Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

üzülme tatlım hepsi geride kaldı .. bunda allahın iznşyle bir şey olmaz kendini öyle şartla ve kendine dikkat et bol bol su içmek lazım bide zaten hep dinleniyoruz :97: akıntın olmaması cok güzel bu sefer serklejdan başarıyla cıkacaksın canım hayırlısıyla alıcaksın bebeişini inşallah

öncekinde enfeksiyon olduğunu nasıl anladınız?

kızlar ben bugün serklajdan geldim.dün oldum bugün çıktım.iyi geçmiş doktorum öyle demiş eşime.tedbir amaçlıydı ama iyiki yapmışız demiş dr çünkü hafif açılmam başlamış.çok iyiyim şimdilik bir sorun yok serklaj olucak arkadaşlar hiç korkmasın çok kısa sürüyor 10 dk hiç ağrım sancım olmadı şükür.
sevtuncuğum doğum günün kutlu olsun canım bu arada.

allah seni ne etmesin hemi yanımda olsan öpücek seni dua et yanımda yoksun yoksa yandın çok güldüm yazdıgına çılgım hamieller he

evet ben iki ilacı zor içiyorum sizin gibi olsam ne yaparım bilmiyorum.. kısa bir süre sonra da çılgın anneler olacaksınız inşallah
bende seni burdan öpüyorum
çılgın hamileler

kızlar dr giden geri gelmiyor :18: durubebek ve chnb gelmediler :18: merak ettim yaa nerde kaldılar :44: bir ben gelebildim dr.dan :124: :87:

teşekkür edriim canım benimde 2 mayısta olucak nasıl oldun anlatırmısın teker teker bıkmazsan
evet ben iki ilacı zor içiyorum sizin gibi olsam ne yaparım bilmiyorum.. kısa bir süre sonra da çılgın anneler olacaksınız inşallah
bende seni burdan öpüyorum
çılgın hamileler
canım benim ilaçlarım kaç tane oooooooo bilsen sen iyisin eşim beni ecza dolabı diye seviyo :76::76::76::76:

cok sevinidm adına tatlım... allah tamamını erdirsin..sana bu tanı nasıl kondu :26:

kızlar dr giden geri gelmiyor :18: durubebek ve chnb gelmediler :18: merak ettim yaa nerde kaldılar :44: bir ben gelebildim dr.dan :124: :87:

canım bende istiyorum doktor kesme şekerimi çok özledim bir kişi var acebe senmisin o resim ne kodum ona gre ekliyim yanşıl olmasın

çok geçmiş olsun canım,,, iyi geçmesine sevindim. doktorun ne dedi sürekli yat falan dedi mi?

kızlar birde çizelgeyi yapabiliyorum ama bir türlü olmuyor yardım edrseniz sevinirim.

canım sen gününü son adet tarihini koy yapsın hayır sever bir arkadaşımız benimkini yapmıştı sag olsun duru bebek inan bilsem yapıcam ama olmayoki benimki gibi yapılsın de eklesinle bu sayfaya sende kendi çizelge sayfana ekle olsun bitsin bir günülü arıyoruz medey medey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…