- Konu Sahibi hidennisko
-
- #10.961
canım sen nekadarlık gebesin önce onu yaz ben sana söylüyüm bilirsem seve seve ultrosonun zararı yok ama bizim gibimisin çünkü bu halde doktorlar bakmıyolar bana bakmadılar mesela
canım facen varsa seve seve veririm emesenimide yazdım ama geri dönen olmadıchmb doktoramı gidicekti bugün istersen özele yaz ekliyim benide görürsün şirinligimi görsen aşık olursun aynı buna benziyorum :86::86::86::86:
gecmiş olsun canım.... hiç bir zararı yok ...neden kaynaklanıyor?? bol bol dinlet mümkünse hiç ayağa kalma.. rahim ağzında acılma var mı??
cok saol cnm benim. acılma yok suanlık.. umarımda olmaz.. benim zaten acılmayı beklemez bi anda acılır yetişmemem die korkuorum.. su yükselmesi zor bişey hayatım... allahım bizi bebeklerimizle sınamasın
amin tatlım erken taanı cok önemli ...dr.un o yüzden iyi bence bol bol dinlen bazı şeylerin zararından cok faydası vardır mesela biz ilaçlar içiyoruz elbet onların bebeğe az da olsa zararı vardır ama bebeklerimizi koruyan ve erken doğumu engelleyen ilaçlar ...utrasyonun da hiç bir zararı yok şuan tam tersi faydası var bebişinle sana.. allah size bağışlasın bebeğini ...stres yapma sen bol bol ddinlen buraya takıl istersen hepimizde farklı ama aynı endişelerimiz var birbirimize destek oluyoruz korkma sen tek elinden geleni yap takdir allahın ... allahın izniyle bir şey olmicaktır bebeğine ..
cok saol cnm benim. acılma yok suanlık.. umarımda olmaz.. benim zaten acılmayı beklemez bi anda acılır yetişmemem die korkuorum.. su yükselmesi zor bişey hayatım... allahım bizi bebeklerimizle sınamasın
ya cnm benim allahtan hayırlısı tabide .. ama korktugum sey ona daha zarar vermekk.. ama drum sölediği su yükselmesinde dogum olur.. o sıvı yükselmesin die bazı ilaçlar alıorum .. yada olmazsa sıvıyı cekcekler o yüzden devamlı takipdeyim.. su yükselmeside ayrıca şekerden hayatım.. allahım sizede hayırlı bebekler nasip etsin... ama çaresiz kalmak ne zor bişey..
daha yeni üye oldum cnm benim bu topiği girdiğimde nasıl bulucam.. ayrıca senin neyin var ?? rahim agzı acıklıgı??
canım benim 2 kayıpm var 5 aylık acısını bilirim inan ilk defa duydum su yülselmesini he daha neler duyucez şaştımda kaldımallahım evladının acısını göstermesin saglıcakla al kucagına işşallah yavrunu
bu rahim acılmasından dolayımı kayıpların( cok üzüldümmmmmmmm allahım bu seferkinin acısını göstermsin inşşş.. benim kuzenimnde aynı hastalıgı vardı dikmişlerd, rahmini 3 ay altını bile bezlediler yerinden kalmamıştı..1 800 olunca aldılar ikizleri simdi saglıcaklı hepsi
gamzecim erkekin nasılmış iyimi kaç gr olmuş doktor neler dedi rahim uzunluğun nasıl ilaçları konuştunmu neler kullanıyorsun şimdi
gamzecim erkekin nasılmış iyimi kaç gr olmuş doktor neler dedi rahim uzunluğun nasıl ilaçları konuştunmu neler kullanıyorsun şimdi
GAMZEEEE duy sesimi:84::84::84::86:
iyi maşallah teyzesicok iyi ama biraz tembel oğluşum cok böyle kımıl kımıl değil kızım hiç durmuyordu yerinde uykucu belkide anası gibi bebişim şimdi 150 gr
ben kansulandırıcı iğne, (foliği kestik) b12, calsiyum, magnezyum, multivitamin, coaspirin ve balık vitamini ne cok ilaç kullanıyormuşum yaabide 5 aya kadar progestan kullanıcam
kızlar bu arada enfeksiyon önlem amaclı dr bu hafta bana 2 şişe serum yazdı iyiymiş bilginiz olsun
ooo maşallah 150grmı olmuşuyusun uyusun benimde kızım öyleydi hiç durmuyordu yerinde hatta 2li test için ense kalınlığını ölçememişlerdi bakalım bu nasıl olacak hafataya hareketlerni görebilirim herhalde evet canım ilaçların baya fazlaymış bişey sorcam bunları nasıl içiyorsun yani aralıklımı yoksa hepsini birliktemi. birde balık yağı için Allah kolaylık versin ben hiç sevmiyorum onu serummu aklımızda olsun sağol canım iyiki söyledin biliyorsun benim başım belada bu enfeksiyonla geçen haberlerde enflasyon yazıyor ben onu enfeksiyon okuyorum eşim kafayı yedin enfeksiyonla diyor
chnb nerde kaldı ki meraktan öldük yaaa:26:
canımsın sen dogum günü hediyesi oldu kız sagolasın bakalım akşama ne hediye alıcemANNE VE BEBEKLERİMİZ
Adı Cinsiyeti Doğum tarihi Bebeğin adı Serklaj
yaren Kız Sezin VAR
Güldenaz Kız VAR
Tatlışoğlu KIZ 03.03.2011 İlke VAR
Nuray KIZ 20.03.2011 Özge VAR
HAMİLELERİMİZ
Adı Cinsiyeti Beklenen doğum tarih Serklaj
Şafak Kız ?? Var..
Özlem kız 03.05.2011( DENİZ ) Var …
Ayer Erkek 18.05.2011 Var ..
Eylem Kız 25.05.2011(DURU ) Yok..
Ardatuana Kız 13.06.2011(AZRA ) Var..
Elifce Kız 23.06.2011(ELA ) Var..
Mavinilay ?? ?? ??
selen_k Kız 02.09.2011 Var ..
Samyeli 22.09.2011 Var..
gamze81 Erkek 27.09.2011 Yok ..
Tugbacozar Erkek 10.10.2011 şuan yok..
elza81 15.10.2011 Yok ..
Paşam 31.10.2011 Şuan yok.
Crameren 04.11.2011 Şuan yok.
tuubaaoz 13.11.2011 Şuan yok.
Chnb 17.12.2011 Şuan yok.
HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Kullanıcı adı Müjdeyi Vereceği Tarih
Fadik 21 nisan
Ceylinirem 14 nisan
Regrete yaz sonu :97:
jorjet:97:
paşamın özel isteği üzerine yayınlanmıştır
evet görürsün inşallah bebişiniben 2 ye böldüm ilaçları sabah ve akşam içiyorum sen neler içiyorsun enfeksiyonda başımın belası :95: o yüzden her gittiğimde soruyorum ve tahlil istediyorum onlar bazen unutuyor sende ayda bir istet akıntını da kontrol akıntını al tatlım allahın izniyle bir şey olmaz
evet görürsün inşallah bebişiniben 2 ye böldüm ilaçları sabah ve akşam içiyorum sen neler içiyorsun enfeksiyonda başımın belası :95: o yüzden her gittiğimde soruyorum ve tahlil istediyorum onlar bazen unutuyor sende ayda bir istet akıntını da kontrol akıntını al tatlım allahın izniyle bir şey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?