- Konu Sahibi hidennisko
-
- #10.841
Acun saymış kızlara bişeyi 38 kere söylemiş.Evet kesin çıldırtır çok komik olur.Sende hayriye olursun :)))
eee siz birleşince Allah kolaylık versin ozamn:44:
bugece nedense gelmedi canım ama yatsam hemen uyurum hiç uyku problemim yok. gündüz uyudum biraz akşamda tam uyuyordum sağolsun geldi uyandırdı hadi kalk nihat başlıyor diyeondan sonra dağıldı artık. senin geldimi uykun çalışıyormusun
Çalışıyorum canım ama saatlerim esnek ve bugün ayıptır söylemesi 12:30 da kalktım :)) bu gece uykum zor gelir yarın erken kalkınca yarın dengelerim saatleri.Bende seni tutmayım dedim ondan yazdım
QUOTE=tuubaaoz;18618829]ooo canım ne güzelmiş işin... sabah kalkabiliyormusun böyle geç yatınca? bende sabah 6da kalkıp eşime kahvaltı hazırlıyorum ondan sonra uykum kaçıyor atık. onun için kalkıyorum yaa öyle zor geliyorkii
maşallah senin küçük mercimeğineehareketlerini yesinler onun ben eylem59 bu arada kullanıcı adımı değiştirdim..inşallah her kontrolünden gülücüklerle çıkar bebişini kollarına alırsın..chnbcanım hemşerim bende eşime ilk söylediğimde hayırlısı olsun deyip sarıldık sadece o burukluk var ama sonu güzel olucak bukez tüm dualarım seninle regretecanım inşallah eşinle hasretliğiniz biterde sende tez zamanda üst listeye terfi edersin canımjorjet,fadik ve tüm isteyen arkadaşlarımrabbim tez vakitte meleklerinizi gönderir inşallahhhhhh halay çekeriz burda tey tey teyyy özlemde gelmiş iyiymiş maşallah deniz kızına onun ayer ve ardatuana da keyifler yerinde inşallah yazmadılar bikaç gündür..samyeli ve gamze sizleride öptük kızçemle sevtun ambargolu bu akşam yok bizde iyi diyelim iyi olalımmm çok şükür bu günümüze
bende hiç bir gelişme yok canım,son gittiğim doktorla yaşadıklarımızı hatırlarsan (en son görüşmemizde hastanedeki dosyamı istedik diye ''neyin peşindesiniz siz'' diye bağırınmıştı ) ona bir daha gitmeyi asla düşünmem..şimdi ben hsg filmi çektirebilmek için kanama olmasını bekliyorum ,film kanama biter bitmez iki gün içinde çekilmesi gerekiyorya,sonra da filmi alıp doktor doktor gezicez,gelişmeleri yazarım zaten..Yani benim durumum farklı biraz biliyosun,rahimde doğuştan anomali teşhisi ile yapılan bir ameliyat ve sonrasında yaşanan iki kayıp daha var,teşhisim nasıl olacak bilemiyorum,benim gibi geçmiş hikayeye sahip birinin teşhisini ve tedavisini göğüsleyecek doktor varmıdır onuda bilemiyorumburdaki en kıdemli benim kayıplar konusunda,beş kere dilekolay,sanırım toparlanmam biraz sürer,ama eminim hamile kaldığımı öğrendiğim gün aynı korkular kaç sene ara verirsem vereyim aynı şiddetiyle geri gelicek..
Canım bir türlü liste için sana teşekkür edemedim. Ben bilgileri vermeden maşallah sen bulup yazmışsın. Sağ ol canım. Maşallah çok da güzel süsledin listeyi. Ben de o sarı sevimli şeylerden o kadar çeşit yok niye acaba? Ya da var da başka yerden mi bakmak lazım. Cahilim işte...
rica ederim tatlım ne demekcizelge için burda ayrıntılı anlatıyor bak bakalım anlamazsan bende sana yapabilirim http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/403437-2011-agustos-anneleri.html
Canım sağ olasın vallahi ben mi öğretmen sizler mi belli değil...Hep ben sizden öğreniyorum. Daha size öğrettiğim bir şey yok. Yarın doktora bir gideyim de ona göre bakarım artık. Hayırlısı inşallah. Birazdan çıkacağım 10 gibi. Dersim geç başlıyor. 16.05'e kadar okuldayım. Öptüm canım...
inan okuyunca içimden bir şeyler koptu bilesinKızlarrrrrrrr, sanırım hamileyim.13.05'te eczaneye gittim. 13.00'da kapatıyoruz abla dedi.Kasayı kapattık işlem yapamıyoruz dedi. Çıktım dışarı sonra tekrar girdim, dedim ilaçalmayacağım gebelik testi alacağım lütfen deyince verdi. Geçen gün yaptığım testin aynısıydı. Misafirlik bitince oğlanın saçını kestirdim. Eve geldim, kalbim pır pır... Sonra hemen testi yaptım. Başta bir şey çıkmadı. 3 dakika sonra belli belirsiz bir çizgi oluştu. Ama çok açık renk. Pembe bile denemez. Hiç lekem de olmadı bugün. Sonra hemen şükür namazı kıldım. Ardından doktoru aradım acaba hamilemiyimdir diye. Şehir dışında ama sağ olsun yanına biz hastalara verdiği telefonu almamış. Yanında çalışan dünkü bayan çıktı. Keşke bugün kanda baksaydık dedi. Tam bir şey diyemem dedi. İlaçlara devam dedi. Sistem şöyle herhalde: Doktor bize verilen telefonu yanına almıyor, sekreterde duruyor. Sekreter şayet açarsa önemli bir şeyse doktoru özel cep numarasından arıyor. Çok önemli değilse hiç aramıyor. Belki doktor da kendince haklı insanlar her şeyi sormak için arıyorlardır ama böyle durumlarda da insan hayal kırıklığı yaşıyor. Neyse umarım bu test sonucu doğrudur kızlar...
canım zaten görüşmüyorum onlarla merak etmeCanım greyfut ilaçların vicutta depolanmasını sağladığı için tehlikeli biliyorum ama orda greyfurt suyu için genelde deniyo 1 bardak su için enaz 4 greyfurt sıkılıyor ama yarım greyfur posasıyla çok etkilemiye bilir ama tabi mutlaka zor doktoruna canım bakalım ne diyecek.
Tubacım boş ver bişey deme yapmışken ne yapıyosa yapsın fırsat bu fırsat :))
Canım sana şu sakat yok bilmem ne diyenlerin insanlıkları ile ilgili problemi var bence ayrıca gerçekten bebeği olmayan insanlar var öyle bile olsa bu tür şeyler söylemek çok günah bence.Arıca ben senin yerinde olsam selam bile vermem öylesine takma kafana canım kocana bebişine bak sen.Maşallah yazıyosun diyorum ne kadar iyi bir kocası var 41 kere.Al canım paraları değer sana :))
:)) Akıllıymış kocişin canım hertürlü işten kaçmanın yöntemini bulmuş :))
canım az kalmış emeklerini yaradan boşa çıkarmamış işşallah kucagınada alıcaksınsukur bende cok ıyıyım balımda cok ıyı....rabbıme cok sukur ılerledı az kaldı artık gun sayıyoruz 24 gunumuz var kesın tarıh vermedı dr umuz ama 38 gırdıgımız gun alacak sanırım konusmalarından onu anladım...hayırlısını dılıyorum ıns saglıklada kucagımıza alırız nasıl heyecanlıyım anlatamam sankı ruyada gıbıyım...
rabbım hepımıze saglıkla kuzularımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ıns.....
canım listemiz zamanla çok güzel oldu yaaayazamadan geçemedim haber beklediklerimize koyduğun şu şirin sarı şey çok hoşuma gitti çok güzel olmuş bizde böyle harıl harıl çalışıyorduk ahhh ahhh şimdi nerde :86:
biz yanındayız canım anamızda babamızda kardeşimizde biz olmalıyız bizi anca biz anlarız başkaları degil bunu unutma ben ve arkadaşlarım hep burda inanıyorumki yaradan bir daha acı göstermez bizlere acı artık yarabbim canımızı yakma bir daha bizimle ugraşanları sana havale ediyoruz işşallah sen nasıl biliyosan öyle yap onlarıTubacım,ben evlendiğimde 28 yaşımdaydım kayınvaldem ilk 1 yıl ses çıkarmadı sonra her görüştüğümüzde bana bebek ne zaman bebekk bebekk bebekk kadın 3 sene söylendi bide o ilk cocugunu 16 17 yaşında doğurmuş sanırım ona garip geliyordu yapmamız yaşıda geçiyo, ya olmazsa diye aklı çıkıyordu. Kendisinin 5 çocuğu var sonuncusu benimki ve tek erkek, çok değerlidir onun gözünde hepsinden ayrı sever ve bunu hem söyler hem belli eder.Hamile kalınca aklı çıktı sevinçten neyse kısmet olmadı bebiiş bize.Şimdi olayın üzerinden 4,5 geçti bişey diyemiyor dili şişmiştir kesin nasıl desem diye bebeeekk yap diye :) görüştüğümüzde diycemm anne sen hiç kendini yorma artık senin yerini tutan arkadaşlarım var benim bebekk yaappp bebekk yap diyen :)).Kızlar artık maşallah herkes hamile çok az kişi kaldı bebek yapmaya çalışan birininde hamilelik hormonları olmadan sizle ilgilenmesi lazım ama o da kim oluyor beeeeennnnnn :))
ne günlerdi yaaa bazen özlemiyor değilimbizen gecti artık :97:
canım benimlesin desene benimde tarih degişmezse 2 mayıs 18 randevum var yaradan nasip ederse ikili teste ense kalınlıgına gidicez işşallah cinsiyetinide ögrenirimarkadaşlar ben geldim uzun zaman olmuştu,oğlumun anaokulu öğretmeni hastalanmış geçen hafta onu olkula gönderemeyince mecbur anneannesine bıraktık, oğluş orda çok şımarıyor ve yaramazlık yapıyor o yüzden oyalansın diye bilgisayarı oraya götürdük ee bende 1 haftadır giremedim.
geçmiş baya birikmiş yeni kişiler gelmiş ne güzel,bu arada her pazar kontrole gidiyorum bugünkü kontrolüm çok güzel gitti bebişim baya büyüdü hatta bugün hareketlerini bile gördük eli ayağı hiç durmuyor.9+1 olduk bugün.
2 mayısta serklaj için randevu verdi.12 haftaoluyor.bakalım artık.
Gamzecim, ben ayrı olmanın zorluğunu geçen sefer çok fazla hissettim ailem bana çok yakın oturuyor ama özellikle hamileyken eşimin yokluğu daha da zor geldi.Bebeği kaybettiğimin bir gün öncesi annem bendeydi sonra ertesi gün akşam gitti bana sende gel dedi ben evimde kalmak istedim akşam yattım sabah kanamam ve sancım vardı kimseye haber vermeden hastaneye gittim malesef bebek geliyormuş eşimin gelmesi uçakla olmasına rağmen 4 saati buldu o geldiğinde herşey bitmişti çok içim acıdı hala hatırlıyınca ağlıyorum.Canım ben çok hazırım eşim burda olsa hemen istiyorum ama canım plan eşimin işlerini oturtması ve benim onun yanına gitmemdi ama malesef oturmuyor yaz sonu belli olcak devam mı yoksa tamam mı işte o yüzden bekliyoruz.Dua edin belki Allah yürüm ya kulum der :)).Canımın bişey istemesine gelince canım herşey istiyordu valla ekşi olan herşeyi bide bütün kurutulmuş meyveler :)) ve genelde gidip kendim alıyodum
canım inan çok iyi anlıyorum acılar paylaştıkça azalır bunu unutmayasınbende hiç bir gelişme yok canım,son gittiğim doktorla yaşadıklarımızı hatırlarsan (en son görüşmemizde hastanedeki dosyamı istedik diye ''neyin peşindesiniz siz'' diye bağırınmıştı ) ona bir daha gitmeyi asla düşünmem..şimdi ben hsg filmi çektirebilmek için kanama olmasını bekliyorum ,film kanama biter bitmez iki gün içinde çekilmesi gerekiyorya,sonra da filmi alıp doktor doktor gezicez,gelişmeleri yazarım zaten..Yani benim durumum farklı biraz biliyosun,rahimde doğuştan anomali teşhisi ile yapılan bir ameliyat ve sonrasında yaşanan iki kayıp daha var,teşhisim nasıl olacak bilemiyorum,benim gibi geçmiş hikayeye sahip birinin teşhisini ve tedavisini göğüsleyecek doktor varmıdır onuda bilemiyorumburdaki en kıdemli benim kayıplar konusunda,beş kere dilekolay,sanırım toparlanmam biraz sürer,ama eminim hamile kaldığımı öğrendiğim gün aynı korkular kaç sene ara verirsem vereyim aynı şiddetiyle geri gelicek..
mrb kızlar. yatmıştım uyku tutmayınca geri kalktım. eşimle kavga ettik. çok sinirliyim. uyuyamıyorum...
size bakayım dedim.
paşam sormayı unuttum, sende 11. haftaya gelmişsin. dikiş ne zaman?
sağol paşam,, yoo dün epey söylendim. içimdekileri kustum ama adam bana mısın demiyor. ben hatalıyım demiyor. sabah kalktı kahvaltı etik ama hiç konuşmadık. dün sigara yakıyorum bana napıyorsun dedi. bebeği düşünmüyor musun dedi.Çok düşünceliysen gitmez evinde otururdun dedim. bi gün de değil. 2 gün üst üste yaaa, sabahtan akşama kadar. hala içim acıyor, yediremiyorum.
Samyeli inan arkadaşım erkeklerin geneli böyle bizi yaşadıklarımızı stresimizi bi türlü tam anlayamıyorlar sizinkine benzer bir tartışma üzerine bende çok sinirlendim geçenlerde ağlamaktan fena oldum aynen senin gibi yaktım bi sigara vijdan azabı çektim ama o sinir haliyle hakim olamadım kendime bazen böyle patlamalar olabiliyor demekki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?