- Konu Sahibi hidennisko
-
- #10.981
canım birde ben çok içiyorum diyodum meyerse bendend çılgınlarıda varmışyarasın paşama işşallah
benimkiler sana göre az canım ben progestan 2tane foilk asit 3 içiyorum şimdilik. ama psikolojikmi bilmiyorum progestanla folik asiti aynı anda içemiyorum progestanı içiyorum aradan zaman geçsin diyorum sonra da unutuyorum
2haftada kontrole gidiyorum canım her gittiğimde tahlil yapılıyor bu aralar akıntımda yok çok mutluyum inşallah hiç olmaz biliyorsunuz benim önceki serrklajım enfeksiyondan dolayı işe yaramamıştı
çılgın hamişler
benimkiler sana göre az canım ben progestan 2tane foilk asit 3 içiyorum şimdilik. ama psikolojikmi bilmiyorum progestanla folik asiti aynı anda içemiyorum progestanı içiyorum aradan zaman geçsin diyorum sonra da unutuyorum
2haftada kontrole gidiyorum canım her gittiğimde tahlil yapılıyor bu aralar akıntımda yok çok mutluyum inşallah hiç olmaz biliyorsunuz benim önceki serrklajım enfeksiyondan dolayı işe yaramamıştı
allah seni ne etmesin hemi yanımda olsan öpücek seni dua et yanımda yoksun yoksa yandın çok güldüm yazdıgına çılgım hamieller he
teşekkür edriim canım benimde 2 mayısta olucak nasıl oldun anlatırmısın teker teker bıkmazsankızlar ben bugün serklajdan geldim.dün oldum bugün çıktım.iyi geçmiş doktorum öyle demiş eşime.tedbir amaçlıydı ama iyiki yapmışız demiş dr çünkü hafif açılmam başlamış.çok iyiyim şimdilik bir sorun yok serklaj olucak arkadaşlar hiç korkmasın çok kısa sürüyor 10 dk hiç ağrım sancım olmadı şükür.
sevtuncuğum doğum günün kutlu olsun canım bu arada.
canım benim ilaçlarım kaç tane oooooooo bilsen sen iyisin eşim beni ecza dolabı diye seviyo :76::76::76::76:evet ben iki ilacı zor içiyorum sizin gibi olsam ne yaparım bilmiyorum.. kısa bir süre sonra da çılgın anneler olacaksınız inşallah
bende seni burdan öpüyorum
çılgın hamileler
kızlar ben bugün serklajdan geldim.dün oldum bugün çıktım.iyi geçmiş doktorum öyle demiş eşime.tedbir amaçlıydı ama iyiki yapmışız demiş dr çünkü hafif açılmam başlamış.çok iyiyim şimdilik bir sorun yok serklaj olucak arkadaşlar hiç korkmasın çok kısa sürüyor 10 dk hiç ağrım sancım olmadı şükür.
bu topiğe abone olabilirsin seceneklerden abone ol var sana mail gelicek orda direk girebilirsin bide gogle dan rahim ağzı yetmezliği yüzünden yaz direk bulursun.. ben de erken doğun riskim var .. bu benim 3 gebeliğim ilkim düşük oldu 2.cim erken doğum oldu 26 haftada şimdi 16 haftalığız şuan her şey iyi gidiyor benim erken tanı koymadıalr doğum bittikten sonra dediler.. şuan gözaltında ham,leliğim 2 haftada bir dr. dayım sen hastanede mi yatıyorsun ??[/QUay
ay cok gecmis olsun cnmm yaaaaaaa. dilerim allahtan bu gününde gelir...yok cnm yatmıorum ama heran yatabilirim.. inş yatmamda düzene girer herşey...hepimiz icin hayırlısı olur inş
kızlar birde çizelgeyi yapabiliyorum ama bir türlü olmuyor yardım edrseniz sevinirim.
bu topiğe abone olabilirsin seceneklerden abone ol var sana mail gelicek orda direk girebilirsin bide gogle dan rahim ağzı yetmezliği yüzünden yaz direk bulursun.. ben de erken doğun riskim var .. bu benim 3 gebeliğim ilkim düşük oldu 2.cim erken doğum oldu 26 haftada şimdi 16 haftalığız şuan her şey iyi gidiyor benim erken tanı koymadıalr doğum bittikten sonra dediler.. şuan gözaltında ham,leliğim 2 haftada bir dr. dayım sen hastanede mi yatıyorsun ??[/QUay
ay cok gecmis olsun cnmm yaaaaaaa. dilerim allahtan bu gününde gelir...yok cnm yatmıorum ama heran yatabilirim.. inş yatmamda düzene girer herşey...hepimiz icin hayırlısı olur inş
aminnnnnnnnnn hayırlısı inşallah....tatlım ama sen hep dikkati ol iş felanda yapma bol bol dinlen ...
kızlar dr giden geri gelmiyor :18: durubebek ve chnb gelmediler :18: merak ettim yaa nerde kaldılar :44: bir ben gelebildim dr.dan :124: :87:
tuubaaoz sen izmirde hangi doktora gidiyorsun canım sanırım izmirdesin
kızlar ben bugün serklajdan geldim.dün oldum bugün çıktım.iyi geçmiş doktorum öyle demiş eşime.tedbir amaçlıydı ama iyiki yapmışız demiş dr çünkü hafif açılmam başlamış.çok iyiyim şimdilik bir sorun yok serklaj olucak arkadaşlar hiç korkmasın çok kısa sürüyor 10 dk hiç ağrım sancım olmadı şükür.
kızlar birde çizelgeyi yapabiliyorum ama bir türlü olmuyor yardım edrseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?