- Konu Sahibi hidennisko
-
- #10.601
Ah canım gurbetlik zor. Buralarda olsaydın anacığın kendi elleriyle beslerdi. Candan bir dostun yok mu oradacanım bir öğün sana sevdiğin şeyler yapacak. Bak samimi diyorum buradan kargoyla gönderilecek şeyleri sana gönderebilirim...
hoşbulduk canım benim...bende sizleri)::)
Canım 58 e kadar geldim ama henüz yarenin yazdıklarına gelemedim..devam ediyorum..İlk başlardamıdır yokse bayaii sonralardamıdır bilgin varsa??
Canım son gittiğim Engin beyin demesi rahimn yapısından dolayı aldığım estrofem hormonun bu sıvıyı tetiklediğini söyledi o yüzden ilaçsız dondurulmuş dene dedi olmaz ise şu ameliyatları olacağım herhalde hem histeroskopi hemde laperoskopi
canım ben ilk hamileliğimde içmiştim 10 gün kullandım...sonra hamile kaldım 10 günü tamamla sen erken başlamışsın adetin 20 yada 21 günü başlanır :26: ilaç bitti test yapmıştım cok silik pozitihti inşallah sende güzel haberler alırsın hayırlısı bakalım ..
Hayırlısı, ben içmeye devam ediyorum. Bir zararı olur mu? Kesse miydim yoksa?
Doktora da sormadım ne kadar içeyim diye. Zaten az kaldı kutu bitmek üzere....
arkadaslar merhaba ben su 8haftalik hamileyim.bu 5.hamileligim ilk 3u erken donem dusuk oldu 5_6 haftalarda sonrasinda kan pihtilasmasi oldugu tespit edildi cok sukur sorun bulundu derken 4.ye hamile kaldim 22 haftalikken suyum sizinti seklinde gelmeye basladi acil hastaneye yattim birkac sonra enfeksiyon var dediler ve bir hafta sonucunda 23+2 de dogum oldu ve oglusumu kaybettim 2009 kasiminda.ve cok sukur yine hamileyim yine kan sulandirici ignelere devam ama bu kez farkli iki dr serklaj dedi bana 14.haftada kafam cok karisik nicin bu tespit yapildi ne yapilcak serklaj nasil oluyor sonrasinda hep yatmalimiyim cok karisigim arkadaslar cok uzun oldu ama eger bilgisi olanlar varsa ne olur bana yardim edin cok aci cektim 4 bebek kaybettim 6yilda artik benim de yuzum gulsun istiyorum cvplarinizi bekliycem arkadaslar
mrb kızlar, bugün sol kasığım çok ağrıyor. birde idrar torbalarında acayip baskı var...
mrb kızlar, bugün sol kasığım çok ağrıyor. birde idrar torbalarında acayip baskı var...
benim bildiğim kadarı adetin olduğu zaman kesilir ama sen dr. sormalısın neden sormadın tatlım adet döngünü değiştirebilir bence ara sor bitsin diye içme .... ben druma sormuştum hamile deyilsen döngün değişir demişti dr ama sen kendi dr.unnu ara ..genelde düzene girmesi için ve tutulmatı kolaylaştırsın diye içilir progestan
idrar torbanda baskı olması normal 16 haftada bebiş yukarı cıkıcak o baskı azalıcak samyeli ... benim bu haftada kasık ağrım bittiözellikle sol kasığım ağrıyordu normal tatlım merak etme..
Canım doktorunu arayıp sor istersen. Biz malesef üşütmüşsündür, bebek büyüyordur gibi cevapları gönül rahatlığı ile yazamıyoruz. Geçmiş olsun canım...
Canım adet günüme kadar içip sonra keserim. Ne bileyim lekem çok sürünce doktor da kullan deyince kullandım ve o günü kesildi lekem. Düşük olmasın diye İki hamileliğimde de başlarda yutuyordum bunu...
hamileysen iç tabi ya hamile deyilsen ... ilac rahim duvarını kalınlaştırıyor ve düzene sokuyor.. yani bencede adetine kadar kullan ama dr .unada sor bence..ben bu şekilde hatırlıyorum..
arkdaşlar hiç kullanan yokmu hamile olmadan kullanan onlarda fikrini söylesinler lütfen...
Kız vefasız Tubacozar, insan haber vermez mi? Buraya da ne yapıyorsun yazmaz mı? Nasıl gidiyor hamilelik? Biz seni listeye bile aldık senden ses seda yok. Yaz ara sıra buraya da...
hiç farketmedım burada oldugunu canım.ya daha yeni ıkı gundur gırıyordum.3 aydır yataktaydım hastanelerde kaldım.giremedim.bulantı kusma düşük tehlikesi falanyeni yeni toparlanıyorum.sen nasılsın????
Yarın sorarım artık. Doktoru da hep geç saatlerde arıyorum. Alt tarafı bir tane dah kullanmış olacağım. Hamile değilsem adetimi geciktirir mi acaba? Hamile olduğumu pek sanmıyorum. Değilken bir zararo olur mu acaba? Bu klomen gibi düzenimi alt üst eder mi dersin?
Geçmiş olsun. Gamze yeniden yayınlar yakında listeyi bakarsın. Bilgilerini verirsin. İnşallah atlatmışsındır süreci. Ispartada mı olacak serklajın? Doktor bulabildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?