Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

evet canım 2hafatda kan ve idrar veriyorum kültürü haftaya yaptırcam daha hiç yaptırmadım ama bilen arkadaşlar varsa açıklar

canım dikş önemli tabe ama insan korkuyo genede :18::18::18:işşallah saglılı bir gebelik geçiririz çok korkuyorum enfeksiyondan ben
mrb kızlar, bugün sol kasığım çok ağrıyor. birde idrar torbalarında acayip baskı var...
canım arkadaşların dedigi gibi bebek yukarı çıktıkça baskı azalıcak üşütmemeye çalış birde bol su iç sana dikişten sonra doktor ilaç verdimi ne ilaçları kulanıyosun şuan ne biliyim iş yemek yap dedimi merak ettim:44::44::44::44:
canım neden kesiceksin o ilacın bir zaraı yokki hem bak eger hamile olursan bebegi koruyo yada yoksa adet düzenli oluyosun sakın doktoruna sormadan kesme yoksa geliyo şaplakkız dünürüm dikkat et kendine
hiç farketmedım burada oldugunu canım.ya daha yeni ıkı gundur gırıyordum.3 aydır yataktaydım hastanelerde kaldım.giremedim.bulantı kusma düşük tehlikesi falanyeni yeni toparlanıyorum.sen nasılsın????
geçmiş olsun bebem nasılsın görüşmeyeli
maşallahlah erkek anası olucan he işşallah benimkini bu sefer görürülermi acebe ya

canım artık herkez ondan alıyo ablamda ondan aldı benim oglan 15 aylık teyzeleri bir görseniz yeni yeni yürüyo bir oyana bir buyana beşikte birde dışarı bırak küçük adam misali pek dadlu yürüyo insan seyretmeye kıyamıyo ama elide çok agır bir şaplatıyo osmallı tokadı gibi
Kızlar bizim bilgisayar çocuğun odasında. Benim dizüstü bigisayar var ama onda internet yok. Ben de hem ders notu hazırlıyordum hem de Fatmagül'ü seyrediyordum. Ben de sizdenim kızlar...
kız bende sevrediyorum onu bakalım haftaya ne olcek ben okadar dizi seytermiyorum az yane pazartesi foksta bir dizi var onu seyrediyorum salı papatyamı çarşamba çocuklar duymasın unutulmaz var onu seyrediyorum perşembe fatmagülü cuma çocuklar duymasın beyaz şhowu cumartesi akayya duragı lale devri okadar az yane dizi he arada kavak yellerine takılıyorum ulen hayatımız didi olmuş beya
Ben çok fenayım o konuda ptesi ezel salı öyle bir geçer zaman ki çarşamba muhteşem yüzyıl perşembe fatmagül cuma feriha ve cumartesi pazar survivor :)) Nihat doğan
öyle bir geçer zamankiyi hiç seyretmedimde eve geçiyim baştan seyrediyim diyorum güzelmi o dizi benim didilerin arasına sıgdırırım
canım bended d smart var hangi kanalda o dediklerin hiç denk gelmedimde
seni üçkagıtçı seniablamda öyleydi biliyomusun ablam dogurdu altını temizle bebegi aglayınca susutur gelirdi alırdı kucagına haniymiş teyze derdi bir gün hiç unutmuyorum bebek agladı abla az bak dedim yok işim var sende teyzesin sen bak dedi pır ordanşimdi diyorumda evladın oldu bak ne güzel bakıyosun okadar bebege baktım bir yardımını görmedim dedim dediki insanın kendi evladı başka oluyomuş ban derdiki ben dogurunca sen gelicen altını alıcen öyle ben bebegime bakıcem derdi hatırlattımda bu dedigimi çok gülüştük
şok şok şok gelecegin anneleri vizyona girdi çok güzel heyecanlı dizi başlıyo entirikika heyecan korku teylike gelin bacılar dizinin allahı burda başlıyo bu arada sen neden yoksun listede merak ettim:44::44:

canım doktor bana sadece progeston 200 verdi sadece onu içiyorum. birde günde 3 lt su iç dedi. bi hafta sonra normal yaşamına dönebilirsin dedi.

kızlar benim kafam karıştı dr bana ca, magnesyum, demir vitaminleri yazdı bunları şimdimi başlıcam :26: evde de b12 vitamini folik asit, co aspirin ve progestan var hangisini içiceğimi şaşırdım hangilerini kesmem lazım anlamadım

bide multivitamin yazmış :44:

bide multivitamin yazmış :44:

öncekinde o vitaminleri bende kullanmıştım iiiğğğğ birde balık yağı vardı çok iğrenç kokuyor balıktan nefret etmiştim:120: doktorum folik asitin 12. haftadan sonra bir faydası yok demişti şimdide 12.haftada kesecek yerine vitaminler başlayacak doktoruna sormadınmı hepsini nasıl içeceksin :26:

sormadım tatlım :44: foliki kesicemde diğerleri b12 var bide yenide balık yağı yazmış

canım benimde tüp bebek deneyimlerim var fakat rahimde sıvı demişsin . ohss nedeniyle mi iptal ediliyor tedavin. ekstrofem denen o ilacın ne yazıkkı müdavimi olan biri olarak hiç böyle yan etki duymadım. sıvı karın boşluğunda mı rahimde mi birikiyor. eğer karnından alındıysa o sıvı rahminde değildir. işlem sana vajinal mi yapıldı.

canım folik asidi 3 aydan sonra içmiyosun ama az kaldıysa iç ben ölen oglumda 3 buçuk ay içtim bitsin diye progestorornuda içiceksin o rahim agzını koruyo yumuşamasını saglıyo ben oglumda içiyodum ban bıraktırmıştı gene başlatmıştı ben biliyorum doguma kadar içenleri coraspirinide 34 haftaya kadar içicceksin o bbegin gelişiminisaglıomuş hep plesentayı hemde bebeg giden kanın miktarını belirliyomuş saglıklı kilo versin diye balık yagıda muhtamelen senin için ve bebek için gelişimi güzel olsun diye bamada zinko hapi verdi günde 1 kere içiyorum geriside senin kullandıgın haplar kız tevekkeli degil sen ondanmı bu kadar acıkıyosunne zaman kontürolün var bebikim:119::119::119:

magnezyumu sakın kesme rahimin kasılmasın diye vermiştir doktorun neyse ben çıkıyorum namaz kılamam lazım bir ara işşallah girerim işlerimi bitireyim NOT benim yavru komşuya gitti:82::82::82:heran dönebilir yatakta görmesi lazım beni giderken sıkı sıkı tembih etti malesef ondan ben çıkıyorum

canım doktor bana sadece progeston 200 verdi sadece onu içiyorum. birde günde 3 lt su iç dedi. bi hafta sonra normal yaşamına dönebilirsin dedi.

sagolasın canım benim bende prepan nidilat verdi zannettim benim doktorumda dikişin olsun ilaç yazıcam dedi acaba ne yazcek tırsıyorum vallahi ya işşallah bunları sag saglim alırız kucagımıza bir soruda benden kasıklarım çok sızlıyo bu araları birde elim ayagım terliyo neden olabilir acaba çok stersliyim ondanmı ne dersiniz yoksa benim gibi olan varmı

gamzecim bebekim kusura bakma inan yazışmak istiyorum ama yavru korkusu yetiyo bana
sen genede doktorunu bir ara sor sizlere güzel bir hafta sonları diliyorum kocişlerinizle :123::123::123::123:bebeklerinizle iyi tekmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…