Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

biliyorum canım bende zaten anlayışına güvenerek yazıyordum ama ben bazen rahatsız olurdum çok üzerime gelindiğinde o aklıma geldi. farkındaysan biraz dikkat ederim arada yine bebek bebek demeye devam ederim yazmışım
bizler birbirimizi çok iyi anlıyoruz sanırım onun için ben her duamda burdaki arkadaşların hepsi içinde dua ediyorum eminim hepimiz öyleyizdir.
izmir..... böyle küçük espiriler yüzümü güldürüyor belki burcumdandır(ikizler) espiriyi seviyorumya yok yok işiniz içinde bebek içinde hayırlısı neyse o olsunda yer önemli değil biz herzaman senin yanındayız :13:

Son düzenleme:
Samyeli sinirlenmemeye çalış canım ya bebiş için söylemek kolay biliyorum ama..Eşinde hamilesin keşke biraz daha dikkatli olsa hamilesin sonuçta ama oluyor evlilikte işte ara sıra

eşim haftasonu 2 gün çalışmıyor. haftaiçi hep yattım ve canım sıkıldı tek başıma. sağolsun annem geliyoo ama eşinin yerini tutmuyor. sağolsun eşim cumartesi pazar sabah 11 de çıkıp akşam 7 de eve geldi. başka şehirden ablası geldi, neymiş bütün yeğenlerini gezdirdi. bugünde onlarla pikniğe gitti. çok gücüme gitti. birde bana ızgarada yapılmış bişeyler yollamış görümcelerim. yemedim sinirimden...hala ağlıyorum çok gücüme gitti.... gittiği yerde telefon çekmiyoo. bebeğe veya bana bişey olsa ben nasıl ulaşcam yaaa. gelince içimde tutamadım tartıştık. hamileliğimden beri sigara içmiyordum sinirimden 1 tane içtim.

mrb kızlar. yatmıştım uyku tutmayınca geri kalktım. eşimle kavga ettik. çok sinirliyim. uyuyamıyorum...

size bakayım dedim.

Ayneenn bu kadar olur valla benimki de öyle .ben sinirimden ne uyuya bilirim hatta tanıştığımızdan beri bana ne yaptıysa aklıma gelir iyice hırslanırım :)) o sırada bizimki 15. rüyasını görmekle meşgul olur :)).Ama ben de zamanla biraz değiştim baktım ben sinirlentikçe taktıkça bu şımarıyor bende aynı taktiği uyguluyorum umrumda deilmiş gibi bizimki eninde sonunda rahatlığıma sinir oluyor Tabi herzaman başarılı olamıyorumm :)

tabiki gidecek ben gitmesin demiyorum ama benimki fikirsiz, gitmişsin 2-3 saat sonra ben eve dönmek zorundayım, sema evde yalnız diye döner... benimkii bide üste çıkmaya çalışıyor. yeğenlerimle vakit geçirmek hakkım diyor. dedimki: bu bebeğe bişey olursa (allah göstermesin) yeğenlerini çocuğum diye bağrına basarsın dedim. 2 görümcem sağolsunlar serklaj ameliyatı olalı 2 hafta oldu gelmediler bile...

Ah canım valla çok haklısın sonuna kadar haklısın ama erkek işte biz olsak hayatta onu bırakıp bi yere gitmeyiz görümcelerin de düşünceli olsalarda keşke karını yanlız bırakma deselerdi bende hamileyken hemen bırakmıştım ve senin gibi bikere içmiştim boş ver bidaha içmemeye çalış.Sen haklısın ama kendin ve bebiş için sakin olmaya çalış ılık bir süt içsen iyi gelir biraz sinirlerine.Eşinde anlar canım zaman geçince hatasını düşünememiştir erkekler genelde böyle maleseff

aynen canım benimde bu konuda ağzım yandı önceki çok planlı programlıydı 3sene boyunca ben yaşımın küçük olduğunu düşündüm 21yaşındaydım evliliğin tadını çıkaralım, çalışalım, para biriktirelim onu alalım bunu hazırlayalım hep erteledik ama olmadı işte şimdi oluruna bıraktık. önceden yiyecek ekmeği varsa olur diye bir söz söylerlerdi ozaman çok kızardım bu söze sen hazırlamazsan çalışmazsan Allah o ekmeği verirmi diye düşünürdüm ama şimdi yaşıma cahilliğime veriyorum bu söze çok inanıyorum. bana da plan yapmak hiç yaramıyor

kızlar kusura bakmayın çok dolmuşum.....

Canım kusura bakacak bişey yok hepimiz zaman zaman bu durumda oluyoruz paylaştıkça rahatlıyoruz.

Kızlar ben de kaçayım. Hem burayı takip ettim. Hem yarınki hazırlığımı tamamladım. Malum yarın okul var. Öpüyorum hepinizi...

kızlar kusura bakmayın çok dolmuşum.....

haklısın canım genelde böyleler düşüncesiz oluyorlar hep onlar haklı onların herşeyi yapmaya hakları oluyor ama nedense bizim hiç bir şey söylemeye hakkımız olmuyor bişey söyliyim benimde eşimde her konuda kendini haklı çıkardığı için ona hakkı adını koydum
gerçekten görümcelerinde düşüncesizlermiş o ızgaralarıda hiç göndermeselermiş keşke.
bende bugün hep ağladım kaç gündür dışarı çıkmak istiyorum dün olmadı akşam bugün çıkarız diye konuştuk sabah işe gitti akşamda sağolsun 7de geldi ondan sonrada oturdu maç baktı sinirimden çatladım. benimde aynı olacak serklajdan sonra akşamdan akşama gelip sadece bugün nasılsın diyecek ilgi alaka sıfır olacak eminim onun için serklajdan önce 1-2defa dışarı çıkmak istiyorum ama nerdeee o düşünce
sen haklısın ama boşver sakin ol bebişin için sabret canım bende ah ettim bebeğim olsun bende seni hiç takmıycam bebeğimi alıp gezicem sana minnet etmicem diyorum

Yaz yaz ben gülüyorum çok :)).Aynen bende hep dua ediyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun hiçbirimize acı yaşatmasın ve evlat isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.Espirili insanları çok severim ben.

Canım bende düşünüyorum bazen aynısını ne güzel olurdu aynı şehirde olsak zaman zaman buluşsak,şöyle yazmadan rahat rahat konuşsak kaynatsak :))

Evet tubaa kaldık mı ikimiz başbaşa :).İzledin mi bu akşam survivoru ben çatladım gülmekten Taner diye bir tip var ya ona çok gülüyorum Oooo yeahh :))

Evet tubaa kaldık mı ikimiz başbaşa :).İzledin mi bu akşam survivoru ben çatladım gülmekten Taner diye bir tip var ya ona çok gülüyorum Oooo yeahh :))

ayyy evet canım kaldık ikimiz benimki de uyudu kaldı koltukta samyeli yazınca birden varlığından rahatsız oldum yanında olunca bıkılır uzak olunca özlenir
ayyyy gıcık yaaa elensede kurtulsak nasıl dayanılır ona yaa yaptığı bişeyde yok ama hep şikayet hep o haklı elenmezse yandı kızlar zavallılar
ahhh bide nihat var "ben bu zihniyetle devam edemem"

Onunla aynı ada da olsam 1 dk dayanamam ama izleme kısmına çok gülüyorum ben sürekli atlıyo çok komik geliyor bana :)).Nihat öldürdüğü arıya fatiha okudu :)Nihat Doğan sakal gibidir kestikçe uzar.Adamsın nihattt :)) Oooo Yeahhh :))

Ben uzak olamaya okadar alıştım ki şimdi çok bir arada olunca garip geliyor :).Hatta biraz atışıyoruz geçen ay o gelmişti evimde misafir varmış gibi geldi :).Senin uykun gelmedi mi canım hamileyken ben hiç duramıyodum ?

ayyy çok konuşuyor ama canım ya birde sürekli o konuştuğundan ayy bazen kafam götürmüyor elenmezse bundan sonra izlerken hayriye gibi kafamı bağlarım herhalde
aslında taner (3t ) elenmezse adalar birleşince o ünlüleride delirtir nihatla yerler birbirlerini çok zevlki olur
aaa birde turizm meslek lisesi mezunu mutfak bölümü

Acun saymış kızlara bişeyi 38 kere söylemiş .Evet kesin çıldırtır çok komik olur.Sende hayriye olursun :)))

eee siz birleşince Allah kolaylık versin ozamn:44:
bugece nedense gelmedi canım ama yatsam hemen uyurum hiç uyku problemim yok. gündüz uyudum biraz akşamda tam uyuyordum sağolsun geldi uyandırdı hadi kalk nihat başlıyor diye ondan sonra dağıldı artık. senin geldimi uykun çalışıyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…