- Konu Sahibi hidennisko
-
- #10.741
Canım ben memnun kaldım sünnetten. Şükür bir daha hiç idrar yolu enfeksiyonu geçirmedi. İnan o filmler tahlil için sondalar daha acı verici. Tavsiye ederim. Ama her erkek bebekte böyle sorunlar olacak diye bir şey yok.
Doktoru aradım, şehir dışındaymış. Cebini de aramadım. Çünkü birkaç kez cebini aramıştım ve açmamıştı ve bana geri dönmemişti. O zaman da kalbim kırılıyor. Yarın yine ara dedi oradaki kişi.(Sekreter mi denir acaba) Yarın arayabilirim. Ben 3 aydır 29 günde bir adet oldum. Buna göre yarın adet olmam gerekiyor. Şu an lekem başlamadı ama gelir yarın diye düşünüyorum. Geçen ayda 29. günü doktora girdim sıra aldım. Beklerken wc ye gittiğimde lekelenmem başlamıştı. Yarın test alsam saklayıp pazar sabahı yapsam mı acaba? Tabi yarın sabah adet olmazsam...
[/QUOTE]bencede tatlım ben verdiğim kiloları hemen hemen aldımvermek daha iyi oluyor hem bizim için hem bebişlerimiz için onun için verilmesi gerek ben sabah ac karnına sirkeli su içiyordum bide içebildiğim kadar su içiyordum... beyaz ekmak parta ve puaca yasak her saba domates ve salatalık öğnlerimi küçülttüm baya verdim 3-4 ayda 6 kilo verdim bide ben suğan küründen zayıfladım tadı iğrenc ama hadi bakalım gelişmeleri yazz :87:
Soğan kürü yapmıştım evlenme arifesinde biraz faydasını görmüştüm.Hadi bakalım siz göbüşleri popişleri büyütün mecburiyetten.Ben küçülteyim biraz :)).Yazarım canım bakalım başarılı olabilecekmiyim önceden daha çok güzelleşme amaçlı olduğu için biraz verip bırakıyodum şimdi bebiş için olduğu için daha kararlıyım bakalım nolcazzz
bende akrebimhe valla dosluğum da düşmenlığımda sağlamdır düşman olmakta zordur ban kafayı takmak lazım yaniii he valla öyledir
Nasılsınız kızlar?Ben birazdan dışarı çıkıyorum. Havada fırtınalı...
gamze81
chnb
derinsss+
canlarım sizlere iyi hafta sonları diliyorum eşlerinizle malesef ben çıkıyorum kardeşim bugün izinliişi var pc de sonra sevişirik artıgın rabbime emanet olun iyi muhabetler
NOT AZ KONUŞUN SAYFALAR BAŞINI ALIP GİTMESİN SONRA ZOR OLUYO OKUMAK YAVRUDAN ZAMAN BULURSAM GİRERİM GENE
tatlım dur gitmeeeeeeeeeeeene oldu leken geliyormu??test aldın mı??
Kızlar enfeksiyon için önceden burda bir arkadaş yazmıştı günde yarım greyfurt ve sirkeli suyla temizlik o da yurt dışından yazıyordu ve hemşire tavsiye etmiş.Ne kadar doğru bilemiyorum ama faydalıysa denenebilir.
Okuduklarımdan hatırladığım bazen enfeksiyon olduğu için kese deliniyor ve su geliyor bazende su başka bir nedenden geliyor mesela rahim ağzı yetersizliğinden su bitince de enfeksiyon riski hem anne yi hem bebeği tehlikeye sokuyor ozaman da doğum yaptırıyorlar ki annenin hayatı tehlikeye girmesin diye
Canım ben diyetisyene de gittim kan tahlilleri metobolizma analizi,yağ oranı hepsi ölçüldü zamanında hatta o zaman diyetisyen metobolizman çok hızlı kilo almak için uğraşmışsın demişti :) biraz zayıflamıştım ama benim gıcık bir huyum var karşımdakini dinlemem için ona çok güvenmem,sevmem ve saygı duymam gerek kadını sevmemiştim bir sürü para vermeme rağmen yarıda bırakmıştım hatta bir set olarak almıştım zayıflama merkeziydi orası içinde masaj spor,pasif jimlastik ve diyetisyen vardı ve baştan veriyosun parayı benim para havaya gitti yani :)) oraya bıraktıntan bikaç ay sonra kendi kendime bütün kilomu kendim vermiştim ve o zaman son zayıf olduğum tarih ondan sonra hep tontiş hep totişim :)).Şok diyetin zaralarını biliyorum yapmam saol canım.
Ay aynı laflar insana dahada zor oluyor böyle sinir edildiğinde boş ver canım takma ye canın istediğini hamileliğin tadını çıkar emzirirken verirsin fazlalıkları.Emzirmek en iyi kilo verme yöntemiymiş tabi süt için kilo yapacak şeyler yemezsen .Bir arkadaşım doğum yapmıştı geçen sene hastaneye ziyarete gittim ben ordayken hastanenin diyetisyeni geldi emzirme dönemiyle ilgili bilgiler verdi süt yapar diye kalorili yiyecekler tüketmeyin,bol sıvı için yeşil yapraklı gıdalar çok süt yapar dedi ayrıca bebekteki gaz içinde soğuk içmeyin vb birsürü şey söylemişti.Anne adaylarımıza bilgiler
Canım belirti bir şey diyemem. Çünkü geçen ay hamilelik belirtim var sandım çıkmadı. Şimdi anlayamıyorum. Test almadım. Lekem henüz yok. Ümitlenmek de istemiyorum. Dün doktorun sekreterine sordum. Test alıp kendim yapsam çıkar mı şimdi çıkmayabilir dedi. Bir yere gideceğiz oğlanla. Eczaneye uğrar alırım test. Ama sabah ilk idrarda daha iyi oluyormuş. Yada 4 saat beklemek de olabilirmiş. Dayanabilirsem o zamana adet olmaz isem yarın sabaha düşünüyorum tabi beklemeye dayanabilirsem.... Sen nasılsın canım...
Canım belirti bir şey diyemem. Çünkü geçen ay hamilelik belirtim var sandım çıkmadı. Şimdi anlayamıyorum. Test almadım. Lekem henüz yok. Ümitlenmek de istemiyorum. Dün doktorun sekreterine sordum. Test alıp kendim yapsam çıkar mı şimdi çıkmayabilir dedi. Bir yere gideceğiz oğlanla. Eczaneye uğrar alırım test. Ama sabah ilk idrarda daha iyi oluyormuş. Yada 4 saat beklemek de olabilirmiş. Dayanabilirsem o zamana adet olmaz isem yarın sabaha düşünüyorum tabi beklemeye dayanabilirsem.... Sen nasılsın canım...
selam kızlar...nasılsınız dılıyorum hepınızde cok ıyısınızdır...
evet o greyfurt ve elma sirkesini bende okudum ve not ettim henuz denemedim ama deniycem
bende insallah dogum sonrasi giderim herhalde yeniden bakalim kac kilo olucaz.az ye ve spor onunda cok faydasi var sanki oyle diyet yaparken sporada gitmistim ben IKI yil once cok uzun surede geri aldim kalici oluyor sporla giden kilo
selam kızlar...nasılsınız dılıyorum hepınızde cok ıyısınızdır...
kızlar ben hamilelikten önce greyfurtu burda okuduğum için bazen yiyordum bazen suyunu sıkıyordum ama internetten araştırdığınızda ilaç kullanırken tüketmeyin diyor malum bizde bir sürü ilaç içiyoruz ben korktum:18: bıraktım yemekte istiyorum doktoruma sorucam bence sizde önce doktorunuza sorun
canım ilaç kullanıyosan 4 saat sonra içiceksin ben öyle yapıyodum bir şey olmuyo diyet doktorum demişti haberiniz olsunyoksa zehirliyomuş birde hurma sakın yemeyin dogumu başlatıyomuş ama dogum yapan insanlarada yardım ediyomuş kolay dogum oluyomuş haberiniz olsun birde yeşil çay içmeyin hamileyken bebegin kalbini etkiliyomuş onuda diyeyim kız bu arada neler yapıyosunzu bakıyım bakın kekik suyuda faydalı diyet için ben bol bol brokoli havuç yedim az öz yedim 3 beyazı hayatımdan çıkardım 24 kilo verdim sizde dogumdan sonra verirsiniz diyet yapanlar nasıl olsa yaz geldi bol sebze meyve badem domates vs yesinler bakın da nasıl kilo veriyosunuz bu arada eşim evi halletmiş haberiniz olsun evi temizlettirmiş anlıcagınız herşeyim yerli yerinde kameraya evi çekmiş baktım şaştımda kaldım bugün size yazdıktan sonra elime telefonu verdi bak bakalım evi beyenicekmisin ben dedi burayı yapıyorum hoşuma gitti dedim baktım allah allah diyorum ben bu evi bir yerden tanıyorum ama nerden kız bu adam beni habira şaşırtıyo salı günü dogum günüm var 12 nisan 31 oluyorum ban süprizi varmış kocişimin acaba diyorum kuyumcuda bir şey beyendim onumu alıcek :86::86::86::86::86:ne sevinirim ozaman he beni çok mutlu eder vallahi bu arada eve her an geçebilirim ama annem kızıyo sen burdan gidince sana kim bakıcak diyo anlıcagınız eveime ambargo koydu evi okadar güzel yapmışki sormayın zaten kendisi biliyo düzeni bende diyorum bu adam neden eve geç geliyo hem işe gitmiş hemde eve gtmiş yapmış bu adamdan korkulur ne dedi süpriz yapıcaktım sana dedi gel eve gizip temizliyelim dicekmiş ban eve gelincede evi görüncede seviniceksin dedi eeee dokumatik telefonu olunca insanda bir heves oluyo birde inanmazsınız dediki vallahi sabah al bu senin beni mutlu ettin dedi sana hediye güle güle kullan dedi ne hediye oldugunu desem gülersiniz 100 dolar verdi dedi bu senin onunla bri şey konuşmuştuk oda unutmamış demiştimki hamile oldugumu duyarsan alırım 100 doalrımı he demiştim şaka olarak sen bunu gerçeke al geldi üzerime taktı delü sünnet çocukları gibi he allah başımıdan eksik etmesin benim delüyü :93::93::93::93::93:
canım ilaç kullanıyosan 4 saat sonra içiceksin ben öyle yapıyodum bir şey olmuyo diyet doktorum demişti haberiniz olsunyoksa zehirliyomuş birde hurma sakın yemeyin dogumu başlatıyomuş ama dogum yapan insanlarada yardım ediyomuş kolay dogum oluyomuş haberiniz olsun birde yeşil çay içmeyin hamileyken bebegin kalbini etkiliyomuş onuda diyeyim kız bu arada neler yapıyosunzu bakıyım bakın kekik suyuda faydalı diyet için ben bol bol brokoli havuç yedim az öz yedim 3 beyazı hayatımdan çıkardım 24 kilo verdim sizde dogumdan sonra verirsiniz diyet yapanlar nasıl olsa yaz geldi bol sebze meyve badem domates vs yesinler bakın da nasıl kilo veriyosunuz bu arada eşim evi halletmiş haberiniz olsun evi temizlettirmiş anlıcagınız herşeyim yerli yerinde kameraya evi çekmiş baktım şaştımda kaldım bugün size yazdıktan sonra elime telefonu verdi bak bakalım evi beyenicekmisin ben dedi burayı yapıyorum hoşuma gitti dedim baktım allah allah diyorum ben bu evi bir yerden tanıyorum ama nerden kız bu adam beni habira şaşırtıyo salı günü dogum günüm var 12 nisan 31 oluyorum ban süprizi varmış kocişimin acaba diyorum kuyumcuda bir şey beyendim onumu alıcek :86::86::86::86::86:ne sevinirim ozaman he beni çok mutlu eder vallahi bu arada eve her an geçebilirim ama annem kızıyo sen burdan gidince sana kim bakıcak diyo anlıcagınız eveime ambargo koydu evi okadar güzel yapmışki sormayın zaten kendisi biliyo düzeni bende diyorum bu adam neden eve geç geliyo hem işe gitmiş hemde eve gtmiş yapmış bu adamdan korkulur ne dedi süpriz yapıcaktım sana dedi gel eve gizip temizliyelim dicekmiş ban eve gelincede evi görüncede seviniceksin dedi eeee dokumatik telefonu olunca insanda bir heves oluyo birde inanmazsınız dediki vallahi sabah al bu senin beni mutlu ettin dedi sana hediye güle güle kullan dedi ne hediye oldugunu desem gülersiniz 100 dolar verdi dedi bu senin onunla bri şey konuşmuştuk oda unutmamış demiştimki hamile oldugumu duyarsan alırım 100 doalrımı he demiştim şaka olarak sen bunu gerçeke al geldi üzerime taktı delü sünnet çocukları gibi he allah başımıdan eksik etmesin benim delüyü :93::93::93::93::93:
kızlaarr bugün eşime temizlik yaptırdım arkadaşları misafirliğe gelicekmiş mecbur yaptı ama komediydi ondan daha çok yoruldum onu yap bunu yap demekten sonunda isyan bayrağını çektiçok zevkliydi bütün işleri yaptı ama tabi zararlarıda oldu birdaha yaptırırmıyım bilmem çok sevdiğim kuruttum çiçeğim vardı onu düşürmüş birde güzel bir şamdanım vardı onuda kırmış kabulde etmiyor ne işi var onların orda diyor ooff bir daha yapsan evde bişey kalmıycak dedim nasıl kızıyor bir görseniz ahhh bu erkekler Allah başımızdan eksik etmesin sağolsunlar ama biraz daha dikkatli olsalar ne olur sanki eee bir an önce işleri bitirip dışarı çıkacak tabi aynı kaynanamdır hiç evde duramaz hep gezecek
ilahi sevtun canım sıkılıyordu gene güldürdün beniallah seni gülmelerden ayırmasın bu kocalar bi alem valla ben sabahtan beri yalvarıyorum çıkalım diye ama malesefff gün bitti zaten yarın artık ikna çalışmalarına devam ederim..:126:
ilahi sevtun canım sıkılıyordu gene güldürdün beniallah seni gülmelerden ayırmasın bu kocalar bi alem valla ben sabahtan beri yalvarıyorum çıkalım diye ama malesefff gün bitti zaten yarın artık ikna çalışmalarına devam ederim..:126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?