Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

sağol tatlım söylemen yeterli burda konuşunca gercekten de cok iyi oluyorum.. arkkadaşlarım var hepsi yeni doğum yaptı biri garibim bebeğiyle 1-2 getirdi 2 arkadaşımda ben hep hamile olduğum için utanıyom artık ayaklandım artık yavaş yavaş az az giriyom mmutfaga :97:

Canım kadınlar kulübü rahimağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı yaren 58 yaz googleye bence çıkar. Bir mesajının üzerindeki isme tıkla. Forumdaki cevaplarıma bak. Gerçi senin durumundan farklı onun durumu. Ben baştan okudum burayı sana benzeyen durumda olan birini hatırlamıyorum. Zaman kaybetme doğrudan özeline doktorla ilgili yazabilirsin. Hatta yukarıya yazdığın mesajı kopyalayıp gönder. O sana yalnızca doktorla ilgili yardımcı olabilir. Çünkü sen ayrıntılı yazmışsın. Senin durumun bizden farklı biraz.

Hayırlısı, ben içmeye devam ediyorum. Bir zararı olur mu? Kesse miydim yoksa?
Doktora da sormadım ne kadar içeyim diye. Zaten az kaldı kutu bitmek üzere....

Hayırlısı, ben içmeye devam ediyorum. Bir zararı olur mu? Kesse miydim yoksa?
Doktora da sormadım ne kadar içeyim diye. Zaten az kaldı kutu bitmek üzere....

benim bildiğim kadarı adetin olduğu zaman kesilir ama sen dr. sormalısın neden sormadın tatlım adet döngünü değiştirebilir bence ara sor bitsin diye içme .... ben druma sormuştum hamile deyilsen döngün değişir demişti dr ama sen kendi dr.unnu ara ..genelde düzene girmesi için ve tutulmatı kolaylaştırsın diye içilir progestan

Selam arkadaşım yeni bebişin hayırlı olsun bende 20 haftalık ikiz bebeklermi kaybetmiştim tekrar hamile kalınca 14.haftada dikiş atıldı bugün 19.haftam bitiyor çok şükür bi problem yaşamadım bugüne kadar korkulcak bir operasyon değilmiş tabii ben bunu dikiş atıldıktan sonra anladım atılana kadar çok korkuyordum..Şu anda sürekli yatmıyorum ev içinde dolaşıyorum haftada 1-2 dışarıyada çıkıyorum ama uzun süreli değil yada gittiğim yerdede ayağımı uzatıyorum ancak 22.haftadan sonra yatak istirahatine geçicem özeelikle 24 ve 28 haftalar arası sadece wc ve duş için kalkıcam benim doktorumun bana söyledikleri bunlar..Doktorun önlem amaçlı dikiş atalım demiştir sana kaybın olduğu için öyle uygun görüldüyse korkma hiç dikişini attır ve enfeksiyona çok dikkat et çok bol su iç ve kendine dikkat et..

mrb kızlar, bugün sol kasığım çok ağrıyor. birde idrar torbalarında acayip baskı var...

idrar torbanda baskı olması normal 16 haftada bebiş yukarı cıkıcak o baskı azalıcak samyeli ... benim bu haftada kasık ağrım bitti özellikle sol kasığım ağrıyordu normal tatlım merak etme..

mrb kızlar, bugün sol kasığım çok ağrıyor. birde idrar torbalarında acayip baskı var...

Canım doktorunu arayıp sor istersen. Biz malesef üşütmüşsündür, bebek büyüyordur gibi cevapları gönül rahatlığı ile yazamıyoruz. Geçmiş olsun canım...

Canım adet günüme kadar içip sonra keserim. Ne bileyim lekem çok sürünce doktor da kullan deyince kullandım ve o günü kesildi lekem. Düşük olmasın diye İki hamileliğimde de başlarda yutuyordum bunu...

hamileysen iç tabi ya hamile deyilsen ... ilac rahim duvarını kalınlaştırıyor ve düzene sokuyor.. yani bencede adetine kadar kullan ama dr .unada sor bence..ben bu şekilde hatırlıyorum..

arkdaşlar hiç kullanan yokmu hamile olmadan kullanan onlarda fikrini söylesinler lütfen...

mrh arkadaslar bende hamileyım ve rahim agzına dikiş atılcak. ameliyattan sonra yaşanaanları aktarabılırmısınız acaba

Kız vefasız Tubacozar, insan haber vermez mi? Buraya da ne yapıyorsun yazmaz mı? Nasıl gidiyor hamilelik? Biz seni listeye bile aldık senden ses seda yok. Yaz ara sıra buraya da...

Yarın sorarım artık. Doktoru da hep geç saatlerde arıyorum. Alt tarafı bir tane dah kullanmış olacağım. Hamile değilsem adetimi geciktirir mi acaba? Hamile olduğumu pek sanmıyorum. Değilken bir zararo olur mu acaba? Bu klomen gibi düzenimi alt üst eder mi dersin?

Kız vefasız Tubacozar, insan haber vermez mi? Buraya da ne yapıyorsun yazmaz mı? Nasıl gidiyor hamilelik? Biz seni listeye bile aldık senden ses seda yok. Yaz ara sıra buraya da...

hiç farketmedım burada oldugunu canım.ya daha yeni ıkı gundur gırıyordum.3 aydır yataktaydım hastanelerde kaldım.giremedim.bulantı kusma düşük tehlikesi falanyeni yeni toparlanıyorum.sen nasılsın????

hiç farketmedım burada oldugunu canım.ya daha yeni ıkı gundur gırıyordum.3 aydır yataktaydım hastanelerde kaldım.giremedim.bulantı kusma düşük tehlikesi falanyeni yeni toparlanıyorum.sen nasılsın????

Geçmiş olsun. Gamze yeniden yayınlar yakında listeyi bakarsın. Bilgilerini verirsin. İnşallah atlatmışsındır süreci. Ispartada mı olacak serklajın? Doktor bulabildin mi?

yok tatlım bunu adetin gününe kadar içebilirsin bildiğim kadarıyla ....tam tersi düzene sokar rahimi kalınlaştırır iyi adet olursun olmasanda bilki hamilesin lekenide bitirebilir adetine kadar kullan bencede mantıklı ben cok tadavi oldum bunları cok kullandım tatlım clomen ve progestan sonuçta hormon içerikli ilaçlar biri yumutanı diğeri rahim duvarını etkilşyor kafana göre kullanmak düzenini değiştirir ... ilacı bitiirdiğin gün bence test yap adet günü yanii hamileysen devam et bence deyilsende kes... diğer ay içinde mutlaka faydası olucaktır allahın izniyle.

Geçmiş olsun. Gamze yeniden yayınlar yakında listeyi bakarsın. Bilgilerini verirsin. İnşallah atlatmışsındır süreci. Ispartada mı olacak serklajın? Doktor bulabildin mi?

şuan bulantılarımı hap kullanarak ertelıyorum.düşük tehlikem yok. ıspartada hem dogum hem serklaj olcak.doktorum muhteşem bırı. allah bin kere razı olsunnn.çok üstüme düşüyor.bu aradaa bebegımız erkek:)sende durumlar nasılll

ANNE VE BEBEKLERİMİZ
Adı Cinsiyeti Doğum tarihi Bebeğin adı
yaren Kız ?? Sezin
Güldenaz Kız ?? ??
edamecrin kız 01.05.2010 Gözde
Tatlışoğlu Kız 03.03.2011 İlke

HAMİLELERİMİZ
Adı Cinsiyeti Beklenen doğum tarih Serklaj
Şafak Kız ?? Var..
Nuray Kız ?? Var ..
Özlem kız 03.05.2011( DENİZ ) Var …
Ayer Erkek 18.05.2011 Var ..
Eylem Kız 25.05.2011(DURU ) Yok..
Ardatuana Kız 13.06.2011(AZRA ) Var..
Elifce Kız 23.06.2011(ELA ) Var..
Mavinilay ?? ?? ??
selen_k Kız 02.09.2011 Var ..
Samyeli 22.09.2011 Var..
gamze81 Erkek 27.09.2011 Yok ..
Tugbacozar 10.10.2011 şuan yok..
elza81 15.10.2011 Yok ..
Paşam 31.10.2011 Şuan yok.
Crameren 04.11.2011 Şuan yok.
tuubaaoz 13.11.2011 Şuan yok..

HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Kullanıcı adı Müjdeyi Vereceği Tarih
Fadik 21 nisan
Chnb 12 nisan
Ceylinirem 14 nisan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…