Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

yumurcakmı kızlar nasıl dayanıyorsunuz onlara viiik viiikk viikk off hiç kafam kaldırmıyor çizgi filmleri offf nasıl dayanılır
aaa evet canım bende bakıyordum digideki kanala güzeldi kapandımı acaba dsmartta da vardı bebeğimtw diye onu da bulamıyorum faydalı şeyleri kapatırlar zaten hemen

bebek nasıl tutulur alt değiştirme .. bebişe alınacaklar ...beşikler ... cok güzel şeyler anlatıyordu... neyse artık bizde uygulamalı öğreniriz bebişlerimiz sağlıkla gelsinlerde neyse bu topik var her şey var yaa ayy ayy alınacaklar hamilelikte kilo takibi ne ararsan aldatılanlar vs vs biz yeteriz bu topiktee :13: bebişte korkuyom doğar doğmaz gecicek pc başına

Biz de babamız yanlızca yumurcağı açık bıraktı. Yoksa mutlaka kanalın birinde güzel çizgi film oluyor. Çocuk da kış evde sıkılıyor seyrediyor. Oynasan da çocuk yaşıtını istiyor. Biraz etkinlik yapsak da okulda zaten yapıyorlar bütün gün. Çareyi tek kanalda bulduk. En azından dövüş yok burada. TRT ÇOCUK da güzel hakkını yiyemem...

kesin canım öyle olur eee anne karnındayken en çok onunla ilgilencekler 1-2aylık olduklarında kkya üye olurlarda erkek bebişler için zor işte
bende herkes güzel yaz günlerinde gezerken bende kkda gezerim o topik bu topik diye kendimi teselli ediyorum

Ben kitaplardan öğrenmiştim. O zaman internet pek gündemde değildi. Şimdiki anneler daha şanslı. O işler kolay canım. Asıl zor olan uykusuzluk. Hele erkek bebek. Gaz sorunları daha çok oluyor.

bizde kk da profesyonel oluruz ne yapalım gezemeyiz bu sene evdeyiz bol bol yazışırız artık

evet canım haftaya cuma gıdıcem dr a onunla detaylı konusmak ıstıyorum bu konuyu.kaybın ıcınde basın saolsun cok zor yasamayan bılmez.ben yurt dısında yasıyorum malesef burdakı drlar herseye normal dıyolar ben ıntten aratsırıp onlara soyluyorum herseyı tamam denıyelım dıyolar.sen sureklı kontrol ettırdıgını soylemıssın neler yapıyorsun bunu ıcın yanı enfeksıon ıcın.ya bende onlem amaclı olsun dıyorum amaaa rısklerı de benı korkutuyor acıkcası bu nedenle bebegımı kaybettıgım ıcın

Ben kitaplardan öğrenmiştim. O zaman internet pek gündemde değildi. Şimdiki anneler daha şanslı. O işler kolay canım. Asıl zor olan uykusuzluk. Hele erkek bebek. Gaz sorunları daha çok oluyor.

yaaa baba gaza bakar artık :97: işte uykusuzluk zor bizim için ben uykuyu cok seviyorum ya uyanamazsam yavrum uyanırken o beni korkutuyor :26: bende alsam mı kitap ben yeğenlerime cok baktım ama gece malesef bide ağladıkların annelerine verirdim sen sünneti oğluşuna yaptırdınız mı??

GUZEL ACIKLAMISSIN CANIM COK SAOL.BEN BEBEGIMI ENFEKSIYON VE SUYUN GELMESIYLE KAYBETTIM 23+2 de DOGDU MALESEF YAVRUM ENGEL OLAMADILAR;SERKLAJIN DA RISKLERI ARASINDA BUNLAR VAR DIYE OKUDUM VE BU BENI INANILMAZ KORKUTUYOR AMA SENDE BOYLE YAZINCA BIRAZ SU SERPILDI ICIME.SIMDIDE ANLAMADIGIM NICIN OPERASYON SONRASI HEMEN DEGILDE 22.HAFTADA YATICAKSIN.SU DUS ISINI SORMA ONA BILE KORKUYORUM HAFTA BIR DUS ALIYORUM COK RAHATSIZ OLUYORUM AMA SONRASINDA KESKE DEMIYCEM HERSEYI BIRAKMAK ISTIYORUM.INSALAH SENDE SAGLIKLA VE ZAMANINDA KUCAKLARSIN BEBEGINI

haftalık programımız aynıymış canım hiç kaçırmıyorum şimdilik iyi de diziler bitince yatarak nasıl vakit geçecek bilmem artık

Evet kışın çok dolu kanallar ya oldumu doğru dürüst bişey kalmıyor ama bazen yaz içinde bişeyler ayarlıyolar geçen yaz evcilik oyunu diye bişey vardı evliymiş gibi yaptıkları :)).Srvivor bayağ devam eder sanırım 54 gün kalcaklarmış haftada 2 yayınlıyolar uzun sürer sanırum biz varız dizi gibi heycanlı hamile kalmaya çalışanlar,hamilelikler dikişler doğumlar hem en az dokuz ay :))))

Ay ya bana da öle geliyor arkadaşımın oğlu var kız hiçbişey izleyemiyor gidince başım şişiyor onların dili var valla bizim fatmagülümüz hürremimiz varsa çocuklarında çizgi film kahramanları var bu sıralar ünlü olan Anneler biliyor tabi benim dikkateimi çekmiyor sen hazırlan canım yakında seninde kahramanların olacak başın şişiyor falan dinlemez valla bebişler :)).Geçen bir arkadaşın çocuğunun doğum gününe gittim sesli oyuncaklar var delircek gibi oldum çocukları olanlar duymuyor bile demek alışılıyor.Akşam eve geldiğimde yaprak dökümündeki anne gibi başımı yandan tülbent bağlayarak sıkı sıkı bağladım başımın ağrısına iyi gelir diye

O haftalarda yatıcak olmamı doktorum şöyle açıkladı ikiz bebeği 20 haftaya taşıdıysan tek bebeği 25-26 haftalara taşırsın şu anda bebeğin ağırlığı az dedi bebek ağırlaştıkça yatarak yer çekimine karşı koyucaksın dedi..Evet dediğin gibi bizler elimizden gelen tüm tedbirleri almayız inşallah hepimiz zamanında kucağımıza alırız bebeklerimizi..

ayyy allah iyiliğini versin canım yaaa hayriyemi oldun çok gülerdim o kadınada öyle başını bağladığında
evet alışıyor annelerde benimde komşumda bütün gün çizgifilm açık okadr alışmışlar ki kendileride bakıyorlar. offf nasıl dayancaz canım yaaa o viikkk vikklere:84::84: bende mi hayriye olurum ki ozaman

evet canım bebek o haftalarda daha hızlı büyüdüğü için daha riskli bana da aynısı söylendi limburg bu arada banyoya dikkat et sıcak olmasın çok sık girme ve çok uzun kalma aklımıza geldikce yazarız ama baştan okumaya başladıysan yapman gereken herşeyi fazlasıyla öğrenirsin bizler de okadar çok şey öğrendik burdan

2hafta da kontrole gidiyorum her gittiğimde rahim boyum ölçülüyor enfeksiyon için idrar tahlili yapılıyor haftaya da kültür alınacak. bence bunlar çok önemli serklaj yapılmasa bile bunlara düzenli baktırmalısın

Valla hayriye oldum canım adını unutmuştum kadının :))hatırlattın iyi oldu.Ben de çok gülerdim kadın başını öle bağladıkça malum o dizi 4 yıl yayınlandı başladığında 20 li yaşlarımdaydım tülbente gerek yoktu yaş 30 u geçti kafa kaldırmıyor :)) hamilelikte başım ağrıyordu başlarda ilaç içmemek için hayriyenin bir bildiği vardır diye denedim valla işe yarıyor şimdi devam ediyorum ağrıdıkça :) koçiş de çok gülüyor beni öyle görünce umursamıyorum gülsün dursun

Beni doktorum sürekli su konusunda uyarıyor bi hasta erken doğum tehdidiyle hastaneye geldiğinde ilk yaptığımız şey serum vermektir sıvı erken doğumu engellemede çok önemlidir aynı zamanda enfeksiyonuda önler günde 3 lt su içmelisin dedi..Benim midem çok kötüydü su hiç içemedim ilk başlarda yeni yeni alıştırıyorum kendimi suya sizlerde bol bol için tabii gecenin bu saatlerinde değil uyku işkenceye dönüyor yoksa :))

anladım canım saol yıne bana ara ara gelısmerını ve hamılelıgını nasıl devam ettırdıgını yazarsan cok sevınırım ya ben bastan okumaya basladım ama kımısı hep yatıyro kımı yatmıyor ıslem sonrası hatta ıse bıle baslayan var nasıl davranmalıyız yoksa bu hamılelıge ve ınsanın durumuna goremı degısıyorkı
ılık sekılde yapıyorum hafta bır 10 dakıkayı gecmıyor bır sandalye koydum dusun ıcıne oturarak yıkanıyorum benım hamılelıgın basında bır hafta kaherengı lekelerım olmustu hep yattım suandada genelde yatıyorum yada uzanarak oturuyorum gecen persembe yıne geldı lekem ama cok sukur bır haftadır yok ınsallah bırdaha olmaz ben suan progestoron kullanıyorum drum onunda yan etkısı olabılır dedı cunku bebekte bır sorun yok cok sukur

kultur dedıgın nedır canım her gıdısınde ıdrar yaptırıyosun kan verıosun o sekılde bakılıyor yanı ?

sorma canım bende bu aralar ondan korkuyorum progestan 2tane 200lük alıyorum çok uyku yapıyor diye birini gece yatmadan alıyorum ama gece nasıl uyuyorum düşün artık hiç uyanmadığım içinde karnım iyice şişiyor bir uyanıyorum patlıycakmış gibiyim bu arada çok tutmuş oluyorum enfeksiyona nedn olacak diye çok korkuyorum. offff şu su da mecbur olduğunda içmek işkence gibi oluyor yaaa

ayyy uzuldum sımdı ben zorla bır lıtre ancak ıcıyorumdur suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…