- Konu Sahibi hidennisko
-
- #10.801
Sağ olasın canım. Burada fırtına devam ediyor. Sabah kalktık baktım elektrikler yok. Şimdi geldi. İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız canım. Eşime söyleme meselesine gelince, test lavabodaydı gelince testi gösterdim. Sevindik sarıldık birbirimize. Ama onda da hala tedirginlik var doğal olarak. Çok büyük bayram havası esemedi malesef. Akşama da iki aile misafir var geçen haftadan ertelemiştim. Yavaş yavaş hazırlık yapıyorum. Elektrik de olmayınca anca kek çırptım. Akşamdan da bir şeyler hazırlamıştım zaten. Şimdi eşim evi süpürecek. İşte böyle canımcığım...
evet haklısın tabi en önemlisi eşinin yanında olmasıeşim yanımda olmasaydı nasıl tek yapardım bilemiyorum cok zor iyiki varlar tek olmaz canın bir şey ister yada ani bir şey olur yanında olması lazım... tek cok zor eşin ne zaman birleşiceksiniz yani o ne zaman yanına gelicek yada sen canım sen ne zaman istersen o zaman yap tabi ama kaçmıyorsun demi hazirandan sonra inşallah sendende güzel haberler alıcaz inşallah önemli olan sen kendini hazır hissetmen
İnsanın canı çekiyor demi jorjetcim :)).Hadi bakalım önce fadik versin güzel haberi sonra biz sıraya gireriz ona baktım en son 29 marta girmiş bidaha ses yok gerçekten hem şafağı hem onu çok ama çok merak etmeye başladımm.
evet canım sorma vallaa,hemde nasıl ama ben daha regl bile olmadım :18:
o zaman şimdi chnb nin üstteki listeye terfi etmesi ile senin listeye girmen aynı aya denk geldiğine göre sen yukarı çıkınca da ben aşağıdaki listede sıramı beklerim,ne zaman tutarsa artık
arkadaşlar ben geldim uzun zaman olmuştu,oğlumun anaokulu öğretmeni hastalanmış geçen hafta onu olkula gönderemeyince mecbur anneannesine bıraktık, oğluş orda çok şımarıyor ve yaramazlık yapıyor o yüzden oyalansın diye bilgisayarı oraya götürdük ee bende 1 haftadır giremedim.
geçmiş baya birikmiş yeni kişiler gelmiş ne güzel,bu arada her pazar kontrole gidiyorum bugünkü kontrolüm çok güzel gitti bebişim baya büyüdü hatta bugün hareketlerini bile gördük eli ayağı hiç durmuyor.9+1 olduk bugün.
2 mayısta serklaj için randevu verdi.12 haftaoluyor.bakalım artık.
İnşallah her şey yoluna girer. Kanaman yok değil mi? Benim 50 kadar sürmüştü de. Ginera diye bir doğum kontrol hapı kullanmıştım. Teşhis ve tedavide bir değişiklik var mı canım?
bende hiç bir gelişme yok canım,son gittiğim doktorla yaşadıklarımızı hatırlarsan (en son görüşmemizde hastanedeki dosyamı istedik diye ''neyin peşindesiniz siz'' diye bağırınmıştı ) ona bir daha gitmeyi asla düşünmem..şimdi ben hsg filmi çektirebilmek için kanama olmasını bekliyorum ,film kanama biter bitmez iki gün içinde çekilmesi gerekiyorya,sonra da filmi alıp doktor doktor gezicez,gelişmeleri yazarım zaten..Yani benim durumum farklı biraz biliyosun,rahimde doğuştan anomali teşhisi ile yapılan bir ameliyat ve sonrasında yaşanan iki kayıp daha var,teşhisim nasıl olacak bilemiyorum,benim gibi geçmiş hikayeye sahip birinin teşhisini ve tedavisini göğüsleyecek doktor varmıdır onuda bilemiyorumburdaki en kıdemli benim kayıplar konusunda,beş kere dilekolay,sanırım toparlanmam biraz sürer,ama eminim hamile kaldığımı öğrendiğim gün aynı korkular kaç sene ara verirsem vereyim aynı şiddetiyle geri gelicek..
maşallah senin küçük mercimeğineehareketlerini yesinler onun ben eylem59 bu arada kullanıcı adımı değiştirdim..inşallah her kontrolünden gülücüklerle çıkar bebişini kollarına alırsın..chnbcanım hemşerim bende eşime ilk söylediğimde hayırlısı olsun deyip sarıldık sadece o burukluk var ama sonu güzel olucak bukez tüm dualarım seninle regretecanım inşallah eşinle hasretliğiniz biterde sende tez zamanda üst listeye terfi edersin canımjorjet,fadik ve tüm isteyen arkadaşlarımrabbim tez vakitte meleklerinizi gönderir inşallahhhhhh halay çekeriz burda tey tey teyyy özlemde gelmiş iyiymiş maşallah deniz kızına onun ayer ve ardatuana da keyifler yerinde inşallah yazmadılar bikaç gündür..samyeli ve gamze sizleride öptük kızçemle sevtun ambargolu bu akşam yok bizde iyi diyelim iyi olalımmm çok şükür bu günümüze
arkadaşlar ben geldim uzun zaman olmuştu,oğlumun anaokulu öğretmeni hastalanmış geçen hafta onu olkula gönderemeyince mecbur anneannesine bıraktık, oğluş orda çok şımarıyor ve yaramazlık yapıyor o yüzden oyalansın diye bilgisayarı oraya götürdük ee bende 1 haftadır giremedim.
geçmiş baya birikmiş yeni kişiler gelmiş ne güzel,bu arada her pazar kontrole gidiyorum bugünkü kontrolüm çok güzel gitti bebişim baya büyüdü hatta bugün hareketlerini bile gördük eli ayağı hiç durmuyor.9+1 olduk bugün.
Tubacım,ben evlendiğimde 28 yaşımdaydım kayınvaldem ilk 1 yıl ses çıkarmadı sonra her görüştüğümüzde bana bebek ne zaman bebekk bebekk bebekk kadın 3 sene söylendi bide o ilk cocugunu 16 17 yaşında doğurmuş sanırım ona garip geliyordu yapmamız yaşıda geçiyo, ya olmazsa diye aklı çıkıyordu. Kendisinin 5 çocuğu var sonuncusu benimki ve tek erkek, çok değerlidir onun gözünde hepsinden ayrı sever ve bunu hem söyler hem belli eder.Hamile kalınca aklı çıktı sevinçten neyse kısmet olmadı bebiiş bize.Şimdi olayın üzerinden 4,5 geçti bişey diyemiyor dili şişmiştir kesin nasıl desem diye bebeeekk yap diye :) görüştüğümüzde diycemm anne sen hiç kendini yorma artık senin yerini tutan arkadaşlarım var benim bebekk yaappp bebekk yap diyen :)).Kızlar artık maşallah herkes hamile çok az kişi kaldı bebek yapmaya çalışan birininde hamilelik hormonları olmadan sizle ilgilenmesi lazım ama o da kim oluyor beeeeennnnnn :))
ne günlerdi yaaa bazen özlemiyor değilimbizen gecti artık :97:
canım yaaa Allah iyiliğini versinbaştan okudukça hıh kaynananın yerine artık biz söyleriz yeriz seni bebek bebekk bebekk diye içimden geçiriyordum ki aynısını yazmışsın ayyyy çok güldüm vallahi en çokta ben sıkıştırıyorum galiba seni tabiki doğru zamanı siz bileceksiniz ben sadece anlayışına sıcaklığına yakınlığına güvenerek bazen gerçek bazen şaka olsun diye takılıyorum hani belki yaz sonu yerine yaz başı olur diye samimiyetimi anla lütfen izmire gelme ihtimalin varya içim ısındı sana inan bizde evlendikten sonra 3 sene bekledik o 3sene içnde yakın arkadaşlarımızın 2. çocukları oldu bize her görüştüğümüzde bu konuyu açarlardı özellikle biri artık abartmıştı alınmaya başlamıştım 3 senedir beceremedin bi çocuk yapadın derdi sözde beni gaza getirecek en son artık eşimle konuştum görüşmek istemediğimi anlatmıştım yani bu konu çok yıpratıyor insanı biliyorum. ben senin üzerine çok geldiğimi düşündüm biraz daha dikkat edicem. eşinin işleri içinde dua edicem yolunda gitmesi için çok sık olmasada arada yine bebekk bebekk derim artık ayrıca ne kaldıki yaz geldi bile listeye de adım attın inşallah devamıda gelir hayırlısıyla çok istiyorum güzel haberlerini almayı
mrb kızlar. yatmıştım uyku tutmayınca geri kalktım. eşimle kavga ettik. çok sinirliyim. uyuyamıyorum...
size bakayım dedim.
canım yaaa Allah iyiliğini versinbaştan okudukça hıh kaynananın yerine artık biz söyleriz yeriz seni bebek bebekk bebekk diye içimden geçiriyordum ki aynısını yazmışsın ayyyy çok güldüm vallahi en çokta ben sıkıştırıyorum galiba seni tabiki doğru zamanı siz bileceksiniz ben sadece anlayışına sıcaklığına yakınlığına güvenerek bazen gerçek bazen şaka olsun diye takılıyorum hani belki yaz sonu yerine yaz başı olur diye samimiyetimi anla lütfen izmire gelme ihtimalin varya içim ısındı sana inan bizde evlendikten sonra 3 sene bekledik o 3sene içnde yakın arkadaşlarımızın 2. çocukları oldu bize her görüştüğümüzde bu konuyu açarlardı özellikle biri artık abartmıştı alınmaya başlamıştım 3 senedir beceremedin bi çocuk yapadın derdi sözde beni gaza getirecek en son artık eşimle konuştum görüşmek istemediğimi anlatmıştım yani bu konu çok yıpratıyor insanı biliyorum. ben senin üzerine çok geldiğimi düşündüm biraz daha dikkat edicem. eşinin işleri içinde dua edicem yolunda gitmesi için çok sık olmasada arada yine bebekk bebekk derim artık ayrıca ne kaldıki yaz geldi bile listeye de adım attın inşallah devamıda gelir hayırlısıyla çok istiyorum güzel haberlerini almayı
mrb kızlar. yatmıştım uyku tutmayınca geri kalktım. eşimle kavga ettik. çok sinirliyim. uyuyamıyorum...
size bakayım dedim.
Tubacıımm inan hiç ama hiç kırılmıyoruum hiç birinize ve hiç alınmıyorumm emin olabilirsin ve istediğini istediğin zaman yazabilirsin gönül rahatlığıyla.Duaları bekliyorum hem bebiş hem işlerin yolunda gitmesi için insanın kendine ettiği duadan çok başkasının ettiği dua tutarmış derler hemde siz hamişsini çarpı iki :)) artık sırtım yere gelmez yaşadık :)).İzmire gelme ihtimalim yüzünden mi sadece amaneyse artıkk :).Saol canım bende geçen chnb yazınca anladım size nekadar alıştığımı ve sevdiğimi hamileyim yazdığında hop etti içim sevinçten liste uğurlu mu geldi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?