- Konu Sahibi hidennisko
-
- #10.781
Kızlarrrrrrrr, sanırım hamileyim.13.05'te eczaneye gittim. 13.00'da kapatıyoruz abla dedi.Kasayı kapattık işlem yapamıyoruz dedi. Çıktım dışarı sonra tekrar girdim, dedim ilaçalmayacağım gebelik testi alacağım lütfen deyince verdi. Geçen gün yaptığım testin aynısıydı. Misafirlik bitince oğlanın saçını kestirdim. Eve geldim, kalbim pır pır... Sonra hemen testi yaptım. Başta bir şey çıkmadı. 3 dakika sonra belli belirsiz bir çizgi oluştu. Ama çok açık renk. Pembe bile denemez. Hiç lekem de olmadı bugün. Sonra hemen şükür namazı kıldım. Ardından doktoru aradım acaba hamilemiyimdir diye. Şehir dışında ama sağ olsun yanına biz hastalara verdiği telefonu almamış. Yanında çalışan dünkü bayan çıktı. Keşke bugün kanda baksaydık dedi. Tam bir şey diyemem dedi. İlaçlara devam dedi. Sistem şöyle herhalde: Doktor bize verilen telefonu yanına almıyor, sekreterde duruyor. Sekreter şayet açarsa önemli bir şeyse doktoru özel cep numarasından arıyor. Çok önemli değilse hiç aramıyor. Belki doktor da kendince haklı insanlar her şeyi sormak için arıyorlardır ama böyle durumlarda da insan hayal kırıklığı yaşıyor. Neyse umarım bu test sonucu doğrudur kızlar...
canımm,hamileliğin hayırlı olsun,çok sevindim inan..Allah sağlıkla 40 hafta geçirip kucağına almanı nasip etsin canım,zaten 4 haftası geçti bile
darısı Regrete ile bana artık
tatlım hamilesin yaaacok sevindim tatlım yaaa maşallah harikasın yaa tebrik ederim tatlım eşin ne nasıl söyledin allah tamamını erdirsin darısı isteyen bütün arkadaşlara inşallahhhh tatlım progestan devam et
Evet bende magazin kısmını merak ediyorum eşine nasıl söyledi eşi ne dedi :).Ben hamile olduğumu öğrendiğimde telefonda söylemiştim hiç içime sinmemişti daha farklı hayal etmiştim :)).Tabi bunların hiç bir önemi yok sağlıkla doğsunlarda bebeciklerimiz gerisi boşşş
evet insan merak ediyor nasıl dedi acaba :97: ayy evinde şimdi bayram havası vardır allah tamamını erdirsin inşallah tatlım darısı sana sen neden bu kadar bekliyorsun biliyorum tekrar baştan başlamak zor ama civi civi sökermiş tatlım bence sende azıcuk ucundan başalasan
Çok sevindim senin adına Allah tamamına erdirsin, inşallah sağ salim alırsın bu sefer bebişini kucağına. Darısı bebek bekleyenlerin başına.Kızlarrrrrrrr, sanırım hamileyim.13.05'te eczaneye gittim. 13.00'da kapatıyoruz abla dedi.Kasayı kapattık işlem yapamıyoruz dedi. Çıktım dışarı sonra tekrar girdim, dedim ilaçalmayacağım gebelik testi alacağım lütfen deyince verdi. Geçen gün yaptığım testin aynısıydı. Misafirlik bitince oğlanın saçını kestirdim. Eve geldim, kalbim pır pır... Sonra hemen testi yaptım. Başta bir şey çıkmadı. 3 dakika sonra belli belirsiz bir çizgi oluştu. Ama çok açık renk. Pembe bile denemez. Hiç lekem de olmadı bugün. Sonra hemen şükür namazı kıldım. Ardından doktoru aradım acaba hamilemiyimdir diye. Şehir dışında ama sağ olsun yanına biz hastalara verdiği telefonu almamış. Yanında çalışan dünkü bayan çıktı. Keşke bugün kanda baksaydık dedi. Tam bir şey diyemem dedi. İlaçlara devam dedi. Sistem şöyle herhalde: Doktor bize verilen telefonu yanına almıyor, sekreterde duruyor. Sekreter şayet açarsa önemli bir şeyse doktoru özel cep numarasından arıyor. Çok önemli değilse hiç aramıyor. Belki doktor da kendince haklı insanlar her şeyi sormak için arıyorlardır ama böyle durumlarda da insan hayal kırıklığı yaşıyor. Neyse umarım bu test sonucu doğrudur kızlar...
Canım sağ ol. Allah tez zamanda sana da nasip etsin. Biliyorum ne kadar içten sevindiğini canım. Son Tuba vermişti sevinçli haber. Okuldaydım, inan derste bile aklımdaydı kan sonucuna gidiyorum demişti çıktı mı sonucu diye. Biri üzülse hepimiz çok üzülüyoruz. Burada biz kardeş gibi olduk. İnanın ailemden kimseyle paylaşmadım sizlerle paylaştım. Burası çok farklı kızlar. İnşallah herkes güzel haberler verir...
Kızlarrrrrrrr, sanırım hamileyim.13.05'te eczaneye gittim. 13.00'da kapatıyoruz abla dedi.Kasayı kapattık işlem yapamıyoruz dedi. Çıktım dışarı sonra tekrar girdim, dedim ilaçalmayacağım gebelik testi alacağım lütfen deyince verdi. Geçen gün yaptığım testin aynısıydı. Misafirlik bitince oğlanın saçını kestirdim. Eve geldim, kalbim pır pır... Sonra hemen testi yaptım. Başta bir şey çıkmadı. 3 dakika sonra belli belirsiz bir çizgi oluştu. Ama çok açık renk. Pembe bile denemez. Hiç lekem de olmadı bugün. Sonra hemen şükür namazı kıldım. Ardından doktoru aradım acaba hamilemiyimdir diye. Şehir dışında ama sağ olsun yanına biz hastalara verdiği telefonu almamış. Yanında çalışan dünkü bayan çıktı. Keşke bugün kanda baksaydık dedi. Tam bir şey diyemem dedi. İlaçlara devam dedi. Sistem şöyle herhalde: Doktor bize verilen telefonu yanına almıyor, sekreterde duruyor. Sekreter şayet açarsa önemli bir şeyse doktoru özel cep numarasından arıyor. Çok önemli değilse hiç aramıyor. Belki doktor da kendince haklı insanlar her şeyi sormak için arıyorlardır ama böyle durumlarda da insan hayal kırıklığı yaşıyor. Neyse umarım bu test sonucu doğrudur kızlar...
canımm,hamileliğin hayırlı olsun,çok sevindim inan..Allah sağlıkla 40 hafta geçirip kucağına almanı nasip etsin canım,zaten 4 haftası geçti bile
darısı Regrete ile bana artık
tatlım hamilesin yaaacok sevindim tatlım yaaa maşallah harikasın yaa tebrik ederim tatlım eşin ne nasıl söyledin allah tamamını erdirsin darısı isteyen bütün arkadaşlara inşallahhhh tatlım progestan devam et
Çok sevindim senin adına Allah tamamına erdirsin, inşallah sağ salim alırsın bu sefer bebişini kucağına. Darısı bebek bekleyenlerin başına.
canımmmm tebrik ederim çok sevindim klomene, çatlamayan yumurtalara, lekelenmelere rağmen çalışmalar işe yaramış demek sizi gidi yaramazlar sizi
canım inan bu yazını okurken gözlerim doldu çok duygulandım
kan testi ne zamn yaptıracaksın.. her ay güzel haberler alıyoruz yanlış hatırlamıyorsam samyeli,gamze, paşam, ben bu ay da sen bakalım öbür aya kimden gelecek haber gerçi bu ay daha bitmedi belki güzel haberlerin devamı gelir listemiz hamiş dolar.. birde regrete' i kandırabilsek
Çok sevindim arkadaşım inşallah çok rahat bi hamileleik geçirirsin..Bende ilk test yaptığımda bişi yok gibiydi içeri gittim geldim çok hafif bişi var gibiydi ama emin olamıyordum ışıkların altında inceliyodum acaba varmı yokmu diye birazcık zaman geçincede seninki gibi daha belirgin olmuştu hayırlı olsun tekrar arkadaşım
Evet ya, açıkçası ben ümitsizdim. Benim yumurtlama dönemlerimde bile lekelenmem vardı. Doktor da bu ay da çatlamayabilir deyince ben hepten ümitsizdim. Yarın dersim çok. Ancak salı giderim. Salı boş günüm. Daha kese filan görünmez zaten. Sen hemen gidince vajinal baktırdın mı canım? Ne zaman kese göründü? İnşallah Fadik'ten güzel haberler alırız inşallah...
Allah'ın işine karışılmıyor canım her şey onun elinde biz nekadar istesekde olmucaksa olmuyor olacaksada hiç bişey engel olamıyor paşamın da öyleydi bir yaramazlıkla olmuş benim öyle öncekinde 8ay uğraştık olmadı çatlatma iğnesiyle olmuştu bunda ilk denemede oldu seninde öyle böyle beklemediğimiz halde olunca daha çok ümitleniyorum ben devamı için yani plansız programsız Allah'ın işine karışmamış gibi hissediyorum kendimi ne bileyim işte öyle..
canım benim adetim düzensi oluyordu 35-40gün arayla 37.gün idrar yapmıştım aynı günde kana baktırdım 564 çıkmıştı doktorumu aradım söyledim değerin çok güzel haftaya gel bakalım bu hafta gelirsen göremeyiz sadece kan testini tekrarlamış oluruz demişti progestan sabah1 akşam2 folik asit3 başlamıştı. 6+2de gittiğimde keseyi görmüştüm 8+2de pıt pıtlar. ama henüz hiç vajinal bakmadı rahim ağzını karnımdan ölçüyor enfeksiyonda olsa bu haftalarda ilaç veremem bişey yapamayız dedi pek vajinal muayene taraftarıda değildir zaten kendisi hafataya yada 12.haftada bakacak sanırım.
bizde ilk öğrendiğimizde sevinememiştik hiç. daha çok korkular endişeler başlamıştı hemen:18:
test sonucunu saklıyormusun saklıycakmısın merak ettim 1-2gün önce konuşmuştuk bu konuyu
[HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Kullanıcı adı Müjdeyi Vereceği Tarih
Fadik 21 nisan
Ceylinirem 14 nisan
Regrete yaz sonu :97:
canımmmm tebrik ederim çok sevindim klomene, çatlamayan yumurtalara, lekelenmelere rağmen çalışmalar işe yaramış demek sizi gidi yaramazlar sizi
canım inan bu yazını okurken gözlerim doldu çok duygulandım
kan testi ne zamn yaptıracaksın.. her ay güzel haberler alıyoruz yanlış hatırlamıyorsam samyeli,gamze, paşam, ben bu ay da sen bakalım öbür aya kimden gelecek haber gerçi bu ay daha bitmedi belki güzel haberlerin devamı gelir listemiz hamiş dolar.. birde regrete' i kandırabilsek
Yok canım sadece ondan deil ilk bebekten sonra özel sağlık sigortası yaptırdım kendime 5 ay bekleme süresi var ocak sonu yaptırdım haziran ayından sonra doğumu karşılıyor bide eşimle iş nedeni ile bir süredir ayrı şehirlerdeyiz bir önceki hamileliğimde yanlızdım çok zor oldu.Ben genelde kendi kendime yeten bir insanımdır biraz erkek gibi :))Hamileyken bi görsen halimi gülerdin ne yapsam zor geliyordu herşeye zır zır ağlıyordum salonda üçlü bir koltuğum var genelde onun üstünde yatıyodum hergün sırıl sıklam oluyordu benim göz yaşlarımdan :).Neyse yani bir daha hamile olduğumda eşim yanımda olsun istiyorum hele şimdi serklaj olacağı için kesin yanımda olmalı diye düşünüyorum işte benim hep yaz sonu demem bu nedenlerden iş durumlarımız o zaman netleşecek ya ben onun yanına ya o benim yanıma Ayy yoruldum :))
canım listemiz zamanla çok güzel oldu yaaayazamadan geçemedim haber beklediklerimize koyduğun şu şirin sarı şey çok hoşuma gitti çok güzel olmuş bizde böyle harıl harıl çalışıyorduk ahhh ahhh şimdi nerde :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?