- Konu Sahibi hidennisko
-
- #11.061
Kızlar, daha mesajları okumadım. Ayrıntılı bir biçimde yazayım dedim. Sabah 9.30'da doktora gittim. 17 numaralı sırayı verdiler. Ama hemen girip tahlilleri istemesini rica ettim. Doktor da kan(hcg), tiroit ve progesteron tahlili istemiş. Hemen verdim tahlili. Bekledim. Benim sıram geldiğinde çıkmamıştı tahlilim. O arada şöyle bir olay oldu. Yanıma bir bayan oturdu. Yengesi muayenedeyken biraz konuştum. Yengesinin 10. hamileliğiymiş ve kadı 34 yaşındaymış ve kızı da evli ve 4 aylık hamileymiş.Bebeği istemiyor dedi. Kadın çıktı dedi ki görümcesine : Bu doktor kürtaj yapmıyormuş. Karşı odadaki doktor yapıyormuş o odaya girdi. Birden ben fene oldum Başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya. Herkes bana bakıyor ne olduğunu anlamaya çalışıyor. Görümcesi de bana teselli eder gibi baktı. Sonra kadını ameliyathanede hazırlamaya gönderdiler. Saki benm çoçuğumu alacaklar. Çok ağladım. O ara öğlen arası oldu. Sekreterde 2'den sonra çıkar dedi. Ben de çarşıya gittim. Waikikiden bir pijama takımı bir de hiç bir pantolonuma şimdiden sığamadığım için bir pantolon aldım. Baktım ayakkabımın tokası düşmüş bir de ayakkabı aldım Sonra da gümüşçüden bir cevşen aldım hemen boynuma taktım. aldım. Ardından kitapçıdan hem oğlana hem bana kitap aldım. Sonra ise malesef durakları bilmediğim için sorduğum kişilerde yanlış tarif ettiği için bir sürü yol yürüdüm. Neyse doktora gittim yine çok sıra vardı. Benim sonuç çıktı. Değerim çok yüksek değil.158 çıktı. Ama geç döllenme olabilir mi deyince olabilir dedi. Hiçbie şey göremedi. Cuma yine gideceğim. O arada kimyasal gebelik filan değildir di mi dedim. O kadar çok şey okuma dedi. Greyfurtu da sordum. Enfeksiyon için. Onayladı. Dedim ki sizi zaten seviyordum bugünkü hastanın bebeğini almayınca daha çok sevdim dedim. Ben kürtaj yapmıyorum bilmiyor muydun deyince hayır dedi. Sonra ğne için rapor yazdı. İğneleri aldım. Hemşire nasıl yapılacağını gösterdi. Karnımdan yaptı. Şu an progestan+folbiol+ coraspin+ innohep 400 lük iğneye başlamış oldum. Bayağı uzun oldu kızlar. Umarım sıkmamışımdır sizi...
Duru bebek de gidecekti bugün doktora...
Kızlar iyi çalışmışsınız bugün.Oku oku bitiremedim. Sonra sizlere yazmaya çaılışırım. Kociş de geldi yemek yok. Sonra uğrarım kızlar. Herkese teşekkür ederim. Sizleri seviyorum...
canım hayret kız çocukları çirkinleştiridiye biliyorum ama strestendir sivilce hormonlar tavan zaten anladın sen onukızlar bişey sorcam bende sivilce çıkmaya başladı yaaa yüzümde kocaman bi sivilce çıktı sizde oldumu?bana çok çirkinleştim gibi geliyor ama eşim erkek sevdasından çok güzelleştin diyor sinir ediyor beni
canım allah razı olsun işşallah aynı dileklerimiz arkadaşlarıma diliyorum rabbim acı yüzü göstermesin işşallah hiçbirimize bu arada ben 24 şubatta adet olucaktım 29 kan tahlili yaptım 1453 çıktı yanlış hatırlamıyosampaşam3405 doğum günün kutlu olsun, gelecek yılın bebişinle birlikte olsun.
Chnb benimde adetime 3 gün kala değerim 27 çıkmıştı, bence senin değerin çok güzel
Selen_k şimdi hangi doktora gidiyorsun, diğer doktorunu bıraktın mı?Sana serklajdan sonra heyet raporumu verdiler yoksa sen kendin mi bıraktın işi? İbrahim bey sanırım bana serklajdan sonra sadece 1 hafta rapor verir bana, bense okul bitene kadar çalışmak istemiyorum, çünkü okulda sürekli ayakta olmak zorundayım.
yaaa herkes dahıldı yine yaaa osmanı mı izliyorsunuz??
paşam3405 doğum günün kutlu olsun, gelecek yılın bebişinle birlikte olsun.
Chnb benimde adetime 3 gün kala değerim 27 çıkmıştı, bence senin değerin çok güzel
Selen_k şimdi hangi doktora gidiyorsun, diğer doktorunu bıraktın mı?Sana serklajdan sonra heyet raporumu verdiler yoksa sen kendin mi bıraktın işi? İbrahim bey sanırım bana serklajdan sonra sadece 1 hafta rapor verir bana, bense okul bitene kadar çalışmak istemiyorum, çünkü okulda sürekli ayakta olmak zorundayım.
yok canım bırak sen osmanı paşaya gel filimin dizisinin alası burda birdeyavru beni rahat bıraksa bir of dicem ya bir evime geçsem artık herşeyime karışmasından sıkıldım insan bu kadarda sıkılmazki canım strese giriyorum vallahi haberi yok hatunun
bizde seniii
Benim bugün dizim yok. Senin annen benim de eşim karışıp duruyor. Bir de oğlan var tabii. Hediyen geldi mi?
gelmedi daha kendisi gelicek birazdan gel başımıız alalım gidelim canım buralardan anca rahat bir soluk alırız
kızlar bişey sorcam bende sivilce çıkmaya başladı yaaa yüzümde kocaman bi sivilce çıktı sizde oldumu?bana çok çirkinleştim gibi geliyor ama eşim erkek sevdasından çok güzelleştin diyor sinir ediyor beni
kızlar bişey sorcam bende sivilce çıkmaya başladı yaaa yüzümde kocaman bi sivilce çıktı sizde oldumu?bana çok çirkinleştim gibi geliyor ama eşim erkek sevdasından çok güzelleştin diyor sinir ediyor beni
Valla hep aklım sizdeydi, kızlar merak etmişlerdir dedim. Oğlanı komşum aldı. Ona uğradım çocuğu almaya. Otur diyor gideyim diyorum aklım burada ya... Ne kadar alıştık birbirimize...
benim adetime yakın sivilçe cıkıyor yeni bitti bakalım 5 ayımdada cıkacakmı bakalım erkekler öylee
evetttttttttttttttttttt osmannnn izliyorum... cok tatlı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?