Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
tatlım dur bak düzelicek inşallah... sanki sende yavaş yavaş hamilelik hormonlarıın kokusunu alıyorum devreye girmiş

Ah canım hava+ beklenen ama henüz gelmeyen müfettişler+ hamilelik etkiledi beni. Bir de evlerde soğuk. Eşim çağırıyor öpüyorum sizleri tatlım...

CANIM sigortaya derken normal hastaneye mi gittin sıra alıp yoksa ordan bi dr bulup muayenesinemi gittin?

Benim 29 günde bir oluyor. Cumartesi kendim test yaptım çıktı. Yarın kanda baktıracağım inşallah...

gerçekten mi,çoksevindim gerçekten,ben bunu kaçırmışım hadi hayırlısı öptümm.

AYY ne kadar hislisin maşallah canımm ben ilkinde hiçbirşey hissetmedim bunda ilk günden içimde erkek bebek var gibi hissettim amam başka hislerim yok valla inşallah benim sağlıkla bebişimi kucağıma alacağımıda hissetmişsindir

Kızlar bu zinco ve evicapı baktım benimki hala içiyor. Deim sağlığın için faydalıysa iç dedim artık... Benden sana hayır yok...
aramıza hoş geldin canım.. bizimki genç yaşta emekli oldum diyor yazık. 9ay hamilelik ondan sonrada 6hafta kadar yasak oluyor yıl bitti diyor okadar bekledikten sonra ikinci hemen olur diyor:18::18:
Tuba sen ne yaptın? Misafirleri uğurladın. Anlattın mı eşinin hamaratlıklarını. Benim de eşim bulaşıkları yerleştiriyor. Kaçtım buraya...

biz iyiyiz canım yatıyorum sürekli bugün sağlık ocağına gittim orda da başım döndü bayılıcam zannettim tansiyonum normaldi hemen şekerimi ölçtüler oda normaldi doktor sürekli yattığın için ayağa kakltığında ayakta durmaya adapte olamıyorsun ondan baş dönmesi oluyor yapacak bişey yok dedi..onun dışında bi sorun yok şimdilik akıntımda yok ayy çok seviniyorum biliyorsun enfeksiyon başımın belası..
misafirleride hiç sorma eşim ogün yaptı temizlikleri sonra haber verdiler gelmediler ne pişman oldu yaptığına bir görseniz bilseydim yapmazdım diye bugünde kayınvalidem geldi bulaşıklarım vardı onları yıkadı şikayet ediyor annesine bana hep iş yaptırıyor diye kavga dövüş yapıyor işte

CANIM sigortaya derken normal hastaneye mi gittin sıra alıp yoksa ordan bi dr bulup muayenesinemi gittin?

Sağ olasın canım. Bu kezde inşallah bebişlerimiz peşpeşe sayılır. İnşallah hepimizin bebişleri vaktinde doğar...

Canım dikkat et kendine yanlız gitme biyere başın dönünce tehlikeli olur.Koçişlerde yapsınlar işleride anlasınlar değerimizi

Kız istediğin erik olsun. Burada manavdavar. Veradresini hemen göndereyim canım. Kargoyla bir iki güne gelir her halde...
canım sagol ama bugün dikkat ettim ama malesef sol gögsüm şişmiş şaştımda kaldım ya allahtan eşim geldide getirdi yedim şansıma şişi inerse canım ya başıma hiç böyle şey gelmemişti çamasırıı degiştırıken farkettim acabamı dedim aynanın karşısına geçinde aynen bu taplo
amanın bende ydim çok şükür kociş sag olsun

canım özelide varda sigortanın doktoruna internetten randevu alıyosun oluyo bitiyo sıraya giriyosun okadar sigorta deyip geçem özle gibi ya
işşallah içimne dogan olur canım

bu arada ben çıkıyorum sonra görüşürz bebekler

yaaaa ben hala yiyemedim ama şişermiki benimde

doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın mutluluklar getirsin sana:119:
bu senin hediyen buda bebişin için

Paşam, doğum gününü kutluyorum. Seneye inşallah yeni yaşını bebişinle kutlamanı diliyorum. Bugün sana ayrı bir hediye verecektim ama biraz erken oldu. Nice senelere canım... Şu tabloyu sana hediye olarak gönderiyorum...:98:

geçmiş olsun. sanırım gebelikte çoklu risk varsa doktorlar hepsini aynı anda kontrol edemiyorlar. burayı yaklaşık 1 aydır takip ediyorum. erken doğum sonrası teşhis koyulmuş herkese . neden ya. bu rahim ağzı birden mi kısalıyor. bebeğini kaybeden arkadaşlara bir sorum var. kayıplarınızdan önce rahim uznluğunuz kaçtı?

arkadaşlar
kimi ardaşta serklaj var kimisinde yok. peki şuan kaçıncı haftadasınız ve rahim uxunluğunuz kaç .
yani bunun ortalaması ne. 2,5 altı risk ama 5,6 olan var mı?

Canım anlıyorum. Bu süreç zor. Şükürki büyük şehirdesin. Biz alternatifimiz bile sınırlı. Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın canım...

evet canım,büyük şehirde olmanın avantajı var,en azından seçenek fazla ..
Aminn hepimiz inşallah bizlerin durumuna özenle yaklaşıcak iyi doktorlarla karşılaşırız..

ayyy,canımmm,beni de listeye almışsınn,çok sevindim,ellerine sağlık..inşallah o günleri de görürüm.Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…