- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #10.821
mrb kızlar. yatmıştım uyku tutmayınca geri kalktım. eşimle kavga ettik. çok sinirliyim. uyuyamıyorum...
size bakayım dedim.
Tubacıımm inan hiç ama hiç kırılmıyoruum hiç birinize ve hiç alınmıyorumm emin olabilirsin ve istediğini istediğin zaman yazabilirsin gönül rahatlığıyla.Duaları bekliyorum hem bebiş hem işlerin yolunda gitmesi için insanın kendine ettiği duadan çok başkasının ettiği dua tutarmış derler hemde siz hamişsini çarpı iki :)) artık sırtım yere gelmez yaşadık :)).İzmire gelme ihtimalim yüzünden mi sadece amaneyse artıkk :).Saol canım bende geçen chnb yazınca anladım size nekadar alıştığımı ve sevdiğimi hamileyim yazdığında hop etti içim sevinçten liste uğurlu mu geldi ne
Samyeli sinirlenmemeye çalış canım ya bebiş için söylemek kolay biliyorum ama..Eşinde hamilesin keşke biraz daha dikkatli olsa hamilesin sonuçta ama oluyor evlilikte işte ara sıra
mrb kızlar. yatmıştım uyku tutmayınca geri kalktım. eşimle kavga ettik. çok sinirliyim. uyuyamıyorum...
size bakayım dedim.
offf bu eşler hepsi aynıkendisi çoktan uyumuştur diye tahmin ediyorum. bizde öyle kavga ederiz o hemen horul horul uyur ben sinirden sabaha kadar uyuyamam kendi kendime onunla kavga ederim iyi yapmışsın canım burası iyi geliyor insana kafanı dağıtırsın biraz
eşim haftasonu 2 gün çalışmıyor. haftaiçi hep yattım ve canım sıkıldı tek başıma. sağolsun annem geliyoo ama eşinin yerini tutmuyor. sağolsun eşim cumartesi pazar sabah 11 de çıkıp akşam 7 de eve geldi. başka şehirden ablası geldi, neymiş bütün yeğenlerini gezdirdi. bugünde onlarla pikniğe gitti. çok gücüme gitti. birde bana ızgarada yapılmış bişeyler yollamış görümcelerim. yemedim sinirimden...hala ağlıyorum çok gücüme gitti.... gittiği yerde telefon çekmiyoo. bebeğe veya bana bişey olsa ben nasıl ulaşcam yaaa. gelince içimde tutamadım tartıştık. hamileliğimden beri sigara içmiyordum sinirimden 1 tane içtim.
Biz de 3 sene bekledik sizin gibi canım. Benim yüksek lisansım vardı. Eşim askere gitmemişti . Askere gitti geldi, o ay hamile kaldım. Ama 8. haftada malesef kaybettim canım. 2. çocuk doğunca o yıl görümcemlerde kaldık. Sonra 3 sene ben Edirne'de o İstanbul'da. Ben hamileliğimi ayrı geçirmeyeyim derken çocuğumuz doğdu da ayrı kaldık. Plan yapmak bu işlerde bana hiç yaramadı.
tabiki gidecek ben gitmesin demiyorum ama benimki fikirsiz, gitmişsin 2-3 saat sonra ben eve dönmek zorundayım, sema evde yalnız diye döner... benimkii bide üste çıkmaya çalışıyor. yeğenlerimle vakit geçirmek hakkım diyor. dedimki: bu bebeğe bişey olursa (allah göstermesin) yeğenlerini çocuğum diye bağrına basarsın dedim. 2 görümcem sağolsunlar serklaj ameliyatı olalı 2 hafta oldu gelmediler bile...
kızlar kusura bakmayın çok dolmuşum.....
Canım kusura bakacak bişey yok hepimiz zaman zaman bu durumda oluyoruz paylaştıkça rahatlıyoruz.
kızlar kusura bakmayın çok dolmuşum.....
biliyorum canım bende zaten anlayışına güvenerek yazıyordum ama ben bazen rahatsız olurdum çok üzerime gelindiğinde o aklıma geldi. farkındaysan biraz dikkat ederim arada yine bebek bebek demeye devam ederim yazmışım
bizler birbirimizi çok iyi anlıyoruz sanırım onun için ben her duamda burdaki arkadaşların hepsi içinde dua ediyorum eminim hepimiz öyleyizdir.
izmir..... böyle küçük espiriler yüzümü güldürüyor belki burcumdandır(ikizler) espiriyi seviyorumya yok yok işiniz içinde bebek içinde hayırlısı neyse o olsunda yer önemli değil biz herzaman senin yanındayız :13:
Evet canım burada kimseyle paylaşmadığımız şeyleri paylaşıyoruz. Birbirimizin her şeyine üzülüyor ya da seviniyoruz. Keşke bir gün hep birlikte görüşme imkanımız olsaydı bebişlerimizle...
Evet tubaa kaldık mı ikimiz başbaşa :).İzledin mi bu akşam survivoru ben çatladım gülmekten Taner diye bir tip var ya ona çok gülüyorum Oooo yeahh :))
ayyy evet canım kaldık ikimiz benimki de uyudu kaldı koltukta samyeli yazınca birden varlığından rahatsız oldumyanında olunca bıkılır uzak olunca özlenir
ayyyy gıcık yaaa elensede kurtulsak nasıl dayanılır ona yaa yaptığı bişeyde yok ama hep şikayet hep o haklı elenmezse yandı kızlar zavallılar
ahhh bide nihat var "ben bu zihniyetle devam edemem"
ayyy evet canım kaldık ikimiz benimki de uyudu kaldı koltukta samyeli yazınca birden varlığından rahatsız oldumyanında olunca bıkılır uzak olunca özlenir
ayyyy gıcık yaaa elensede kurtulsak nasıl dayanılır ona yaa yaptığı bişeyde yok ama hep şikayet hep o haklı elenmezse yandı kızlar zavallılar
ahhh bide nihat var "ben bu zihniyetle devam edemem"
Onunla aynı ada da olsam 1 dk dayanamam ama izleme kısmına çok gülüyorum ben sürekli atlıyo çok komik geliyor bana :)).Nihat öldürdüğü arıya fatiha okudu :)Nihat Doğan sakal gibidir kestikçe uzar.Adamsın nihattt :)) Oooo Yeahhh :))
ayyy çok konuşuyor ama canım ya birde sürekli o konuştuğundan ayy bazen kafam götürmüyor elenmezse bundan sonra izlerken hayriye gibi kafamı bağlarım herhalde
aslında taner (3t) elenmezse adalar birleşince o ünlüleride delirtir nihatla yerler birbirlerini çok zevlki olur
aaa birde turizm meslek lisesi mezunu mutfak bölümü
Ben uzak olamaya okadar alıştım ki şimdi çok bir arada olunca garip geliyor :).Hatta biraz atışıyoruz geçen ay o gelmişti evimde misafir varmış gibi geldi :).Senin uykun gelmedi mi canım hamileyken ben hiç duramıyodum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?