Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
sana da ayrıca teşekkür ederim canımm,dediğin gibi paylaşmak iyi geliyor cidden.biz birbirimizi çok iyi anlıyoruz,aynı şeyleri yaşadığımız için ,keşke hiç olmasaydı ama Allah'ın takdiri..ayrıcaaa doğum gününde kutlu olsun ,seneye bebişin kucağında kutliicaksın inşallah

gamzecim çok sağol canım,bende pes etmek istemiyorum ama bu bekleme süresi beni mahvediyo :84:
dediğine bende inanıyorumda sabrediyorum zaten,Allah sevdiği kuluna dert verirmiş..
hatta bunun esprisini bile yapmıştım eşime ''iyi biri olmiicam artık,önüme geleni terslicem,sırf kırılırmı üzülürmü diye söylemeyip içimde tuttuğum bi çok şeyi insanların suratına suratına söölicem''dedim ama 31 senelik huy değişirmi,değişmiyo işte..yine çevremdeki herkese alttan alan ben,görmezden gelen ben

kızlar merhaba ben uzun zamandır sizi ihmal ettim kusura bakmayın.. bizim bıdık hiç durmuyor, uykularımız çok düzensiz uyutana kadar bende de hal kalmıyor, birde tek başıma bakıyorum evin işide bana bakıyor haftada bir annem geliyor oda pek yeterli olmuyor ama oda hamileyken çok baktı kadın şimdide yormak istemiyorum.. bizimde kırkımızı çıkardık 13 gün oluyor teyzeleri, bir şikayetimiz yok çok şükür yaramazlığımız dışında..listemizi gördüm şu an maşallah hamişlerimiz öyle çokki sayfa şimdiye kadar hiçbu kadar hamişle dolmamıştı..Allah dahada çok artırsın, darısı bekleyenlerinde tez zamanda başına..
Chnb cim hamileymiiiiiişşşşş ne kadar çok çok çok sevindim tatlımm anlatamam.. inşallah sağsalim sonuna kadar yolunda gider herşey canım kendine çok dikkat et..
Paşammmmmmm hamilelik güzel gidiyor maşallahdoğum günün kutlu olsun arkadaşımmm inşallah seneye bebişimle birlikte kutlarsın.. nice nice senelere
nurayda doğurmamış galiba listeye göre kaç hafta oldu onun maşallah.. okuyamadığım veya atladığım önemli bir gelişme varsa haberdar edin beni kızlar, çok geriye geçmişi okumaya fırsat bulamıyorum...

selam kızlar....
bende serklajlıyım....ve tam 4 aydır hastanede yatıyorum...mayısın 3 de sezeryan tarıhım ve balımın adı rabbım nasıp ederse DENIZ olacak...
[/B]

özlemcim tebrik ediyorum seni canım otuzbeşi görmüşsün maşallah Rabbim sağ salim kucağına da almayı nasip etsin canım..

ayyy,canımmm,beni de listeye almışsınn,çok sevindim,ellerine sağlık..inşallah o günleri de görürüm.Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

riza ederim tatlım her şey güzel olucak ben buna inanıyorum aminnnnnnnnnnnnnnn

evet bende eşime diyorum ama malesef yapamıyorum can cıkmadan huy cıkmazmış ama iyi ve hoş görüşlü olmak zordur her kez olamaz ben kesinleikle söylediklerine katılıyorum firaunun başı bile ağrımazmış günahlarına kefalet olmazın diye allah beterinden saklasın bizi ve ailemizi ama kendine hakszılık etmemeyi ben yavaş yavaş öğreniyorum sen başkasına haksızlık etmiyorsan kendine de yapılmasını izin verme tatlım o zaman anının tadı nı cıkar sonra bizim aramıza katılıcaksın

selam kızlar bizim 2 de kontrolümüz var inşallah güzel haberlerle dönebilirim sizlere..gamzecim nurayı üst listeye taşı artık sıra bize gelsin20 martta doğurdu kızının adı özge kuzum..

selam kızlar bizim 2 de kontrolümüz var inşallah güzel haberlerle dönebilirim sizlere..gamzecim nurayı üst listeye taşı artık sıra bize gelsin20 martta doğurdu kızının adı özge kuzum..

yaaaa cok sevindim yaaa sıra sende sonra benimde 2 de ravdevum var maşallah kızına darısı hepimizin başına

ANNE VE BEBEKLERİMİZ
Adı Cinsiyeti Doğum tarihi Bebeğin adı Serklaj
yaren Kız Sezin VAR
Güldenaz Kız VAR
Tatlışoğlu KIZ 03.03.2011 İlke VAR
Nuray KIZ 20.03.2011 Gözde VAR

HAMİLELERİMİZ
Adı Cinsiyeti Beklenen doğum tarih Serklaj
Şafak Kız ?? Var..
Özlem kız 03.05.2011( DENİZ ) Var …
Ayer Erkek 18.05.2011 Var ..
Eylem Kız 25.05.2011(DURU ) Yok..
Ardatuana Kız 13.06.2011(AZRA ) Var..
Elifce Kız 23.06.2011(ELA ) Var..
Mavinilay ?? ?? ??
selen_k Kız 02.09.2011 Var ..
Samyeli 22.09.2011 Var..
gamze81 Erkek 27.09.2011 Yok ..
Tugbacozar Erkek 10.10.2011 şuan yok..
elza81 15.10.2011 Yok ..
Paşam 31.10.2011 Şuan yok.
Crameren 04.11.2011 Şuan yok.
tuubaaoz 13.11.2011 Şuan yok.
Chnb 17.12.2011 Şuan yok.

HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Kullanıcı adı Müjdeyi Vereceği Tarih
Fadik 21 nisan
Ceylinirem 14 nisan
Regrete yaz sonu :97:
jorjet :97:

yaaaa cok sevindim yaaa sıra sende sonra benimde 2 de ravdevum var maşallah kızına darısı hepimizin başına

sıra özlemde sanırım onun 3 mayısta sezeryan,bana tarih vermedioyy sen benden önce gelicen doktordan gelince hemen bakçam güzel haberlerine doya doya seyret bebişini ben eve gelince hep pişman oluyorum hiç bakamadım diyeinşallahhh burdaki herkes ağlamıycak bebişini kucağına alıcak artık

ANNE VE BEBEKLERİMİZ
Adı Cinsiyeti Doğum tarihi Bebeğin adı Serklaj
yaren Kız Sezin VAR
Güldenaz Kız VAR
Tatlışoğlu KIZ 03.03.2011 İlke VAR
Nuray KIZ 20.03.2011 Özge VAR

HAMİLELERİMİZ
Adı Cinsiyeti Beklenen doğum tarih Serklaj
Şafak Kız ?? Var..
Özlem kız 03.05.2011( DENİZ ) Var …
Ayer Erkek 18.05.2011 Var ..
Eylem Kız 25.05.2011(DURU ) Yok..
Ardatuana Kız 13.06.2011(AZRA ) Var..
Elifce Kız 23.06.2011(ELA ) Var..
Mavinilay ?? ?? ??
selen_k Kız 02.09.2011 Var ..
Samyeli 22.09.2011 Var..
gamze81 Erkek 27.09.2011 Yok ..
Tugbacozar Erkek 10.10.2011 şuan yok..
elza81 15.10.2011 Yok ..
Paşam 31.10.2011 Şuan yok.
Crameren 04.11.2011 Şuan yok.
tuubaaoz 13.11.2011 Şuan yok.
Chnb 17.12.2011 Şuan yok.

HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Kullanıcı adı Müjdeyi Vereceği Tarih
Fadik 21 nisan
Ceylinirem 14 nisan
Regrete yaz sonu :97:
jorjet :97:

gözde nerden cıktı

Sevgili hamile arkadaşlarım nasılsınız :))

doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın mutluluklar getirsin sana:119:
bu senin hediyen buda bebişin için

sag olun inanın gözlerim dola dola okudum yazdıklarınızı işşallah birdahaki seneye yavrumla girerimsize bir şey diyeyimmi oglumu kaybettigim ay dogum yapıcam inanamadım geçen aklıma geldide hep derdim yarabbim ban ya bebeklerimim öldügü ay yada hamile kaldıgım ay ver derdim yaradan kabul etti dualarımı iyikide varsınız iyikide hayatıma girdiniz allah hepinizden razı olsun canlarım işşallah birdahaki dogum günlerimizde yavrularımızla gireriz bugün eşimi sabah uyandırdım başladım şarkı söylemeye teomandan başladım bugün benim dogum günüm 31 oldumbaşladı gülmeye kardeşim dergi getirmiş realden bebek için okadar uygum şeyler varki sabah 8 dedim aç gözlerini dogum günü çocugunu kutla hadi dedim kutladı dergide emzirme yastıklarından tutunda aklınıza ne gelirse var dedim alırmısın sen dedi iste dünyayı ayaklarının altına seriyimallahım eşlerimizi başımızdan eksik etmesin trek derdim eve geç geliyo annemde olsamda sıkılıyorum onun nefesi sesi yetiyo banahafta sonuna kadar geçicez eve işşallah kaynanam gelicekmiş bana kalmaya eve dedi geçince dedi söyleyin bende dedim hafta sonunun söylemeyelim canım birlikte geçirelim dedim ama nerde dilerim rabbimden acı görmesin yüreklerimiz az kaldı 2 mayısa amanın :18::18::18::18:bu arada sevindirici haber gögsümün şişi indi diyolardıda inanmıyodum heişşallah bir daha bir yerlerim şişmezhey nerdesiniz ben geldim dogum günü çocucu geldi bendende size hediye olsun hepinize

tuubaaoz+seviyorum kız seni inan okuyunca gözlerim doldu hediyeleriniz için ayrıca teşekkür ederim:131::131::131:buda benden sana hediyo olsun erk var canım yolluyumu sana 5 tl vermiş eşim sag olsun adam anlamış eşinizmi hamile benimkide surat aynen şu şekil:86::86::86:allah seni ne etmesin dedimnasılsın görüşmeyeli

Son düzenleme:

canım benim bende seni çok seviyorum
böyle şirin :86:biri sevilmezmi hiçç
ilk ben kutlalayayım diye çok uğraştım bak...
hediyelerimizde sana layık değil ama idare et artık...
sağol canım söylemen yeter bugün çıkıp alıcam
dün alıcaktım sağlık ocağına gittim orda başım döndü biraz korktum
fazla dolanmadan hemen eve geldim. bugün havada güzel çıkıp alırım

paşam doğum günün kutlu olsun canım. nice yaşlara olur inşallah.

inşallah seneye bebeğinle 32. yaşını kutlarsın.

bende cuma doktora gitcem yaaa heyecanlanmaya başladım. bebeğimi merak ediyorum, dikişimi merak ediyorum.

canım teşekkür edrim işşallah herşey gönlünse olur allahım kalbinde ne güzellik varsa onu yaşatsın sana işşallah sen sıranı saldım sıra bizde bak 2 mayısta 3 kişi dikiş attırıcak dualarınızı eksik etmeyin bizden :94::94::94::94:
canım inan çok var seve seve paylaşırım seninle çok yedim kaliba karnım agrıyo yaw

inşallah güel haberlerle gelirsin canım eminim bi sorun yoktur iyi düşünmeye çalış dikişten sonraki ilk kontrolmü kaç hafta geçti

aman canım dikkat et çok yeme ishal olursun çok tehlikeli chnb söylemişti sanırım onun başına gelmişti ben çok korktum:18: inan çok severim ama yemeye bile korkuyorum bu ara çevremdeki çoğu kişide ishal olmuş duydukca daha çok panikliyorum:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…