- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #11.121
Bu arada altta bir hemşire komşum var ya ona gittim. İğnemi yapabilir misiniz dedim. Sağ olsun yaptı. Yine alt komşumun kızı hemşirelik lisesinde 1. sınıfta okuyor. Ona gösterir misiniz dedim. Gösterdi. Artık komşu kızı yapacak inşallah. Ben de ona hediyeler alırım artık ne de olsa öğrenci... İşte böyle ilk iğne maceramız. Bu arada koldan yaptı sonra bacaktan en son göbekten yaparsınız dedi...
Ne güzel komşuluk ilişkileriniz varmış bizde kimsenin kimseden haberi yok kiracılarıda hiç önemsemiyolar bende çalışıyordum ztn sabah girip akşam çıkıyordum bazen karşılaştıklarımda tedirgin oluyorum acaba komşummu selam versemmi yoksa başka birilerimi diyorum ondan bile haberim yok ev sahibi olanlar kendi aralarında görüşüyolarmış görevlinin hanımı temizliğe geliyor bana ondan alıyorum haberleri
Canım burası yeni bir bina. Herkes aynı anda taşındı. Ben de katımdaki ve bir alt katımdakilerle görüşüyorum. Bir de müfettiş beyin hanımı var iki altta. Yine de en çok Antepli olan komşumla. Yaşlarımız da yakın. Sağ olsun bana çok yardımı oluyor... Genelde apartman yaşamı senin bahsettiğin gibi...
Bizimkide yeni bina evlendiğimde 2.taşınandım ben ama öyle ilişkiler kurulmadı bi türlü Antep mutfağındanda yararlanabilirsin böylelikle :)
Evet canım ne yapsa bana da gönderiyor sağ olsun. Birkaç kez misafirim gelince bir şeyler yaptı sizin oralara ait. Çok yazmıyorum arkadaşların canı çeker. Geçen Paşamın göğsü şişti. Aman buradan hemen gönderemem mazallah...Benim ders programım da müsait. Bir boş gün, iki yarım, iki gün de full dersim var. Bu yüzden zamanım oluyor. Bir de eşim çok geç geliyor. Komşunun da eşi polis. O da bazen geç geliyor. Edirnedeki komşular da iyiydi. Burada ikinci evim. Öncekilerde iyiydi. Allahtan komşudan yana şanslı oldum...
mrb arkadaşlar..geçen de bu topiğe yazmıştım aniden su gibi bişey geldi diye acaba rahim ağzımda mı sorun var diye üstüne 3-4 ayrı dr a gittim bugün bi sürü dr a göründüm..bunlardan 2 si rahim ağzı uzunluğumu 2-2,5 cm civarı ölçtü..1 tanesi nasıl oluyorsa 3-4 cm arası ölçtü..2 dr dikiş dedi 1 i gerek yok dedi..kafam o kadar karışık kişuan 17 haftalık hamileyim..dikiş attırayım mı attırmayayım mı bana akıl verin nolur..bide dikiş atılırken anestezi ile uyutulcakmışım biz tamamen bayılınca bebeğe zararı oluyo mu acaba?riski varmı ki anestezinin?bide dikiş atıldıktan sonra ne ilaçları kullanıcam?burda penisilin iğne,prepar falan okumuştum..çok soru sordum ama napcam ben yaaaa canım çok sıkık zaten tedavi ile hamile kaldım..çok üzgünüm
mrb arkadaşlar..geçen de bu topiğe yazmıştım aniden su gibi bişey geldi diye acaba rahim ağzımda mı sorun var diye üstüne 3-4 ayrı dr a gittim bugün bi sürü dr a göründüm..bunlardan 2 si rahim ağzı uzunluğumu 2-2,5 cm civarı ölçtü..1 tanesi nasıl oluyorsa 3-4 cm arası ölçtü..2 dr dikiş dedi 1 i gerek yok dedi..kafam o kadar karışık kişuan 17 haftalık hamileyim..dikiş attırayım mı attırmayayım mı bana akıl verin nolur..bide dikiş atılırken anestezi ile uyutulcakmışım biz tamamen bayılınca bebeğe zararı oluyo mu acaba?riski varmı ki anestezinin?bide dikiş atıldıktan sonra ne ilaçları kullanıcam?burda penisilin iğne,prepar falan okumuştum..çok soru sordum ama napcam ben yaaaa canım çok sıkık zaten tedavi ile hamile kaldım..çok üzgünüm
benim bebişin çeyizi hazır canım annem yıkadı ütüledi yerleştirdi..oda yapmıyorum çok gereksiz yerimde yok oturma odamı bozmam gerek şimdilik park yatak ve şifonyere sığıyor eşyaları miniğinyatak resmini ekliycem birazdan..sana tavsiyem her kontrolünde ölçtür muhakkak,mutlaka 3 lt su iç pet şişe yap 3 ü tamamla enfeksiyon ve kasılmamak adına çok iyi,birde arada akıntıdan şüphelenirsen eczaneden ringer laktat serum al 1000 lik 2 tane bi hemşire taksın kana karıştığı için enfeksiyonu daha hızlı atarsın içeriği şekerli ve tuzlu steril su :)..benim çook ilacım var pıhtılaşma için coraspin ve fraxiparin kullanıyorum.sonra elevit,progestan 200mg,nidilat günde 4 kez,magnezyum,prepar tablet kullanıyorum..ha birde arada demir hapı ferlos tablet..ben hep yattım wc ve yemek birde haftada bir duş için kalktım..inşallah hepimiz 3kg görüp öyle doğuralım canımcım..
bende şehir değişikliklerine çabuk adapte olamıyorum cok haklısın zor gelir insana onca yıldan sonra..sende lekelenme yok değilmi canım tekrar kan testi yaptırcanmı?
Geçmiş olsun arkadaşım bence üzülmektense ortaya çıktığı için sevinmelisin bizler ortaya çıkmadığı için bebeklerimizi kaybettik sense tedbirini alıcaksın bence dikişini attır ve yatak istirahatiyle dinlenerek geçir hamileliğini inşallah kucağına alırsın bebeğini..İlaç konusunda doktor daha iyi bilgi verir hamileliğin durumuna göre veriyor sanırım doktorlar ilaçları
tşk ederim..bugünki dr da bana rahim ağzı yetmezliğine bebek düşükten sonra karar veriliyor..senin nasıl oldu böyle 16.haftada nerden aklına geldi dedi şaşırdı..bende nerden olcak dedim..burda okudum ya kadınlar kulübünde aklıma dr a rahim ağzımı ölçtürmek geldi..kendi ısrarım ve çabamla ölçtürdüm yanii..dr a benim sayemde bu anlaşıldı dr ların hiçbiri ölçmedi şimdiye kadar dedim..dahası ben rahim filmi çektirdim 150 TL verip özelde..nasıl oluyo da dr göremiyo görse de anlamıyo veya söylemiyo böyle bi sorunu bilmiyorum..hasta olarak kendi kendime ben teşhis koyuyorum ben tedaviye karar veriyorum..bu nasıl iş yaaaaa..çok kızgınım çokkkkk
Regrete kullanmamak mı gerekir sence? Ben üç dört saat arayla kullanmaya başladım. Anlayamadım tam olarak yazıda ne demek istediğini...
Arkadaşımm 2 dr gerekli dediyse bence yaptırmalısın yada içine sinmiyorsa bir doktora daha görün istersen.Bakalım ne diycekk .Çok geçmiş olsunn
Dikiş konusunda benimde pek bilgim yok ama eğer 2 dr. dikiş gerekiyor dediyse bence dikiş attır, çünkü atılmadığı zaman erken doğum olabiliyor. Burada bir sürü arkadaş dikiş attırarak sağ sağlim aldılar bebeklerini kucaklarına.Banada 16. haftamda dikiş atılacak bende korkuyorum biraz ama bebeğim için bu gerekliyse korkarakta olsa attıracağım o dikişi.
Geçmiş olsun. Gerçekten çok şaşırtıcı. İyiki, ölçtürmüşsün canım. Benim hiç aklıma gelmemişti. Buradan öğrendim.Yapılacaksa da acele et fazla geçirme süreyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?