- Konu Sahibi hidennisko
-
- #10.621
benim bebişin kıyafetler falan tamam annem yıkadı ütüledi...sadece park yatak alınacak onun içinde bekliyoruz biraz daha beğendim modeli falan hazır..ah keşke yakın olsak ne güzel olurdu hiç sıkılmazdım valla..sende dikkat et kendine çok yorulma iş yerinde canım..selam tattlım :80: iyiyiz biz evdeyiz bugün yarın iş var o yüzden enerji topluyoruz bugünsen nasılsın neler yapıyorsun bebişinle chbn ye caya gitcektik ama ses cıkmadı ondan bizde gitmedik keşke yakın olsak ne güzel beraber yer içer ve bol bol dinlenirdik sen başladın mı hazırlıklara
söylemen yeter yaa yemiş kadar oldum valla ben edirne usulü değil hatay usulü yemek isterim yalnızCanım çaya değil, yemeğe beklerim.Söylemesi ayıp mutfakta hamaratımdır. Ardından çay mı istersiniz, kahve mi ( ki burada kaynatma kahve meşhur bilirsin) bu size kalmış. Sana yöresel yemek hazırlardım. Eyleme Edirne usulü yemekler. Diğer kızlarda bunları severdi herhalde...Keşke yakın olsak da gidebilsek birbirimize. İnan bir kişi bile yazsaydı buradan giderdim.Böyle yazışmak bile ne kadar rahatlatıyor insanı...
mrb kızlar, bugün sol kasığım çok ağrıyor. birde idrar torbalarında acayip baskı var...
arkadaslar merhaba ben su 8haftalik hamileyim.bu 5.hamileligim ilk 3u erken donem dusuk oldu 5_6 haftalarda sonrasinda kan pihtilasmasi oldugu tespit edildi cok sukur sorun bulundu derken 4.ye hamile kaldim 22 haftalikken suyum sizinti seklinde gelmeye basladi acil hastaneye yattim birkac sonra enfeksiyon var dediler ve bir hafta sonucunda 23+2 de dogum oldu ve oglusumu kaybettim 2009 kasiminda.ve cok sukur yine hamileyim yine kan sulandirici ignelere devam ama bu kez farkli iki dr serklaj dedi bana 14.haftada kafam cok karisik nicin bu tespit yapildi ne yapilcak serklaj nasil oluyor sonrasinda hep yatmalimiyim cok karisigim arkadaslar cok uzun oldu ama eger bilgisi olanlar varsa ne olur bana yardim edin cok aci cektim 4 bebek kaybettim 6yilda artik benim de yuzum gulsun istiyorum cvplarinizi bekliycem arkadaslar
Tubaaa nasılsın canım,nasıl gidiyor geçen hafta senin memleketteydim :))
iyiyim canım sen nasılsın geziyorsun demek
buralara kadar gelmişsin görüşseydik keşke
Canım gerçekten düşündüm nerde oturuyodur acaba,iyimi diye hamile olduğun ve çok uykun olduğunu bildiğim için yazmadım sana ben sık sık geliyorum sen daha iyi olunca görüşürüz inşallah
benim bebişin kıyafetler falan tamam annem yıkadı ütüledi...sadece park yatak alınacak onun içinde bekliyoruz biraz daha beğendim modeli falan hazır..ah keşke yakın olsak ne güzel olurdu hiç sıkılmazdım valla..sende dikkat et kendine çok yorulma iş yerinde canım..
söylemen yeter yaa yemiş kadar oldum valla ben edirne usulü değil hatay usulü yemek isterim yalnızevet ya burdaki paylaşımlar bile çok iyi geliyor insana
canım o haftalarda bendede oluyordu ama sen dr yinede sor derim enfeksiyon falan yok değilmi?
gamzenasılsın???
iyiyim canım sen nasılsın geziyorsun demek
buralara kadar gelmişsin görüşseydik keşke
ayyy canım benim yaaa çok düşünceliymişsin sağol. aaa bu arada artık uykularım azaldı eşim nazar değdirdi geçen doktora şikayet etmişti çok uyuyor diyeogünden beri uykum normal düzenine döndü. bir daha nezamana geliceksin?
inşallah çok isterim görüşmeyi burda birbirimize okadar alıştık birbirimizi okadar iyi anlıyoruz ki çok güzel bir arkadaşlık oluştu. bende özlemi ziyaret etmeyi çok istiyorum 4aydır yatıyor hastanede çok zordur moral olur diye düşünüyorum bugün gittim egeye ama işim aceleydi uğrayamadım ama çok istiyorum. seninde bir dahaki gelişinde haberim olsun
selam tatlım :80: iyiyim sen nasılsın bebişinlebizde fatmagülü izliyoz sen ne yapıyon?
Bende bi gözüm bilgisayarda bi gözüm fatmagül de :))
aynen canım fatmagül
Bende bi gözüm bilgisayarda bi gözüm fatmagül de :))
Ben çok fenayım o konuda ptesi ezel salı öyle bir geçer zaman ki çarşamba muhteşem yüzyıl perşembe fatmagül cuma feriha ve cumartesi pazar survivor :)) Nihat doğan
Ben çok fenayım o konuda ptesi ezel salı öyle bir geçer zaman ki çarşamba muhteşem yüzyıl perşembe fatmagül cuma feriha ve cumartesi pazar survivor :)) Nihat doğan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?