- Konu Sahibi hidennisko
-
- #11.021
canım öncelikle rabbim şifa versin hepimize başın sag olsun canım benimde panik atagım var ekg çekiyolarmış dogrumu ama ben heyecan yaptıgımdan oluyo kalpten çekaba girdim çok şükür bende bir şey çıkmadı tek sonuç nor topu gibi panik atagım va malesef kendisiyel 7 senedir kardeş kardeş geçiniyozsenin kalpte neyin vardı özel olmasa üstünlemi odaya getiriyolar birde çok merak ediyorum ilaç sürüyolarmı oraya
sağol canım.benim doğuştan kalp delikliğim varmış 8 yaşımda ameliyat oldum.önce ekg çekildim sonra kalp dr görmek istemiş ona göründüm eko çekti tamam serklaj olabilirsin deyince anesteziden geçtim.ameliyathanede yapıldı serklaj giderken ameliyat önlüğü giydiriyorlar herşeyi çıkarıyorsun.alyans küpe herşey.ameliyat masasına yatıyorsun ayakları kaldırıyorlar aşağıyı batikonla temizlediler en son narkoz verdiler bebeğede fazla zarar vermesin diye.sonra uyudum uyandım.hiçbişey anlamadım.
sag olun bugün çok hediye aldım bakalım kociş ne alcek
tatlım dr söyledin mi akıntını :26: bana fitil ve bir içimlik ilaç verdi gecti sarı akıntı ...
Kızlar çıkmak istemiyorum ama mecburumm maleseffff.
fitilmi bir fitil kullandım ben 4 gün sonra oglumu kaybettim yazıyo hamilelerin kulanması yasak diye benim doktora dedim kullan dedi
günahı boynuna artık
teşekkür edrim içime su serptin inansağol canım.benim doğuştan kalp delikliğim varmış 8 yaşımda ameliyat oldum.önce ekg çekildim sonra kalp dr görmek istemiş ona göründüm eko çekti tamam serklaj olabilirsin deyince anesteziden geçtim.ameliyathanede yapıldı serklaj giderken ameliyat önlüğü giydiriyorlar herşeyi çıkarıyorsun.alyans küpe herşey.ameliyat masasına yatıyorsun ayakları kaldırıyorlar aşağıyı batikonla temizlediler en son narkoz verdiler bebeğede fazla zarar vermesin diye.sonra uyudum uyandım.hiçbişey anlamadım.işşallah gidicem dikişi yaptrıcem sizden kupayı kapıcem artık
Kızlar çıkmak istemiyorum ama mecburumm maleseffff. arayı açma kendini zözletme özlerim sonra
canım ne olcek öpücüktür kesin bugün erik gene aldı dedi hediyeni verdim sanao hediyeyi bizde merak içinde bekliyoruz canım bakalım ne gelcek tahminin varmıeşim öyle şeyleri sevmiyo neymiş günahmış pehhh biraz odundur kendisi centilmen oldugunda dadından yenmiyo ama ne yapıcem ne çıkarsa bahtıma bir bakmılsın beni şaşırmış hediye almış
tatlım ben bu hamileliğimde ilk kullandım kanamam acıldısonra dr .um fazla ileri itme dedi gecen hafta korka korka kullandım artık ama cokkkk dikkatliii kullanılması lazım sonra gecti sarı akıntım faydası da var zararıda ne bilim :78:
canım inan çok korkuyorum altan fitilmi inanın utanarak yazıyorum fitili koyunca içimi çok yaktı öyle böyle degil ondan acab ondanmı oldu diye halen içim içimi yer
Kasılmayı şöyle anlıyorum kasıklarımda bi gerginlik hissediyorum sanki damarlarım çekiliyomuş gibi o zmn uzanıyorum elimi koyuyorum bi taraf bi taraftan daha sert ve gergin 10-15 sn sonra geçiyor ama öyle avcumun altında toplanma hissetmiyorum hep öyle tarif ediyolar ya sende oldumu hiç dikişten sonra??Bende dikişten sonra günde 2-3 kere olmaya başladı bi ilaçta kullanmıyorum magnezyum dışında 2 doktora sordum nidilatı fln okumuştum arkadaşlardan daha çok erken o ilaçlar için dediler
Kasılmayı şöyle anlıyorum kasıklarımda bi gerginlik hissediyorum sanki damarlarım çekiliyomuş gibi o zmn uzanıyorum elimi koyuyorum bi taraf bi taraftan daha sert ve gergin 10-15 sn sonra geçiyor ama öyle avcumun altında toplanma hissetmiyorum hep öyle tarif ediyolar ya sende oldumu hiç dikişten sonra??Bende dikişten sonra günde 2-3 kere olmaya başladı bi ilaçta kullanmıyorum magnezyum dışında 2 doktora sordum nidilatı fln okumuştum arkadaşlardan daha çok erken o ilaçlar için dediler
tatlım dr söyledin mi akıntını :26: bana fitil ve bir içimlik ilaç verdi gecti sarı akıntı ...
birde canım doktorum rahim ağzı boyunu söyledimi?
benimkini ölçüyoo ama kaç cm. olduğunu söylemedi...
cuma kontrole gidince söylicem canım.
kasıklarımda çekilme değilde çok ağrı var birde karnımın bi tarafı çok sert oluyoo ama öyle 10-15 sn. değil, akşamları oluyor.
ben sadece progeston 200 kullanıyorum. günde 2 kere. magnezyum kullanmıyorum. doktorum vermedi, cuma kontrole gidince sorayım.
bundan önce serklajımı yapan doktorum söylemiyodu sinirleniyodum bende şimdi gittiğim doktor söyledi 3.2 dedi her kontrolde ölçücez farklılığa bakıcaz dedi
eğer fitil verirse sor nasıl kullanıcağını ben kulandım ama paşada erken doğuma sebep oldu ona göre eğrisi doğrusuyla konuş tatlım...
kasıklarımda çekilme değilde çok ağrı var birde karnımın bi tarafı çok sert oluyoo ama öyle 10-15 sn. değil, akşamları oluyor.
ben sadece progeston 200 kullanıyorum. günde 2 kere. magnezyum kullanmıyorum. doktorum vermedi, cuma kontrole gidince sorayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?