Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
neyse ben çıkıyorum kusura bakmayım sonra görüşürz biraz hava almam lazım daraldım rabbime emanet olun üzdüysen hakkınızı helal edin ama dayanamıyuorum bu insanlar ellerindekilerin neden kıymetini bilmiyolar ya sonra işşallah görüşürüz artık söz sizi üzmücem yavrum için dayanmam lazım ben üzülünce oda üzülüyodun en yapayım rabbime verdi rabbimin yanına gitti elden bir şey gelmiyo malesef canım tekrardan girebilirsem girerim allahım evlatlarınızı ve sizleri korusun işşallah dualım sizinle

bütün gün seni merak ettik ne oldu diye.iyi gezmişsiniz bugün ama artık bu kadar yorma kendini inşallah güzel haberlerin devamı gelecek daha çok küçük olduğu için görememiştir benim 37.günümde 564çıkmıştı kese içinde 1hafta sonra çağırmıştı

Kızlar iyi çalışmışsınız bugün. Oku oku bitiremedim. Sonra sizlere yazmaya çaılışırım. Kociş de geldi yemek yok. Sonra uğrarım kızlar. Herkese teşekkür ederim. Sizleri seviyorum...

kızlar bişey sorcam bende sivilce çıkmaya başladı yaaa yüzümde kocaman bi sivilce çıktı sizde oldumu?bana çok çirkinleştim gibi geliyor ama eşim erkek sevdasından çok güzelleştin diyor sinir ediyor beni

paşam3405 doğum günün kutlu olsun, gelecek yılın bebişinle birlikte olsun.
Chnb benimde adetime 3 gün kala değerim 27 çıkmıştı, bence senin değerin çok güzel
Selen_k şimdi hangi doktora gidiyorsun, diğer doktorunu bıraktın mı?Sana serklajdan sonra heyet raporumu verdiler yoksa sen kendin mi bıraktın işi? İbrahim bey sanırım bana serklajdan sonra sadece 1 hafta rapor verir bana, bense okul bitene kadar çalışmak istemiyorum, çünkü okulda sürekli ayakta olmak zorundayım.

canım hayret kız çocukları çirkinleştiridiye biliyorum ama strestendir sivilce hormonlar tavan zaten anladın sen onuonndandır ondan
canım allah razı olsun işşallah aynı dileklerimiz arkadaşlarıma diliyorum rabbim acı yüzü göstermesin işşallah hiçbirimize bu arada ben 24 şubatta adet olucaktım 29 kan tahlili yaptım 1453 çıktı yanlış hatırlamıyosam hamişler sizi

yaaa herkes dahıldı yine yaaa osmanı mı izliyorsunuz??

yok canım bırak sen osmanı paşaya gel filimin dizisinin alası burda birde yavru beni rahat bıraksa bir of dicem ya bir evime geçsem artık herşeyime karışmasından sıkıldım insan bu kadarda sıkılmazki canım strese giriyorum vallahi haberi yok hatunun

Canım sağ olasın. Ne yaptın konuştun mu idareyle? Ben de yarın nöbetçiyim. Yalnız bizim okulda herkes yarımşar gün yani birsabah bir de öğleden sonra ayrı günler nöbet tutuyor bu yüzden çok yorucu olmuyor. Bir de Anadolu Lisesi olduğu için kısmen daha az yoruyor öğrenciler. İnşallah her şey yoluna girer. Benim doktorum da rapordan hiç bahsetmedi. Şu an zaten hiç bir şey görünmedi. Birkaç hafta sonra belli olur. Benim bir de 7.- 8. haftalarım lekelenmelerim olur hem de bayağı çok. Ama şimdiden progestan başladım, belki bu sefer olmaz. Sen de sık sık yaz canım...

Benim bugün dizim yok. Senin annen benim de eşim karışıp duruyor. Bir de oğlan var tabii. Hediyen geldi mi?

benim adetime yakın sivilçe cıkıyor yeni bitti bakalım 5 ayımdada cıkacakmı bakalım erkekler öylee

evetttttttttttttttttttt osmannnn izliyorum... cok tatlı yaa

benim adetime yakın sivilçe cıkıyor yeni bitti bakalım 5 ayımdada cıkacakmı bakalım erkekler öylee

Valla hep aklım sizdeydi, kızlar merak etmişlerdir dedim. Oğlanı komşum aldı. Ona uğradım çocuğu almaya. Otur diyor gideyim diyorum aklım burada ya... Ne kadar alıştık birbirimize...

bizde merak ettik seni acaba bir şey oldumu diye bide eylemi gelmedi daha :26: evet insan topiğe girince hemen arıyor

ayyy ben çok üzülüyorum ama mendil elimde habire ağlıyorum dua ediyorum eşim evde yok yoksa izletmez ağlıyorum diye

Kız hemşerim bütün gün bizi merak ettiler bir ses ver.:84: Bak bugün iğneyi orada yaptırdım. Yarından itibaren sen yapacaksın ona göre.:94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…