- Konu Sahibi hidennisko
-
- #11.041
kaçın altına inerse sorun oluyordu, bende sorayım kaç cm?
fitilmi bir fitil kullandım ben 4 gün sonra oglumu kaybettim yazıyo hamilelerin kulanması yasak diye benim doktora dedim kullan dedi
günahı boynuna artık
kızlar ben şuanda 27+5 haftalık hamileyim ve rahmimde şuanda dikiş varr böle olup ara ara lekelenmesi olan var mıı[/QUOTE
fanu bende dikiş yok hiç duymadımda lekesi OLANI :26: dr.na söylemedinmi??
kızlar ben şuanda 27+5 haftalık hamileyim ve rahmimde şuanda dikiş varr böle olup ara ara lekelenmesi olan var mıı[/QUOTE
fanu bende dikiş yok hiç duymadımda lekesi OLANI :26: dr.na söylemedinmi??
ben hamile kaldım kalalı varr ara ara lekelenmelerinn eee sizde servikal yetmezlik yokmu?neden dikişş yok rahminizde
kızlar ben şuanda 27+5 haftalık hamileyim ve rahmimde şuanda dikiş varr böle olup ara ara lekelenmesi olan var mıı
tamam canım, iyiki hatırlattın sorayım?
gel tatlım arkadaşlar ve benkızlarrrrrrrrrrrrrrrr benide alın aranızaayaaaaa
ben hamile kaldım kalalı varr ara ara lekelenmelerinn eee sizde servikal yetmezlik yokmu?neden dikişş yok rahminizde
bende kesin tanı yok enfeksiyon ve ragim ağzı yetmezliği şüphesi var dr gerek yok dedi dikişe özel bir durum olursa belki bir dikiş atılabilirmiş :18:
canım benim ben dikiş yaptırmadın nasıl lekeler geliyo vajinadan aldım ilacı okadar dedim doktor kullan dedi plesentayı ayırıyo yazıyodu aradım kızdı kullan dedi eşime dedim enfeksiyon var ya bebek düşerse dedi ama kullandım afedersiniz içi yandı okadar yane ilacı bakıyım adı ney yazmıştım ben birazdan donerimdönmezsen polisi arayın
gel tatlım arkadaşlar ve bensana yardımcı oluruz ....
bende kesin tanı yok enfeksiyon ve ragim ağzı yetmezliği şüphesi var dr gerek yok dedi dikişe özel bir durum olursa belki bir dikiş atılabilirmiş :18:
saol gamzecim ben sizden öndeyim tecrübelerimide sizlerle paylaşmak isterimm
kızlar ben şuanda 27+5 haftalık hamileyim ve rahmimde şuanda dikiş varr böle olup ara ara lekelenmesi olan var mıı
gel tatlım arkadaşlar ve bensana yardımcı oluruz ....
saol gamzecim ben sizden öndeyim tecrübelerimide sizlerle paylaşmak isterimm
evet sen bizden öndesinsana tanı nasıl kondu ne zaman dikiş atıldı?? :26:
Bende serklajdan sonra 4 gün lekelenme sürdü ondan sonra kesildi tekrarda olmadı şimdilik doktorun ne diyor lekelenmeler için??
yat dio doktor hala günde bir tanee progestan kullanıyorumm 32.haftayıda atlatırsak kurtuluruz allahın izniyle.ankarada yaşayan var mı aranızda
evet sen bizden öndesinsana tanı nasıl kondu ne zaman dikiş atıldı?? :26:
canım ben daha önce düşük yaptım ilk 2 si 17 haftalıktı.böylece aynı haftalarda düşük olduğu için servikal yetmezlik tanısı konuldu.bide aklınızda bulunsun son ana kadar açılma olamadı biranda sancı vurdu öle gittim düşükte gittiğimdede iş işten geçmişti bu hamileleiğimde 12.haftada dikişin atılacağı haftada dahi açılma yoktu doktor gerek yok falan filan dedi ben kabul etmedim kesinlikle atın dedim ve 12.gaftada dikiş atıldı şimdi doktor diyoki iyiki atmışız yoksa çoktan bu bebeke düşmüştü dedi birazda kızlar doktorun her dediğine inanmayınn
Haftan gayet güzel 32 yede hiç bişi kalmamış için rahat olsun..Ben 20.haftadayım o günlere bi gelebilseem
Kızlar, daha mesajları okumadım. Ayrıntılı bir biçimde yazayım dedim. Sabah 9.30'da doktora gittim. 17 numaralı sırayı verdiler. Ama hemen girip tahlilleri istemesini rica ettim. Doktor da kan(hcg), tiroit ve progesteron tahlili istemiş. Hemen verdim tahlili. Bekledim. Benim sıram geldiğinde çıkmamıştı tahlilim. O arada şöyle bir olay oldu. Yanıma bir bayan oturdu. Yengesi muayenedeyken biraz konuştum. Yengesinin 10. hamileliğiymiş ve kadı 34 yaşındaymış ve kızı da evli ve 4 aylık hamileymiş.Bebeği istemiyor dedi. Kadın çıktı dedi ki görümcesine : Bu doktor kürtaj yapmıyormuş. Karşı odadaki doktor yapıyormuş o odaya girdi. Birden ben fene oldum Başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya. Herkes bana bakıyor ne olduğunu anlamaya çalışıyor. Görümcesi de bana teselli eder gibi baktı. Sonra kadını ameliyathanede hazırlamaya gönderdiler. Saki benm çoçuğumu alacaklar. Çok ağladım. O ara öğlen arası oldu. Sekreterde 2'den sonra çıkar dedi. Ben de çarşıya gittim. Waikikiden bir pijama takımı bir de hiç bir pantolonuma şimdiden sığamadığım için bir pantolon aldım. Baktım ayakkabımın tokası düşmüş bir de ayakkabı aldım Sonra da gümüşçüden bir cevşen aldım hemen boynuma taktım. aldım. Ardından kitapçıdan hem oğlana hem bana kitap aldım. Sonra ise malesef durakları bilmediğim için sorduğum kişilerde yanlış tarif ettiği için bir sürü yol yürüdüm. Neyse doktora gittim yine çok sıra vardı. Benim sonuç çıktı. Değerim çok yüksek değil.158 çıktı. Ama geç döllenme olabilir mi deyince olabilir dedi. Hiçbie şey göremedi. Cuma yine gideceğim. O arada kimyasal gebelik filan değildir di mi dedim. O kadar çok şey okuma dedi. Greyfurtu da sordum. Enfeksiyon için. Onayladı. Dedim ki sizi zaten seviyordum bugünkü hastanın bebeğini almayınca daha çok sevdim dedim. Ben kürtaj yapmıyorum bilmiyor muydun deyince hayır dedi. Sonra ğne için rapor yazdı. İğneleri aldım. Hemşire nasıl yapılacağını gösterdi. Karnımdan yaptı. Şu an progestan+folbiol+ coraspin+ innohep 400 lük iğneye başlamış oldum. Bayağı uzun oldu kızlar. Umarım sıkmamışımdır sizi...
Duru bebek de gidecekti bugün doktora...
canım ben 2 tane kaybettim 5 aylık dikş şart dendi kabak gibi ortada dedi doktor açıkıgım varmış benim doktorda yok dedi ne oldu anlamadım yavrumun ne günahı vardı 10 senede ne yaptıysam olmadı yaradanımın bir mucizesiyd,i o bana mercimegim diye seviyoudm yavrum bacaklarımın arasında can çekişe çekişe öldü kaynanam vardı dogum ederken dedim anne oynuyomu dedim banmı öyle geliyo kadım başladı aglamaya yavrum can çekişiyo dedi bagırdım allahım diye birde yavrum diye garip eşimein ellerine sarıldım ne olur küvez bul belkim yaşar ama can çok çkişti aklıma geldikçe gözkerlimden yaşlar dökülüyor şimid oldugu gibivajinal lekeler geliyo pembe ve kahverengi olarakta paki dikiş atacakmı sende servikal yetmezlik var mı yani varsa önümüz hafta atılması lazımm
Kızlar, daha mesajları okumadım. Ayrıntılı bir biçimde yazayım dedim. Sabah 9.30'da doktora gittim. 17 numaralı sırayı verdiler. Ama hemen girip tahlilleri istemesini rica ettim. Doktor da kan(hcg), tiroit ve progesteron tahlili istemiş. Hemen verdim tahlili. Bekledim. Benim sıram geldiğinde çıkmamıştı tahlilim. O arada şöyle bir olay oldu. Yanıma bir bayan oturdu. Yengesi muayenedeyken biraz konuştum. Yengesinin 10. hamileliğiymiş ve kadı 34 yaşındaymış ve kızı da evli ve 4 aylık hamileymiş.Bebeği istemiyor dedi. Kadın çıktı dedi ki görümcesine : Bu doktor kürtaj yapmıyormuş. Karşı odadaki doktor yapıyormuş o odaya girdi. Birden ben fene oldum Başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya. Herkes bana bakıyor ne olduğunu anlamaya çalışıyor. Görümcesi de bana teselli eder gibi baktı. Sonra kadını ameliyathanede hazırlamaya gönderdiler. Saki benm çoçuğumu alacaklar. Çok ağladım. O ara öğlen arası oldu. Sekreterde 2'den sonra çıkar dedi. Ben de çarşıya gittim. Waikikiden bir pijama takımı bir de hiç bir pantolonuma şimdiden sığamadığım için bir pantolon aldım. Baktım ayakkabımın tokası düşmüş bir de ayakkabı aldım Sonra da gümüşçüden bir cevşen aldım hemen boynuma taktım. aldım. Ardından kitapçıdan hem oğlana hem bana kitap aldım. Sonra ise malesef durakları bilmediğim için sorduğum kişilerde yanlış tarif ettiği için bir sürü yol yürüdüm. Neyse doktora gittim yine çok sıra vardı. Benim sonuç çıktı. Değerim çok yüksek değil.158 çıktı. Ama geç döllenme olabilir mi deyince olabilir dedi. Hiçbie şey göremedi. Cuma yine gideceğim. O arada kimyasal gebelik filan değildir di mi dedim. O kadar çok şey okuma dedi. Greyfurtu da sordum. Enfeksiyon için. Onayladı. Dedim ki sizi zaten seviyordum bugünkü hastanın bebeğini almayınca daha çok sevdim dedim. Ben kürtaj yapmıyorum bilmiyor muydun deyince hayır dedi. Sonra ğne için rapor yazdı. İğneleri aldım. Hemşire nasıl yapılacağını gösterdi. Karnımdan yaptı. Şu an progestan+folbiol+ coraspin+ innohep 400 lük iğneye başlamış oldum. Bayağı uzun oldu kızlar. Umarım sıkmamışımdır sizi...
Duru bebek de gidecekti bugün doktora...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?