Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
ANNE VE BEBEKLERİMİZ
Adı Cinsiyeti Doğum tarihi Bebeğin adı
yaren Kız ?? Sezin
Güldenaz Kız ?? ??
edamecrin kız 01.05.2010 Gözde
Tatlışoğlu Kız 03.03.2011 İlke

HAMİLELERİMİZ
Adı Cinsiyeti Beklenen doğum tarih Serklaj
Şafak Kız ?? Var..
Nuray Kız ?? Var ..
Özlem kız 03.05.2011( DENİZ ) Var …
Ayer Erkek 18.05.2011 Var ..
Eylem Kız 25.05.2011(DURU ) Yok..
Ardatuana Kız 13.06.2011(AZRA ) Var..
Elifce Kız 23.06.2011(ELA ) Var..
Mavinilay ?? ?? ??
selen_k Kız 02.09.2011 Var ..
Samyeli 22.09.2011 Var..
gamze81 Erkek 27.09.2011 Yok ..
Tugbacozar Erkek 10.10.2011 şuan yok..
elza81 15.10.2011 Yok ..
Paşam 31.10.2011 Şuan yok.
Crameren 04.11.2011 Şuan yok.
tuubaaoz 13.11.2011 Şuan yok..

HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Kullanıcı adı Müjdeyi Vereceği Tarih
Fadik 21 nisan
Chnb 12 nisan
Ceylinirem 14 nisan

benim bebişin kıyafetler falan tamam annem yıkadı ütüledi...sadece park yatak alınacak onun içinde bekliyoruz biraz daha beğendim modeli falan hazır..ah keşke yakın olsak ne güzel olurdu hiç sıkılmazdım valla..sende dikkat et kendine çok yorulma iş yerinde canım..
söylemen yeter yaa yemiş kadar oldum valla ben edirne usulü değil hatay usulü yemek isterim yalnız evet ya burdaki paylaşımlar bile çok iyi geliyor insana
mrb kızlar, bugün sol kasığım çok ağrıyor. birde idrar torbalarında acayip baskı var...

canım o haftalarda bendede oluyordu ama sen dr yinede sor derim enfeksiyon falan yok değilmi?

merhaba canım kasım annelerinde ikimizde serklajlı olucaz galiba yalnız kalmıycam. kayıpların için çok üzüldüm benim 22 haftalık 1kaybım var. 20.haftada serklaj yapılmıştı ama olmadı serklaj öncesinde enfeksiyonum vardı. şimdi yine rahim ağzı ve enfeksiyon sürekli kontrol ediliyor bir sorun olmasa bile doktorum önlem amaçlı 13haftda serklaj yapacak tabi bende istiyorum kendimi daha rahat hissedicem ozaman. başarılı yapıldığında ve enfeksiyona dikkat edildiğinde birde istirahatle başarı oranı çok yüksek. sende rahim ağzını sürekli ölçtür enfeksiyona çok dikkat et doktr serklaja gerek görüyorsa önlem amaçlıda olsa yaptır derim

Son düzenleme:
iyiyim canım sen nasılsın geziyorsun demek
buralara kadar gelmişsin görüşseydik keşke

Canım gerçekten düşündüm nerde oturuyodur acaba,iyimi diye hamile olduğun ve çok uykun olduğunu bildiğim için yazmadım sana ben sık sık geliyorum sen daha iyi olunca görüşürüz inşallah

Canım gerçekten düşündüm nerde oturuyodur acaba,iyimi diye hamile olduğun ve çok uykun olduğunu bildiğim için yazmadım sana ben sık sık geliyorum sen daha iyi olunca görüşürüz inşallah

ayyy canım benim yaaa çok düşünceliymişsin sağol. aaa bu arada artık uykularım azaldı eşim nazar değdirdi geçen doktora şikayet etmişti çok uyuyor diye ogünden beri uykum normal düzenine döndü. bir daha nezamana geliceksin?
inşallah çok isterim görüşmeyi burda birbirimize okadar alıştık birbirimizi okadar iyi anlıyoruz ki çok güzel bir arkadaşlık oluştu. bende özlemi ziyaret etmeyi çok istiyorum 4aydır yatıyor hastanede çok zordur moral olur diye düşünüyorum bugün gittim egeye ama işim aceleydi uğrayamadım ama çok istiyorum. seninde bir dahaki gelişinde haberim olsun

maşallah bende hep o günlerinin hayalini kuroyorumbende kız bebişleri içn cok tatlı şeyler var park yatak bencede mantıklı bende beşik yerine park yatak alıcaz kısmet tamam zaten hep oturuyorum işte ama oturmaktanda belim ağrıyor bir gün sıkıcaz dişimizi artık

iyiyim canım sen nasılsın geziyorsun demek
buralara kadar gelmişsin görüşseydik keşke

maşallah canım sana mesaj yazdım sana özelden bakarsın

Kızlar bizim bilgisayar çocuğun odasında. Benim dizüstü bigisayar var ama onda internet yok. Ben de hem ders notu hazırlıyordum hem de Fatmagül'ü seyrediyordum. Ben de sizdenim kızlar...

Ben çok fenayım o konuda ptesi ezel salı öyle bir geçer zaman ki çarşamba muhteşem yüzyıl perşembe fatmagül cuma feriha ve cumartesi pazar survivor :)) Nihat doğan

Ben çok fenayım o konuda ptesi ezel salı öyle bir geçer zaman ki çarşamba muhteşem yüzyıl perşembe fatmagül cuma feriha ve cumartesi pazar survivor :)) Nihat doğan

Ben yalnızca çarşamba perşembe dizi seyrediyorum onun dışında yumurcak tv'ye mahkumuz genelde ya da komşu geziyoruz bol bol...

bütün kadınlar kulübü mü fatmagülcü yaaa chnb bende yumurcak tv izliyom arada kayuuu bebiş için antreman dijide bir kanal vardı hamilelik üzerine ve cocuk bakım için onu bulamıyom artık :26: oo cok faydalıydıı

ıhııııııııııııııı yaşaranlar yandııı polisssssssssssss

haftalık programımız aynıymış canım hiç kaçırmıyorum şimdilik iyi de diziler bitince yatarak nasıl vakit geçecek bilmem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…