- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #10.901
tatlım dur bak düzelicek inşallah... sanki sende yavaş yavaş hamilelik hormonlarıın kokusunu alıyorumdevreye girmiş
yavyum neden sigortaya gitmiyosun bak ben buldum birini çok memnunum para verdimde ne oldu ikisindede bir kerede sırtımı devlet babaya yaslıcam evimede yakın taksiyle gidip geliyorumserklajada para istemedi canım ben dışardan alıcam merak ediyorum nasıl birşey diye alınca bakıcez artık ya bu arada bugün kasıklarım ve sırtım agrıyo nedense adet olucam gibi hiç böyle olmamıştım neden acaba :18::18::18::18::18:bilen varmi
kız demeden geçemicem bugün nerdesiniz yav sıklıdım şurda az gelinde oynayalım yaw saklambaç oynayalım hadi saklanın siz saymaya başladım
Benim 29 günde bir oluyor. Cumartesi kendim test yaptım çıktı. Yarın kanda baktıracağım inşallah...
canım bak ablamda senin gibi oldu dedimya o prametüre bölümüne gitti her hafta altan muayene ettiler açıklık varmı diyo bakırköye dogum hastanesine gidiyodu oglunu 39 haftalıkken dogurdu annem geldi memeleketten cumartesi ablam pazar geldi kocaman olmuştu karnı dedim içimden acaba bende görürümüyüm böyle kendimi dedim okşadım yavrumu dedim abla bak çarşamba günü geçe kocan arıcak 3 buçukta gel ablan doguruyo diye dedim güldü hadi dedi daha doguma 1 hafta var karnındaki erkekti 7 doktor kız dedi dedim abla o oglan ben biliyorum dogumuda çarşamba yapıcan güldü geçtidedim sen gül kendini çarşambaya hazırla gece bir telefon enişte yetiş ablan doguruyo dedi çarçamba günü saat 3 buçuk sabah oldu dogumu sezaryanla yaptı çatı dar doguramadı sezeryana aldılar sabah yanına gittim kolunda erkek bandajı var dedim ne oldu vallahi dedi korkulur senden bende dedim içime dogan oluyo annecim okadar pembe yaptı herşeyini dedim anne o erkek kız degil yapma dedim ama nafile oglum pembelere bürünüp yatıyo teyzeleri bizim topikte öncekinde tabe herkezinkini bildim bebegin cnsiyetini şaştılar kaldılar benimde karnımdaki erkek içime öyle doguyor en azından yavrularımın yerine severim bir nevzede acım hafifler kızada razıyım ama anladınız siz beni 18 de yani pazartesi ssk okmeydanına gidicem sabahtan gelmek isteyeni beklerim görüşürz orda inan hepinizle teker teker tanışmak isterdim canlı görmek gibisi varmı yaw:82::82::82::82::82:dünürüm hoş geldim bakıyorum altasın naber neler yaptın görüşmeyeli bu hatunlara ne oldu be kimseler yok kötü bir şey yoktur işşallah merak etmeye başladım he
aramıza hoş geldin canım.. bizimki genç yaşta emekli oldum diyor yazık. 9ay hamilelik ondan sonrada 6hafta kadar yasak oluyor yıl bitti diyorKızlar bu zinco ve evicapı baktım benimki hala içiyor. Deim sağlığın için faydalıysa iç dedim artık...Benden sana hayır yok...
Tuba sen ne yaptın? Misafirleri uğurladın. Anlattın mı eşinin hamaratlıklarını. Benim de eşim bulaşıkları yerleştiriyor. Kaçtım buraya...
CANIM sigortaya derken normal hastaneye mi gittin sıra alıp yoksa ordan bi dr bulup muayenesinemi gittin?
gerçekten mi,çoksevindim gerçekten,ben bunu kaçırmışım hadi hayırlısı öptümm.
aramıza hoş geldin canım.. bizimki genç yaşta emekli oldum diyor yazık. 9ay hamilelik ondan sonrada 6hafta kadar yasak oluyor yıl bitti diyorokadar bekledikten sonra ikinci hemen olur diyor:18::18:
biz iyiyiz canım yatıyorum sürekli bugün sağlık ocağına gittim orda da başım döndü bayılıcam zannettim tansiyonum normaldi hemen şekerimi ölçtüler oda normaldi doktor sürekli yattığın için ayağa kakltığında ayakta durmaya adapte olamıyorsun ondan baş dönmesi oluyor yapacak bişey yok dedi..onun dışında bi sorun yok şimdilik akıntımda yok ayy çok seviniyorum biliyorsun enfeksiyon başımın belası..
misafirleride hiç sorma eşim ogün yaptı temizlikleri sonra haber verdiler gelmediler ne pişman oldu yaptığına bir görseniz bilseydim yapmazdım diyebugünde kayınvalidem geldi bulaşıklarım vardı onları yıkadı şikayet ediyor annesine bana hep iş yaptırıyor diye kavga dövüş yapıyor işte
canım sagol ama bugün dikkat ettim ama malesef sol gögsüm şişmiş şaştımda kaldım yaKız istediğin erik olsun. Burada manavdavar. Veradresini hemen göndereyim canım. Kargoyla bir iki güne gelir her halde...
amanın bende ydim çok şükür kociş sag olsunohh ohh hep benmi sizi beklicemsabahtan beri sizi bekliyordum ama kimse girmedi öyle masa başında uyukladım cok yoruldum bende eve gelince hemen uyudum uyanır uyanmaz geldimmmm tatlım buraya .... gelmiş istersen sana yollarım bana adresi yollaman yeterliii
canım özelide varda sigortanın doktoruna internetten randevu alıyosun oluyo bitiyo sıraya giriyosun okadar sigorta deyip geçem özle gibi yaCANIM sigortaya derken normal hastaneye mi gittin sıra alıp yoksa ordan bi dr bulup muayenesinemi gittin?
gerçekten mi,çoksevindim gerçekten,ben bunu kaçırmışım hadi hayırlısı öptümm.
işşallah içimne dogan olur canımAYY ne kadar hislisin maşallah canımm ben ilkinde hiçbirşey hissetmedim bunda ilk günden içimde erkek bebek var gibi hissettim amam başka hislerim yok valla inşallah benim sağlıkla bebişimi kucağıma alacağımıda hissetmişsindir
Sevgili hamile arkadaşlarım nasılsınız :))
regrete canımmm nasılsın???
canım sagol ama bugün dikkat ettim ama malesef sol gögsüm şişmiş şaştımda kaldım yaallahtan eşim geldide getirdi yedim şansıma şişi inerse canım ya başıma hiç böyle şey gelmemişti çamasırıı degiştırıken farkettim acabamı dedim aynanın karşısına geçinde aynen bu taplo
amanın bende ydim çok şükür kociş sag olsun
paşam arkadaşım öncelikle Rabbim sana evladını sağlıkla ve hayırla kucacağına almayı nasip etsin banada inşallah bebek bekleyen herkese kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese sağlıklı evlat versin
yetmezlik konusunu araştırırken topikinize geldim sizlere bişey sormak istiyorum cvp verirseniz çok sevinirim geçen sene temmuzda 24 haftalık erken doğumla bebeğimi kaybettim erken doğum için çok sebep vardı
ikiz gebelik
trap sendromu
aminosentez alımı
ve doğumdan 14 gün önce geçirdiğim operasyon bebeğin biri hiç canlanmamıştı ama aralarında kan akışı varmış o kesildi
sabah birden suyum boşaldı hast.gittiğimizde 4 cm açılık olduğu bunun sudan açılabileceği söylendi ağrım sancım hiç olmadı hastahaneye yattım bebeği 2 gün içerde tutut ciğerlerini geliştireceklerdi ama akşam üstü hiç hissetmeden ben wc deyken ablam gördü plesenta sarkmış aşağıdan acil doğuma girdim sezeryanla doğum yaptım bu zamana kadar hep saydığım sebeplerden erken doğum yaptım sanıyordum ama rahim ağzı yetmezliğinde aynı bu şekilde oluyormuş tekrar hamileyim 16 haftadayım haftaya dr randevumuz var bana önerebileceğiniz dr soracağım yada kendimde dinleyeyerek analayacağım bir belirti bişey varmı lütfen tecrübelerinizden faydalandırım zaten stresli hamilelik geçiriyorum bide bu kapak oldu ilginize şimdiden tsk ederim
Ah canım hava+ beklenen ama henüz gelmeyen müfettişler+ hamilelik etkiledi beni. Bir de evlerde soğuk. Eşim çağırıyor öpüyorum sizleri tatlım...
Canım anlıyorum. Bu süreç zor. Şükürki büyük şehirdesin. Biz alternatifimiz bile sınırlı. Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın canım...
ANNE VE BEBEKLERİMİZ
Adı Cinsiyeti Doğum tarihi Bebeğin adı
yaren Kız ?? Sezin
Güldenaz Kız ?? ??
edamecrin kız 01.05.2010 Gözde
Tatlışoğlu Kız 03.03.2011 İlke
HAMİLELERİMİZ
Adı Cinsiyeti Beklenen doğum tarih Serklaj
Şafak Kız ?? Var..
Nuray Kız ?? Var ..
Özlem kız 03.05.2011( DENİZ ) Var …
Ayer Erkek 18.05.2011 Var ..
Eylem Kız 25.05.2011(DURU ) Yok..
Ardatuana Kız 13.06.2011(AZRA ) Var..
Elifce Kız 23.06.2011(ELA ) Var..
Mavinilay ?? ?? ??
selen_k Kız 02.09.2011 Var ..
Samyeli 22.09.2011 Var..
gamze81 Erkek 27.09.2011 Yok ..
Tugbacozar Erkek 10.10.2011 şuan yok..
elza81 15.10.2011 Yok ..
Paşam 31.10.2011 Şuan yok.
Crameren 04.11.2011 Şuan yok.
tuubaaoz 13.11.2011 Şuan yok.
Chnb 17.12.2011 Şuan yok.
HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Kullanıcı adı Müjdeyi Vereceği Tarih
Fadik 21 nisan
Ceylinirem 14 nisan
Regrete yaz sonu :97:
jorjet:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?