- Konu Sahibi hidennisko
-
- #11.241
Yok canım bencereklama girmez biz burada ne doktor isimleri, ürün isimleri okuyoruz. Bir de kural mı ürün ismi yazılmıyor mu? Bir sürü ilaç ismi de yazıyoruz...
Şimdi biraz var. Hafif göğsümde gerilme, rahim bölgemde mide sızması gibi bir sıcaklık hissi o kadar...
mrb kızlar;
biz bugün doktordaydık, sonrasında annemdeydik. O yüzden yazamadım.
Çok şükür herşey iyi geçti. rahimağzı boyu 4.5 çıktı. dikişte açılma falan yok dedi. magnezyumu sordum vermedi. progeston 200 de bu kutuyu bitir başka içme dedi. daha sonra tekrar başlıcaz dedi.
Buarada cinsiyetimiz ERKEK. :)))
sizler nasılsınız?
maşallah canım herşeyin yolunda olması çok güzel. gitmeden önce korkuların vardı şimdi için rahatlamıştır artık. rahim boyunda çok güzel çıkmış..
Allah erkeğini kucağına almayı nasip etsin
teşekkür ederim canım. Sadece bundan sonraki randevuyu 1 ay sonraya verdi. bu 1 ayı beklemek zor gelecek bana.
bir sitede okumuştum progesteron hapı bittikten 10 gün geçtiyse gebelik düşünülebilir diye.benim 9 gün oldu biteli hapa göre adet görmem gerekiyor ama normal adet tarihimden daha 1 gün geçti.
chnb merhaba canım değerin güzel çıkmış inşallah herşey bundan sonrada yolunda gider canım..dualarım seninle..
samyelicim demek oğlun olucak çok sevindim canım..Allah tamamına erdirsin..
mrb kızlar;
Çok şükür herşey iyi geçti. rahimağzı boyu 4.5 çıktı. dikişte açılma falan yok dedi. magnezyumu sordum vermedi. progeston 200 de bu kutuyu bitir başka içme dedi. daha sonra tekrar başlıcaz dedi.
sizler nasılsınız?
Canım çok sağ olasın. Geçen mesajına cevap yazamadım kusuruma bakma. Sezin bebek nasıl? Başlarda yeni bebeğin kurallarına alışmak zor olur. Uyku, beslenme vs... İnşallah düzene girmiştir.
sezin bebek iyi canım, gelişimi güzel diyor doktoruda, hem mama hem anne sütüyle besleniyoruz, uyku düzeni geceleri daha iyi gündüz daha az uyuyor sık sık uyanıyor ve kucak istiyor uyanıkken sürekli dolayısıyla o uyuyana kadar haşatım çıkıyor benimde birde yemek iş giriyor araya..çok yorulsamda şikayet etmiyorum, bunlar tatlı yorgunluklar yıllarca o gelsin diye çektiğimiz sıkıntılar daha zordu diye düşünüyorum..Rabbim dileyen herkese nasip etsin..
sende kendine iyi bak canım gebeliğin ilk aylarıda olsa kendini yorma, serklajınıda ihmal etme yaptır, gebelik kesinleşince ultrasonda hemen serklaj için hazırlıklarını yap..
Bir de aklıma geldi doktor idrar yolu enfeksiyonu eğer sancı yoksa açılma yapmaz dedi. Aklıma şu geldi ben 6.5 yaşındaki oğlumda 29+4 te erik çok fazla yemiştim ve ishal olmuştum Edirne'den İsstanbul'a dönerken. Belki eriğin kendi ishal yaptı ya da çok iyi yıkayamamıştık. Ben de barsak enfeksiyonu çıkmıştı ve karın ağrısı da yapmıştı. Burada okumuştum ishalin karın ağrısı hormonuyla doğum sancısı hormonu aynı diye. Malum tam erik mevsimi. Hamile arkadaşlar sirkeli suda bekletmeden yemeyin sebze ve meyveleri...
ah canım yaa,sen bunu söyledikten sonra ben kendimi o kadar kötü hissetmiştimki,ve doktorumada kızgınlığım artıyor.ben hamileliğimin 8.haftasında kanamam olunca doktorum sakın kabız olma,ıkınmaman gerek demişti.ben çok kabızlık çektim o dönemde internetten araştırdım mürdüm eriğini geceden suya koyup suyunu içip kendisini yiyince iyi geliyomuş,doktora sordum sakıncası yok yiyebilirsin dedi,hergün aç karnına dört tane yedim,bi ishal bi ishal,bıraktım yemeyi hala ishal iki gün geçmedi bebeğimde gitti zaten..acaba ondan mı bundan mı diye diye sıyırdım anlıyacağın..
ben hala aynıyım deliricem en sonunda neden hala olmadı diyee,53 gün bitti nomal mi? ne tuhaf bibuçuk ay öncesine kadar kan görücem diye korkarak gidiyodum wc ye şimdi de neden hala olmadı diye tedirginim..ben bugün Cemil AKGÜL ü aradım,muayenehanesinin telefonunu internetten bulamadım,florance i aradım ordan öğrendim numarasını,muayenehanesinden sekreteri çıktı,söölemesi ayıp biraz safça bi abla,yarın gelicek dedi,hem bundan sonra kendisine geliceğimi söyleyecektim hemde hala adet olmamış olmam normalmidir diye sorcaktım ama soramadım.bu arada annem benim bi alt sokağıma taşınıcak diyodum ya,şu sıralar ona yardım etmeye çalışıyorum,malum benim ev yakın olunca bana geliyolar burdan beraber gidiyoruz evi temizlemeye,inşaat yeni bitti,temizlemesi de zor oluyo,her taraf harç falan...
çok sevindim canım inşallah bundan sonrası güzel olacak aynı acıları yaşamıycaz ama sonuçta 2doktora gidiyorsun karşılaştırma imkanında var tedbiri elden bırakma ama biraz rahat ol çok stres yapma lütfen bebeğin için biraz sakin ol...
kızlar yasak yasak ne bu kocişlerle öpüşüp koklaşmalar bakiiimmacı biber sürerim ağzınıza öpemezsiniz birbirinizi yaklaşmak bile yasak
mrb kızlar;
sizler nasılsınız?
Canım öyle düşünme. Ben çok duyuyorum günde bir kilo bile erik yiyen hamilelikte. Her şey vesile malesef... Burada öğrendiklerimizi artık hamileliklerimizde uygularız canım. Üzme kendini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?