Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Sen ne burcusun. Ben oğlak. Oğlum akrep...

Teşekkür ederim canım şimdi bişeyler yapıyorum kendi çapımda biraz daha yapıym sonra bunu yapıcamm.

Ben biraz çıkıyorumm ilerleyen saatlerde tekrak gelirimm

Kova burcuyum canım biraz ilgilenirimde burçlarla :)).Oğlak burcu otoriterdir,iş hayatında çok başarılı olurlar çalışkan,azimli olurlar kafalarına bişey takarlarsa mutlaka yaparlar,tutumludurlar,genelde inançları sağlamdır.

Canım benim iki çok çok iyi, senelerdir görüştüğüm(21 senelik, biri 7 senelik ) can dostlarım kova burcu. Severim kovaları. Burcumun da genel özelliklerini taşırım...

tecrübeli annelerden cok şey öğrenicem inşallah..insan neler yaoyor neler başına geliyor .. neler yaşamışsınız insan kıyamıyor yaa 3 aylık bebek kan damar arıyorlar sonda felan insanı içi almıyor.. ben kan verirken bebek vardı içim gitti yaa annesi orda ağlıyor bebişi babasının kucağından cok zor yaa bide sünnet tabiii zor olmuyormu acaba :26:daha küçük kordonu var daha bide dünyaya alışsın ne bilim zor gibi geliyor ama daha iyi olucaksa tabiki yaptırıırım coğu dr bebek yeni doğduğunda yaptırın diyoo :26:

Gamze ilaçlar için aradın mı doktorunu?

yok canım aramadım :44: carşamba yada perşembe gidicem sen aradın mı dr.unu??

allah yüzünden gülücükleri eksik etmesin inşallah tatlım sen bizi onurlandırdın seni terfi atmış olarak görmek cok isteriz liste ne kadar coğalırsa insanlara umut olucak allahın izniyle maşalaah bize ohhh ohhh :81:

canım özellikle merdivenle inip cıkmak bize yasak bide nöbet taatlım yönetimle konuş istersen bebişini yorma

bencede tatlım ben verdiğim kiloları hemen hemen aldım vermek daha iyi oluyor hem bizim için hem bebişlerimiz için onun için verilmesi gerek ben sabah ac karnına sirkeli su içiyordum bide içebildiğim kadar su içiyordum... beyaz ekmak parta ve puaca yasak her saba domates ve salatalık öğnlerimi küçülttüm baya verdim 3-4 ayda 6 kilo verdim bide ben suğan küründen zayıfladım tadı iğrenc ama hadi bakalım gelişmeleri yazz :87:

Akrep burcu,zevk düşkünüdür,zorla bişey yaptıramazsın,inanılmaz sırdaştırlar,dostluğuda düşmanlığıda sağlamdır,vicdanlı insanlardır genelde ama.

bende akrebim he valla dosluğum da düşmenlığımda sağlamdır düşman olmakta zordur ban kafayı takmak lazım yaniii he valla öyledir

Canım ben memnun kaldım sünnetten. Şükür bir daha hiç idrar yolu enfeksiyonu geçirmedi. İnan o filmler tahlil için sondalar daha acı verici. Tavsiye ederim. Ama her erkek bebekte böyle sorunlar olacak diye bir şey yok.

Doktoru aradım, şehir dışındaymış. Cebini de aramadım. Çünkü birkaç kez cebini aramıştım ve açmamıştı ve bana geri dönmemişti. O zaman da kalbim kırılıyor. Yarın yine ara dedi oradaki kişi.(Sekreter mi denir acaba ) Yarın arayabilirim. Ben 3 aydır 29 günde bir adet oldum. Buna göre yarın adet olmam gerekiyor. Şu an lekem başlamadı ama gelir yarın diye düşünüyorum. Geçen ayda 29. günü doktora girdim sıra aldım. Beklerken wc ye gittiğimde lekelenmem başlamıştı. Yarın test alsam saklayıp pazar sabahı yapsam mı acaba? Tabi yarın sabah adet olmazsam...

bencede tatlım ben verdiğim kiloları hemen hemen aldım vermek daha iyi oluyor hem bizim için hem bebişlerimiz için onun için verilmesi gerek ben sabah ac karnına sirkeli su içiyordum bide içebildiğim kadar su içiyordum... beyaz ekmak parta ve puaca yasak her saba domates ve salatalık öğnlerimi küçülttüm baya verdim 3-4 ayda 6 kilo verdim bide ben suğan küründen zayıfladım tadı iğrenc ama hadi bakalım gelişmeleri yazz :87:

Soğan kürü yapmıştım evlenme arifesinde biraz faydasını görmüştüm.Hadi bakalım siz göbüşleri popişleri büyütün mecburiyetten .Ben küçülteyim biraz :)).Yazarım canım bakalım başarılı olabilecekmiyim önceden daha çok güzelleşme amaçlı olduğu için biraz verip bırakıyodum şimdi bebiş için olduğu için daha kararlıyım bakalım nolcazzz

bende akrebim he valla dosluğum da düşmenlığımda sağlamdır düşman olmakta zordur ban kafayı takmak lazım yaniii he valla öyledir [/QUOTE]

dilerimen kisa zamanda hamile kalir ve saglikla sorunsuz bir hamilelik donemi gecirirsin.olumlu tarafi daha agir basiyor sanki ama halen kararsizim su cuma gelse drumla bir konussam daha rahatliycam sanki hakkimizda hayirli olan olsun insallah.ama bende SIK SIK en azinda 15 gunde bir hem kan hem idrarda baktiricam insallah.bir sorum daha olucakti ben arastirdim ama bu yumurtami tavuktan tavukmu yumurtadan cikar hesabina dondu yani edindigim bilgilerden bunu anladim henuz drla da gorusmedim sorum su sular gelincemi efeksiyon kapiyoruz enfeksion oldugu icinmi sular delinip geliyor

bence sok diyetlerden yapma derim sana zararindan bask birseyi yok bende kiloluyum ama cok asiri durmuyorum etim cok SIKI oyle cok durmuyor bende 80 kiliyum hamile kalmadan 2 hafta once diyetisyene baslamistim normalde 4 haftada 3kilo oneriyor maksimum ben 2haftada 1800 GR vermistim oldukca iyi gidiodu ama hamile kalinca devam etmedim zaten icim cok fazla almiyor suan kilo verdim bile;yani diyecegim su ki diyetisyen diye sakin gozun korkmasin ac kalmisosun senin kilona boyuna kan tahlillerine yeme aliskanligina gore bir program hazirliyor ve gayet saglikli ve kalici kesinlikle tavsiye ederim keske daha onceden baslamis olsaydim

Canım yazdığın gibi bu sorunun cevabı karışık. Çünkü bizler olaylar yaşandıktan sonra nedenini bulmaya çalışıyoruz. İkisi de olabilir cevabı. Benim 6.5 yaşında oğlum var, oğlumda barsak enfeksiyonu geçirmiştim 29+4 'te. Onda suyum gelmedi. İshal olmuştum. Buradan öğrendiğime göre ishal karın ağrısı yapıyor ya bu hormonla doğumu başlatan hormon aynıymış. Ama 4 cm açılmam oldu. Şükür yata kalka 38. haftada doğum yaptım. Bu sefer 25. haftalık doğan da kanamam oldu, enfeksiyon üzerinde durmadı doktor. 2 gün sonra da suyum geldi, tamamen geldi... Tam olarak bunun neden olduğunu bilmiyorum. Bu yüzden ihtimallere karşı enfeksiyon takibi yapılmalı...

bizde hep bu konuda didişiriz o bana zayıfla birazcık der ben ona sen birazcık kilo alsan daha iyi olacak diyorum. bizimkinde maşallah hiç fazlalık yok özeniyorum bazen ona

benimde aynı canım düğün zamanı koşuşturmakdan erimiştim ama nedense o bölgelerden kurtuluş olmuyor. benim eşimde takıntılıdır şakayla karışık severmiş gibi sokar lafı sabah beni pandam diye seviyor pandalı bir pişamam var aynı bunun gibi olacaksın diyor doğumdan sonra veririm diyorum hııı bundan öncede veriyodun verirsin verirsin diyor sinir ediyor beni

evet ya cok arastiriyoruz ama soyle elimizde net bir cevap yok.ne guzel senin bei evladin varmis ALLAH size bagislasin saglikli uzun omru olsun insallah kardeside hemencecik geliverir.ayy ne guzel oglunda zamaninda gelmis cok sukur.anladim cnm bunun tam bir cvp yok en iyisi enfeksiyonu surekli gozlem altinda tutmak insallah gelmez hicbirimize ugramasin

hadi hadi kıvırma şimdi ikizler burcunu hiç sevmem dedin yok canım şaka bir yana anlattığın özelliklerimi taşırım çok eğlenceliyimdir espiriyi severim kahve falı bilmem ama ben sadece kararsızlığımı sevmem bazen acil karar vermen gereken zamanlarda oluyor ama ben karar verene kadar:26: iş işten geçiyor
Akrep burcu,zevk düşkünüdür,zorla bişey yaptıramazsın,inanılmaz sırdaştırlar,dostluğuda düşmanlığıda sağlamdır,vicdanlı insanlardır genelde ama.
inşallah bu bebişim Allah'ın izniyle olursa eğer akrep olacak

Kızlar enfeksiyon için önceden burda bir arkadaş yazmıştı günde yarım greyfurt ve sirkeli suyla temizlik o da yurt dışından yazıyordu ve hemşire tavsiye etmiş.Ne kadar doğru bilemiyorum ama faydalıysa denenebilir.

Okuduklarımdan hatırladığım bazen enfeksiyon olduğu için kese deliniyor ve su geliyor bazende su başka bir nedenden geliyor mesela rahim ağzı yetersizliğinden su bitince de enfeksiyon riski hem anne yi hem bebeği tehlikeye sokuyor ozaman da doğum yaptırıyorlar ki annenin hayatı tehlikeye girmesin diye

Canım ben diyetisyene de gittim kan tahlilleri metobolizma analizi,yağ oranı hepsi ölçüldü zamanında hatta o zaman diyetisyen metobolizman çok hızlı kilo almak için uğraşmışsın demişti :) biraz zayıflamıştım ama benim gıcık bir huyum var karşımdakini dinlemem için ona çok güvenmem,sevmem ve saygı duymam gerek kadını sevmemiştim bir sürü para vermeme rağmen yarıda bırakmıştım hatta bir set olarak almıştım zayıflama merkeziydi orası içinde masaj spor,pasif jimlastik ve diyetisyen vardı ve baştan veriyosun parayı benim para havaya gitti yani :)) oraya bıraktıntan bikaç ay sonra kendi kendime bütün kilomu kendim vermiştim ve o zaman son zayıf olduğum tarih ondan sonra hep tontiş hep totişim :)).Şok diyetin zaralarını biliyorum yapmam saol canım.

Ay aynı laflar insana dahada zor oluyor böyle sinir edildiğinde boş ver canım takma ye canın istediğini hamileliğin tadını çıkar emzirirken verirsin fazlalıkları.Emzirmek en iyi kilo verme yöntemiymiş tabi süt için kilo yapacak şeyler yemezsen .Bir arkadaşım doğum yapmıştı geçen sene hastaneye ziyarete gittim ben ordayken hastanenin diyetisyeni geldi emzirme dönemiyle ilgili bilgiler verdi süt yapar diye kalorili yiyecekler tüketmeyin,bol sıvı için yeşil yapraklı gıdalar çok süt yapar dedi ayrıca bebekteki gaz içinde soğuk içmeyin vb birsürü şey söylemişti.Anne adaylarımıza bilgiler

Şafakkkkkkkkkkkkkkkkkkk nerdesinnnn yazzzzz artıkkkkk

Fadik senide artık çok merak etmeye başladımmmmmmmm

Bermel giriyosan arada ses ver lütfennnnnn

Kızları merak ediyorum ya özellikle şafak dikişi alındıktan sonra bidaha yazmadı inşallah iyidir

Fadikte yazmıyor bayadırrr

Ve Bermel arada ses ver lütfenn

benim komşular geldi ancak dağıldılar sohbeti kaçırmışım geneben oğlak eşimde akrep burcu didişip duruyoruz ben pimpirikli o relax..bebiş nolcak bakmadım hiç sağlıklı olsunda gerisi boş...bende yıllarca 3 sene diyet yapıp spora gittim 2 kilo verememişimdir ancak kaslandım futbolcular gibi..sonra evlilik telaşından bi başladım vermeye 69 dan 52 ye düştüm boy 1.70 safinaza döndüm 2 yılda 60 a çıktım(hamile kaldığım kilo) şuan 74 kiloyum tombilicikyatmama rağmen ve okadar yememe rağmen doktor iyi buluyor kilomuşimdi gelelim beceriksiz hemşirelereeeeeallah onları napsın benim hortum gibi damarlarımı bulamadılar son hastaneye yatışımda 5.denemede takıldı eşim hayret nasıl çemkirmedin diyor dedim tanıdık olmasa özel bi hastanede olsam görürüdün ama elim mahkum sustum..allah mesleği ne olursa olsun hepimizi vicdanlı işinin ehli insanlarla karşılaştırsın..

yok bebikim kaynanam yapıcak bugün konuştum sen elini hiç bir şeye sürme ben yapıcam dediokadar çok istiyoki bebegi sormayın sitede oturuyo kendi bahçesinde erik agaçları var ne meyva ararsanız yane dedim erikler oldumu çiçek açtı dedi ay dedim olunca beni gör dedim oda dün haberlered görmüş tanesi 10 milyonmuş benim gibi topidik doyarmı kız dedim bir taneye çiçekler açtı yavrum az sonra olur getirirm sana dedievi temizlige o gelicek herkeze iş verdim bir arkadaşım var onu mutfaga sokucam birinide yemek odasına cam eşyalarım okadar çokki içlerini halledicek kıyafetlşeride eşim ütülücek bende anca emir vericem şunu yapın bunu yapın diye ne kötüyüm he
amin canım işşallah bu listedekiler acı görmez rabbimin izniyle

canım aynen dedigin gibi inan ben bile çocugum olmadıgı halde arkadaşımın kzını aşıya götürdük o aglıyo ben aglıyorum ban güldü sen neden aglıyosun diye ne biliyim bir bebek aglasın dayanamıyorum ben ya inek şaban misali

çok kötüsün he korkulur sendeniyi yaptır canım elbet o köprüden geçicez herşey köprüden geçene kadar eşim hep der öyleşaka bir yanada rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin işşallah saglıklı bir şekilde alalım yavrularımızıda al bak başardım seni ni hayet baba yaptım diyelim okadar istiyorumki eşime bu lafı demeyi işşallahta derim

gamze81
chnb
derinsss+
canlarım sizlere iyi hafta sonları diliyorum eşlerinizle malesef ben çıkıyorum kardeşim bugün izinliişi var pc de sonra sevişirik artıgın rabbime emanet olun iyi muhabetler
NOT AZ KONUŞUN SAYFALAR BAŞINI ALIP GİTMESİN SONRA ZOR OLUYO OKUMAK YAVRUDAN ZAMAN BULURSAM GİRERİM GENE

Nasılsınız kızlar?Ben birazdan dışarı çıkıyorum. Havada fırtınalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…