Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

fitilmi bir fitil kullandım ben 4 gün sonra oglumu kaybettim yazıyo hamilelerin kulanması yasak diye benim doktora dedim kullan dedi
günahı boynuna artık

tatlım ben bu hamileliğimde ilk kullandım kanamam acıldı sonra dr .um fazla ileri itme dedi gecen hafta korka korka kullandım artık ama cokkkk dikkatliii kullanılması lazım sonra gecti sarı akıntım faydası da var zararıda ne bilim :78:

kasıklarımda çekilme değilde çok ağrı var birde karnımın bi tarafı çok sert oluyoo ama öyle 10-15 sn. değil, akşamları oluyor.
ben sadece progeston 200 kullanıyorum. günde 2 kere. magnezyum kullanmıyorum. doktorum vermedi, cuma kontrole gidince sorayım.

birde canım doktorum rahim ağzı boyunu söyledimi?
benimkini ölçüyoo ama kaç cm. olduğunu söylemedi...

kızlar ben şuanda 27+5 haftalık hamileyim ve rahmimde şuanda dikiş varr böle olup ara ara lekelenmesi olan var mıı

Magnezyumu banada doktor kendi vermedi ben kendim söyledim istedim

canım bebege oksijen gitsin diye sol tarafa yatıyomuşun iyi besleniyomuş ozaman kıpırdamalar varmı merak ettim birde allahım işini ras getr,isin herşey gönlünce olsun canım bu arada eliksir hamileymiş 9 haftalık arkadaş dedi sevindim işşalah bu seferkini saglıklıcana alır kucagına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…