iyi bir dr ve histeroskopi esnasında yetmezlik görmüş olabilir..bencede yaptır muhakkak birde enfeksiyon açısından uyanık ol her ay düzenli kan idrar tahlili ve kültürü yaptırıyorum..bol su içiyorum ve bendede kan phtılaşması var mthfrc677t homozigot mut. ve proein c düşün fraxiparin 0,6 kullanıyorum..serklajım yok ama geç farkedildiği için yatarak geçiriyorum..chnbcanım testi erken yapmışsın ama biliyorum o merak halini 10 unda tekrarlarsın olmazsa..06ee,gamze,regrete merhaba kızlarr [/N
EVET CANIM INSAN BASINA GELMEDEN ANLAYAMIYOR SIMDI AYDA BIR YAPTIRMAYA CALISYORUM CRP DIYE BISEY VARMIS ONU YAPTIRDIM HAMILELIGIMI OGRENIDGIMDEN NORMALI O.5MI BENIM 0.3DEN KUCUK DIOR.GECEN DE 1NISANDA IDRAR YAPTIRDIM AMA ONU SONUCUNU 15 NDEKI DR ONTROLUNDE OGRENICEM
canım sen iste ben eşime hazırlatıyım kendisi üniversitede aşçılık yapmıştı elinden her şey geliyo maşşallah
canım inan böyle şeyler komik oluyo ama eşimin bir lafını unutmuyorum ilk ogluma hamileyim benimle bir arkadaş var konu yaramazlıktan açıldı dedi olmazmı olması lazım sen yapma dur gözü kaysın dedi onunda düşük riski vardı aynı benim gibi neyse bende korkmaya başladım cahilliktenmi ne şeytan içime gir kemir beynimi dedim gel yaramazlık yapalımyasak ama dedi vs işte oda dedi sen dedi bebegimizi canınla kanınla besliyosun günler çüvalamı girdi sen bebek iyi olsun ben daha bir şey istemiyorum demişti ne hoşuma gitmişti allah ondan razı olsun eşlerimizi başımızdan eksik etmesin işallah
canım depo ful dolu vallahi görseneşime diyorum ben degil kesme şekeri istiyo dedi ister canın senin canın dayak istiyo dedi bebegi şöyle kenara alalım seni bir dövüym dedi kilo verdiklerin geri alıcan dedi başladım aglamaya tamam tamam dedi dogumdan sonra veririsin nasıl olsa güçlü karım benim dedi
adamlar kıyamıyo bebem doyuruyolar ne yapsınlar
bended var hormonların tavan yapmıştır bebikim:76::76::76:
canım benimde 2 kayıbım var biri 20 haftalık digeride 18 hafta 3 günlüktü allahım bir daha acı yaşatmasın işşalah hepimize allah yardımcımız olsunbaşın sagolsun
canım teşekkür edrim sanada bu arada nerelerdesin sen
SAOL CANIM SENIN BASIN SAOLSUN;TABI KI DUANIN GUCUNE COK INANIYORUM ASLINI ISTERSEN BEN ONCEKI HAMILELIGIMDE DUYMUSTUM BUNU HOCA YAZDI MUSKAYI HEP USTUMDE TASIDIM AMA OGLUM 23 HAFTALIKKEN MELEK OLDU ANLIYCAN YINE FAYDASINI GOREMEDIM KARARSIZIM ASLINDA BUNDA DA YAPTIRSAMMI DIYE NE YAPACAGIMI BILMIORUMcamım inan bütün testlerden geçmişindir inanıyorum bizim orda biri vardı inan buna anlattılar inanamadım kadının hep düşükleri oluyomuş kaç tane düşmüş sübyan muskası yaptırmışlar bebegi durmuş kızı oldu sonra gene hamile kalmış oda düşmüş anlşıcagın sübyan muskası var hamile kalınca onu yaptır derim ben benim eşim ban yaptırdı yer gök dua demişler ne kaybedersin bir zara gelemz duadan insana tabi inanıyosan muskaya bazıları inanmıyo ama dedim allahım herşey senden yaptırmadım demedim üstümde şimdi tavsiye edrim
DURUMLARIMIZ AYNI NEREDEYSE LUTFEN GELISMELERINDEN BENI HABERDAR EDERMISIN COK MEMNUN OLURUM INSALLAH SAGLIKLA ZAMANINDA KUCAKLARSIN YAVRUNUKızlar merhaba, uzun zamandır forumu okuyorum ama pek yazmadım.Bende ağustos ayında 22. haftamda kızımı erken doğurdum ve malesef 2 gün sonra kızımı kaybettim. Bende önce nişan geldi, tabi ben önce onun nişan olduğunu anlamadım o sıralar. Eşimle Mersin'e tatile gittik, denize girdik, havuza girdik, sonra hafif hafif su gelmeye başladı, hemen doktora gittik. Doktor keseye bakarken içini çok bulanık gördü ve bunu benim çok kilo almama bağladı ve gelen su içinde mantar oluşmuş dedi ve bana mantar için fitil yazdı,gönderdi. Biz onun üstüne 7 saatlik yolculuk yaparak eve geldik ama bendeki hafif hafif su gelmesi devam etti.Bu sefer memlekette doktora gittik, doktor hemen hastaneye girişimi yaptı, rahimde 2 cm açıklık var dedi ve beni hastaneye yatırdı. Bir hafta hastanede yattıktan sonra sancılar başladı ve malesef doğum engellenemedi. Şimdi yeniden hamileyim sürekli gittiğim doktorum 16. haftanda önlem amaçlı serklaj atalım diyor, dün fakülte hastanesine bir doç.a göründüm oda rahim ağzını ölçtü 35 mm buldu ve şu anda serklaja gerek yok, senin anlattıklarında rahim ağzı yetmezliği teşhisi tam konulamaz senin suyun gelmiş doğum o yüzden olmuş, bir ay sonra yeniden kontrole gel dedi. Ben tam olarak ne yapacağıma karar veremedim. Aslında serklaj atılsın diye düşünüyorum ama 16. hafta geç gibi geliyor. Doktorumsa 3lü testin sonucuna göre atalım diyor. Sizce ben ne yapmalıyım??
SAOL CANIM EVET IHTIYACIMIZ OLAN EN ONEMLI SEY SABIR VE CESARET BAKALIM DURUMLAR NEYI GOSTEREK DIGER IKI DR LADA GORUSEYIM AMA SANIRIM HICBIRSEY YOKSADA ONLEM AMACLI YAPTIRIRIM DIYE DUSUNUYORUM AMA BENI KORKUTAN RISKLERI ISTEsabır versin allahım sana. hepimiz kadar. gerekiyorsa mutlaka yaptır.
canım benim serklaj 2 tarama testi yapıldıgında dikiş uygulanıyo ya 3 aylıkken yada 3 buçuk aylıkken yapılıyo ben 4 ayı biraz uzun buluyorum sen başka doktoroda git derim ne kaybedersin baştan pişman olucagına hiç olmazsın daha iyi en azından dersinki rabbim önlemini aldım diktirdim çok şükür sen bilirsin sonumu dersin ben ilk oglumda dogum yaptım bana rahim açıklıgı var dendi 2 hamile kaldım doktora okadar dememe ragmen dikmedi enfeksiyondan kaybederiz dedi bebegi neyse o doktoru allaha havale ediyorum pazartesi gittim herşey normalken salı hastanede yattım çarşamba dogurdum anlıcagın ben senin yerinde olsan bu konu hakkında bilinçli bir doktora giderim birde ona görünürüm sen diktir rahimini enfeksiyon kapmamak içinde 3 litre su iç birde idrarını sakın tutma sakın benim gibi hataya düşme benim halen yüregim acıyo canım yanıyo komsumuzun kızı dogum etti aynı benim ölen oglumlaydı onunkide erkek inan onu görünce çok kötü oldumKızlar merhaba, uzun zamandır forumu okuyorum ama pek yazmadım.Bende ağustos ayında 22. haftamda kızımı erken doğurdum ve malesef 2 gün sonra kızımı kaybettim. Bende önce nişan geldi, tabi ben önce onun nişan olduğunu anlamadım o sıralar. Eşimle Mersin'e tatile gittik, denize girdik, havuza girdik, sonra hafif hafif su gelmeye başladı, hemen doktora gittik. Doktor keseye bakarken içini çok bulanık gördü ve bunu benim çok kilo almama bağladı ve gelen su içinde mantar oluşmuş dedi ve bana mantar için fitil yazdı,gönderdi. Biz onun üstüne 7 saatlik yolculuk yaparak eve geldik ama bendeki hafif hafif su gelmesi devam etti.Bu sefer memlekette doktora gittik, doktor hemen hastaneye girişimi yaptı, rahimde 2 cm açıklık var dedi ve beni hastaneye yatırdı. Bir hafta hastanede yattıktan sonra sancılar başladı ve malesef doğum engellenemedi. Şimdi yeniden hamileyim sürekli gittiğim doktorum 16. haftanda önlem amaçlı serklaj atalım diyor, dün fakülte hastanesine bir doç.a göründüm oda rahim ağzını ölçtü 35 mm buldu ve şu anda serklaja gerek yok, senin anlattıklarında rahim ağzı yetmezliği teşhisi tam konulamaz senin suyun gelmiş doğum o yüzden olmuş, bir ay sonra yeniden kontrole gel dedi. Ben tam olarak ne yapacağıma karar veremedim. Aslında serklaj atılsın diye düşünüyorum ama 16. hafta geç gibi geliyor. Doktorumsa 3lü testin sonucuna göre atalım diyor. Sizce ben ne yapmalıyım??
selam kızlar herkesler iyimi bugün çaylara gidilmiş haberimiz olmadı valla yoksa hemen atlar gelirdikbiz iyiyiz şükür limburgcanım yücel bey çok iyi bir dr ve histeroskopi esnasında yetmezlik görmüş olabilir..bencede yaptır muhakkak birde enfeksiyon açısından uyanık ol her ay düzenli kan idrar tahlili ve kültürü yaptırıyorum..bol su içiyorum ve bendede kan phtılaşması var mthfrc677t homozigot mut. ve proein c düşün fraxiparin 0,6 kullanıyorum..serklajım yok ama geç farkedildiği için yatarak geçiriyorum..chnbcanım testi erken yapmışsın ama biliyorum o merak halini 10 unda tekrarlarsın olmazsa..06ee,gamze,regrete merhaba kızlarr [/N
EVET CANIM INSAN BASINA GELMEDEN ANLAYAMIYOR SIMDI AYDA BIR YAPTIRMAYA CALISYORUM CRP DIYE BISEY VARMIS ONU YAPTIRDIM HAMILELIGIMI OGRENIDGIMDEN NORMALI O.5MI BENIM 0.3DEN KUCUK DIOR.GECEN DE 1NISANDA IDRAR YAPTIRDIM AMA ONU SONUCUNU 15 NDEKI DR ONTROLUNDE OGRENICEM
canım sen iste ben eşime hazırlatıyım kendisi üniversitede aşçılık yapmıştı elinden her şey geliyo maşşallah
canım inan böyle şeyler komik oluyo ama eşimin bir lafını unutmuyorum ilk ogluma hamileyim benimle bir arkadaş var konu yaramazlıktan açıldı dedi olmazmı olması lazım sen yapma dur gözü kaysın dedi onunda düşük riski vardı aynı benim gibi neyse bende korkmaya başladım cahilliktenmi ne şeytan içime gir kemir beynimi dedim gel yaramazlık yapalımyasak ama dedi vs işte oda dedi sen dedi bebegimizi canınla kanınla besliyosun günler çüvalamı girdi sen bebek iyi olsun ben daha bir şey istemiyorum demişti ne hoşuma gitmişti allah ondan razı olsun eşlerimizi başımızdan eksik etmesin işallah
canım depo ful dolu vallahi görseneşime diyorum ben degil kesme şekeri istiyo dedi ister canın senin canın dayak istiyo dedi bebegi şöyle kenara alalım seni bir dövüym dedi kilo verdiklerin geri alıcan dedi başladım aglamaya tamam tamam dedi dogumdan sonra veririsin nasıl olsa güçlü karım benim dedi
adamlar kıyamıyo bebem doyuruyolar ne yapsınlar
bended var hormonların tavan yapmıştır bebikim:76::76::76:
canım benimde 2 kayıbım var biri 20 haftalık digeride 18 hafta 3 günlüktü allahım bir daha acı yaşatmasın işşalah hepimize allah yardımcımız olsunbaşın sagolsun
canım teşekkür edrim sanada bu arada nerelerdesin sen
SAOL CANIM SENIN BASIN SAOLSUN;TABI KI DUANIN GUCUNE COK INANIYORUM ASLINI ISTERSEN BEN ONCEKI HAMILELIGIMDE DUYMUSTUM BUNU HOCA YAZDI MUSKAYI HEP USTUMDE TASIDIM AMA OGLUM 23 HAFTALIKKEN MELEK OLDU ANLIYCAN YINE FAYDASINI GOREMEDIM KARARSIZIM ASLINDA BUNDA DA YAPTIRSAMMI DIYE NE YAPACAGIMI BILMIORUM
DURUMLARIMIZ AYNI NEREDEYSE LUTFEN GELISMELERINDEN BENI HABERDAR EDERMISIN COK MEMNUN OLURUM INSALLAH SAGLIKLA ZAMANINDA KUCAKLARSIN YAVRUNU
SAOL CANIM EVET IHTIYACIMIZ OLAN EN ONEMLI SEY SABIR VE CESARET BAKALIM DURUMLAR NEYI GOSTEREK DIGER IKI DR LADA GORUSEYIM AMA SANIRIM HICBIRSEY YOKSADA ONLEM AMACLI YAPTIRIRIM DIYE DUSUNUYORUM AMA BENI KORKUTAN RISKLERI ISTE
canım ben öyle her hocaya yaptırmadım eşimin akrabasıydı hoca cami hocası yıldız nameyi açıp yapmış bunu demiş hanımın taşıcak bebek doguncada 2 yaşına kadar bebek taşıcak demiş birde bizim burda keskin bir hoca vardı adama nelerei geliyo inanın kendim kulaklarımla dumasan yaşamasam görmesem derdimki bu hoca hurafe yapıyo şaştımda kaldımkadının biri kansermiş rahim kanseri doktorlar demş az ömrün var adama gide gele iyileşmiş tabi rabiimin sayesinde tabe kadın teşekküre gelmişti kadının biri dersliymiş hoca kızdı neden derslerini yapmıyosun diye kadına sorunca kadın yeni geldi ilk defa filan inanın daha neler var şaşarda kalırsınız ben odaya girdim beni gördü tebessüm etti hoca hoş geldin dedi dedim hocam ben artık gelemicem bebek beklişyorum deyince biliyorum dedi gelmene gerek yok zaten artık dedi işallah kucagıma alırım bu yavrumu dedim alıcaksın işşallah dedi adama bebeklerim öldügü için biri tavsiye etmiş eşime demiş bir tanıdıgı götürdük bebekleri durmuş denilmiş onun için götürüldüm sübyan diye gerçekten bir şey var allahım bunları saglıklıcasına almayı nasip etsin kocagımıza helede neyi unutmuyorum ilk gittim hocaya kadının ikizi olmuş biri saglam biri allah tarafından özürlü olmuş neyse doktorlar bundan bir şey olmaz demiş kızı hiç hareket edemiyoken adama gide gele kızı yemin ediyo kadın heryerini oynatıyo diye çok sevindi allahım ben inanmam ama öyle şeylere sadece rabbime inanıyorum ama ne bileyim başıma geldigi için sizlerle paylaşmak istedim
cok saol canım hemde nasıl dua edıyorum benım gıbı ıcı yanık olan gonlunde cocuk yatan ısteyen herkese nasıp etsın mevlam hayırlı saglıklı evlatlar;ne kadar zorlanıyoruz bı bebegımız olsun dıye bazılarıda korundum ama gene oldu ayyy aldırsamı falan deyınce tepem atıyor benım ıyıce;yatıp kalkıp sukretmelıler hallerıne ama napalım bızımde kaderımız bu sınavımız bu mutlka mukafatı vardır yada gunahlarımıza kefarettır dıye dusunuyorum;ınsallah en kısa zamnda hamıle kalırsın canım sende
evet canım basladım okumyay her mesajı tek tek okuyorum .cok saol canım ınsallah hepımızın yuzu gulecek buna ınan
yanı degılmı ıyı bır dr oldugunu dusunuyorum kendısı bana cok guven vermıstı;o da yaptır dedıyse vardır bır bıldıgı bellkı hıstereskopı esnasında bır durum farketmıstır
canım öncelikle geçmiş olsun ve yeni gebeliğin hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin :)
benimde senin gibi dört erken dönem düşüğüm (en uzun süren 8 hafta) ve son olarakda 5.hamileliğim 19 haftada erken doğumla kaybettim,,üç düşükten sonra bende Yücel Karaman a gittim,rahim T şeklinde olduğunu söyledi,bende histereskopi ameliyatı oldum ama bana histereskopi operasyonu rahim ağzında deformasyona yol açar bi sonraki gebeliğinde serklaj şart demedi,ben ondan sonra dördüncü gebeliğimde de ona gidiyodum ama o da 8.haftada gitti,5.hamileliğimde ona gitmedim ve erken doğum oldu 21 şubatta..sonra bu siteyi buldum,burada rahimin kürtaj,histereskopi,ameliyat vs opersyonlarda rahim ağzı yetmezliğine neden olabileceğini ve başka doktorların sitelerinde de bunu doğrulayan yazılar okudum,Yücel beyi aradım böyle bir düşüncenin doğruluk payının olmadığını,bana serklaj yapılmalımıydı dediğimde senin daha öncesinde erken doğumun olmadığı için son gebeliğinde medikal bir müdahele eksikliği yok ama bundan sonrakinde şart artık dedi,çünkü bir erken doğumun var dedi,muhtemelen sana da daha önce erken doğumun olduğu için serklaj yapılması şart demiştir..ama o daha çok enfeksiyon üzerinde durdu, o kadar ayrıntı ve detay varki,ben 3 buçuk cm açılma ile doktora gittiğimde keseden su gelmeye başladığı tespit edildi,gelmeseymiş acil serklaj atılacaktı,şimdi enfeksiyondan dolayı keseden su sızdı bu da doğumumu başlattı yoksa rahim açıldı da kese sıkıştığı için mi su gelmeye başladı bilemiyorum..doğum sonrası hsg filmim henüz çekilmediği için bir teşhis konulamadıbelki de rahim düzelmemiştir
Allah yardımcımız olsun hepimizin..
kızlar bu arada ben doğumdan sonra sadece bir ped kadar bi kanamam oldu geçen hafta,çok sancım oldu devamı gelir diye beklerken birden kesildi,şimdi ise bişey yok,adet sancısı gibi sancım var ama bişey yok,normal mi bu durum ?? ben ne zaman adet olucam da film çektiricem ,onun için bile sabırsızım
selam kızlar herkesler iyimi bugün çaylara gidilmiş haberimiz olmadı valla yoksa hemen atlar gelirdikbiz iyiyiz şükür limburgcanım yücel bey çok iyi bir dr ve histeroskopi esnasında yetmezlik görmüş olabilir..bencede yaptır muhakkak birde enfeksiyon açısından uyanık ol her ay düzenli kan idrar tahlili ve kültürü yaptırıyorum..bol su içiyorum ve bendede kan phtılaşması var mthfrc677t homozigot mut. ve proein c düşün fraxiparin 0,6 kullanıyorum..serklajım yok ama geç farkedildiği için yatarak geçiriyorum..chnbcanım testi erken yapmışsın ama biliyorum o merak halini 10 unda tekrarlarsın olmazsa..06ee,gamze,regrete merhaba kızlarr
Kızlar merhaba, uzun zamandır forumu okuyorum ama pek yazmadım.Bende ağustos ayında 22. haftamda kızımı erken doğurdum ve malesef 2 gün sonra kızımı kaybettim. Bende önce nişan geldi, tabi ben önce onun nişan olduğunu anlamadım o sıralar. Eşimle Mersin'e tatile gittik, denize girdik, havuza girdik, sonra hafif hafif su gelmeye başladı, hemen doktora gittik. Doktor keseye bakarken içini çok bulanık gördü ve bunu benim çok kilo almama bağladı ve gelen su içinde mantar oluşmuş dedi ve bana mantar için fitil yazdı,gönderdi. Biz onun üstüne 7 saatlik yolculuk yaparak eve geldik ama bendeki hafif hafif su gelmesi devam etti.Bu sefer memlekette doktora gittik, doktor hemen hastaneye girişimi yaptı, rahimde 2 cm açıklık var dedi ve beni hastaneye yatırdı. Bir hafta hastanede yattıktan sonra sancılar başladı ve malesef doğum engellenemedi. Şimdi yeniden hamileyim sürekli gittiğim doktorum 16. haftanda önlem amaçlı serklaj atalım diyor, dün fakülte hastanesine bir doç.a göründüm oda rahim ağzını ölçtü 35 mm buldu ve şu anda serklaja gerek yok, senin anlattıklarında rahim ağzı yetmezliği teşhisi tam konulamaz senin suyun gelmiş doğum o yüzden olmuş, bir ay sonra yeniden kontrole gel dedi. Ben tam olarak ne yapacağıma karar veremedim. Aslında serklaj atılsın diye düşünüyorum ama 16. hafta geç gibi geliyor. Doktorumsa 3lü testin sonucuna göre atalım diyor. Sizce ben ne yapmalıyım??
arkadaslar merhaba ben su 8haftalik hamileyim.bu 5.hamileligim ilk 3u erken donem dusuk oldu 5_6 haftalarda sonrasinda kan pihtilasmasi oldugu tespit edildi cok sukur sorun bulundu derken 4.ye hamile kaldim 22 haftalikken suyum sizinti seklinde gelmeye basladi acil hastaneye yattim birkac sonra enfeksiyon var dediler ve bir hafta sonucunda 23+2 de dogum oldu ve oglusumu kaybettim 2009 kasiminda.ve cok sukur yine hamileyim yine kan sulandirici ignelere devam ama bu kez farkli iki dr serklaj dedi bana 14.haftada kafam cok karisik nicin bu tespit yapildi ne yapilcak serklaj nasil oluyor sonrasinda hep yatmalimiyim cok karisigim arkadaslar cok uzun oldu ama eger bilgisi olanlar varsa ne olur bana yardim edin cok aci cektim 4 bebek kaybettim 6yilda artik benim de yuzum gulsun istiyorum cvplarinizi bekliycem arkadaslar
selam tattlım :80: iyiyiz biz evdeyiz bugün yarın iş var o yüzden enerji topluyoruz bugünsen nasılsın neler yapıyorsun bebişinle chbn ye caya gitcektik ama ses cıkmadı ondan bizde gitmedik keşke yakın olsak ne güzel beraber yer içer ve bol bol dinlenirdik sen başladın mı hazırlıklara
canım arkadaşım diğer sayfamızda erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler sitesinden Selenk arkadaşımız var.O serklajı yeni yaptırdı ondan direk bilgi alabilirsin canım.Oda yanlış hatırlamıyorsam yatarak istirat etti bir sor istersen canım umarım herşey yolunda gider ve gidecekte..Oda herhangi bir sıkıntı yaşamadı ve hayırlısınlada devam ediyor güzelim..herşeyin hayırlısı olsun ve artık bebişini kollarına alırısın
hangi markaya ait test çubuğu o öyle . dokuz gün ksala belli olmasının imkanı yok. yumurtlamadan snra her kadında süre 14 gündür. ik gcikme gününde değer 40-80 arası çıkıyor. her iki günde bir katlanarak artıyor. yani bekelenenden 2 gün önce 20 . (ki bu değerde teslerde sınır değeri.)
yüreğini ferah tut. benim kan test değerim 100 ken bile çubuk silikti. bu arada su 5-10 tl lik çubuklarda en güvenilir marka toyo.
Canım çaya değil, yemeğe beklerim.Söylemesi ayıp mutfakta hamaratımdır. Ardından çay mı istersiniz, kahve mi ( ki burada kaynatma kahve meşhur bilirsin) bu size kalmış. Sana yöresel yemek hazırlardım. Eyleme Edirne usulü yemekler. Diğer kızlarda bunları severdi herhalde...Keşke yakın olsak da gidebilsek birbirimize. İnan bir kişi bile yazsaydı buradan giderdim.Böyle yazışmak bile ne kadar rahatlatıyor insanı...
Canım acon device gebelik test kaset fda onaylı yazıyor. Çin malıymış. Fiyatı da 3 tl. Ben de şaşırdım. Eşim aldığında 7.5 tl ye almıştı bir sene önce ama onda bir hafta geçince yapmıştım. Bunda 4 gün önce yapmış oldum. Bilmiyorum kendimi ümitlendirmek de istemiyorum. Çünkü ben yumurtlama dönemimi az çok şeffaf akıntımdan anlayabiliyorum. Bu ay belli belirsiz oldu ve 17. güne kadar lekem oldu. Progestan verdi doktor onu içince kesildi lekem. Bir de geçen ay klomeni yaı kullandım 6 tane ve yumurtam geçen ay çatlamadı ve doktor bu ay da çatlamayabilir dedi. Kısmet. Ümidim yok ama yine de heyecan yapıyorum işte. Bu beklemek öldürüyor insanı. Adetini bekle, yumurtlamanı bekle, adet gününü yeniden bekle. Bu beklemeler zor.......
canım senin progestan ilacın bitti mi?? kaç gün kullandın??
ahhh keşkene güzel söylüyorsun edirne hatay bide hamarat ohhhh ne güzel eşin yaşadı :97: keşke komsumu olsaydık :44: cok biz boğaz olmuşum biri dese sana yemek vericem giderim peşinden garibim bebişimde ziyafet görürdü eşimin eline kaldık :97: :97:
Canım 10 gündür 17. gününden beri kullanıyorum. 200 mg lık. Sabah akşam. Kesmedim. Kesmeliydim yoksa? Yemek yapmayı öğrensin eşin. Bbebek olunca zaten düzenli yapamayacaksın bir süre.
hoşbulduk canım benim...bende sizleri)::)selam 2009Papatyahoş geldin arkadaşlar mutlaka yaşayanlar cevap vericektir seni görmekten mutlu oldu canım
Canım 58 e kadar geldim ama henüz yarenin yazdıklarına gelemedim..devam ediyorum..İlk başlardamıdır yokse bayaii sonralardamıdır bilgin varsa??Hoş geldin Papatya. Bakabildin mi Yarenin mesajlarına? Son gittiğin doktor anlattıkların kadarıyla bana güven verdi. Her şeyin hayırlısını diliyorum. Neden sıvı oluştuğu bulunur inşallah. Bu arada Selenk buraya da yazıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?