- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #11.221
canım bu konuda seni çok iyi anlıyoruz.. bence her girdiğinde yaz bende ilk başlarda yazamadım 1ay geçmişi okudum 1-2hafta yazmadan takip ettim ama yazdıktan sonra kendimi daha iyi hissettim paylaştıkça rahatladım sanki sende yaz tutma içinde
canım yaaa bişey diyeceğim ama nedenini bilmiyorum biliyorsun benim başım enfeksiyonla başım dertte doktorum her defasında uyarılarını yaparken günlük ped kullanma diyor ama hiç nedenini sormak aklıma gelmedi ne zararı vardır bilmiyorum. birde ben hep parfümlü olanları kullanırdım onlarıda yasaklamıştı onlarda kimyasal maddeler daha çok demişti
Ceylinirem ses ver, seni çok merak ettim arkadaşım.
evet bende hatırlıyorum o konuyu ama hafızana hayranım canım sayfasını nasıl hatırlıyorsun bende baştan itibaren hepsini okudum ama şuan bişey arasam çok zor bulurum hangi sayfadaydı diye neyse sana sorarım artıkbende senin gibi o mücadeleyi okuyup o fotoları görünce ağlamıştım çok güzel bir başarı öyküsüydü ama zaten bir kişi tepki göstermişti belki oda kendince haklıydı bilemeyiz. bence şuan arkadaşlarımızdan hiçbiri buna tepki göstermez az çok birbirimizi tanıdığımız kadaryla hiç birimiz öyle değiliz. şahsım adına bende görmek çok isterim bana daha çok moral veriyor hatta itiraf edeyim bazen haziran temmuz annelerinin topiğine girip aldıklarına bakıyorum çok mutlu oluyorum
duru bebeğin cicilerini görmek istiyoruz
Ya iyi oldu söylediğin. O zaman günde 5-6 tane çamaşır değiştiriyorsundur o zaman. Bu ped pamuklu diye hoşuma gidiyordu...
ya arkadaşım ben arada giremiyorum sayfaya kendiliğinden acıyorum kapanıyor. var mı bişiler sen ne yaptın?
çok sevindim canım hadi hayırlısı allah kucagına aldıgın günleri nasip etsin ben daha test yapmadım gecen ayda 2 gün gecikmişti ve sonra geldi biraz bekleyeceğim kasık ve karın agrımdan baska bir belirtim de yok.. sende belirti falan olmuşmuydu..Canım şükür hiç beklemezken bu ay tuttu. Sen ne yaptın? 14 Nisanda test yaptın mı?
Canım biz de benzer şeyleri yaşıyoruz inan. Bende bir de doktor değiştirme fobisi oluşmuş. Tekrar sil baştan çok zor gerçekten. Ben doktorumu değiştirmedim. Bugün fakültedekiyle görüşmemden memnuniyetini de dile getirince rahatladım. O sitede son sayfalarda dayazmış. Papatya arkadaşımız. Forumdaki cevaplarımdan oku onun son yazdıklarını. Bahsettiği doktor iyi bir doktor gibi geldi belki tedavi yaklaşımı hoşuna gider. Belki maili vardır mail atarsın Bir de maddi açıdan yıpratıcı oluyor tabii... Geçen yazdığın benim gibi bir hastayla kim ilgilenmek isterki yazmıştın ya çok içime dokundu.Korkular bizler için hep olacak. Benim biliyorsun ilkim düşük, 2. vakitli oldu. 3. 25 haftalık. Sıralam 2 ve 3 arasında değişmiş olsaydıbenim de bu kadar endişem olmazdı. Cramerenin doktoru demişti ya ilkini 34'e taşıdıysan 2. yi 25.'e 3. yü 18'e kadar taşırsın. Ben de korkuyorum bundan. Allah yardımcımız olsun canım....
nasılsın canım çok merak ettik seni
burdadamı liste vardı maşşallah bayağı bebeğimiz varmış allah kucağınıza aldığınız günleride göstersin size bi sorum olucak rahim ağzını ölçmek için adetten önce yada sonra gitmek gereklimi günü varmı herhangi bi zamanda ölçülebilirmi
Ya iyi oldu söylediğin. O zaman günde 5-6 tane çamaşır değiştiriyorsundur o zaman. Bu ped pamuklu diye hoşuma gidiyordu...
evet bende bu giderek azalan taşıma kapasitesi olduğunu okuyunca ürkmüştüm açıkçası,inşallah öyle birşey yoktur..
.
çok sevindim canım hadi hayırlısı allah kucagına aldıgın günleri nasip etsin ben daha test yapmadım gecen ayda 2 gün gecikmişti ve sonra geldi biraz bekleyeceğim kasık ve karın agrımdan baska bir belirtim de yok.. sende belirti falan olmuşmuydu..
Canım sağ ol. Allah sana ve Fadik'e de nasip eder inşallah. Ben 29 günde bir adet görüyorum. Sat'ım 12 Marttı ben 9 Nisanda yaptım kendim idrarda. Geçen ay var sanmıştım ama çıkmamıştı diye bu ay kendimi çok dinlemedim hayal kırıklığı olmasın diye. İnşallah vardır sende de. Meraktan rahat bir uyku bile uyuyamıyor insan değil mi?
Canım doktora bugün bu mevzuyu söyledim. Bunun tersi olur dedi.Daha ileriki haftalara taşıma işini genelde hep ikiz bebekler için yazmışlar dedim. Bir şey demedi bu kapasitenin düşmesiyle ilgili.
Bu arada yazdığın bilgi gerçekten mantıklı. Peki tedavi için ne yap dedi sana.
inş canım bakalım belirtin olmuşmuydu bir belirtim yok diye umutlanamıyorum ilk gebeliğimde cok belirtilerim vardı şimdi sadece kasık ve karın agrım var yürürken otururken karnım acıyo pazartesiye kadar gelmezse yapcaam test merak ediyorum ama kafamada takmak istemiyorum hayal kırıklığı oluyor sonra..
tedavi için kendi sattığı ürünlerden birkaç bişey yazmış,enfeksiyon çayı adı altında bir çay,...iksiri vs..isim vermiyim bellimi olur reklama girer falan :)
eşimde inanma öyle şeylere,adam özellikle de kan ya da gaitada çıkmaz yazmış,kendi ürünlerini önermiş,sarımsak limon kürü hakkında hiçbşey yazmamış dedi,bende fazla üzerinde durmadım o öyle deyince..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?