Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
ayyy ben çok üzülüyorum ama mendil elimde habire ağlıyorum dua ediyorum eşim evde yok yoksa izletmez ağlıyorum diye

Ah canım ben de beni üzen ve geren dizileri seyredemem. Bu diziyi de hiç seyretmedim. İnanın Yaprak Dökümünü de hiç izlemedim. Aman diyorum zaten hayatta bir sürü üzülecek şey var. Bir de buna mı üzüleyim...

Bu Aliii adamı deli eder bu kadar bencil bir adam olur mu ya. Yemin ederim o televizyondan içeri dalıp ümüğünü sıkmak istiyorummmmmm

Bu Aliii adamı deli eder bu kadar bencil bir adam olur mu ya. Yemin ederim o televizyondan içeri dalıp ümüğünü sıkmak istiyorummmmmm

Seyretmeyin diyorum size,hem üzülüyorsunuz hem de sedyrediyorsunuz.
Yazık değil mi size? Artık adam gibi komedi dizisi de yok ki seyretsek...

Ama bu çok güzel yaprak dökümü için bende aynısını düşünüp seyretmiyodum ruhum sıkılıyodu valla.Ama bunda güzel şeylerde oluyorr arasıra insanın içini ısıtıyor ama arada çıldırdıyorrr :)

geçmişi okumadan dalıyorum sonra okuycam,kontrolümüz çok güzel geçti kızım 2300 civarı suyu normal rahim ağzım kısalmamış,boyu 45cm nst ye bağlandık sancı yok edirneye gitmek istiyorum dedim olur git dedi hafiften ayaklanabilirsin yormadan dedi..sonra avcılarda taffy baby diye biyer var oraya gittik kızıma yatak,araba,kapı süsü,altın yastığı,bakım ürünleri birsürü şey aldık istanbulda olanlar mutlaka baksın çok güzel şeyler var..bu arada muayenemi saat 5 te ancak oldum eve gelişimiz 10 u buldu cicileri kurduk yerleştirdik ancak yazabildim kusura bakmayın canlar..şimdi geçmişe uçayım gelicem..

yarın da onun kritiğini yaparız artık gittimi misafirin

Canım bir arkadaşım ve eşimin yeğeni vardı. Arkadaşım gitti yeğen bir süre benle kalcak başka şehirde oturuyodu burda işe girdi arada bende kalıyor arada başka bi akrabasında.Bi süre sonra ev tututacak işine yakın

Canımm kızına abla olmuş artık :)).Ne güzel kendin de seçmişsin cicileri Prenses güzel sağlıklı günlerde kullansın .Doğum yaptığın da odayı da pempişlerle süslersiniz şimdi ohhh mis gibi.41 kere maşallah canımmm inşallah hep böyle sağlıkla 38 40 haftalara sonrada duruyla güzel günlere olsun

Canım sen yazınca Taffy baby diye severim böyle şeylere bakmayı yazdım internete çıktı hemen.İnternet satış siteside var 90 TL üzerine kargo ücreti yok diyor.Malum bizde dışarı çıkamayıp alamayan bir sürü arkadaşımız var isteyen ordan sipariş edebilir bişeyler bebişler içinn

maşallah kızına ve sana ne güzel haberler bunlar
ooohhh bizde meraktan öldük hanımlar ayaklanmışda alışverişlere gitmişler güzel günlerde kullanmak nasip olsun..
maşallah canım yaa o yatarken üzüldüğün bebişinin hiç bir şeyini alamadığın hazırlayamadığın günler geride kaldı artık sabrının mükafatını göreceksin inşallah...
Allahım o günleri görmeyi bizlerede nasip etsin...

evet canım bende şuan mothercare nin sitesine bakıyorum malum dışarı çıkıp mağaza mağaza gezemeyeceğiz artık internetten bakarız böyle. belki bizde son haftalarda biraz ayaklanırız arkadaşlar gibi de alışverişlerimizi yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…