- Konu Sahibi hidennisko
-
- #10.921
bu dr hiç anlamıyorum yaa kendilerini ne sanıyorlar.....iyi yapmışsın dr cok önemli tek tedavi değil aynı zamanda moral de lazım bize...yaşadıklarımız cok zor şeyller allah hiç kimseye yaşatmasın .. hastalığı veren allah şifayıda verrir. canım ..siz tek pes etmeyin allah büyüktür.. nelere kadirdir biz bilemeyiz zamanı geldiğinde her şey birbakmışsın bebeğin kucakların da akllah tek ol desin o olucaktır sen tek iste ve zamana bırak..kayıpların cok olabilir canım ama allah sevdiği kuluna dert verir bunu unutma tatlım..hiç korkma tedavini ol ve allaha havale et..
selam kızlar....
bende serklajlıyım....ve tam 4 aydır hastanede yatıyorum...mayısın 3 de sezeryan tarıhım ve balımın adı rabbım nasıp ederse DENIZ olacak...[/B]
Canım seni unuttum :) herkes hamile oh oh bereket var
ayyy,canımmm,beni de listeye almışsınn,çok sevindim,ellerine sağlık..inşallah o günleri de görürüm.Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
gamzecim çok sağol canım,bende pes etmek istemiyorum ama bu bekleme süresi beni mahvediyo :84:
dediğine bende inanıyorumda sabrediyorum zaten,Allah sevdiği kuluna dert verirmiş..
hatta bunun esprisini bile yapmıştım eşime ''iyi biri olmiicam artık,önüme geleni terslicem,sırf kırılırmı üzülürmü diye söylemeyip içimde tuttuğum bi çok şeyi insanların suratına suratına söölicem''dedim ama 31 senelik huy değişirmi,değişmiyo işte..yine çevremdeki herkese alttan alan ben,görmezden gelen ben
selam kızlar bizim 2 de kontrolümüz var inşallah güzel haberlerle dönebilirim sizlere..gamzecim nurayı üst listeye taşı artık sıra bize gelsin20 martta doğurdu kızının adı özge kuzum..
yaaaacok sevindim yaaa sıra sende sonra benimde 2 de ravdevum var maşallah kızına darısı hepimizin başına
Sevgili hamile arkadaşlarım nasılsınız :))
doğum günün kutlu olsun canımyeni yaşın mutluluklar getirsin sana:119:
bu senin hediyenbuda bebişin için
Paşam, doğum gününü kutluyorum. Seneye inşallah yeni yaşını bebişinle kutlamanı diliyorum. Bugün sana ayrı bir hediye verecektim ama biraz erken oldu. Nice senelere canım...Şu tabloyu sana hediye olarak gönderiyorum...:98:
sana da ayrıca teşekkür ederim canımm,dediğin gibi paylaşmak iyi geliyor cidden.biz birbirimizi çok iyi anlıyoruz,aynı şeyleri yaşadığımız için ,keşke hiç olmasaydı ama Allah'ın takdiri..ayrıcaaa doğum gününde kutlu olsun ,seneye bebişin kucağında kutliicaksın inşallah
kızlar merhaba ben uzun zamandır sizi ihmal ettim kusura bakmayın.. bizim bıdık hiç durmuyor, uykularımız çok düzensiz uyutana kadar bende de hal kalmıyor, birde tek başıma bakıyorum evin işide bana bakıyor haftada bir annem geliyor oda pek yeterli olmuyor ama oda hamileyken çok baktı kadın şimdide yormak istemiyorum.. bizimde kırkımızı çıkardık 13 gün oluyor teyzeleri, bir şikayetimiz yok çok şükür yaramazlığımız dışında..listemizi gördüm şu an maşallah hamişlerimiz öyle çokki sayfa şimdiye kadar hiçbu kadar hamişle dolmamıştı..Allah dahada çok artırsın, darısı bekleyenlerinde tez zamanda başına..
Chnb cim hamileymiiiiiişşşşş ne kadar çok çok çok sevindim tatlımm anlatamam.. inşallah sağsalim sonuna kadar yolunda gider herşey canım kendine çok dikkat et..
Paşammmmmmm hamilelik güzel gidiyor maşallahdoğum günün kutlu olsun arkadaşımmm inşallah seneye bebişimle birlikte kutlarsın.. nice nice senelere
nurayda doğurmamış galiba listeye göre kaç hafta oldu onun maşallah.. okuyamadığım veya atladığım önemli bir gelişme varsa haberdar edin beni kızlar, çok geriye geçmişi okumaya fırsat bulamıyorum...
selam kızlar bizim 2 de kontrolümüz var inşallah güzel haberlerle dönebilirim sizlere..gamzecim nurayı üst listeye taşı artık sıra bize gelsin20 martta doğurdu kızının adı özge kuzum..
tuubaaoz+seviyorum kız seni inan okuyunca gözlerim doldu hediyeleriniz için ayrıca teşekkür ederim:131::131::131:buda benden sana hediyo olsun erk var canım yolluyumu sana 5 tl vermiş eşim sag olsun adam anlamış eşinizmi hamile benimkide surat aynen şu şekil:86::86::86:allah seni ne etmesin dedim nasılsın görüşmeyeli
canım teşekkür edrim işşallah herşey gönlünse olur allahım kalbinde ne güzellik varsa onu yaşatsın sana işşallah sen sıranı saldım sıra bizde bak 2 mayısta 3 kişi dikiş attırıcak dualarınızı eksik etmeyin bizden :94::94::94::94:paşam doğum günün kutlu olsun canım. nice yaşlara olur inşallah.
inşallah seneye bebeğinle 32. yaşını kutlarsın.
bende cuma doktora gitcem yaaa heyecanlanmaya başladım. bebeğimi merak ediyorum, dikişimi merak ediyorum.
canım inan çok var seve seve paylaşırım seninle çok yedim kaliba karnım agrıyo yawcanım benim bende seni çok seviyorum
böyle şirin :86:biri sevilmezmi hiçç
ilk ben kutlalayayım diye çok uğraştım bak...
hediyelerimizde sana layık değil ama idare et artık...
sağol canım söylemen yeter bugün çıkıp alıcam
dün alıcaktım sağlık ocağına gittim orda başım döndü biraz korktum
fazla dolanmadan hemen eve geldim. bugün havada güzel çıkıp alırım
paşam doğum günün kutlu olsun canım. nice yaşlara olur inşallah.
inşallah seneye bebeğinle 32. yaşını kutlarsın.
bende cuma doktora gitcem yaaa heyecanlanmaya başladım. bebeğimi merak ediyorum, dikişimi merak ediyorum.
canım teşekkür edrim işşallah herşey gönlünse olur allahım kalbinde ne güzellik varsa onu yaşatsın sana işşallah sen sıranı saldım sıra bizde bak 2 mayısta 3 kişi dikiş attırıcak dualarınızı eksik etmeyin bizden :94::94::94::94:
canım inan çok var seve seve paylaşırım seninle çok yedim kaliba karnım agrıyo yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?