- Konu Sahibi hidennisko
-
- #10.941
inşallah güel haberlerle gelirsin canım eminim bi sorun yoktur iyi düşünmeye çalış dikişten sonraki ilk kontrolmü kaç hafta geçti
aman canım dikkat et çok yeme ishal olursun çok tehlikeli chnb söylemişti sanırım onun başına gelmişti ben çok korktum:18: inan çok severim ama yemeye bile korkuyorum bu ara çevremdeki çoğu kişide ishal olmuş duydukca daha çok panikliyorum:18::18:
Paşam doğum günün kutlu olsun yeni yaşında tüm dileklerin gerçekleşsin umarım bebişinle mutlu yıllara..
ne yiyorsunuzda ishal oluyorsunuz?
selencim sen nasılsın?
nasıl gidiyor? hep yatıyor musun? doktor kontrolün kaç günde bir gidiyorsunuz?
sıra özlemde sanırım onun 3 mayısta sezeryan,bana tarih vermedioyy sen benden önce gelicen doktordan gelince hemen bakçam güzel haberlerine doya doya seyret bebişini ben eve gelince hep pişman oluyorum hiç bakamadım diye inşallahhh burdaki herkes ağlamıycak bebişini kucağına alıcak artık
İyiyim canım günde 2-3 kere olan kasılmalarım beni çok geriyor ama doktor önemli değil onlar dediği içinde elimden bişey gelmiyor..Ben doktorumu değiştirdim eskisi 1 ay sonra gel demişti yeni doktor 3 hafta sonra gel dedi 1 hafta sonra kontrolüm var yani..Hep yatmıyorum kendimide vijdanen rahatsız hissediorum evdeyim diye arkadaşlarım gelince fln onlar geldiğinde oturuyorum akşamlarıda eşimle 1-2 saat çıkıyorum ama ayakta gezmiyorum hatta bu akşam sinema kaçamağı yapıcam aylar oldu gitmeyeli yayılarak otururum artık karanlıkta napim..sen nasılsın yatıyormusun hep??
pasam3405 yeni farkettmher kes nirden biliyo :44: doğum günün kutlu olsun tatlım ailenle ve miniğinle nice sağlık dolu senerlere
canım arkadaş faceden farketmi ordan biliyolar herhalben o uşagın yirip pipisini işşallah görürüm bu sefer cinsiyetini ama çok zor şansıma ne çıkıcek bakalım şamsıma mavi hissediyorum evet evet erkek allahım hayırlısıyla omürlü etsin yavrumu
topiğin hepsini okuma imkanım yok..aynı sorunlardan muzdarip olupdevamlı kontrol altında olan ve ultrosyonla cok bakılan varmı...ultrasyonun zararlarından korkuorumda.. ama baktırmasan bebeğime bişey olcak die korkuorum.. bana bigün içinde 3 defa bakıldıgı bile oldug
topiğin hepsini okuma imkanım yok..aynı sorunlardan muzdarip olupdevamlı kontrol altında olan ve ultrosyonla cok bakılan varmı...ultrasyonun zararlarından korkuorumda.. ama baktırmasan bebeğime bişey olcak die korkuorum.. bana bigün içinde 3 defa bakıldıgı bile oldug
tatlım hemen kızma biraz bekle arkadaşlar yazarlar.. ben sordum ve araştırdım da bebeğe hiç bir zararı yok içini ferah tut sen neden sürekli utrasyona giriyorsun :26:
allah gönlüne göre versin tatlımallah sağlıkla bebiğini kavuştursun inşallah.. bende diyorum nirden biliyorlar diyordum benim haberim yok
suyum yükseldi 24 haftamdayım.. heran dogum yapabilirim die onu düşürmeye çalışıolar ve 3 4 günde birde düstümü die bakıolar :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?