- Konu Sahibi hidennisko
-
- #11.181
ANNE VE BEBEKLERİMİZ
Adı Cinsiyeti Doğum tarihi Bebeğin adı Serklaj
yaren Kız Sezin VAR
Güldenaz Kız VAR
Tatlışoğlu KIZ 03.03.2011 İlke VAR
Nuray KIZ 20.03.2011 Özge VAR
HAMİLELERİMİZ
Adı Cinsiyeti Beklenen doğum tarih Serklaj
Şafak Kız ?? Var..
Özlem kız 03.05.2011( DENİZ ) Var …
Ayer Erkek 18.05.2011 Var ..
Eylem Kız 25.05.2011(DURU ) Yok..
Ardatuana Kız 13.06.2011(AZRA ) Var..
Elifce Kız 23.06.2011(ELA ) Var..
Mavinilay ?? ?? ??
selen_k Kız 02.09.2011 Var ..
Samyeli 22.09.2011 Var..
gamze81 Erkek 27.09.2011 Yok ..
Tugbacozar Erkek 10.10.2011 şuan yok..
elza81 15.10.2011 Yok ..
Paşam 31.10.2011 Şuan yok.
Crameren 04.11.2011 Şuan yok.
tuubaaoz 13.11.2011 Şuan yok.
Chnb 17.12.2011 Şuan yok.
HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Kullanıcı adı Müjdeyi Vereceği Tarih
Fadik 21 nisan
Ceylinirem 14 nisan
Regrete yaz sonu :97:
jorjet:97:
evet görürsün inşallah bebişiniben 2 ye böldüm ilaçları sabah ve akşam içiyorum sen neler içiyorsun enfeksiyonda başımın belası :95: o yüzden her gittiğimde soruyorum ve tahlil istediyorum onlar bazen unutuyor sende ayda bir istet akıntını da kontrol akıntını al tatlım allahın izniyle bir şey olmaz
tatlım dr söyledin mi akıntını :26: bana fitil ve bir içimlik ilaç verdi gecti sarı akıntı ...
canım ben 2 tane kaybettim 5 aylık dikş şart dendi kabak gibi ortada dedi doktor açıkıgım varmış benim doktorda yok dedi ne oldu anlamadım yavrumun ne günahı vardı 10 senede ne yaptıysam olmadı yaradanımın bir mucizesiyd,i o bana mercimegim diye seviyoudm yavrum bacaklarımın arasında can çekişe çekişe öldü kaynanam vardı dogum ederken dedim anne oynuyomu dedim banmı öyle geliyo kadım başladı aglamaya yavrum can çekişiyo dedi bagırdım allahım diye birde yavrum diye garip eşimein ellerine sarıldım ne olur küvez bul belkim yaşar ama can çok çkişti aklıma geldikçe gözkerlimden yaşlar dökülüyor şimid oldugu gibibakıyım dedim göstermedi ne eşim ne kaynanam ne olur dedim ilkini görmedim bunu görüyüğm ah garip eşim elimi tuttu yavvardı o dedi bakma ben dedim bakıcam bıraktılar bakıyım diye az baktıma ama yüregim dayanmadı dedim rabbim sen verdin sen aldın allah o doktoru nasıl biliyosa öyle yapsın öteki tarafta iki elim yakasında keşke diyorum baksaydım ama dayanamazdımki biliyorum şimdide hamileyim ama nedense yemin ederim sevinemiyorum ya buda beni bırakır giderse ben ne yaparım allahım affetsin dayanamam ölürüm bebegimi patolojiye götürücekler kürtaja aldılar beni bebegimin kordonu sallanıyo yatırdılar masaa yalvaryorum ne olur canını acıtmayın zaten canı çok yandı dedim can çekişe çakişe öldü dedim kürtajı canlı yaptılar acıdı çok dedi doktor söz ilaç vericem acımıcak ne verirsen ver acım hafiflemezki dedim olurda namz kılan varsa dua eden varsa aranızda benim gibi allah rızası ,iç,in benide katım ben sizleri hep katıyorum tek istedigim yaradandan canım bir daha yanmasın
Canım sevindim vallahi.Yazmayınca Gamze alındı mı acaba dedim. Buraya yeni geldiğimde çok zor bir süreç geçirdim. Artık ne olursa olsun bir yönüm buralı olmak zorunda. Burada cennete uğurladığım bir evladım var. Benim bulantım daha başlamadı şükür ama acayip kilo aldım. Bu folik asit(kasımdan beri kullanıyorum.) beni şişmanlattı. Bugün öğrencimin biri dedi. Kilo almışsınız dedi. Sen ne yapıyorsun?
gamzecim hemen neriye kayboldun yaiki konuşuk ederdik senle ya seni işşallah bir yerde yakalarım ozaman kork benden seni öpücüklere bogacam kaç kız kaç geliyorum arkandan günaydın canlarım sizlere güzel bir gün diliyorum cumanız mubarek olsun allahım ne dua ettiyseniz işşallah tez zamanda verir iyi hafta sonları sizlere ben çıkıyorum yavru bu aralar ambargo koydu gene kusura bakmayın bu aralar gene giremicem evime geçiyim işşallah bol bol görüşürüz
birşey sorucam akıntınız sürekli mi. ona fitil falan verdi mi doktor.
vagineks mi verdiği fitil. akşam mı gün içerisinde mi kullandın
çok uzun zaman oldu foruma girmeyeli..yarın 23 haftamız bitiyor Allahın izniyle..
çok güzel bir tablo olmuş ellerinize sağlık..
benim kızım olacak İnşallah beklenen doğum tarihi 06 Ağustos 2011 serklaj var
bu hamileliğim ilk hamileliğime göre daha iyi gidiyor çok şükür.salı günü ileri düzey usg miz yapıldı herşey yolunda ..ilk kızımda bu haftalarda rahim boyum alt muayenede 2.5cm e inmişti.ilk kızımda da serklaj vardı.Maaşallah bunda 4cm..ilk kızımda radikal yatıyordum yemeğimi bile yatakta yiyiyordum..bunda ufak dolanıyorum,yemeğimi sofrada yiyiyorum..
İnşallah sağlıkla vakti saatinde gelir bebişlerimiz..
ben varım ,olmaz mı :)
canım teşekkür ederim ozaman benim yavrumum annesi çok gazlı olucekişin garibi içimde pıtpıtlar dışama vuramıyorum nedense hay allah
iyi canım ben doktora sorucam bakalım ne dicek pazartesiye randevu aldım saa 9 za ense kalınlıgı ve kan tahlili istedi işşallah güzel sonuçlarla gelirim:78::78::78::78::78:
regrete hu komsu yaşasın heceleyebildim dogru yazdım yaşasınaman boşver sana isminle hitap edicegime ne desem acaba şekerim nasıl bak bu aklımla kalır inanmazsınız ama eşimin telefonunda ne yazıyo biliyomusunuz ben aradıgımda aynen şu yazıyo KABUSUM ne kadar şirin demi kendisi yazdıda bended mercimegim yazıyo ama diyorum o aradıgında birşey yazsa degiştiricem şöyle baenimkini çagırıştıran komik bir şey olsun geçen çok oluyo telefonumu kaybettim dedi bir çaldır bakıyım aradım buldum neyse telefona baktımki kabusum yazıyo bu ne demek dedim sen benim hayatımı süsüleyen kabusumsun dedi ben ney yazsam acaba :44::44::44::44:fikirler açık bu arada bir rüya gördüm hayrolsun rüyanda kanama olmuş öyle böyle degil nasıl korkuyorum yavrum gene gidicek diyorum evde pır dönüyorum allahım sabah kalktım vallahi şükrederek iyiki rüya görmüşüm yoksa kafayı yirdim herhal dün komsu geldi oturuyoduk içerde içim bir daralık gibi oldu dedim nefes alamıyorum dedim başladım gene sıkıntı çökmeye sonrada bir korku hayde arkasından çarpıntı zor durdurdum ya komsu olsun annem olsun korktular vallahi allah yardımcım olsun eger o sıkıntılarım geri gelirse vay halime insanın canı çıkıcak gibi oluyo evime geçemedim birde dikişi düşünüyorum herhalde düşüne düşüne ondan oldu diyorum artık üzülmek düşünmek istemiyorum ben ya ne yapsamda mutlu olsam ne olur bir akıl verin
burdadamı liste vardı maşşallah bayağı bebeğimiz varmış allah kucağınıza aldığınız günleride göstersin size bi sorum olucak rahim ağzını ölçmek için adetten önce yada sonra gitmek gereklimi günü varmı herhangi bi zamanda ölçülebilirmi
canım istedigin zaman gidebilrisin istersen bir zamanı yok yani ben öyle yapmıştım martın 6 sında ilk oglumu hüdamı kaybetmiştim 5 aylıkenburdadamı liste vardı maşşallah bayağı bebeğimiz varmış allah kucağınıza aldığınız günleride göstersin size bi sorum olucak rahim ağzını ölçmek için adetten önce yada sonra gitmek gereklimi günü varmı herhangi bi zamanda ölçülebilirmi
maşallah canım benim 40 haftalarıda görürüsün işşallah kardeşim darısı bizlere diyelim serklaj iyi geçtimi ne ilaçlar verdi doktor yazarsan sevinirimçok uzun zaman oldu foruma girmeyeli..yarın 23 haftamız bitiyor Allahın izniyle..
çok güzel bir tablo olmuş ellerinize sağlık..
benim kızım olacak İnşallah beklenen doğum tarihi 06 Ağustos 2011 serklaj var
bu hamileliğim ilk hamileliğime göre daha iyi gidiyor çok şükür.salı günü ileri düzey usg miz yapıldı herşey yolunda ..ilk kızımda bu haftalarda rahim boyum alt muayenede 2.5cm e inmişti.ilk kızımda da serklaj vardı.Maaşallah bunda 4cm..ilk kızımda radikal yatıyordum yemeğimi bile yatakta yiyiyordum..bunda ufak dolanıyorum,yemeğimi sofrada yiyiyorum..
İnşallah sağlıkla vakti saatinde gelir bebişlerimiz..
canım inan herkez aynı burda yaradan bir daha acı göstermez işşallah hiç kimseye sag saglim alsak yavrularımızı daha ne isteriz demiağlamaktan bir hal oldum. aynı seyler aynı duyguları yaşıyan insan aynı kelimelerle de mi acısını tarif eder. allah bunları yaşamış tüm arkadaşlarımıza ve bize sabır veriyor ve herşey için verecekte. çok güzel yazmışsın. geçmiş olsunn.. herşey de geçmişte kalsın.
ne yapayım tatlım bugün toplantım vardı yeni geldim... cok zor şeyer atlattık allah bidaha kimseye yaşatmasın ... bizde ev almayı düşünüyoruz ev baktık bir kaçtane ama cok pahalı bakalım birinide fiyatını yarın eşim sorucak hayırlısı bakalım.. evet bende cok kilo aldımbundan sonra az yiyicem inşallah HER ŞEY CANIM İSTİYOR aslındadikkat etmek lazım ama dr.larda hamilelikte rejim yapılmaz diyor :44: netcez :26:
burdadamı liste vardı maşşallah bayağı bebeğimiz varmış allah kucağınıza aldığınız günleride göstersin size bi sorum olucak rahim ağzını ölçmek için adetten önce yada sonra gitmek gereklimi günü varmı herhangi bi zamanda ölçülebilirmi
akıntım sarı geliyordu hafifde kokuyordu ama yanma yada kaşıntı yoktu ben bebeğimi enfeksiyon yüzünden kaybettiğim için bu konuda dr cok özen gösteriyor evet vajina için verdi ama cok dikkatli kullanmak lazım cok zorlanmamalı ilk kullandığımda kanamam başladı dr kesti 1 ay sonra tektat dan başladı ben korka korka kullandım bide yanında 1 kerelik toz ilaç verdi suyun içine atıyorsun içiyorsun sadece akşamları 2 kere kullandım senin neyin var??
canım ozaman şükür kavuşturana diyelim gel sabahki öpücügü şimdi veriyimtatlım ben geliyom ssen gidiyorsun ne yapayım
akıntım sarı geliyordu hafifde kokuyordu ama yanma yada kaşıntı yoktu ben bebeğimi enfeksiyon yüzünden kaybettiğim için bu konuda dr cok özen gösteriyor evet vajina için verdi ama cok dikkatli kullanmak lazım cok zorlanmamalı ilk kullandığımda kanamam başladı dr kesti 1 ay sonra tektat dan başladı ben korka korka kullandım bide yanında 1 kerelik toz ilaç verdi suyun içine atıyorsun içiyorsun sadece akşamları 2 kere kullandım senin neyin var??
canım sın sen canım inan senden çok ama çok elektrik aldım voltaşda aalmışımdır belkimCanım ben kapatmışım sen girmişsin görmedim kusura bakma,Jojetcim varmı sende gelişme canım adet oldun mu?.
Şekerim,şekerim diyebilirsin çok sevdimm :)).Canım bebeğini kucağına aldığın anı hayal et o an neler hissedeceğini düşün.Böyle doğurmuşsun 40.haftada mercimeğikocişin ve tüm sevdiklerin yanında hastaneden taburcu oluyorsunuz bu ana inan canım.Ben ne sıkıntılara dayandım ne acılar çektim panik atak sana mı yenilicem de sen başarırsın canım panik atak beyninin sana oynadığı oyun ve sen bu oyunu yenersinn Paşam sana hem inanıyorum hem güveniyorumm şekerimmm :).Ayrıca sana bende hamileyken rüyalar görüyordum saçma sapan normalde görmediğim şeyler bebekle ilgili deil ama bebekle ilgili birkere gördüm oda bebeği kaybetmeden bikaçgün önceydi doğum yapmışım ama bebek bi garip kafası uzun parmakları eksik bi uyandım ohh dedim Allahım gerçek deil.Anneme anlattım saçmalama hamile olduğun içindir dedi neyse sonra bebişim melek oldu.Canım ama sana şunu söyliym hiç kan yoktu ben inanınırım kanın rüyayı bozduğuna ve bende hep öyle olur sen hem yaşadıklarından etkilenip görüyorsun ve kan var tabi Allah bilir .Ama ben inanıyorum canım Allahın izniyle alacaksın kucağına bebişini, sen içini ferah tut stres yapmamaya çalış.Hamişliğinin keyfini çıkar .Valla canım kocana isim takma konusuna gelince ben kızgın yada küssem hemen değiştiriyorum baş ağrısı :) can sıkıtısı :) ömür törpüsü :) yada sakın açma :) gibi şeyler yazıyorum.Eğer kızgın deilsem ve seviyorsam kocacım ,aşkım vb kelimeler kullanıyorum .Eşim bu yazdıklarımı biliyor küssek barışınca soruyor bu sefer ne yazdın sonra gülüyorrr verdiğim isimleri duyunca :))
Sorduğunuz soruyu tam anlamadım ama eğer HSG(rahim filmi)çektirecekseniz adet bittikten sonra bikaç gün içinde.O süreleri geçmemek gerekiyormuş geçilirse sağlıklı sonuç alınmaya bilirmiş.
adet den sonra bujilerle ölçüm yapılıyor ama sen yine dr ara bide ona sor tatlım bilgisi olan arkadaşlarda yazarlar.... teşekkür ederiz listeyi beğendiğine sevindim ... neler yapıyorsun karar verdiniz mi??
kızlar lüften sizde cevap verin
benim 9. haftada çok akıntı ağrı ile rahim 3 cm çıktı. o günden beri 200*2 progestron kullanıyorum. komtrollerde şuan 4 cm çıkıyor. sürekli akıntım oluyor. viaginex diye bri fitil verdi doktor ama içinde yazanlardan dolayı kullanmaktan korkuyorum. akıntım sulu ve krem ama hemen sararıyor. çok hassas bir cildim var aşağıda. ped kullanamıyorum alerji yapıyor. her dakika çamaşırıma bakıyorum. psicik oldum valla. içimde ki ses fitil kullanma diyor.
benim 9. haftada çok akıntı ağrı ile rahim 3 cm çıktı. o günden beri 200*2 progestron kullanıyorum. komtrollerde şuan 4 cm çıkıyor. sürekli akıntım oluyor. viaginex diye bri fitil verdi doktor ama içinde yazanlardan dolayı kullanmaktan korkuyorum. akıntım sulu ve krem ama hemen sararıyor. çok hassas bir cildim var aşağıda. ped kullanamıyorum alerji yapıyor. her dakika çamaşırıma bakıyorum. psicik oldum valla. içimde ki ses fitil kullanma diyor.
rahim boyun iyi.... bana verdiği ilaçlar pimafucin(fitil) ve monurol (toz bir kerelik) verdi .. ilacın bebeğer zararı yok... sana verdiği ilaçı ben bilmiyorum :26: tek korkucan şey uygularken bebeğe zarar vermemesi dr bana ilk 9 haftalıkken verdi kanamamı actı sonra bıraktık 1 ay 14-15 haftada tekrar başladık korka korka sen şuan kaç haftalıksın ?? ben de ped kullanamadım giddim kumaşcıya papuklu kumaş aldım kendime kücük mendil gibi yaptık onu kullanıyorum 90 da kaynatıyorum cok iyi oluyor tavsiye ederim ...
rahim boyun iyi.... bana verdiği ilaçlar pimafucin(fitil) ve monurol (toz bir kerelik) verdi .. ilacın bebeğer zararı yok... sana verdiği ilaçı ben bilmiyorum :26: tek korkucan şey uygularken bebeğe zarar vermemesi dr bana ilk 9 haftalıkken verdi kanamamı actı sonra bıraktık 1 ay 14-15 haftada tekrar başladık korka korka sen şuan kaç haftalıksın ?? ben de ped kullanamadım giddim kumaşcıya papuklu kumaş aldım kendime kücük mendil gibi yaptık onu kullanıyorum 90 da kaynatıyorum cok iyi oluyor tavsiye ederim ...
canım ben tuvalet kagıdı kullanıyorum bir sorun olurmu sencebirde kuru tutmaya çok dikkat ediyorum ama nedense genede mantar oluyorum yazık bana ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?