- Konu Sahibi hidennisko
-
- #11.201
canım ozaman şükür kavuşturana diyelim gel sabahki öpücügü şimdi veriyimbugün ne toplantısı vardı bebem merak ettimde
canım ben verdimbu arada herkeze iyi günler diliyorum yavru yokken bir bakayım kimler var dedim
kız sabah neriye kayboldun aşk olsun gir göründün bir kayboldun olmuyo he böyleinsan sabah öpücügünü almadan gidermi ye yavyum ye yarasın tosunuma boşver dogumdan sonra veririz kiloları yarım dünyayım tam dünya olurum artık
güzel fikir bunu mutlaka yapayım. ben haftada 1 kes sirkeli suyla yıkıyorum aşşayı. sadece ağda yaptırabiliyorum. ne jilet ne tüy dökücü. alerjim var onlara da. kucuk bir fitil saadece rahim ağzına koy dediler. ama başlayınca 6 gün mutlaka kullanılacakmış. sabah akşam. kesinlikle yarıda bırakılmaması gerekiyormuş. birde siz kupkuru musunuz. başka kimsede akıntı yokmu. yoksa bu normal mi? benim öncekilerde plesenta priveram vardı. yani sürekli korkunç kanamalarım oluyordu. akıntı varsa bile farketmiyordum. koku falan yok. sulu krem gibi oluyor. bu normal mi yav.
canım ben tuvalet kagıdı kullanıyorum bir sorun olurmu sencebirde kuru tutmaya çok dikkat ediyorum ama nedense genede mantar oluyorum yazık bana ya
canım şaşala su kou 2 ölçekte sirke koy kapagıyla tuvalette kalsın ben mantar olunca hep öyle yapıyorum krem şeklinde gelmesi normal bebek rahimi temizliyomuş doktorum öyle sülemiştidegüzel fikir bunu mutlaka yapayım. ben haftada 1 kes sirkeli suyla yıkıyorum aşşayı. sadece ağda yaptırabiliyorum. ne jilet ne tüy dökücü. alerjim var onlara da. kucuk bir fitil saadece rahim ağzına koy dediler. ama başlayınca 6 gün mutlaka kullanılacakmış. sabah akşam. kesinlikle yarıda bırakılmaması gerekiyormuş. birde siz kupkuru musunuz. başka kimsede akıntı yokmu. yoksa bu normal mi? benim öncekilerde plesenta priveram vardı. yani sürekli korkunç kanamalarım oluyordu. akıntı varsa bile farketmiyordum. koku falan yok. sulu krem gibi oluyor. bu normal mi yav.
havlu peçete kullanıyorum canım bime ucuz gelmişti 2 düzüne aldım ucuz diye biraz çok almışım abartımışm ama anca yeter 1 seneben gün içerisinde 2,3 kez çamaşır değiştiriyorum. siteyi okudukça su içmeyede önem verince lababoya yarım saatte bir gitmek sart oldu. tuvalet kağıdı bence uygun değil. çabuk parçalanıyor. ben selpak marka kullanıyorum ama o bile hamur gibi yamuluyor. havlu pecete daha iyi aslında.
:118:
kız koç,iş beni bu kadar öpmüyor toplantı ciftçilerle ilgili yardım edicez onlara yol gösteriyoruz cevap verdiğin için bende seni öptümmmmmmm kız sonra senin koçiş bana kızmasın
sabah bi bakem dedim ne yazmışsınız ne kaynatmışsınız diye ama sen yoktun :44: allah allah :26: öpücük koçişten aldım dabakalım tam duba olucaz evde yat yat hareket yok geldin kilolar :118: :119: :119: :119:
yok canım oda iyi hijjeniktir...olsun tek ben kendim yıkadığım için içime daha iyi siniyortoz pislik yok .. evet zaten önemli olan kuru tutmak sürekli değiştirmek .. o zaman neden mantar oluyor :26: sende kumşcı amcaya git bence daha iyi ilk günler bide ben ütülüyordum sermayem ne yapayım
Arkadaşlarrrrrrr, merhaba nasılsınız? Okuma işini yeni bitirdim.Bugün hiç giremedim. Öğleden sonra 14.30 gibi doktora gittim. Kan tahlili verdim HCG için. Sonrasında hastaneye yakın bir öğretmen arkadaşa oturmaya gittik okulca. 17.00 gibi kalktım tekrar hastaneye döndüm. Değerim 618,16 çıkmış. İyi dedi doktor. Biraz konuştuk. Fakülte doktoruyla iki hafta önce görüştüğümü de söyledim. Bilmenizi istiyorum dedim. O da ben memnun olurum gereken durumda beraber takip edebiliriz gibi bir şeyler dedi. Yine erken doğumun olası nedenleri, serklaj vs. gibi şeyleri konuştuk. Haftaya çarşamba çağırdı. 1000 olmadan kan değeri görünmez dedi. Benden böyle. Birazdan sevgili kocam öğrencisiyle çaya geliyormuş. Ev dağınık azcık toparlayayım. Sonra yine bakarım inşallah...
Canım ben kapatmışım sen girmişsin görmedim kusura bakma,Jojetcim varmı sende gelişme canım adet oldun mu?.
Şekerim,şekerim diyebilirsin çok sevdimm :)).Canım bebeğini kucağına aldığın anı hayal et o an neler hissedeceğini düşün.Böyle doğurmuşsun 40.haftada mercimeğikocişin ve tüm sevdiklerin yanında hastaneden taburcu oluyorsunuz bu ana inan canım.Ben ne sıkıntılara dayandım ne acılar çektim panik atak sana mı yenilicem de sen başarırsın canım panik atak beyninin sana oynadığı oyun ve sen bu oyunu yenersinn Paşam sana hem inanıyorum hem güveniyorumm şekerimmm :).Ayrıca sana bende hamileyken rüyalar görüyordum saçma sapan normalde görmediğim şeyler bebekle ilgili deil ama bebekle ilgili birkere gördüm oda bebeği kaybetmeden bikaçgün önceydi doğum yapmışım ama bebek bi garip kafası uzun parmakları eksik bi uyandım ohh dedim Allahım gerçek deil.Anneme anlattım saçmalama hamile olduğun içindir dedi neyse sonra bebişim melek oldu.Canım ama sana şunu söyliym hiç kan yoktu ben inanınırım kanın rüyayı bozduğuna ve bende hep öyle olur sen hem yaşadıklarından etkilenip görüyorsun ve kan var tabi Allah bilir .Ama ben inanıyorum canım Allahın izniyle alacaksın kucağına bebişini, sen içini ferah tut stres yapmamaya çalış.Hamişliğinin keyfini çıkar .Valla canım kocana isim takma konusuna gelince ben kızgın yada küssem hemen değiştiriyorum baş ağrısı :) can sıkıtısı :) ömür törpüsü :) yada sakın açma :) gibi şeyler yazıyorum.Eğer kızgın deilsem ve seviyorsam kocacım ,aşkım vb kelimeler kullanıyorum .Eşim bu yazdıklarımı biliyor küssek barışınca soruyor bu sefer ne yazdın sonra gülüyorrr verdiğim isimleri duyunca :))
Sorduğunuz soruyu tam anlamadım ama eğer HSG(rahim filmi)çektirecekseniz adet bittikten sonra bikaç gün içinde.O süreleri geçmemek gerekiyormuş geçilirse sağlıklı sonuç alınmaya bilirmiş.
çok sevindim canım inşallah bundan sonrası güzel olacak aynı acıları yaşamıycaz ama sonuçta 2doktora gidiyorsun karşılaştırma imkanında var tedbiri elden bırakma ama biraz rahat ol çok stres yapma lütfen bebeğin için biraz sakin ol...Arkadaşlarrrrrrr, merhaba nasılsınız? Okuma işini yeni bitirdim.Bugün hiç giremedim. Öğleden sonra 14.30 gibi doktora gittim. Kan tahlili verdim HCG için. Sonrasında hastaneye yakın bir öğretmen arkadaşa oturmaya gittik okulca. 17.00 gibi kalktım tekrar hastaneye döndüm. Değerim 618,16 çıkmış. İyi dedi doktor. Biraz konuştuk. Fakülte doktoruyla iki hafta önce görüştüğümü de söyledim. Bilmenizi istiyorum dedim. O da ben memnun olurum gereken durumda beraber takip edebiliriz gibi bir şeyler dedi. Yine erken doğumun olası nedenleri, serklaj vs. gibi şeyleri konuştuk. Haftaya çarşamba çağırdı. 1000 olmadan kan değeri görünmez dedi. Benden böyle. Birazdan sevgili kocam öğrencisiyle çaya geliyormuş. Ev dağınık azcık toparlayayım. Sonra yine bakarım inşallah...
:118:
kız koç,iş beni bu kadar öpmüyor toplantı ciftçilerle ilgili yardım edicez onlara yol gösteriyoruz cevap verdiğin için bende seni öptümmmmmmm kız sonra senin koçiş bana kızmasın
ben hala aynıyım deliricem en sonunda neden hala olmadı diyee,53 gün bitti nomal mi? ne tuhaf bibuçuk ay öncesine kadar kan görücem diye korkarak gidiyodum wc ye şimdi de neden hala olmadı diye tedirginim..ben bugün Cemil AKGÜL ü aradım,muayenehanesinin telefonunu internetten bulamadım,florance i aradım ordan öğrendim numarasını,muayenehanesinden sekreteri çıktı,söölemesi ayıp biraz safça bi abla,yarın gelicek dedi,hem bundan sonra kendisine geliceğimi söyleyecektim hemde hala adet olmamış olmam normalmidir diye sorcaktım ama soramadım.bu arada annem benim bi alt sokağıma taşınıcak diyodum ya,şu sıralar ona yardım etmeye çalışıyorum,malum benim ev yakın olunca bana geliyolar burdan beraber gidiyoruz evi temizlemeye,inşaat yeni bitti,temizlemesi de zor oluyo,her taraf harç falan...
kolay gelsin canım inşaat sonrası evi temizlemek zor oluyor ama anne işte insana o yorgunluk koymaz hem sanada yakın olması çok iyi olur hamile olunca çok faydası olur annenin sana. bende 44gün sonra hastalanmıştım 2.de 37gün sonra gelmişti doktora sorduğumda muayenede hiç bir problem yok düşükten sonra olabilir 1-2ay içinde düzene girer demişti. seninde normal olabilir belki ama yinede bi doktoruna sor yada gidip muayene ol bence
ben hala aynıyım deliricem en sonunda neden hala olmadı diyee,53 gün bitti nomal mi? ne tuhaf bibuçuk ay öncesine kadar kan görücem diye korkarak gidiyodum wc ye şimdi de neden hala olmadı diye tedirginim..ben bugün Cemil AKGÜL ü aradım,muayenehanesinin telefonunu internetten bulamadım,florance i aradım ordan öğrendim numarasını,muayenehanesinden sekreteri çıktı,söölemesi ayıp biraz safça bi abla,yarın gelicek dedi,hem bundan sonra kendisine geliceğimi söyleyecektim hemde hala adet olmamış olmam normalmidir diye sorcaktım ama soramadım.bu arada annem benim bi alt sokağıma taşınıcak diyodum ya,şu sıralar ona yardım etmeye çalışıyorum,malum benim ev yakın olunca bana geliyolar burdan beraber gidiyoruz evi temizlemeye,inşaat yeni bitti,temizlemesi de zor oluyo,her taraf harç falan...
güzel fikir bunu mutlaka yapayım. ben haftada 1 kes sirkeli suyla yıkıyorum aşşayı. sadece ağda yaptırabiliyorum. ne jilet ne tüy dökücü. alerjim var onlara da. kucuk bir fitil saadece rahim ağzına koy dediler. ama başlayınca 6 gün mutlaka kullanılacakmış. sabah akşam. kesinlikle yarıda bırakılmaması gerekiyormuş. birde siz kupkuru musunuz. başka kimsede akıntı yokmu. yoksa bu normal mi? benim öncekilerde plesenta priveram vardı. yani sürekli korkunç kanamalarım oluyordu. akıntı varsa bile farketmiyordum. koku falan yok. sulu krem gibi oluyor. bu normal mi yav.
Canım benim okuduğum arada yazdığım erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenlerin yazdığğı topik. Orada bir arkadaş bir doktordan bahsetmiş. Araştır istersen. Birkaç kişi daha gitmiş çok memnun kalmış. Arkadaşın mesajı:
Prof.Dr.Engin ORAL.Nışantaşı ve Floryada muayenesi var.Cerrahpaşada aynı zamanda öğretim görevlisi..Ben dahil olmak üzere herkese tavsiye ederim..
canım şaşala su kou 2 ölçekte sirke koy kapagıyla tuvalette kalsın ben mantar olunca hep öyle yapıyorum krem şeklinde gelmesi normal bebek rahimi temizliyomuş doktorum öyle sülemiştide
havlu peçete kullanıyorum canım bime ucuz gelmişti 2 düzüne aldım ucuz diye biraz çok almışım abartımışm ama anca yeter 1 sene
sevsinler senin kumaşçı amcanı bu lafını çok sevdim haberin olsuncanım kocişmi öptü seni tüh geç kaldım desene artık şimdi öpücügümü idare ediceksin kocaların yerin,i tutmaz ama :86::86::86::86:
benim önceki kayıplarımda 40.günü geçmeden oluyodu ama bu sefer normal doğum olduğu için mi bööle uzun sürdü acabaa :44:
Bir de Jorjet senin ne kadar kanaman oldu doğumdan sonra? Benim 50 günü geçmişti ve kist oluşmuş diye doktor ginera isimli doğum kontrol hapı vermişti. Kırkın çıkınca gitmedin mi doktora canım?
canım bu konuda seni çok iyi anlıyoruz.. bence her girdiğinde yaz bende ilk başlarda yazamadım 1ay geçmişi okudum 1-2hafta yazmadan takip ettim ama yazdıktan sonra kendimi daha iyi hissettim paylaştıkça rahatladım sanki sende yaz tutma içindeteşekkür ederim canım,inan her defasında bir ümit ve sonrasında umutsuzluk yaşamak o kadar yorduki beni,şu sıralar hiç iyi değilim,istanbulda havalarda kapalı içim sıkıldı benimde..üç düşükten sonra yücel karamanı bulduğumda sorunumu çözebileceğini söylediğinde nasıl mutlu olmuştum,ameliyat olucam herşey düzelicek ve ben dördüncü hamileliğimde bebeğime kavuşucaktım,hayalimde tabii..eşimle konuşurduk bebek olunca ziyaretine gideriz,bebişimizle elini öptürmeye
şimdi sil baştan aynı şeyler,yeni bi doktor,baştan anlat,güvenmeye çalış,çok zorrrr bi süreçten geçiyorum,biliyorum sizlerde aynı şeyleri yaşadınız beni en iyi siz anlarsınız,buraya girdiğim zamanda okuyorum mesajları ama bişey yazamıyorum..
Canım bence peçete kullanma belki parçalanınca zarar verebilir. Ben de BİMden scarlet isimli günlük ped alıyorum. Ben de her şeyi kullanamıyorum alerji yapıyor. Tavsiye ederim dünürüm...
teşekkür ederim canım,inan her defasında bir ümit ve sonrasında umutsuzluk yaşamak o kadar yorduki beni,şu sıralar hiç iyi değilim,istanbulda havalarda kapalı içim sıkıldı benimde..üç düşükten sonra yücel karamanı bulduğumda sorunumu çözebileceğini söylediğinde nasıl mutlu olmuştum,ameliyat olucam herşey düzelicek ve ben dördüncü hamileliğimde bebeğime kavuşucaktım,hayalimde tabii..eşimle konuşurduk bebek olunca ziyaretine gideriz,bebişimizle elini öptürmeye
şimdi sil baştan aynı şeyler,yeni bi doktor,baştan anlat,güvenmeye çalış,çok zorrrr bi süreçten geçiyorum,biliyorum sizlerde aynı şeyleri yaşadınız beni en iyi siz anlarsınız,buraya girdiğim zamanda okuyorum mesajları ama bişey yazamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?