Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Acun saymış kızlara bişeyi 38 kere söylemiş .Evet kesin çıldırtır çok komik olur.Sende hayriye olursun :)))

sinir yaa bildiği tek şey bu gızlardan hiç bişey olmaz birine şişko diyor birine kedi yavrusu gibisin niye geldin diyor karşı taraf bile şimdiden bıktı ondan

Çalışıyorum canım ama saatlerim esnek ve bugün ayıptır söylemesi 12:30 da kalktım :)) bu gece uykum zor gelir yarın erken kalkınca yarın dengelerim saatleri.Bende seni tutmayım dedim ondan yazdım

Çalışıyorum canım ama saatlerim esnek ve bugün ayıptır söylemesi 12:30 da kalktım :)) bu gece uykum zor gelir yarın erken kalkınca yarın dengelerim saatleri.Bende seni tutmayım dedim ondan yazdım

ooo canım ne güzelmiş işin... sabah kalkabiliyormusun böyle geç yatınca? bende sabah 6da kalkıp eşime kahvaltı hazırlıyorum ondan sonra uykum kaçıyor atık. onun için kalkıyorum yaa öyle zor geliyorkii

QUOTE=tuubaaoz;18618829]ooo canım ne güzelmiş işin... sabah kalkabiliyormusun böyle geç yatınca? bende sabah 6da kalkıp eşime kahvaltı hazırlıyorum ondan sonra uykum kaçıyor atık. onun için kalkıyorum yaa öyle zor geliyorkii[/QUOTE]

Canım valla eşin değerini bilsin benim eşim de istanbuldayken o saatlerde kalkıp işe gidiyordu bende ondan 1 saat sonra gidiyodum ne ona ne kendime hiç kahvaltı hazırlamadım.Maşallah sana.Her sabah çok erken kalkmıyorum ama bigün erken kalkınca düzene giriyorum

Canım valla eşin değerini bilsin benim eşim de istanbuldayken o saatlerde kalkıp işe gidiyordu bende ondan 1 saat sonra gidiyodum ne ona ne kendime hiç kahvaltı hazırlamadım.Maşallah sana.Her sabah çok erken kalkmıyorum ama bigün erken kalkınca düzene giriyorum[/QUOTE]

evet canım ama tahmin edersinki bilmez... bakma sen çalışmıyorumda onun için yapıyorum çalışsam yapmam çocuk olduktan sonrada yapmıycam zaten sultan süleyman gibi oldu her istediğini yapıyorum

bizde seni ve kızceni öpüyoz oğluşumla bizde işteyiz bugün malum haftada 2 gün bakalım götürebildigim kadar calıışıcam ama bizim de uykumuz geldi nasıl gidiyor tatlım sen neler yapıyorsun ?? heyecan başlamıştır sizin evinizde

ANNE VE BEBEKLERİMİZ
Adı Cinsiyeti Doğum tarihi Bebeğin adı
yaren Kız ?? Sezin
Güldenaz Kız ?? ??
edamecrin kız 01.05.2010 Gözde
Tatlışoğlu Kız 03.03.2011 İlke

HAMİLELERİMİZ
Adı Cinsiyeti Beklenen doğum tarih Serklaj
Şafak Kız ?? Var..
Nuray Kız ?? Var ..
Özlem kız 03.05.2011( DENİZ ) Var …
Ayer Erkek 18.05.2011 Var ..
Eylem Kız 25.05.2011(DURU ) Yok..
Ardatuana Kız 13.06.2011(AZRA ) Var..
Elifce Kız 23.06.2011(ELA ) Var..
Mavinilay ?? ?? ??
selen_k Kız 02.09.2011 Var ..
Samyeli 22.09.2011 Var..
gamze81 Erkek 27.09.2011 Yok ..
Tugbacozar Erkek 10.10.2011 şuan yok..
elza81 15.10.2011 Yok ..
Paşam 31.10.2011 Şuan yok.
Crameren 04.11.2011 Şuan yok.
tuubaaoz 13.11.2011 Şuan yok.
Chnb 17.12.2011 Şuan yok.

HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Kullanıcı adı Müjdeyi Vereceği Tarih
Fadik 21 nisan
Ceylinirem 14 nisan
Regrete yaz sonu :97:
jorjet :97:

Canım bir türlü liste için sana teşekkür edemedim. Ben bilgileri vermeden maşallah sen bulup yazmışsın. Sağ ol canım. Maşallah çok da güzel süsledin listeyi. Ben de o sarı sevimli şeylerden o kadar çeşit yok niye acaba? Ya da var da başka yerden mi bakmak lazım. Cahilim işte...

bu dr hiç anlamıyorum yaa kendilerini ne sanıyorlar.....iyi yapmışsın dr cok önemli tek tedavi değil aynı zamanda moral de lazım bize...yaşadıklarımız cok zor şeyller allah hiç kimseye yaşatmasın .. hastalığı veren allah şifayıda verrir. canım ..siz tek pes etmeyin allah büyüktür.. nelere kadirdir biz bilemeyiz zamanı geldiğinde her şey birbakmışsın bebeğin kucakların da akllah tek ol desin o olucaktır sen tek iste ve zamana bırak..kayıpların cok olabilir canım ama allah sevdiği kuluna dert verir bunu unutma tatlım..hiç korkma tedavini ol ve allaha havale et..

yok tatlım vardır tek tek bak bulursun sen bizim bir tanecik öğretmenimizsin birde sana cizelge lazım ş,imdi haftanı takibimiz için

rica ederim tatlım ne demek cizelge için burda ayrıntılı anlatıyor bak bakalım anlamazsan bende sana yapabilirim http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/403437-2011-agustos-anneleri.html

Canım sağ olasın vallahi ben mi öğretmen sizler mi belli değil... Hep ben sizden öğreniyorum. Daha size öğrettiğim bir şey yok. Yarın doktora bir gideyim de ona göre bakarım artık. Hayırlısı inşallah. Birazdan çıkacağım 10 gibi. Dersim geç başlıyor. 16.05'e kadar okuldayım. Öptüm canım...

tabii senin öğreticeğin günler var daha hocam belki yavrularımıza kimbilir bence de dr git gel ondan sonra bakalım değerin kaç cıkacak hayırlı dersler tatlım byeee

inan okuyunca içimden bir şeyler koptu bilesinçok sevindim işşallah 40 haftaları görürsün canım beni aramışın kusura bakma şarjı bitmiş yeni farkettim dün eşim yanımdaydıda zamanın nasıl geçtigini anlayamadım
canım zaten görüşmüyorum onlarla merak etmene demişler bir kul birşeyi kınarsa ölmeden bunu çeker öyle ölür demişler
canım az kalmış emeklerini yaradan boşa çıkarmamış işşallah kucagınada alıcaksın
ah ulen yaramı deşmeyin benim pisikopata baglarım he şimcik
biz yanındayız canım anamızda babamızda kardeşimizde biz olmalıyız bizi anca biz anlarız başkaları degil bunu unutma ben ve arkadaşlarım hep burda inanıyorumki yaradan bir daha acı göstermez bizlere acı artık yarabbim canımızı yakma bir daha bizimle ugraşanları sana havale ediyoruz işşallah sen nasıl biliyosan öyle yap onları
ne günlerdi yaaa bazen özlemiyor değilim bizen gecti artık :97:
üzülüyorum hallerine he kedinin cigere bakması misali gibi
canım benimlesin desene benimde tarih degişmezse 2 mayıs 18 randevum var yaradan nasip ederse ikili teste ense kalınlıgına gidicez işşallah cinsiyetinide ögrenirim
inan seni çok iyi anlıyorum şimdi kardeşimin haziranda dügünü var memlekette annem diyo gelmesin eşim diyo ayıp olur gitmesem 2 tane eniştemde var ama bir halta benzemeyen annem istediki eşim başımızda erkek olsun biliyosunuz babacım vefat etti sayipsizlik çok zor öyle bir zamana geliyoki tam bebeklerimi kaybettigim aylara geliyo ondan bir gitsin diyorum bir gitmesin kararsızım yani
canım inan çok iyi anlıyorum acılar paylaştıkça azalır bunu unutmayasın
mrb kızlar. yatmıştım uyku tutmayınca geri kalktım. eşimle kavga ettik. çok sinirliyim. uyuyamıyorum...

size bakayım dedim.

canım inan kimse için üzülmeye deymez ben terör estiriyorum evde yiyosa gıgını çıkarsın ban bagırdıgında zaten gözlerim çok iri başlıyo söylenmeye bak diyo gene gözleri çeşme ettin yapma diyo bende başlıyorum söylenmeye kızıyo odadan çıkıcak oluyo nerde çıkarırmıyım içimi döküyorum oda bittimi diyor bende tamam git nere gidersen dedim geçen yanıma çagrıdım içimde ne varsa konuştum oda hatalarını anladı söz verdi bir daha yapmıcagına sende al karşına konuş olumlu olumsuzları senide götürebilirdi canım arabayla yavaşçana onda hata ama kızma iş stresi vardır seni belkimde düşündügünden götürmedi görümcelerinede gelince boşver herkez iyi gün dostu sen eşinle iyi ol bebegin için strese girme yeter sana bir daha sigara içme sakin rahat ol canım üzme o tatlı canını bak biz varız burda

sağol paşam,, yoo dün epey söylendim. içimdekileri kustum ama adam bana mısın demiyor. ben hatalıyım demiyor. sabah kalktı kahvaltı etik ama hiç konuşmadık. dün sigara yakıyorum bana napıyorsun dedi. bebeği düşünmüyor musun dedi.Çok düşünceliysen gitmez evinde otururdun dedim. bi gün de değil. 2 gün üst üste yaaa, sabahtan akşama kadar. hala içim acıyor, yediremiyorum.

kızlar dün eve geldi sabah gitti işim var diye telefon açtı hazırlan dedi seni almaya geliyorum dedi taksiyle eve gittik açtı kapıyı ev tamirden çıkmış heryer mizgibi olmuş kokuyodu oda oda gezdirdi beni nasıl becerebilmişimmi dedim bende dedimki iyiki hamile oldum yoksa yapmazdın dedim ban kızdı sanki normalde yapmıyorummu niye öyle diyosun dedi bende kızma yavyum şaka yapıyorum dedim bu adamda iş var he market alışverişini yapmış kuru erzak filan onları koydum kavaozlara herşey yemyeni ben düşünüyodum bu insaattan allahım nasıl çıkıcam diye bana dediki geçen aglamana dayanamadım dedi demiş evi temizliyim götüreyimde sevinsin demiş allah razı olsunki herşeyi düşünmüş balkonda çay sefası yaptık onunla sanki başka evdeymiş gibi oldum he 4 aydır burdayız tam gidicektim hamile oldugunu ögrendik annem yollamadı şimdide ev hazır gene yollamıyo arada kaldım ulen neyse geçerim herhalde hafta sonuna kadar tabe annem bırakırsa kaynanam geldi dün dedi işler bitmiş beni neden çagırmadınız eşimde ben hallettim anne sana ihtiyaç kalmadı dedi sonradan başıma kakış edilicegine boşverin gitsin neyse ben çıkıyorum benim yavru kızmaya başladı görünmezsem merak etmeyin her an aranızda olabilirim

paşam sormayı unuttum, sende 11. haftaya gelmişsin. dikiş ne zaman?

canım nasip olursa 2 mayısta bu arada aynı benim gibisin inan evde oluncada sinir oluyorum bir gemi oyunu var sabahtan akşama kadar oynuyo beni duymuyo bir laf varya çıplak olsan gözünün önünden geçsen görmüyolar misaliöyleside kötü bende gıcık oluyorum öyle huyuna geçen fişi çektim kızdı neden yaptın diye dedim hey bende burdayım benle ilgilen dedim içeri girdim bagırıyorum giderkende çabuk gel bir aç unu gösteririm sana dedim korkusunda yaklaşamadı bileçocuk gibi oturdu baktım kıyamadım git hade dedim zaman verdim girdim oynadı geldi yanıma sigara içme canım bebegini düşün bak ban ben artık hiç bir şeyi düşünmüyorum tek düşündügüm karnımdaki yavrum boşer salla gitsin neyse ben çıkıyorum annem söylenmeye başladı evime geçiyim nasipse görüşürüz bol bol orda zamanın çok olucek çünkü

Samyeli inan arkadaşım erkeklerin geneli böyle bizi yaşadıklarımızı stresimizi bi türlü tam anlayamıyorlar sizinkine benzer bir tartışma üzerine bende çok sinirlendim geçenlerde ağlamaktan fena oldum aynen senin gibi yaktım bi sigara vijdan azabı çektim ama o sinir haliyle hakim olamadım kendime bazen böyle patlamalar olabiliyor demekki...

dediklerine katılıyorum canım ne yapıyosak kendimize yapıyoruz önemli olan rabbimizin bize verdigi emanetleri layıkıyla taşımak ben sigarayı bırakalı 8 sene oldu ilk oglumda doktor günde 4 tane içebilirsin dedi okadar tiryakisiydimki hep kendimi düşündügümden içtim nasıl olsa yak bir tane ne olucak demi ama aklımdan bir gün şu laf geçti sanki içimdeki yavrum şöyle seslendi bana annecim beni zehirliyosun ne olur içme ben çok kötü oluyorum dergibiydi ogünden sonra hamilelik sürecinde içmedim canım çeksede sinirlensem bile içmedim dedim ben bunu strese girince içicem kızıcam içicem yavruma ne olucek bir daha içmeyin çekrerim kulagınızı he hamile demem pataklarım aynen böleben bir yerde seyretmiştim bebege hamile bayanın yanında sigara içiliyo bebek nasıl rahatsız oluyo birde sizin içtiginizi bir düşünün inanın erkekler bazen çok bencil oluyo benimkide öyle hep kendini düşünür vs bakmayın bebek var her şeye okey diyo bir hamile olmayım bir şey istesem homur homur eder yaparken bende ona kızıyorum geçen eşimede dedim ben hamile kalmayınca böylesin hamile kalınca herşeyi yapıyosun revamı bu bana dedim kavga etmiştik ya hep iyi ol yada hiç olma demi bende ona kızıyorumhakkınıda yiyemem keyfi olursa yapıyo laf etmiyoda ama keyfi olmasın sen yapamıyomusun diyo bizim alışmamız lazım kim ne derse desin üzüntü olsun kızgınlık olsun ilk önce bebeklerimzi düşünmeliyiz inanın ben 7 senedir panik atak hastasıyım fanatik olarak hiç sebep yokken geliyo ataklar korkular çarpıntılar ama ben ne yapıyorum sen yapıyosun senin birşeyin yok yapma bebegini düşün diyorum her seferinde yavrun okadar firenliyoki beni aman yavruma bir şey olmasın diye herşeyi sineye çektimyavrum iyi olsun daha ne isterim kırılsamda üzülsemde diyorum deymez kim olursa olsun okadar ısrar ettilerki kaynanam eşim annem eltimi aramamı istediler ailece zatüre grip astım ne aklınıza gelirse olmuşlar bebekte bile benimleydi oglu aramıcam dememe nazaran dedim eşime kocasını ararım onu aramam dedim aradım kaynımı geçmiş olsun dicektim tam konuştum eltime verdi telefonu beni duymuş ay dedi yenge çok sevindim hamile olduguna dedi okadar canımı acıttıki o eltim genede o dedi ben dinledim dedim kapamak için abini arıyolar ben kapatıyorum dedim kapadım telefonu eşim çok sevindi büyüklük sende kalsın dedi annemde ve kaynanamda dedi ama benim içimden konuşmak inan gelmedi eşim ant verdirdi küserim dedi hatrım için konuş dedi kıramadım kaynanamda teşekür etti herkez kendi kötülügünü bilir kızım boşver dedi sevindim allah razı olsun dedi kırmadım aradım dedi ben dedim rabbim görüyo nasıl canımı acıttıgını dedim rabbime havale inanın hastalıgımın 100 de 90 onun yüzünden birde kaynanamın erkek kardeşinin kızını aldı ben ne yapayım hep ayrımcılık var beni bir düşünün artık hep onlar yüzünden kafayı yedim şimdi ne yapıyorum ne aruyorum ne soruyorum kafama bile takmıyorum yoksa hastalanıyorum bırakın karnınızdakiler için müdahale edim benim gibiçünkü ne yaparsan kendimize benim yavrularım öldü aglayıp duruyorum eşimde allah için çok agladı ban çok kızdı aglıyınca gerimi geliyo artık susu dedi ben üzülüyorum o daha üzülüyo bir lafı eşimin aklıma her seferinde gelirve aglarım sen aglayınca biliyomusun benim şuram acıyo kalbini gösterdi canımı yakma dedi ana yüregi nerden bilicek sen dedim nerden biliceksinki ben tekmelerini duydum yavruma birşey olmasın diye hep yattım insanın yata yata etleri acırmı benim acıdı bizim ne çektigimizi biz anlarız yavrum oglum canım anan kurban olsun sana ogün bir tekmelemesi vardı sormayın rabbim dedim mucizeler peygamberler için oluyo ama ne olur dedim bir mucize et kuluna bebegimle çıkayım ama nafile olmadı yavrumu dogum ettigimde bacaklarımın arasında can çekişe çakişe vefat ettim ben bagırdım kimseler duymadı yaşamaz dedi dedim rabbim benim ömrümü al ne olur ona ver herseferinde ellerimin bom boş çıkması çok zor oluyo dedim şimdi 3 hamileyim yemin ederim sevinemedim bile aklım çıkıyo bunada bir şey olursa diye ya canım gene yanarsa dikişe ragmen durmazsa inanın yataga çakılmaya razıyım hiç çıkmayım dışarı kimseler gelmesin yanıma yeterki saglıklısından bebegimi dogum edeyim alayım kucagıma diyeyim ah yavrum senin yolunu çok gözledim okadar bekledimki diyeyim öpeyim koklayayım emzireyim allahım diyorum ne olur bu kerez bunu kursagımda koyma sen veriyosun sen alıyosun yaradanım diyorum ama canımı ne olur bu kerez yakma yüregim kaldırmaz bende anne olmak istiyorum dile koaly 10 sene eşime başardım bak bu kerez ben dogurdum bende sakat degilim demek istiyorum ban sakat gözüyle bakanlar utansın istiyorum yavrum annecigin seni çok seviyo sende annecigini üzme tamammı bak yavrum senin yolunu okadar kişi bekliyoki bir bilsen dogum etmek mesele degil kayıplar çok zor oluyo herkez diyor onun sahibi var onun yanına gitti diyolar ama başlarına gelmediki nerden biliceklerki içimde şimdi okadar fırtınalar kopuyoki bir bilsenin arkadaş rahimini diktirdiya burda yazdıya savaşı kaybettik diye onu okurken çok agladım girmiyoki nerelerde acaba keske bir ses verse çok merak ediyorum inanın ne yapıyo aklıma çok geliyo bende savaşı kazanmak istiyorum kaybetmek degil allahım kazananlardan eylesin işşallah sizinle paylaşmak istedim düşüncelerimi kusura bakmayım bu aralar çok kafam karışık boşluktayım yani canım çok sıkkın dikişede razıyım yeterki saglıklı gününde dogurym bir şey istenmiyorum ben ya sizce başarabilirmiyim ne dersiniz anacım diyoki yaradan istemedikten sonra ne yaparsan yap olmaz yaradan isterse olur diyo keşke millet ellerindekilerin kıymetini bilseler ama nerdedün evime gittim üste kiracılar taşındı merabalıgım vardı ama onların o kadar iyi oldugunu bilmiyodum dedilerki eve gelip canım bak yemegi temizligi kafana takma biz varız vardiyeli yaparız dediler 7 kat el düşünün artık allah razı olsun demeleri yeter ben kendim oldum artık başkası degil eşimmiş miletmiş lafı sokuyorum sinirmi oluyorum olmuyorum çünkü mecburum bu savaşı ben kazanmam için strese girmeme lazım sizde strese girmeyim sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…