- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #11.081
ayyy ben çok üzülüyorum ama mendil elimde habire ağlıyorum dua ediyorum eşim evde yok yoksa izletmez ağlıyorum diye
ayyy ben çok üzülüyorum ama mendil elimde habire ağlıyorum dua ediyorum eşim evde yok yoksa izletmez ağlıyorum diye
hımmm ağlama amabebişi üzüyorsun tatlım tabi bide hamilelik hormonuyla ohh o gazla ee cemile vazgecti :84:
canım ben daha önce düşük yaptım ilk 2 si 17 haftalıktı.böylece aynı haftalarda düşük olduğu için servikal yetmezlik tanısı konuldu.bide aklınızda bulunsun son ana kadar açılma olamadı biranda sancı vurdu öle gittim düşükte gittiğimdede iş işten geçmişti bu hamileleiğimde 12.haftada dikişin atılacağı haftada dahi açılma yoktu doktor gerek yok falan filan dedi ben kabul etmedim kesinlikle atın dedim ve 12.gaftada dikiş atıldı şimdi doktor diyoki iyiki atmışız yoksa çoktan bu bebeke düşmüştü dedi birazda kızlar doktorun her dediğine inanmayınn
Arkadaşımm kayıpların için Allah sabır versin birdaha yaşatmasın inşallah.Benimde 17.haftada 1 düşüğüm var benimde 1 gün öncesine kadar hiç bir belirtim yoktu akşam belim ve kasıklarım biraz ağrıyordu ama sorduğum kişiler normal hamilelikte rahim büyüdüğü için olur dediler.Sabah sancım ve kanamam oldu ve gitti bebişim, benim de gittiğim doktor bir dahaki hamileliğimde 12.haftanın bitiminde dikililecek önlem amaçlı dedi.Tekrar geçmiş olsun ama lekenlenmelerini hiç ihmal etme bence serklaj da enfeksiyon riski çok artıyor burdaki arkadaşların çoğu günde 3 litre su içiyor enfeksiyon riskine karşı ve sürekli tahlil yaptırıyorlar doktorunla konuşmalısın lekelenme olayını bakalım ne diycekk
Kızlar, daha mesajları okumadım. Ayrıntılı bir biçimde yazayım dedim. Sabah 9.30'da doktora gittim. 17 numaralı sırayı verdiler. Ama hemen girip tahlilleri istemesini rica ettim. Doktor da kan(hcg), tiroit ve progesteron tahlili istemiş. Hemen verdim tahlili. Bekledim. Benim sıram geldiğinde çıkmamıştı tahlilim. O arada şöyle bir olay oldu. Yanıma bir bayan oturdu. Yengesi muayenedeyken biraz konuştum. Yengesinin 10. hamileliğiymiş ve kadı 34 yaşındaymış ve kızı da evli ve 4 aylık hamileymiş.Bebeği istemiyor dedi. Kadın çıktı dedi ki görümcesine : Bu doktor kürtaj yapmıyormuş. Karşı odadaki doktor yapıyormuş o odaya girdi. Birden ben fene oldum Başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya. Herkes bana bakıyor ne olduğunu anlamaya çalışıyor. Görümcesi de bana teselli eder gibi baktı. Sonra kadını ameliyathanede hazırlamaya gönderdiler. Saki benm çoçuğumu alacaklar. Çok ağladım. O ara öğlen arası oldu. Sekreterde 2'den sonra çıkar dedi. Ben de çarşıya gittim. Waikikiden bir pijama takımı bir de hiç bir pantolonuma şimdiden sığamadığım için bir pantolon aldım. Baktım ayakkabımın tokası düşmüş bir de ayakkabı aldım Sonra da gümüşçüden bir cevşen aldım hemen boynuma taktım. aldım. Ardından kitapçıdan hem oğlana hem bana kitap aldım. Sonra ise malesef durakları bilmediğim için sorduğum kişilerde yanlış tarif ettiği için bir sürü yol yürüdüm. Neyse doktora gittim yine çok sıra vardı. Benim sonuç çıktı. Değerim çok yüksek değil.158 çıktı. Ama geç döllenme olabilir mi deyince olabilir dedi. Hiçbie şey göremedi. Cuma yine gideceğim. O arada kimyasal gebelik filan değildir di mi dedim. O kadar çok şey okuma dedi. Greyfurtu da sordum. Enfeksiyon için. Onayladı. Dedim ki sizi zaten seviyordum bugünkü hastanın bebeğini almayınca daha çok sevdim dedim. Ben kürtaj yapmıyorum bilmiyor muydun deyince hayır dedi. Sonra ğne için rapor yazdı. İğneleri aldım. Hemşire nasıl yapılacağını gösterdi. Karnımdan yaptı. Şu an progestan+folbiol+ coraspin+ innohep 400 lük iğneye başlamış oldum. Bayağı uzun oldu kızlar. Umarım sıkmamışımdır sizi...
Duru bebek de gidecekti bugün doktora...
Canım iyi olmana çok sevindim enfeksiyon için greyfut doktor tarafından onaylandı kullanılabilir :)) demek şu elma sirkesini de sormak lazım aslında ?sen hamilelik değerini yazınca ben baktım kan testime 126 mıymış benimki adet tarihimden 4-5 gün sonra.Aklına getirme öyle kimyasal gebelik gibi şeyler canım Allahın izniye hiç bir problem çıkmayacak.Ne sıkması canım 4 gözle bekliyoruz haberlerini
kızlar bişey sorcam bende sivilce çıkmaya başladı yaaa yüzümde kocaman bi sivilce çıktı sizde oldumu?bana çok çirkinleştim gibi geliyor ama eşim erkek sevdasından çok güzelleştin diyor sinir ediyor beni
Canım hamilelik hormanlarının etkisiyle sivilce de cilt bozulması da olabilir.Benim cildim pul pul dökülüyordu kızarıyordu doktora sormuştum normal demişti benim bebek erkek di .Belli olmaz canım ya çirkinleşip oğlu olnada gördüm güzelleşip kızı olanada Hayırlısı olsuunnn
Bu Aliii adamı deli eder bu kadar bencil bir adam olur mu ya. Yemin ederim o televizyondan içeri dalıp ümüğünü sıkmak istiyorummmmmm
Arkadaşımm kayıpların için Allah sabır versin birdaha yaşatmasın inşallah.Benimde 17.haftada 1 düşüğüm var benimde 1 gün öncesine kadar hiç bir belirtim yoktu akşam belim ve kasıklarım biraz ağrıyordu ama sorduğum kişiler normal hamilelikte rahim büyüdüğü için olur dediler.Sabah sancım ve kanamam oldu ve gitti bebişim, benim de gittiğim doktor bir dahaki hamileliğimde 12.haftanın bitiminde dikililecek önlem amaçlı dedi.Tekrar geçmiş olsun ama lekenlenmelerini hiç ihmal etme bence serklaj da enfeksiyon riski çok artıyor burdaki arkadaşların çoğu günde 3 litre su içiyor enfeksiyon riskine karşı ve sürekli tahlil yaptırıyorlar doktorunla konuşmalısın lekelenme olayını bakalım ne diycekk
Canım iyi olmana çok sevindim enfeksiyon için greyfut doktor tarafından onaylandı kullanılabilir :)) demek şu elma sirkesini de sormak lazım aslında ?sen hamilelik değerini yazınca ben baktım kan testime 126 mıymış benimki adet tarihimden 4-5 gün sonra.Aklına getirme öyle kimyasal gebelik gibi şeyler canım Allahın izniye hiç bir problem çıkmayacak.Ne sıkması canım 4 gözle bekliyoruz haberlerini
Canım hamilelik hormanlarının etkisiyle sivilce de cilt bozulması da olabilir.Benim cildim pul pul dökülüyordu kızarıyordu doktora sormuştum normal demişti benim bebek erkek di .Belli olmaz canım ya çirkinleşip oğlu olnada gördüm güzelleşip kızı olanada Hayırlısı olsuunnn
Canım hçok sağ olasın.. Bak benim yaklaşık 10 ay oldu. İnşallah zaman geçecek ve biz de senin ve Jorjet'in güzel haberlerini alacağız....
Ah canım ben de beni üzen ve geren dizileri seyredemem. Bu diziyi de hiç seyretmedim. İnanın Yaprak Dökümünü de hiç izlemedim. Aman diyorum zaten hayatta bir sürü üzülecek şey var. Bir de buna mı üzüleyim...
Ama bu çok güzel yaprak dökümü için bende aynısını düşünüp seyretmiyodum ruhum sıkılıyodu valla.Ama bunda güzel şeylerde oluyorr arasıra insanın içini ısıtıyor ama arada çıldırdıyorrr:)
regreteyarında hürreme bakıyoruz dimi
Evet canım yarın sülüman günümüz
yarın da onun kritiğini yaparız artıkgittimi misafirin
paşam3405 doğum günün kutlu olsun, gelecek yılın bebişinle birlikte olsun.
Chnb benimde adetime 3 gün kala değerim 27 çıkmıştı, bence senin değerin çok güzel
Selen_k şimdi hangi doktora gidiyorsun, diğer doktorunu bıraktın mı?Sana serklajdan sonra heyet raporumu verdiler yoksa sen kendin mi bıraktın işi? İbrahim bey sanırım bana serklajdan sonra sadece 1 hafta rapor verir bana, bense okul bitene kadar çalışmak istemiyorum, çünkü okulda sürekli ayakta olmak zorundayım.[/QUO
Fuat Aksoya gittim eurofertilde daha öncedende biliyorum gitmiştim yaklaşımı çok güzel rahatlatıyor insanı diğerinede belki bi iki kere giderim öyle kararımı veririm tam olarak..Ben işi bıraktım raporla idare edemem diye ama biziimki gibi durumlarda kolaylık sağlanıyormuş bi akrabamız ilk hamileliği düşük olduğu için 2.hamileliğini olduğu gibi raporla geçirdi hiç gitmedi araştırmak lazım
geçmişi okumadan dalıyorum sonra okuycam,kontrolümüz çok güzel geçtikızım 2300 civarı suyu normal rahim ağzım kısalmamış,boyu 45cm nst ye bağlandık sancı yok edirneye gitmek istiyorum dedim olur git dedi hafiften ayaklanabilirsin yormadan dedi..sonra avcılarda taffy baby diye biyer var oraya gittik kızıma yatak,araba,kapı süsü,altın yastığı,bakım ürünleri birsürü şey aldık istanbulda olanlar mutlaka baksın çok güzel şeyler var..bu arada muayenemi saat 5 te ancak oldum eve gelişimiz 10 u buldu cicileri kurduk yerleştirdik ancak yazabildim kusura bakmayın canlar..şimdi geçmişe uçayım gelicem..
geçmişi okumadan dalıyorum sonra okuycam,kontrolümüz çok güzel geçtikızım 2300 civarı suyu normal rahim ağzım kısalmamış,boyu 45cm nst ye bağlandık sancı yok edirneye gitmek istiyorum dedim olur git dedi hafiften ayaklanabilirsin yormadan dedi..sonra avcılarda taffy baby diye biyer var oraya gittik kızıma yatak,araba,kapı süsü,altın yastığı,bakım ürünleri birsürü şey aldık istanbulda olanlar mutlaka baksın çok güzel şeyler var..bu arada muayenemi saat 5 te ancak oldum eve gelişimiz 10 u buldu cicileri kurduk yerleştirdik ancak yazabildim kusura bakmayın canlar..şimdi geçmişe uçayım gelicem..
Canım sen yazınca Taffy baby diye severim böyle şeylere bakmayı yazdım internete çıktı hemen.İnternet satış siteside var 90 TL üzerine kargo ücreti yok diyor.Malum bizde dışarı çıkamayıp alamayan bir sürü arkadaşımız var isteyen ordan sipariş edebilir bişeyler bebişler içinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?