- Konu Sahibi hidennisko
-
- #11.161
mrb kızlar nasılsınız,
dün çok kasık ağrım vardı, birde karnımda sertleşme oldu,sanırım bu kasılma...
Rabbim nasip ederse yarın doktoruma herşeyi sorcam....
canım işşallah kendini yorumuyosun demi bakıyım yoksa kızarım he haberin olsunyemek temizlik yapıyomusun doktorun ne dedi merak ediyorum kaçta gidicen doktora haberdar et merakta bırakma beni işşallah bebegin uyuyordur karnında kasılma dediginizi hiç yaşamadım ben hep yavrularım çok oynuyodu neden oldu acaba merak ettim bak şimdi allahımyar ve yardımcın olsun kardeşim
chbn nerdesin kız ışıgın yanıyo kendin yoksun yaw gfeliyo bak şaplak he sonra dövdüm diye kızmayasınah canım acıdımı gel bir öpemde geçsin bari
cicileri ekleyemedim canım uğraştım dün sadece yatağını yükliycektim olmadı..belkii bundan hoşlanmayan arkadaşlarda olabilir diye düşündüm vazgeçiyorum oyüzden..progestanı bende bırakmıştım sonra tekrar başlattı 26.haftadaydım sanırım karnımda sertleşme ve ağrı oluyordu ara ara oyüzden başladım nidilata ve progestana..en son şiddetli bel ağrım ve kasılmam olmuştu 31.haftamda 1gece hastanede yattığımda prepar serum verdi çıkarırken hapına başlattı şimdi onuda kestim gerçi.. nuray ve ben tüm hamileliğimizde kullanmış olduk progestanı bi zararı yok..ay yeterki şişko olsun bebişler sezeryan yaparız nolcak
canım geçmiş olsun gerçi arkadaşlar yazmış ama bende yazıyım kesinlikle serklaj yaptır..benim çok geç farkedildi önce olsa yaptırırdım kesinlikle sadece yatarak bebeiği tutmaya çalıştım çalışıyorum..bendede aynısı oldu 2 dr kısalma var dedi biri bişeyin yok çalışabilirsin dedi ama sonra gerçekten kısa olduğu anlaşıldı pişman olmamak için dikişi yaptır bence..anestezili bi çok arkadaş yaptırdı bebeğe zararı olsa dr lar zaten yapmaz..sağlıklı hamilelikler dilerim..
mrb kızlar nasılsınız,
cicileri ekleyemedim canım uğraştım dün sadece yatağını yükliycektim olmadı..belkii bundan hoşlanmayan arkadaşlarda olabilir diye düşündüm vazgeçiyorum oyüzden..progestanı bende bırakmıştım sonra tekrar başlattı 26.haftadaydım sanırım karnımda sertleşme ve ağrı oluyordu ara ara oyüzden başladım nidilata ve progestana..en son şiddetli bel ağrım ve kasılmam olmuştu 31.haftamda 1gece hastanede yattığımda prepar serum verdi çıkarırken hapına başlattı şimdi onuda kestim gerçi.. nuray ve ben tüm hamileliğimizde kullanmış olduk progestanı bi zararı yok..ay yeterki şişko olsun bebişler sezeryan yaparız nolcak..
mrb kızlar nasılsınız,
Gamze bana küstün mü yoksa? Küstüysen barışalım...
Canım biz hoşlanırız. O kadar sabrının sonunda bizlere umut olur.Ama geçmişi okudun mu sanırım 193. sayfadaydı burada Kelebek diye çok zorlukla senin gibi dikişsiz sabreden arkadaş bebeğin doğum sonrası resimlerini koymuştu kızlar istedi diye. Sonra biri de ne öyle nisbet yapar gibi yazmış. Ama ben resimleri görünce o mücadelenin sonundaki ödülü görünce sevinçten ağlamıştım. Ben kesinlikle çok görmek isterim ama farklı düşünen olur mu bilmiyorum. Bak 193'e ne kadar güzel bir manzara bence...
tatlım hiç küsermiyimseni ihmal mı ettim yoksa nasılsın?? hamilelik nasıl gidiyor belirtiler baaadı mı??
canım işşallah kendini yorumuyosun demi bakıyım yoksa kızarım he haberin olsunyemek temizlik yapıyomusun doktorun ne dedi merak ediyorum kaçta gidicen doktora haberdar et merakta bırakma beni işşallah bebegin uyuyordur karnında kasılma dediginizi hiç yaşamadım ben hep yavrularım çok oynuyodu neden oldu acaba merak ettim bak şimdi allahımyar ve yardımcın olsun kardeşim
chbn nerdesin kız ışıgın yanıyo kendin yoksun yaw gfeliyo bak şaplak he sonra dövdüm diye kızmayasınah canım acıdımı gel bir öpemde geçsin bari
Canım ben de 200 lü bir fiyata çektirdim. Anestezi parası dahil. Burada fakültede 45 tl ye çekiyorlarmış. Geçen gittiğimde bir kadın demişti ama anestezi yapmadan ve çok acılı demişti. Hatta bağırtısına eşi içeri girmiş ne oluyor diye. Malesef bu sağlık işlerinde fiyat konusunda uçurumlar var. Burada işlemler konusunda her arkadaş farklı fiyatlar belirtiyor malesef. Devlet bence bu işe el atmalı. O kadar uçurum olmamalı ...
mrb kızlar nasılsınız,
kız okadarda ismine baktım rengeta yerine rengete bundan sonra istersen öyle takılırız diyete devam et bebem ben halen 93 kiloyum kilo ne aldım ne verdim ama işin garibi desem inanmazsınız bebegin oldugu yer dünden beri atıyo sanki oynuyo gibi oldu sizdede oldumu merak ediyorum anneme diyorum bu kıpırdıyo annem diyoki nerden kıpırdıcek daha çok küçük dedim bu benim bebegim kıpırdar erkenden oda gülmeye başladı bu bebek kıpırdaması degilde nedir sizce kafam karıştı yaw:44::44::44::44:biri sesimi duysun size zahmet anlatsın bana:84::84::84::84:
duru bebek bebikim nasılsın görüşmeyeli benim kızımın keyifleri nasıl bakalım öptü teyzesi onu nanaktan
Regreteciğim aklıma gelmişken yazayım dedim. Ben bir program seyretmiştim. Çok zayıflamak rahimi de zayıflatıyor demişti doktor. Bir ara doktora sormuştum. Çok fazla olmayan kilo kayıplarında geçerli değil demişti. Bak şimdi aklıma geldi. Ben 64 kilodan 54'e düşmüştüm. 58'e çıkınca hamile kalmıştım. Acaba etkilemiş midir bu kadar kilo? Sen de sor istersen bir doktora...
canım benim evet bende okudum onları..aklıma geldi yüklemeye çalışırken bıraktım tekrar deniyim bakalım..
Canım ben de 200 lü bir fiyata çektirdim. Anestezi parası dahil. Burada fakültede 45 tl ye çekiyorlarmış. Geçen gittiğimde bir kadın demişti ama anestezi yapmadan ve çok acılı demişti. Hatta bağırtısına eşi içeri girmiş ne oluyor diye. Malesef bu sağlık işlerinde fiyat konusunda uçurumlar var. Burada işlemler konusunda her arkadaş farklı fiyatlar belirtiyor malesef. Devlet bence bu işe el atmalı. O kadar uçurum olmamalı ...
mrb kızlar nasılsınız,
Canım biz hoşlanırız. O kadar sabrının sonunda bizlere umut olur.Ama geçmişi okudun mu sanırım 193. sayfadaydı burada Kelebek diye çok zorlukla senin gibi dikişsiz sabreden arkadaş bebeğin doğum sonrası resimlerini koymuştu kızlar istedi diye. Sonra biri de ne öyle nisbet yapar gibi yazmış. Ama ben resimleri görünce o mücadelenin sonundaki ödülü görünce sevinçten ağlamıştım. Ben kesinlikle çok görmek isterim ama farklı düşünen olur mu bilmiyorum. Bak 193'e ne kadar güzel bir manzara bence...
canım benim evet bende okudum onları..aklıma geldi yüklemeye çalışırken bıraktım tekrar deniyim bakalım..
Kimsecikler yok :126::126::126: böyle kaldım bilgisayla tek başıma
canım teşekkür ederim ozaman benim yavrumum annesi çok gazlı olucekCanım açık mı kalmış farkında değilim inan. İğnemi yaptırdım komşu kızına. Bir mutlu oldu bir bilsen. İlk kez bana yaptı. Yarın da ben yaparım hep yaparım dedi. Yarın doktora gideceğim öğleden sonra. Senin hissettiğin bence gazdandır.Bbebek küçük daha hissedemezsin. Ben genelde 18. haftada göz atması gibi hissederim...
iyi canım ben doktora sorucam bakalım ne dicek pazartesiye randevu aldım saa 9 za ense kalınlıgı ve kan tahlili istedi işşallah güzel sonuçlarla gelirim:78::78::78::78::78:can yemek temizlik falan yapmıyorum. temizliğe iki haftada bir biri geliyor, yemeğide annem yapıyor. ben sadece sabah eşime kahvaltı hazırlıyorum ondan sonra hep yayıyorum.....
Bencede haklısın canım gerçi devlette bedava yada çok ufak bir farkla çekiliyormuş ama sanırım devlette eski makinalar var rahmi itip çekerek çeken ki oda insanları acıdan bayıltıyor eğer aneztezili deilse.Bende bunlardan korkuma gittim özel görüntüleme merkeziydi bu sene almışlar makinayı ne öncesinde ne sonrasında hiç canım acımadı ama yaptıkları işlem 10 dk çok para alıyolar gerçektenn
Samyeli geçmiş olsun yarın hemen yaz bize merakta bırakma.. canım
Payamcım :))))))) ay paramcımmkız REGRETE REGRETE ama sen desen farketmez canım istediğin gibi seslenebilirsinn bana canımmm
Canım mutlaka sorarım bende hamile kalmadan 7 8 kilo vermiştim ama yavaş yavaş sporla biraz dikkat ederekk.Aslında şimdi gittiğim doktorda mutlaka kilo ver ,sağlıklı hamilelik için çok önemli dedi tabi onun söylediği bir anda sok diyetle zayıflama degıl bu sok diyetlerin herseye zararı var kesinlikle yapmamak lazımmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?