Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Paşam doğum günün kutlu olsun yeni yaşında tüm dileklerin gerçekleşsin umarım bebişinle mutlu yıllara..

sagol kardeşim benim işşallah bebeklerimizle gireriz seneye benim kesme şekeri ne durumda çok merak ediyorum ya bugüün levebaya kalkıyodum ksıgımda agrı oldu dedi ben burdayım bak dercesine annesi kurban olsun ona geçen rüya gördüm hayrolsun bir hastanedeymişim ben diyolarki bu bebek senin bebek yatagında yatıyo okadar topku şeker bir şeyki sormayın diyorum yok bu kız benimki erkek diyorum bu benim degil diyorum hemşirenin biri diyo bunu al emzir anası babası yok erkek çocugu okadar güzelki sormayın alıyorum emziriyorum yavrum nasıl emiyo bir görseniz kopamadım ogün çok agladım ben ondan rüyama girdi dedim ne güzel ben onun anasıda babasıda olurum diyorum ama elimden alıyorlar aglşıorum ne olur bari bunu benden almayım canımı yakmayın diyorum diyolarki senin zamanın daha çok var az sabret alıcaksın oglunu kucagına diyolar kanter içinde kalktım eşimde şaştı dedim ya ölen oglumuzu gördüm yada dogurucagımı dedim erkek geçiyo içimden benim kızada razıyım nankörleşmeyim ama allah biliyoya çok sevinirim kızıda severim eger kız olursa sag saglim dogum yaparsam işşallah peşine erkegim olsun çok istiyorum ben yavrularımı 5 ay ataşıdım hevesim kursagımda kaldı en azından paşam diye severim onu okadar tekme atmasına ihtiyacım varki sormayın

selencim sen nasılsın?
nasıl gidiyor? hep yatıyor musun? doktor kontrolün kaç günde bir gidiyorsunuz?

İyiyim canım günde 2-3 kere olan kasılmalarım beni çok geriyor ama doktor önemli değil onlar dediği içinde elimden bişey gelmiyor..Ben doktorumu değiştirdim eskisi 1 ay sonra gel demişti yeni doktor 3 hafta sonra gel dedi 1 hafta sonra kontrolüm var yani..Hep yatmıyorum kendimide vijdanen rahatsız hissediorum evdeyim diye arkadaşlarım gelince fln onlar geldiğinde oturuyorum akşamlarıda eşimle 1-2 saat çıkıyorum ama ayakta gezmiyorum hatta bu akşam sinema kaçamağı yapıcam aylar oldu gitmeyeli yayılarak otururum artık karanlıkta napim..sen nasılsın yatıyormusun hep??

amin tatlım... bende yeni geldim bebişimi bol bol gördük eşimle eşim dr önce gördü pipisini yüzde yüz erkek miniğim kesinleşti eleri kolları oynuyordu allah herkesin bebişini annesine babasına bağışlasın sağlıkla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin

canım bende yatıyorum ama arada kalkıyorum.biri gelince oturuyorum.
selencim kasılma nasıl oluyor? nasıl anlıyorsun?

pasam3405 yeni farkettm her kes nirden biliyo :44: doğum günün kutlu olsun tatlım ailenle ve miniğinle nice sağlık dolu senerlere

topiğin hepsini okuma imkanım yok..aynı sorunlardan muzdarip olupdevamlı kontrol altında olan ve ultrosyonla cok bakılan varmı...ultrasyonun zararlarından korkuorumda.. ama baktırmasan bebeğime bişey olcak die korkuorum.. bana bigün içinde 3 defa bakıldıgı bile oldug

pasam3405 yeni farkettm her kes nirden biliyo :44: doğum günün kutlu olsun tatlım ailenle ve miniğinle nice sağlık dolu senerlere

canım arkadaş faceden farketmi ordan biliyolar herhal ben o uşagın yirip pipisini işşallah görürüm bu sefer cinsiyetini ama çok zor şansıma ne çıkıcek bakalım şamsıma mavi hissediyorum evet evet erkek allahım hayırlısıyla omürlü etsin yavrumu

allah gönlüne göre versin tatlım allah sağlıkla bebiğini kavuştursun inşallah.. bende diyorum nirden biliyorlar diyordum benim haberim yok

tatlım hemen kızma biraz bekle arkadaşlar yazarlar.. ben sordum ve araştırdım da bebeğe hiç bir zararı yok içini ferah tut sen neden sürekli utrasyona giriyorsun :26:

canım sen nekadarlık gebesin önce onu yaz ben sana söylüyüm bilirsem seve seve ultrosonun zararı yok ama bizim gibimisin çünkü bu halde doktorlar bakmıyolar bana bakmadılar mesela

tatlım hemen kızma biraz bekle arkadaşlar yazarlar.. ben sordum ve araştırdım da bebeğe hiç bir zararı yok içini ferah tut sen neden sürekli utrasyona giriyorsun :26:

suyum yükseldi 24 haftamdayım.. heran dogum yapabilirim die onu düşürmeye çalışıolar ve 3 4 günde birde düstümü die bakıolar :S

allah gönlüne göre versin tatlım allah sağlıkla bebiğini kavuştursun inşallah.. bende diyorum nirden biliyorlar diyordum benim haberim yok

canım facen varsa seve seve veririm emesenimide yazdım ama geri dönen olmadı chmb doktoramı gidicekti bugünistersen özele yaz ekliyim benide görürsün şirinligimi görsen aşık olursun aynı buna benziyorum :86::86::86::86:

suyum yükseldi 24 haftamdayım.. heran dogum yapabilirim die onu düşürmeye çalışıolar ve 3 4 günde birde düstümü die bakıolar :S

gecmiş olsun canım.... hiç bir zararı yok ...neden kaynaklanıyor?? bol bol dinlet mümkünse hiç ayağa kalma.. rahim ağzında acılma var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…