Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

bakma bugün yaptığına canım mecbur yedi fırçayı ondan yaptı bu halimde çağırmış arkadaşlarını bende kızdım neden çağırdın söyleseydin durumumuzu annemde yok ben nasıl yapayım dedim ondan kendisi yaptı söylene söylene yaparken diyor annen ne zaman gelecek diyorgelmicekmiş diyorum bu temizlik doğuma kadar yeter ozamn bize diyor bzimde o yatak kavgamız vardır bende kalktığım zaman hemen geçer yatar yerime gelince kalkmazda artık ben otururum yada başka yere kıvrılırım. aaa onlar hasta olduklarında nazlarından yaklaşılmaz bebek gibi olurlar

teşekkür ederim şekerim gelde harcayalım senleben yavruma kumbara yaptım kocaman aldım eşim eve gelsin hemen kumbarayı koyuyorum önüne diyorum kesme şekerin rızkını alıyım ne soyguncusun sen diyo bakalım ne kadar olucam yavrumda yapmıştım eşim herşeyi saklamış onu tuvalet aynasında unumuştu okadar çok aglamıştımki o kumbarayı görünce yürekleriniz dayanmazdı allahım ne olur bunu acısını gösterme yalvarırım rabbim bana canım yanmasın bir daha inanın dılarıda gözüm yok annem komsuya gitti alt kata gel dedi gidelim dedim anne benim yavruma bir şey olmasın ben gezmek istemiyorum yataga mıh gibi çakıldım yatıyorum levebaya bile giderkem tırsa tırsa şimdide komşuda yoksa ben nasıl gireyim buraya ne çakalım canım inan süt olayını yazmışsınya okuyunca gözlerim doldu kız istedigin süt olsun gel bol bol damardan veriyim sütü sana
canım istedigin temizlik olsun eve girmedim ama heryeri çekmiş yemek odasından tutta gardolapların içlerine garibim ütülemiş herşeyi evide kadın tutmuş temizletmiş anlıcagınız işşallah dikişe evimdeyim marketi pazarı yapalım geçelim diyo

dövecem böylelerini he inanın uyuyorum gece geç yatıyo eşim yataktan kalkıyorum neriye diyo kaldır diyorum kesme şekeri levebaya götürücem sag olsun kaldırıyo geldigimde uyumuş oluyo adını annanesi koydu kesme şeker diyo benimkine

neyse ben çıkıyorum kesme şekerin annanesi geldi kızmasın gene girerim işşallah rabbime emanetsiniz dualrınızı benden eksik etmeyim ben etmiyorum yaradan ne evlat acısı nede eş acısı göstermesin sevdikleriniz sizlerle kalır işşallah ben kaçtım kesme şekerim öpüyor hepiciginizi teyzeleri

Son düzenleme:
Kızlarrrrrrrr, sanırım hamileyim. 13.05'te eczaneye gittim. 13.00'da kapatıyoruz abla dedi.Kasayı kapattık işlem yapamıyoruz dedi. Çıktım dışarı sonra tekrar girdim, dedim ilaçalmayacağım gebelik testi alacağım lütfen deyince verdi. Geçen gün yaptığım testin aynısıydı. Misafirlik bitince oğlanın saçını kestirdim. Eve geldim, kalbim pır pır... Sonra hemen testi yaptım. Başta bir şey çıkmadı. 3 dakika sonra belli belirsiz bir çizgi oluştu. Ama çok açık renk. Pembe bile denemez. Hiç lekem de olmadı bugün. Sonra hemen şükür namazı kıldım. Ardından doktoru aradım acaba hamilemiyimdir diye. Şehir dışında ama sağ olsun yanına biz hastalara verdiği telefonu almamış. Yanında çalışan dünkü bayan çıktı. Keşke bugün kanda baksaydık dedi. Tam bir şey diyemem dedi. İlaçlara devam dedi. Sistem şöyle herhalde: Doktor bize verilen telefonu yanına almıyor, sekreterde duruyor. Sekreter şayet açarsa önemli bir şeyse doktoru özel cep numarasından arıyor. Çok önemli değilse hiç aramıyor. Belki doktor da kendince haklı insanlar her şeyi sormak için arıyorlardır ama böyle durumlarda da insan hayal kırıklığı yaşıyor. Neyse umarım bu test sonucu doğrudur kızlar...

hadi gözümüz aydınnnn çok sevindim canım bukez olucak inşallahhhhh,doğrudur o test doğrudur

Olleeyyyyyyyyyy yuppiiiiiiiiiiiiiiiii ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ayyyyyyyyyyyyyyy ne yazzzzzzzzzzzzzzsaaaaaaaaaaaaam bilemedim ya canım okumadıklarımı okuyodum cevap vereyim diye tıklaya tıklaya okuyodum amanınnn sonaaaa bi geldimmmm sen sANIRIM HAMİLEYİM yazmışsın hemen hepsini silip sana yazıyorum.Yemin ederim sevinçten içim hop etti sanki ben hamile kalmışım gibiii inanılmaz sevindimm maşallah canımmm.Yanlış deildir sana yazmıştımya benimkide öyleydi gözüme sokmuştum görmek için kırmızı bile deildi sadece cizginin gölgesi çıkmıştı daha çok yeni olduğu ve sabah ilk idrarın olmadığı içindirr.Ay neyapsam sevinçten hadi bakalım canım ya Allah tamamına erdirsin sağlıklı bir hamilelik ve bebiş nasip etsin sana.Tebrik ederim çok

Kızlar Allah razı olsun. Allah herkese nasip etsin Kociş geldi ona söylemedim daha. Görüşürüz...

Canım greyfut ilaçların vicutta depolanmasını sağladığı için tehlikeli biliyorum ama orda greyfurt suyu için genelde deniyo 1 bardak su için enaz 4 greyfurt sıkılıyor ama yarım greyfur posasıyla çok etkilemiye bilir ama tabi mutlaka zor doktoruna canım bakalım ne diyecek.

Tubacım boş ver bişey deme yapmışken ne yapıyosa yapsın fırsat bu fırsat :))

Canım sana şu sakat yok bilmem ne diyenlerin insanlıkları ile ilgili problemi var bence ayrıca gerçekten bebeği olmayan insanlar var öyle bile olsa bu tür şeyler söylemek çok günah bence.Arıca ben senin yerinde olsam selam bile vermem öylesine takma kafana canım kocana bebişine bak sen.Maşallah yazıyosun diyorum ne kadar iyi bir kocası var 41 kere.Al canım paraları değer sana :))

:)) Akıllıymış kocişin canım hertürlü işten kaçmanın yöntemini bulmuş :))

canımmm iyiyiz durucukta iyi sanırım hareketleri azaldı diye üzülüyodum dr sormuştum normal demişti ama genede içim rahat değildi bugün kuduruyo maşallahhadi sende niyeti boz takıl chnb nin peşine

Maşallah kızına canım.Valla bozuyorum arada yaz sonundan, yaz başına mı çekşek diye hayırlısı artık :82::82::82:

Maşallah kızına canım.Valla bozuyorum arada yaz sonundan, yaz başına mı çekşek diye hayırlısı artık :82::82::82:

Canım bu işlerde plan olmuyor. Biraz öne al boş ver. Bize plan yaramıyor. Her bebek kısmetiyle gelir. Boş ver ertelemeyi. Git eşinin yanına arasıra canım.
İnsan sanki boşlukta yaşıyor sanki...

selam canım,, bizz iyiyiz. sen nasılsın maşallah sana.....haftalar baya ilerlemiş ne güzel....

doğum falan belli oldumu?
sukur bende cok ıyıyım balımda cok ıyı....rabbıme cok sukur ılerledı az kaldı artık gun sayıyoruz 24 gunumuz var kesın tarıh vermedı dr umuz ama 38 gırdıgımız gun alacak sanırım konusmalarından onu anladım...hayırlısını dılıyorum ıns saglıklada kucagımıza alırız nasıl heyecanlıyım anlatamam sankı ruyada gıbıyım...
rabbım hepımıze saglıkla kuzularımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ıns.....

tubacıgım fırsat bulursan mutlaka gel beklıyorum...gelemezsen bız gelırız sıze ıns kelebegımle....

hadi gözümüz aydınnnn çok sevindim canım bukez olucak inşallahhhhh,doğrudur o test doğrudur

Canım sağ olasınız. Biliyorum sevindiğini. İnşallah canım. Daha sonra tekrar baktım teste bayağı belirgin açık pembe olmuş. İnşallah sağ salim herkes alır kucağına...

Canım sağ ol. Allah tez zamanda sana da nasip etsin. Biliyorum ne kadar içten sevindiğini canım. Son Tuba vermişti sevinçli haber. Okuldaydım, inan derste bile aklımdaydı kan sonucuna gidiyorum demişti çıktı mı sonucu diye. Biri üzülse hepimiz çok üzülüyoruz. Burada biz kardeş gibi olduk. İnanın ailemden kimseyle paylaşmadım sizlerle paylaştım. Burası çok farklı kızlar. İnşallah herkes güzel haberler verir...

canım olacak ben inanıyorum. inşallah bu ay hamilesindir....

Canım çok sağ ol. Maşallah sen de hep böyle devam edersin. Zaman çok zor geçiyor bizler için. İnşallah sabrının mükafatını alacaksın sen de canım...

canımm,hamileliğin hayırlı olsun,çok sevindim inan..Allah sağlıkla 40 hafta geçirip kucağına almanı nasip etsin canım,zaten 4 haftası geçti bile
darısı Regrete ile bana artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…