- Konu Sahibi hidennisko
-
- #10.881
allah razı olsun canım Rabbim kimselere yaşatmasın bana ilk gebeliğimdede bundada hiç alttan muayene ölçüm falan yapılmadı sade ce suyum patlayınca hast.de 4 cm açılmış sancın varmı dediler yok deyince suyun gelmeside açılma yapıyo dediler sizleri okuyunca ben diyorum acaba bundan mı erken doğum yaptım bu haftasonu gidicem kısmetse inşallah öyle değildir diğer sebeplerdendir çok stresliyim zaten yaşımda 34 çocuğum olmaz diye çok korkuyorum aksilik çıkarsa Allahım hepimize hayırlı yazılar yazsın
bugün terkedildim şarkı yazıcam ben yazık aban ya kırk yılın başı firsat buldum hatunlar yok ortada:84::84::84::84::84:gelin bir teker teker kualkalrınızdan çekicem yavrularınızdanda makas alıcem
Canım senin saydıklarından bahsettiğin sendromu duymadım. Ama diğerleri yapabilir. Sen her ihtimale karşı rahimağzı uzunluğunu ölçtür canım. Enfeksiyonda bizleri korkutuyor. Biz burada hep bu ikilemi yaşadık. Enfeksiyondan mı suyumuz geldi yoksa rahimağzı yetmezliği yüzünden mi rahim açıldı ve su gelip enfeksiyon mu kaptı. Sonuçta her iki ihtimalde de doğum oldu hepimizde malesef canım... İyi düşün iyi olsun. Hem bu tekmiş maşallah rahimin ikizi o kadar taşıdıysa bunu daha çok taşır. Mümkünse dinlenerek hatta yatarak bile geçirebilirsin tedbiren bence...
ayy söylediklerin çok iyi geldi canım ilkinde 24 haftada olsa çok sorunsuz ve rahat taşıdım bebekleri bundada eski bu dönemime göre karnım çok küçük iştende ayrıldım tesadüff yatıyorum bütün gün desem yeri enfeksiyona gelince doğumdan 14 gün önce operasyon olmuştum ogün demişlerdi enf.olmassa suyun gelmesse doğum başlamassa 15 günü atlatırsan 28 haftada alırız bebeği kuveze büyür diye ama 14 gün dayanabildi zaten bende de bebektede enfeksiyon çıktı doğumdan sonra söylenen yani off kapalı kutu bilmiyoz ki içerde neler oluyo bana doğumdan önce neler dediler yok zihinsel özürlü olabilir yok fiziksel özürlü olabilir vs vs bir doğdu ki kızım tahminlerinden daha kilolu ve sapasağlam sadece ciğerleri gelişmediği için bide hastahanede mikrop kapmış sepsis olmuş vefat etti aylar sonrada amniyosentez .sıvı sonucu geldi oda temizz işte ömrü yokmuş yoksa bahaneler hiç tatmin edici değil Allah hepimize uzun ömürlü ve sağlıklı evlatlar nasip etsinn
paşam arkadaşım bana ölçüm falan yapılmadı ben kendim diyorum acaba yetmezlikmi var diye ben ist dayım ve sigortaya giderim zaten baştan özele gidiyordum ilk gebeliğimde ikiz olduğunu 4 ayda anladılar sonra cerrahpaşaya rıza madazlıya oda çapaya gönderdi trap sendromu olduğumu onlar anladı diğer dr ların haberi yok bundan okula ders görmüşler o kadar çapada recep has yaptı bebekleri ayırma işlemini doğumda orada oldu sende yaz bana dr u şuan sorunsuz diye özel muayenesi olan bir dr a gidiyorum zaten çapaya falan gitmek istiyordum sen nereye hangi dr a gidiyorsun
Selen_khoş geldim bebikim ne var ne yok görüşmeyeli
Hoşbulduk Paşam'cım ne olsun valla dizi izliyorum ayy bu günler çarçabuk geçermi acabaa..sende ne var ne yok??
canım ne olsun benim kesme şekeri rabbim nasip ederse görmeye gidicem pazartesi işşallah keyfi yerindedirgün dedigin neki hemen gelip geçiyo inan geçen dizi seyrediyorum aman dedim en heyecanlı yerinde kestiler şimdi işin yoksa bekle haftayı dedim bir bakmışım haftası gelmiş bizimde hamileliklerimiz öyle geçicek işşallah bir gözümüzü kapıcez böyle bir açıcez yavrularımız kucagımızda olucek işşallah ben bir namaz kılıyım gelirim abdesim varken burda olamazsam kusura bakmayın dönerim birazdan dualarım sizlerle
İnşallah dediğin gibi hemencecik geçer zamann Allah kabul etsin bizlerede dua et..
canım ederim tabi etmemi hep ediyorum hep diyorum rabbim benim gibi bebek bekleyenlere saglıklı bebekler nasip et bebek özlemi çekenlerede tez zamanda ver diyorum hep tarkanın bir şarkısı varya onu çok dinliyorum yolun açık olsun şarkısı beni alıp götürüyo bir yerlere:93::93::93::93:
bugün teyzemin gelini dogum yapmış oglunu kucagına aldı benimleydi aylarımız karışıcakt anacıgıma bugün diyorumki anne dursaydı 48 günlüktü oglum dedim çok agladım ya nedense unutamıyorum oglumu pardon ogullarımı işşallah orda beklicekler beni sarılıcam öpücem koklucam yavrularım kokunuza hasretim dicem içime çekicem kokularını doyana kadar
dünür sen bir görünüp kayboluyosun nerdesin yaweç bakıyım emesenininde bir kualgını çekiyim senin
Canım, eşim bugün erken geldi arada kaçamak bakıyorum. Bir de burada fırtına var. Gökgürültüsü... Eşimin okul bilgisayarının ekranı gitmiş. Ben de korkuyorum bozulur diye. Ben sizsiz ne yaparım sonra.Arada kaçamak bakarım bu gece artık.
fırtınamı dedim amanın:18::18::18::18:çok korkarım ben ya kızlar canınız çekmesin ama benim canım çok fena erik çekiyobu aşerme ne fenaymış başıma ilk defa geldi yav
eşime dedim bakalım bulrusa alıcak inanmazsınız gögsüm şimiş nedensesevabınıza biri bana yollasın
Canım yarın okulda dersim yok. Bugün yoğundum. Yarın giderim inşallah. Bakalım kaç çıkacak? Haftaya da fakülteye gidip bir sürü tahlil yapılmıştı ona bakarım. Hayırlısı inşallah. Kış geri geldi. Kömür de bitmiş. Artık kaloriferde yanmıyor. Donduk vallahi.Bilsem bir hırka örerdim .
Kızlar bu zinco ve evicapı baktım benimki hala içiyor. Deim sağlığın için faydalıysa iç dedim artık...Benden sana hayır yok...
artık calışma günleriBitti tatlım Artık beklicez :97: :97: Bizim oralarda fırtınalar ve yağmurlar bitmez bu son demleri.. Yarın hava acar büyük ihtimalle havalar düzelir
Içsin ama yazık olur adamaBenimkide beni şişirdin öyle bıraktın diyordu keşke içmeseydim felan yazık oldi Oh ohhh iyi oldu Beni az söyletmedi Yaaa tatlım ben sana tadını cıkar dedim... Yaa sende bize katıldın
dünürüm bu hatunlar nerde acaba kimseler girmemiş bugün
bugün terkedildim şarkı yazıcam ben yazık aban ya kırk yılın başı firsat buldum hatunlar yok ortada:84::84::84::84::84:gelin bir teker teker kualkalrınızdan çekicem yavrularınızdanda makas alıcem
fırtınamı dedim amanın:18::18::18::18:çok korkarım ben ya kızlar canınız çekmesin ama benim canım çok fena erik çekiyobu aşerme ne fenaymış başıma ilk defa geldi yav
eşime dedim bakalım bulrusa alıcak inanmazsınız gögsüm şimiş nedensesevabınıza biri bana yollasın
bu hafta böyleymiş hava durumu demiş canım. Içim karardı ya bu havalardan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?