- Konu Sahibi hidennisko
-
- #10.761
tuba seninki kıra döke olsada yapmış benimki hayatta yapmaz annem olmasa dışarda yemekten bağırsaklarım düğümlenmişti,evde çoktannn çöp eve dönmüştü kesin..ben 3lü kanapede yatıyorum o ikilide wc ye gidiyorum benim yerime geçmiş ben hastalansam o hemen yatar başlar offf çok hastayım demeye çook miskin kocam var çokk
teşekkür ederim şekerim gelde harcayalım senleevin hayırlı olsun canım güle güle kirlet artık:119: annen için sen bilirsin canım benimde annem yanımdaydı 2haftalığına gitti evine serklajdan önce gidip gelecek böyle rahat oluyor bazen çok arıyorum ahhh annem diyorum ne güzel bakıyormuşsun bana diyorum her sabah kalkınca 1 bardak sütümü hazırlardı şimdi gittiğinden beri hiç içmedim :85:
eşlerimizi de Allah başımızdan eksik etmesin. bazen düşünüyorum ya seni tanımasaydım senden başka biriyle evlenseydim ne yapardım diyorum bir elmanın iki yarısı gibiyiz diyorum oda bana artık üç yarısıyızz diyor
ooo gelsin dolarlarzenginsin bakıyorum sünnet çocuğumu yaptı kız seni Allah iyiliğini versin göbüşünede maşallah yazsaydın :86::86:
canım istedigin temizlik olsun eve girmedim ama heryeri çekmiş yemek odasından tutta gardolapların içlerine garibim ütülemiş herşeyi evide kadın tutmuş temizletmiş anlıcagınız işşallah dikişe evimdeyim marketi pazarı yapalım geçelim diyoofff bende çok istedim havada çok güzel 2 gündür yalvarıyorum resmen ama akşama misafir gelecekmiş evi temizledi kendi çıktı dışarı bana akşam yorulursun bugün çıkmayalım dedi gitti
ama yarın kurtulması imkansız
bakma bugün yaptığına canım mecbur yedi fırçayı ondan yaptı bu halimde çağırmış arkadaşlarını bende kızdım neden çağırdın söyleseydin durumumuzu annemde yok ben nasıl yapayım dedim ondan kendisi yaptı söylene söylene yaparken diyor annen ne zaman gelecek diyorgelmicekmiş diyorum bu temizlik doğuma kadar yeter ozamn bize diyor bzimde o yatak kavgamız vardır bende kalktığım zaman hemen geçer yatar yerime gelince kalkmazda artık ben otururum yada başka yere kıvrılırım. aaa onlar hasta olduklarında nazlarından yaklaşılmaz bebek gibi olurlar
Kızlarrrrrrrr, sanırım hamileyim.13.05'te eczaneye gittim. 13.00'da kapatıyoruz abla dedi.Kasayı kapattık işlem yapamıyoruz dedi. Çıktım dışarı sonra tekrar girdim, dedim ilaçalmayacağım gebelik testi alacağım lütfen deyince verdi. Geçen gün yaptığım testin aynısıydı. Misafirlik bitince oğlanın saçını kestirdim. Eve geldim, kalbim pır pır... Sonra hemen testi yaptım. Başta bir şey çıkmadı. 3 dakika sonra belli belirsiz bir çizgi oluştu. Ama çok açık renk. Pembe bile denemez. Hiç lekem de olmadı bugün. Sonra hemen şükür namazı kıldım. Ardından doktoru aradım acaba hamilemiyimdir diye. Şehir dışında ama sağ olsun yanına biz hastalara verdiği telefonu almamış. Yanında çalışan dünkü bayan çıktı. Keşke bugün kanda baksaydık dedi. Tam bir şey diyemem dedi. İlaçlara devam dedi. Sistem şöyle herhalde: Doktor bize verilen telefonu yanına almıyor, sekreterde duruyor. Sekreter şayet açarsa önemli bir şeyse doktoru özel cep numarasından arıyor. Çok önemli değilse hiç aramıyor. Belki doktor da kendince haklı insanlar her şeyi sormak için arıyorlardır ama böyle durumlarda da insan hayal kırıklığı yaşıyor. Neyse umarım bu test sonucu doğrudur kızlar...
Kızlarrrrrrrr, sanırım hamileyim.13.05'te eczaneye gittim. 13.00'da kapatıyoruz abla dedi.Kasayı kapattık işlem yapamıyoruz dedi. Çıktım dışarı sonra tekrar girdim, dedim ilaçalmayacağım gebelik testi alacağım lütfen deyince verdi. Geçen gün yaptığım testin aynısıydı. Misafirlik bitince oğlanın saçını kestirdim. Eve geldim, kalbim pır pır... Sonra hemen testi yaptım. Başta bir şey çıkmadı. 3 dakika sonra belli belirsiz bir çizgi oluştu. Ama çok açık renk. Pembe bile denemez. Hiç lekem de olmadı bugün. Sonra hemen şükür namazı kıldım. Ardından doktoru aradım acaba hamilemiyimdir diye. Şehir dışında ama sağ olsun yanına biz hastalara verdiği telefonu almamış. Yanında çalışan dünkü bayan çıktı. Keşke bugün kanda baksaydık dedi. Tam bir şey diyemem dedi. İlaçlara devam dedi. Sistem şöyle herhalde: Doktor bize verilen telefonu yanına almıyor, sekreterde duruyor. Sekreter şayet açarsa önemli bir şeyse doktoru özel cep numarasından arıyor. Çok önemli değilse hiç aramıyor. Belki doktor da kendince haklı insanlar her şeyi sormak için arıyorlardır ama böyle durumlarda da insan hayal kırıklığı yaşıyor. Neyse umarım bu test sonucu doğrudur kızlar...
Eylemcimm sen nasılsın canım durucuk nasıl.Keyifler yerindemi?
kızlar ben hamilelikten önce greyfurtu burda okuduğum için bazen yiyordum bazen suyunu sıkıyordum ama internetten araştırdığınızda ilaç kullanırken tüketmeyin diyor malum bizde bir sürü ilaç içiyoruz ben korktum:18: bıraktım yemekte istiyorum doktoruma sorucam bence sizde önce doktorunuza sorun
kızlaarr bugün eşime temizlik yaptırdım arkadaşları misafirliğe gelicekmiş mecbur yaptı ama komediydi ondan daha çok yoruldum onu yap bunu yap demekten sonunda isyan bayrağını çektiçok zevkliydi bütün işleri yaptı ama tabi zararlarıda oldu birdaha yaptırırmıyım bilmem çok sevdiğim kuruttum çiçeğim vardı onu düşürmüş birde güzel bir şamdanım vardı onuda kırmış kabulde etmiyor ne işi var onların orda diyor ooff bir daha yapsan evde bişey kalmıycak dedim nasıl kızıyor bir görseniz ahhh bu erkekler Allah başımızdan eksik etmesin sağolsunlar ama biraz daha dikkatli olsalar ne olur sanki eee bir an önce işleri bitirip dışarı çıkacak tabi aynı kaynanamdır hiç evde duramaz hep gezecek
canım ilaç kullanıyosan 4 saat sonra içiceksin ben öyle yapıyodum bir şey olmuyo diyet doktorum demişti haberiniz olsunyoksa zehirliyomuş birde hurma sakın yemeyin dogumu başlatıyomuş ama dogum yapan insanlarada yardım ediyomuş kolay dogum oluyomuş haberiniz olsun birde yeşil çay içmeyin hamileyken bebegin kalbini etkiliyomuş onuda diyeyim kız bu arada neler yapıyosunzu bakıyım bakın kekik suyuda faydalı diyet için ben bol bol brokoli havuç yedim az öz yedim 3 beyazı hayatımdan çıkardım 24 kilo verdim sizde dogumdan sonra verirsiniz diyet yapanlar nasıl olsa yaz geldi bol sebze meyve badem domates vs yesinler bakın da nasıl kilo veriyosunuz bu arada eşim evi halletmiş haberiniz olsun evi temizlettirmiş anlıcagınız herşeyim yerli yerinde kameraya evi çekmiş baktım şaştımda kaldım bugün size yazdıktan sonra elime telefonu verdi bak bakalım evi beyenicekmisin ben dedi burayı yapıyorum hoşuma gitti dedim baktım allah allah diyorum ben bu evi bir yerden tanıyorum ama nerden kız bu adam beni habira şaşırtıyo salı günü dogum günüm var 12 nisan 31 oluyorum ban süprizi varmış kocişimin acaba diyorum kuyumcuda bir şey beyendim onumu alıcek :86::86::86::86::86:ne sevinirim ozaman he beni çok mutlu eder vallahi bu arada eve her an geçebilirim ama annem kızıyo sen burdan gidince sana kim bakıcak diyo anlıcagınız eveime ambargo koydu evi okadar güzel yapmışki sormayın zaten kendisi biliyo düzeni bende diyorum bu adam neden eve geç geliyo hem işe gitmiş hemde eve gtmiş yapmış bu adamdan korkulur ne dedi süpriz yapıcaktım sana dedi gel eve gizip temizliyelim dicekmiş ban eve gelincede evi görüncede seviniceksin dedi eeee dokumatik telefonu olunca insanda bir heves oluyo birde inanmazsınız dediki vallahi sabah al bu senin beni mutlu ettin dedi sana hediye güle güle kullan dedi ne hediye oldugunu desem gülersiniz 100 dolar verdi dedi bu senin onunla bri şey konuşmuştuk oda unutmamış demiştimki hamile oldugumu duyarsan alırım 100 doalrımı he demiştim şaka olarak sen bunu gerçeke al geldi üzerime taktı delü sünnet çocukları gibi he allah başımıdan eksik etmesin benim delüyü :93::93::93::93::93:
tuba seninki kıra döke olsada yapmış benimki hayatta yapmaz annem olmasa dışarda yemekten bağırsaklarım düğümlenmişti,evde çoktannn çöp eve dönmüştü kesin..ben 3lü kanapede yatıyorum o ikilide wc ye gidiyorum benim yerime geçmiş ben hastalansam o hemen yatar başlar offf çok hastayım demeye çook miskin kocam var çokk
canımmm iyiyiz durucukta iyi sanırım hareketleri azaldı diye üzülüyodum dr sormuştum normal demişti ama genede içim rahat değildi bugün kuduruyo maşallahhadi sende niyeti boz takıl chnb nin peşine
Maşallah kızına canım.Valla bozuyorum arada yaz sonundan, yaz başına mı çekşek diye hayırlısı artık :82::82::82:
Kızlar Allah razı olsun. Allah herkese nasip etsin Kociş geldi ona söylemedim daha. Görüşürüz...
sukur bende cok ıyıyım balımda cok ıyı....rabbıme cok sukur ılerledı az kaldı artık gun sayıyoruz 24 gunumuz var kesın tarıh vermedı dr umuz ama 38 gırdıgımız gun alacak sanırım konusmalarından onu anladım...hayırlısını dılıyorum ıns saglıklada kucagımıza alırız nasıl heyecanlıyım anlatamam sankı ruyada gıbıyım...selam canım,, bizz iyiyiz. sen nasılsın maşallah sana.....haftalar baya ilerlemiş ne güzel....
doğum falan belli oldumu?
tubacıgım fırsat bulursan mutlaka gel beklıyorum...gelemezsen bız gelırız sıze ıns kelebegımle....özlemcim perşembe günü egeye geldim biliyorsun seni ziyaret etmeyi çok istiyordum ama işimiz aceleydi uğrayamadım yanına eşimin işe gitmesi gerekiyordu ne kadar üzüldüm bilesn doğumuna kadar gelemezsem içimde kalıcak vallahi
hadi gözümüz aydınnnn çok sevindim canım bukez olucak inşallahhhhh,doğrudur o test doğrudur
Olleeyyyyyyyyyy yuppiiiiiiiiiiiiiiiii ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ayyyyyyyyyyyyyyy ne yazzzzzzzzzzzzzzsaaaaaaaaaaaaam bilemedim ya canım okumadıklarımı okuyodum cevap vereyim diye tıklaya tıklaya okuyodum amanınnn sonaaaa bi geldimmmm sen sANIRIM HAMİLEYİMyazmışsın hemen hepsini silip sana yazıyorum.Yemin ederim sevinçten içim hop etti sanki ben hamile kalmışım gibiii inanılmaz sevindimm maşallah canımmm .Yanlış deildir sana yazmıştımya benimkide öyleydi gözüme sokmuştum görmek için kırmızı bile deildi sadece cizginin gölgesi çıkmıştı daha çok yeni olduğu ve sabah ilk idrarın olmadığı içindirr.Ay neyapsam sevinçten hadi bakalım canım ya Allah tamamına erdirsin sağlıklı bir hamilelik ve bebiş nasip etsin sana.Tebrik ederim çok
canım olacak ben inanıyorum. inşallah bu ay hamilesindir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?