- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #10.721
Baltayı taşa vurmak bu oluyor sanırım:26::26::26::26:,ben kızlarda severim bu burcu böyle bıcır bıcır olurlar 6. hisleri çok kuvvetlidir bu durumdan çok iyi kahve falı bakarlar :),sadece değişken ruh halleri onlar için zor olur ama eğlenceli insanlardır espirili ve sıradan değillerdir ama erkekte pek sevmiyorum ne yalan söyliym :)) ama fark etmez bebişim yine erkek olursa ne burcu olursa olsun hiç düşünmiycem böle şeyler.
Evet canım. Aynen bu diyet. Ben genelde ugulamaya çalıştım. Dediği kadar haftada kilo verdirmiyor ama yavaş yavaş ve yıpratmadan verdiriyor. Tabi doktora danışmak lazım deniliyor ama ben gitmeden yapmıştım. Artık yapmıyorum. Kısmet olursa emzirme işleri taömamlanınca ileride yaparım. İnşallah.....
Sen ne burcusun. Ben oğlak. Oğlum akrep...
Kova burcuyum canım biraz ilgilenirimde burçlarla :)).Oğlak burcu otoriterdir,iş hayatında çok başarılı olurlar çalışkan,azimli olurlar kafalarına bişey takarlarsa mutlaka yaparlar,tutumludurlar,genelde inançları sağlamdır.
Canım, merak etme uyanırsın annelik çok farklı bir şey inan. Kitaba gerek yok bence zaten buradan da tecrübelerden öğrenirsin. Biraz tecrüben de varmış. Sünnet biz onda acele ettik. Bizim oğlan iki buçuk aylıkken idrer yolu enfeksiyonu geçirdi. Marmara Ün. Hastanesinin eline düştük. Çekmedikleri film kalmadı. Bir de için 3 aylık bebeğe sonda takıyorlar. Beceremeyen de oluyor. El kadar çocuk kaç kez kanattılar. İlaçlı film çektiler. Pipisinden sondayla ilaç verip böbrek filmi çektiler. Şükür bir şey çıkmadı. Sonra da Validebağ Öğretmenler Hastanesinde Ürolog Serhat Bey var. O sünnet ettirin yoksa sıkı sık geçirir enfeksiyon dedi. 3.5 aylıkkken karlı bir Şubatta kendisine sünnet ettirdik. İnan taksi bile bulamadık. Karda yürüyerek gittik. Ama merasim yapmadık küçük diye. Öyle de kaldı. Şimdi yenidoğan sünneti moda. Tavsiye ederim...
Gamze ilaçlar için aradın mı doktorunu?
Gamzecimmmm valla yüzümde gülücükler açtırdın Allah seninde yüzünde gülücükler açtırsın inşallah.Listeye alarak yüreklendirdin onurlandırdın beni :))).Bak heycan yaptım şimdi canım daha erken hamile kalmak istedi :)).Maşallah listemize nazar değmesin
Kızlar yazdıklarınızın hepsini teker teker okudum.Hepinize cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Doktorum 3lü testin sonucuna göre atalım diyor, diğer gittiğimde gerek görmedi, bir kaç doktora daha gidersem iyice aklım karışır gibi geliyor. Bu arada bu süreci yatarak yada dinlenerek geçirmem imkansın.Ben öğretmenin ve saolsun idarem haftada 2 nöbet vermiş bana, hatta ben 3. kattayım, nöbet zemin katta 5 kere inip çıkmam lazım o merdivenleri. Bi arkadaş gelilmeleri yaz demiş, ara ara girip yazmaya çalışacağım.
Kızlar ben diyet yapıyorum biraz tontişimdedoktorumda mutlaka zayıfla hamile kalmadan sağlıklı hamilelik için çok iyi olur dedi.Aklıma geldi vardır sizde zayıflamaya yardımcı reçeteler ben bişeyler yapıyorum maydonoz kürü,yeşil çay gibi.Farklı bişey bilen yapıp fayda gören varsa yazsınn lütfenn
Akrep burcu,zevk düşkünüdür,zorla bişey yaptıramazsın,inanılmaz sırdaştırlar,dostluğuda düşmanlığıda sağlamdır,vicdanlı insanlardır genelde ama.
tecrübeli annelerden cok şey öğrenicem inşallah..insan neler yaoyor neler başına geliyor .. neler yaşamışsınız insan kıyamıyor yaa 3 aylık bebek kan damar arıyorlar sonda felan insanı içi almıyor.. ben kan verirken bebek vardı içim gitti yaa annesi orda ağlıyor bebişi babasının kucağından cok zor yaa bide sünnet tabiii zor olmuyormu acaba :26:daha küçük kordonu var daha bide dünyaya alışsın ne bilim zor gibi geliyor ama daha iyi olucaksa tabiki yaptırıırım coğu dr bebek yeni doğduğunda yaptırın diyoo :26:
yok canım aramadım :44: carşamba yada perşembe gidicem sen aradın mı dr.unu??
allah yüzünden gülücükleri eksik etmesin inşallah tatlımsen bizi onurlandırdın seni terfi atmış olarak görmek cok isteriz liste ne kadar coğalırsa insanlara umut olucak allahın izniyle maşalaah bize ohhh ohhh :81:
canım özellikle merdivenle inip cıkmak bize yasak bide nöbettaatlım yönetimle konuş istersen bebişini yorma
bencede tatlım ben verdiğim kiloları hemen hemen aldımvermek daha iyi oluyor hem bizim için hem bebişlerimiz için onun için verilmesi gerek ben sabah ac karnına sirkeli su içiyordum bide içebildiğim kadar su içiyordum... beyaz ekmak parta ve puaca yasak her saba domates ve salatalık öğnlerimi küçülttüm baya verdim 3-4 ayda 6 kilo verdim bide ben suğan küründen zayıfladım tadı iğrenc ama hadi bakalım gelişmeleri yazz :87:
bende akrebimhe valla dosluğum da düşmenlığımda sağlamdır düşman olmakta zordur ban kafayı takmak lazım yaniii he valla öyledir
dilerimen kisa zamanda hamile kalir ve saglikla sorunsuz bir hamilelik donemi gecirirsin.olumlu tarafi daha agir basiyor sanki ama halen kararsizim su cuma gelse drumla bir konussam daha rahatliycam sanki hakkimizda hayirli olan olsun insallah.ama bende SIK SIK en azinda 15 gunde bir hem kan hem idrarda baktiricam insallah.bir sorum daha olucakti ben arastirdim ama bu yumurtami tavuktan tavukmu yumurtadan cikar hesabina dondu yani edindigim bilgilerden bunu anladim henuz drla da gorusmedim sorum su sular gelincemi efeksiyon kapiyoruz enfeksion oldugu icinmi sular delinip geliyorCanım, ben forumu baştan sona okudum doktorla buradan edindiğim bzlenimlerimi paylaştım. Doktorum ise serklajın artık yavaş yavaş dünyada terkedilmekte olan bir yöntem olduğunu, benim için son tedavi yöntemlerini gözden geçireceğini yazmış. Ama bu yöntemlerle ilgili hiç konuşmadım henüz hamile değilim. Sonra başka bir doktorla görüştüm o da benim 3 gebeliğimde sorun olduğu için serklaj yapılabilir dedi. Bir sürü test de istedi. Testlerin sonuçları 15 nisan gibi çıkacak. Sonra her zamanki doktoruma gittim. Serklajı yanlış hatırlamıyorsam üstten atarız ve 15 günde bir kültür alıp enfeksiyon takibi yaparız dedi. Canım içinden ne geçiyor? Hangisi içine sinecek? Serklaj yaptırmazsan tehlikeli haftayı atlatana dek nasıl bir ruh halinde olacaksın. Burada bir arkadaş Şafaktı sanırım serklaj sırf rahimime değil, kafamdaki düşüncelere de atılacak yazmıştı. Bu sözü çok hoşuma gitmişti. Sen de düşün tart kafanda. İçine sinen ne ise onu yap. Burada gerek yok deyip de atılmadığı için bebeğini kaybedenlere şahit olduk. Atıldığı halde yine kayıp yaşayanlar oldu. Ama çoğunda durum biraz farklıydı.
Kızlar ben diyet yapıyorum biraz tontişimdedoktorumda mutlaka zayıfla hamile kalmadan sağlıklı hamilelik için çok iyi olur dedi.Aklıma geldi vardır sizde zayıflamaya yardımcı reçeteler ben bişeyler yapıyorum maydonoz kürü,yeşil çay gibi.Farklı bişey bilen yapıp fayda gören varsa yazsınn lütfenn
dilerimen kisa zamanda hamile kalir ve saglikla sorunsuz bir hamilelik donemi gecirirsin.olumlu tarafi daha agir basiyor sanki ama halen kararsizim su cuma gelse drumla bir konussam daha rahatliycam sanki hakkimizda hayirli olan olsun insallah.ama bende SIK SIK en azinda 15 gunde bir hem kan hem idrarda baktiricam insallah.bir sorum daha olucakti ben arastirdim ama bu yumurtami tavuktan tavukmu yumurtadan cikar hesabina dondu yani edindigim bilgilerden bunu anladim henuz drla da gorusmedim sorum su sular gelincemi efeksiyon kapiyoruz enfeksion oldugu icinmi sular delinip geliyor
bence sok diyetlerden yapma derim sana zararindan bask birseyi yok bende kiloluyum ama cok asiri durmuyorum etim cok SIKI oyle cok durmuyor bende 80 kiliyum hamile kalmadan 2 hafta once diyetisyene baslamistim normalde 4 haftada 3kilo oneriyor maksimum ben 2haftada 1800 GR vermistim oldukca iyi gidiodu ama hamile kalinca devam etmedim zaten icim cok fazla almiyor suan kilo verdim bile;yani diyecegim su ki diyetisyen diye sakin gozun korkmasin ac kalmisosun senin kilona boyuna kan tahlillerine yeme aliskanligina gore bir program hazirliyor ve gayet saglikli ve kalici kesinlikle tavsiye ederim keske daha onceden baslamis olsaydim
bizde hep bu konuda didişiriz o bana zayıfla birazcık der ben ona sen birazcık kilo alsan daha iyi olacak diyorum. bizimkinde maşallah hiç fazlalık yok özeniyorum bazen onaHemennn bakıyorummm.Benimde kalça basen oturuken beni gören fazla kilon yok ki diyo ayağa bi kalkıyorumm anlıyolar ozaman var mı yok mu
Pandamm çok tatlıymış ama :), Allahtan benimkinin türk kası varda fazla bişe diyemiyor :)) geçen yaz acayip zayıfladı çenesinden kurtulamadım şimdi yine tontiş oldu iddaya girdik kim çok zayıflayacak diye geçmemem lazım ömür boyu söyler valla :)).Seninkileri keserken banada bi el atsan canım :))
Bölgesel kilo çok sinir bozucu.En zayıf olduğum dönemde bile o bölgeler vücuduma göre fazlaydı. 50 kiloyla evlendim o zaman bile kendimi zayıf bulmuyordum bu kalça ve basen yüzünden... Ama artık o kadar önemsemiyorum. Dediğim gibi eşim kilo takıntısı olan biri. Kendi normal ve çok uzun boylu. Ama artık bunu da takmıyacağım, ne yapayım...
Canım yazdığın gibi bu sorunun cevabı karışık. Çünkü bizler olaylar yaşandıktan sonra nedenini bulmaya çalışıyoruz. İkisi de olabilir cevabı. Benim 6.5 yaşında oğlum var, oğlumda barsak enfeksiyonu geçirmiştim 29+4 'te. Onda suyum gelmedi. İshal olmuştum. Buradan öğrendiğime göre ishal karın ağrısı yapıyor ya bu hormonla doğumu başlatan hormon aynıymış. Ama 4 cm açılmam oldu. Şükür yata kalka 38. haftada doğum yaptım. Bu sefer 25. haftalık doğan da kanamam oldu, enfeksiyon üzerinde durmadı doktor. 2 gün sonra da suyum geldi, tamamen geldi... Tam olarak bunun neden olduğunu bilmiyorum. Bu yüzden ihtimallere karşı enfeksiyon takibi yapılmalı...
hadi hadi kıvırma şimdi ikizler burcunu hiç sevmem dedinBaltayı taşa vurmak bu oluyor sanırım:26::26::26::26:,ben kızlarda severim bu burcu böyle bıcır bıcır olurlar 6. hisleri çok kuvvetlidir bu durumdan çok iyi kahve falı bakarlar :),sadece değişken ruh halleri onlar için zor olur ama eğlenceli insanlardır espirili ve sıradan değillerdir ama erkekte pek sevmiyorum ne yalan söyliym :)) ama fark etmez bebişim yine erkek olursa ne burcu olursa olsun hiç düşünmiycem böle şeyler.
inşallah bu bebişim Allah'ın izniyle olursa eğer akrep olacakAkrep burcu,zevk düşkünüdür,zorla bişey yaptıramazsın,inanılmaz sırdaştırlar,dostluğuda düşmanlığıda sağlamdır,vicdanlı insanlardır genelde ama.
dilerimen kisa zamanda hamile kalir ve saglikla sorunsuz bir hamilelik donemi gecirirsin.olumlu tarafi daha agir basiyor sanki ama halen kararsizim su cuma gelse drumla bir konussam daha rahatliycam sanki hakkimizda hayirli olan olsun insallah.ama bende SIK SIK en azinda 15 gunde bir hem kan hem idrarda baktiricam insallah.bir sorum daha olucakti ben arastirdim ama bu yumurtami tavuktan tavukmu yumurtadan cikar hesabina dondu yani edindigim bilgilerden bunu anladim henuz drla da gorusmedim sorum su sular gelincemi efeksiyon kapiyoruz enfeksion oldugu icinmi sular delinip geliyor
bence sok diyetlerden yapma derim sana zararindan bask birseyi yok bende kiloluyum ama cok asiri durmuyorum etim cok SIKI oyle cok durmuyor bende 80 kiliyum hamile kalmadan 2 hafta once diyetisyene baslamistim normalde 4 haftada 3kilo oneriyor maksimum ben 2haftada 1800 GR vermistim oldukca iyi gidiodu ama hamile kalinca devam etmedim zaten icim cok fazla almiyor suan kilo verdim bile;yani diyecegim su ki diyetisyen diye sakin gozun korkmasin ac kalmisosun senin kilona boyuna kan tahlillerine yeme aliskanligina gore bir program hazirliyor ve gayet saglikli ve kalici kesinlikle tavsiye ederim keske daha onceden baslamis olsaydim
bizde hep bu konuda didişiriz o bana zayıfla birazcık der ben ona sen birazcık kilo alsan daha iyi olacak diyorum. bizimkinde maşallah hiç fazlalık yok özeniyorum bazen ona
benimde aynı canım düğün zamanı koşuşturmakdan erimiştim ama nedense o bölgelerden kurtuluş olmuyor. benim eşimde takıntılıdır şakayla karışık severmiş gibi sokar lafı sabah beni pandam diye seviyor pandalı bir pişamam var aynı bunun gibi olacaksın diyor doğumdan sonra veririm diyorum hııı bundan öncede veriyodun verirsin verirsin diyor sinir ediyor beni
Canım Allah hepinize evlatlar nasip etsin. Beni o zaman daha da anlarsınız. Aşı yapılırken bile o ağlıyor, siz de ağlıyorsunuz. İnsan hassas oluyor. Bir de herkes çocuktan kan almayı beceremiyor. Her yerlerini delik deşik ediyorlar. Az tartışmadık hemşirelerle.(Eylem duymasın aman) Dediğim gibi Allah herkese nasip etsin ama iyi sağlıkçılarla karşılaştırsın...
canım bakıldı onlara kesin strestendir biliyorum ama ne bileyim bugün farkettim elim ayagım terledi allahım başka elem keder vermesin doktora gidiyim sorarım canım belkim bir şey vardı gözden kaçırmamak lazım demi
iyi canım çok sevindim inan şu rahim dikişinide bir atlatabiseydim daha bir şey istemiyorumcanım benim evet eşim yeni hatun aldı yanıma kız yavru diye anneme diyorum ay ne güldüm yazına allahım yüzünden gülücükleri eksik etmein işşallah canım arkadaşım benim annem gelmeden bir bakayım dedim bir yakalarsa beni ahanda böle böle yapar bana şakası yok hatunun geçen dedi hem yatıyosun hem iş yaptırmıyorum ama diyo internete giriyosun diye çok sitem ediyo evimi komple tamire soktuk bitti tamiri temizlik kaldı annem diyoki bir kadın tutalım temizleteleim diyo ama istemiyorum ben
Canım temizlik mi dedin? Sakın ha... Boş ver bir yardımcı ayarla, yaptır canım. Farketmeden onu da yapayım bunu da yapayım diyerek dalıverirsin işe. Sakın kızarım sana sonra...
amin canım işşallah bu listedekiler acı görmez rabbimin izniyleGamzecimmmm valla yüzümde gülücükler açtırdın Allah seninde yüzünde gülücükler açtırsın inşallah.Listeye alarak yüreklendirdin onurlandırdın beni :))).Bak heycan yaptım şimdi canım daha erken hamile kalmak istedi :)).Maşallah listemize nazar değmesin
canım aynen dedigin gibi inan ben bile çocugum olmadıgı halde arkadaşımın kzını aşıya götürdük o aglıyo ben aglıyorum ban güldü sen neden aglıyosun diye ne biliyim bir bebek aglasın dayanamıyorum ben ya inek şaban misaliCanım Allah hepinize evlatlar nasip etsin. Beni o zaman daha da anlarsınız. Aşı yapılırken bile o ağlıyor, siz de ağlıyorsunuz. İnsan hassas oluyor. Bir de herkes çocuktan kan almayı beceremiyor. Her yerlerini delik deşik ediyorlar. Az tartışmadık hemşirelerle.(Eylem duymasın aman) Dediğim gibi Allah herkese nasip etsin ama iyi sağlıkçılarla karşılaştırsın...
offf kızlar bugün hükümdarlığım sona eriyor bu hafta eşim gececiydi ben nette fink atıyordumne güzel ama yarından itibaren evde offf çok sıkıcı herşeyime karışır artık yarın bütün gün evde temizlik yaptırcam ona çok zevkli olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?