- Konu Sahibi hidennisko
-
- #11.261
Canım ya dur hemen panik yapma,haftaya da olmazsan artık HSG çektirmeden gidersin doktora bi kontrol eder.Ben hsg çektirmeden gittim çektirince hsg yi göstermek için gittim 2.para almadı.Yarın ararsın anlatırsın durumunu ona göre ya gidersin ya hsg ni çektirir öyle gidersin.Kolay gelsin canım yeni eve taşınmak zordur ağır iş oluyor kolay gelsin canım.Sonuçta haftan ilerledikçe daha geç olması normaldir belki.Yarın konuşunca yaz bize mutlaka merakta bırakma
Tubaaa sana kalsa koçişleri eve de almayın diyecek valla.Öpsün sevsin kocaları bırak AAAaaaa :))))).Senin koçisin hali nicedir kimbilir
Canım hayırlı olsun oğluşun.Allah tamamına erdirsin
Canım biz de benzer şeyleri yaşıyoruz inan. Bende bir de doktor değiştirme fobisi oluşmuş. Tekrar sil baştan çok zor gerçekten. Ben doktorumu değiştirmedim. Bugün fakültedekiyle görüşmemden memnuniyetini de dile getirince rahatladım. O sitede son sayfalarda dayazmış. Papatya arkadaşımız. Forumdaki cevaplarımdan oku onun son yazdıklarını. Bahsettiği doktor iyi bir doktor gibi geldi belki tedavi yaklaşımı hoşuna gider. Belki maili vardır mail atarsın Bir de maddi açıdan yıpratıcı oluyor tabii... Geçen yazdığın benim gibi bir hastayla kim ilgilenmek isterki yazmıştın ya çok içime dokundu.Korkular bizler için hep olacak. Benim biliyorsun ilkim düşük, 2. vakitli oldu. 3. 25 haftalık. Sıralam 2 ve 3 arasında değişmiş olsaydıbenim de bu kadar endişem olmazdı. Cramerenin doktoru demişti ya ilkini 34'e taşıdıysan 2. yi 25.'e 3. yü 18'e kadar taşırsın. Ben de korkuyorum bundan. Allah yardımcımız olsun canım....
İyi geceler kızlar...:80:
aynen öyle ,herşey vesile.bugün yine burda ama başka topikte,unuttum şimdi hangi topikti,birini okudum kasım ayında yazmış mesajı ; 4 erken dönem kaybım birde meleğim var diye aynı benim gibi..mart ayında da kızım kollarımda :) oturdum bi saat ağladım :) eşim bile son üç sene öncesine kadar ağladığımı görmemişti neredeyse,hiç sulugöz biri olmadım ama şimdi ne bulsam ağlıyorum
Ya buda beni korkutuyor ben 17 haftada kaybettim bir dahakine daha da öne gelirse((.Bunu mutlaka doktoruma sorcam bakalım ne diycek.Bi de aklıma şu geldi sanırım bunu da edamecrin nin doktoru söylemişti rahmin yeterince büyümemesi ile ilgili Her Hamilelikte daha fazla taşırsın.Aslında bunu bana hamileyken gittiğim doktor da bebeği kaybettikten sonra söylemişti bazen ilk hamileliklerde rahim büyümez daha sonrakilerde büyür gibi bişey gerçi ben kendisine artık hiç güvenmiyorum ama bunuda doktora sorucamm.
canım masup öpücükler alıyoruz biz gamzeyle eşlerimizdençok sevindim canım inşallah bundan sonrası güzel olacak aynı acıları yaşamıycaz ama sonuçta 2doktora gidiyorsun karşılaştırma imkanında var tedbiri elden bırakma ama biraz rahat ol çok stres yapma lütfen bebeğin için biraz sakin ol...
kızlar yasak yasak ne bu kocişlerle öpüşüp koklaşmalar bakiiimmacı biber sürerim ağzınıza öpemezsiniz birbirinizi yaklaşmak bile yasak
canım tekrardan başın sagolsun inan senin gibi güçlü birini daha görmedimben hala aynıyım deliricem en sonunda neden hala olmadı diyee,53 gün bitti nomal mi? ne tuhaf bibuçuk ay öncesine kadar kan görücem diye korkarak gidiyodum wc ye şimdi de neden hala olmadı diye tedirginim..ben bugün Cemil AKGÜL ü aradım,muayenehanesinin telefonunu internetten bulamadım,florance i aradım ordan öğrendim numarasını,muayenehanesinden sekreteri çıktı,söölemesi ayıp biraz safça bi abla,yarın gelicek dedi,hem bundan sonra kendisine geliceğimi söyleyecektim hemde hala adet olmamış olmam normalmidir diye sorcaktım ama soramadım.bu arada annem benim bi alt sokağıma taşınıcak diyodum ya,şu sıralar ona yardım etmeye çalışıyorum,malum benim ev yakın olunca bana geliyolar burdan beraber gidiyoruz evi temizlemeye,inşaat yeni bitti,temizlemesi de zor oluyo,her taraf harç falan...
canım dogru diyosunda günlük pedler aldım bended çok küçük geldi gözümeCanım bence peçete kullanma belki parçalanınca zarar verebilir. Ben de BİMden scarlet isimli günlük ped alıyorum. Ben de her şeyi kullanamıyorum alerji yapıyor. Tavsiye ederim dünürüm...
canım ben dogum yaptım sonuşlar başımda duruyodu doktordan rica ettim fotokopisini çıkardı eşim seninde keşke aklına gelseydi :44::44::44::44: allahım tez zamanda evlatlarala mükafatlandırsın seni işallahlah sag saglim alaırsın işşallah kucagına acı göstermesin yaradan sana inan çok zor biliyoruz evlat acısı diyolarki bazı dengesizler bebegin çocukmuydu senin diyolar ne çocuklar ölüyo onların canları yokmu diyolar öyle diyenlerede çok sinirleniyorumbenim ne kadar sürdü inan şimdi sen sorunca dank etti,onu bile takip etmemişim ben ama sanırım en fazla iki haftaydı..kırkım çıkınca da gitmedim doktora,dedim ya benim doğum devlet hastanesinde oldu orda yatış hastası olmadığın sürece doğru düzgün bakmıyolar,oraya gitmek istemedim,son gittiğim doktorla da pek iyi ayrılmadık,dosyamı vermesi için hastane yönetimine dilekçe yazınca,başhekimde doktorla neden vermiyosunuz diye konuşunca ona gidemem artık,gerçi onu görmek dahi istemem zaten..başka doktora da gidicektim ama adet sonrası hsg mi elime alıp gitmek istemiştim
canım parfümlü kullanmayım rahim kanserine davetiye çıkarıyomuş doktorum öyle demişti genetal şeyleri var parfümleri orayı yıkıyoruzya oda kozmatige giriyomuş malesef oda hem mantar hemde kanser yapıyomuş oranın mikrobada ihtiyacı varmış en çok mantar olan kişiler çok temiz kilierde olurmuş yani orasına çok dikkat eden kişiler anlıcagınız aynen benim gibicanım bu konuda seni çok iyi anlıyoruz.. bence her girdiğinde yaz bende ilk başlarda yazamadım 1ay geçmişi okudum 1-2hafta yazmadan takip ettim ama yazdıktan sonra kendimi daha iyi hissettim paylaştıkça rahatladım sanki sende yaz tutma içinde
canım yaaa bişey diyeceğim ama nedenini bilmiyorum biliyorsun benim başım enfeksiyonla başım dertte doktorum her defasında uyarılarını yaparken günlük ped kullanma diyor ama hiç nedenini sormak aklıma gelmedi ne zararı vardır bilmiyorum. birde ben hep parfümlü olanları kullanırdım onlarıda yasaklamıştı onlarda kimyasal maddeler daha çok demişti
canım işşallah sende bizim hamiş bölümüne katılırsın insanın eli gitmiyo demi teste ben bile yaptım dedim bir kereden ne çıkıcek ama yarabbim odar çok büyükki rabbim dedi kulum üzülme bak birini aldım birini verdim dedi ah o secdelerin dili olsada konuşsainş canım bakalım belirtin olmuşmuydu bir belirtim yok diye umutlanamıyorum ilk gebeliğimde cok belirtilerim vardı şimdi sadece kasık ve karın agrım var yürürken otururken karnım acıyo pazartesiye kadar gelmezse yapcaam test merak ediyorum ama kafamada takmak istemiyorum hayal kırıklığı oluyor sonra..
canım normal adet olan biri kullanırsa adeti geçerse 5 gün içinde adet olması lazım eger olmazsa 5 gün içinde b,ilinki hamiledir denildi benim doktorum öyle demişti bizde bebekten şüphelendik içtim 3 günü adet oldum ozaman 5 günü geçerse ama ilacı içiyosan bilki hamilesinbir sitede okumuştum progesteron hapı bittikten 10 gün geçtiyse gebelik düşünülebilir diye.benim 9 gün oldu biteli hapa göre adet görmem gerekiyor ama normal adet tarihimden daha 1 gün geçti.
canım çok sevindim desene erkeklerin kervanına biri daha katıldı inan aklımdan geçti erkek oldugu bilirsin hiç yanılmadım şimdiye kadar cinsiyetinemrb kızlar;
biz bugün doktordaydık, sonrasında annemdeydik. O yüzden yazamadım.
Çok şükür herşey iyi geçti. rahimağzı boyu 4.5 çıktı. dikişte açılma falan yok dedi. magnezyumu sordum vermedi. progeston 200 de bu kutuyu bitir başka içme dedi. daha sonra tekrar başlıcaz dedi.
Buarada cinsiyetimiz ERKEK. :)))
sizler nasılsınız?
sezin bebek iyi canım, gelişimi güzel diyor doktoruda, hem mama hem anne sütüyle besleniyoruz, uyku düzeni geceleri daha iyi gündüz daha az uyuyor sık sık uyanıyor ve kucak istiyor uyanıkken sürekli dolayısıyla o uyuyana kadar haşatım çıkıyor benimde birde yemek iş giriyor araya..çok yorulsamda şikayet etmiyorum, bunlar tatlı yorgunluklar yıllarca o gelsin diye çektiğimiz sıkıntılar daha zordu diye düşünüyorum..Rabbim dileyen herkese nasip etsin..
sende kendine iyi bak canım gebeliğin ilk aylarıda olsa kendini yorma, serklajınıda ihmal etme yaptır, gebelik kesinleşince ultrasonda hemen serklaj için hazırlıklarını yap..
samyelicim nasılsın canım moraller nasıl canım doktorum neden başka ilaçlar vermediki hemde 1 ay sonra çagırmış benim doktor 2 haftada bir geliceksin dedi ama pazartesi belli olucak ne zaman dişik korkularım çok var 2 hafta sonra koyunluk kurban misali olucam amanın
canım eger doktorundan memnunsan dur derim yok memnun degilim dersen birine daha görün bak ben çok memnunum ama bir doktor varmış bakırköyde onada görünücem serklajdan önce bakalım o ne diceksöyledim ama doktor 1 ay sonra dedi, anlamadım ki....
merhaba arkadaşlar nasılsınız son sayfaları biraz okudum da yeni biçok aarkadaş gelmiş.hoşgelmiş.chnb nasılsın arkadaşım haberlrer nasıl.ben 55 gün sonunda hastaneden çıktım.artık iki elimi kullanıyorum.yalnız banyo wc ihtiyacımı yapıyorum.şimdi evde sancı bekliorum.inanamıyorum nasıl geldim bu günlere.tüm hemşirelerle ahbap olduk.sendede amma sabır varmış nasıl daya ndın diyorlar.sizde bebek kaybetsetseydiniz sizde her yolu denerdiniz dedim.herkes 28 haftalıkken aldır dediler halimi görünce.ama ben o çok küçük benim dayanamadığıma o nasıl dayansın dedim.Rabbime şükür şuan 36 haftalığım.bakalım bebiş ne zaman gelecek.bu arada özlem ne yasptı.ardatuana sonra diğer arkadaşlar.
bu arada serklaj çok işe yarıyor.,
öpüyorum sizi
gamzecim bebekim hoş geldin ben çıkıyorum benimki gene ambargo koydu çıkmam lazım yarın erkenden evime gidiyorum kaynanada gelicekmiş yarıngiremezsem merak etmeyin sizlere iyi bir hafta sonları diliyorum benimkide güzel geçicekti ama nerde kaynan kayın peder diz dize oturucez
ANNE VE BEBEKLERİMİZ
Adı Cinsiyeti Doğum tarihi Bebeğin adı Serklaj
yaren Kız Sezin VAR
Güldenaz Kız VAR
Tatlışoğlu KIZ 03.03.2011 İlke VAR
Nuray KIZ 20.03.2011 Özge VAR
HAMİLELERİMİZ
Adı Cinsiyeti Beklenen doğum tarih Serklaj
Şafak Kız ?? Var..
Özlem kız 03.05.2011( DENİZ ) Var …
Ayer Erkek 18.05.2011 Var ..
Eylem Kız 25.05.2011(DURU ) Yok..
Ardatuana Kız 13.06.2011(AZRA ) Var..
Elifce Kız 23.06.2011(ELA ) Var..
Mavinilay Kız 06.08.2011 Var
selen_k Kız 02.09.2011 Var ..
Samyeli Erkek 22.09.2011 Var..
gamze81 Erkek 27.09.2011 Yok ..
Tugbacozar Erkek 10.10.2011 şuan yok..
elza81 15.10.2011 Yok ..
Paşam 31.10.2011 Şuan yok.
Crameren 04.11.2011 Şuan yok.
tuubaaoz 13.11.2011 Şuan yok.
Chnb 17.12.2011 Şuan yok.
HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
samyeli hayırlı olsun allah tatmamını erdirsin tatlımKullanıcı adı Müjdeyi Vereceği Tarih
Fadik 21 nisan
Ceylinirem 14 nisan
Regrete yaz sonu :97:
jorjet:97:
merhaba arkadaşlar nasılsınız son sayfaları biraz okudum da yeni biçok aarkadaş gelmiş.hoşgelmiş.chnb nasılsın arkadaşım haberlrer nasıl.ben 55 gün sonunda hastaneden çıktım.artık iki elimi kullanıyorum.yalnız banyo wc ihtiyacımı yapıyorum.şimdi evde sancı bekliorum.inanamıyorum nasıl geldim bu günlere.tüm hemşirelerle ahbap olduk.sendede amma sabır varmış nasıl daya ndın diyorlar.sizde bebek kaybetsetseydiniz sizde her yolu denerdiniz dedim.herkes 28 haftalıkken aldır dediler halimi görünce.ama ben o çok küçük benim dayanamadığıma o nasıl dayansın dedim.Rabbime şükür şuan 36 haftalığım.bakalım bebiş ne zaman gelecek.bu arada özlem ne yasptı.ardatuana sonra diğer arkadaşlar.
bu arada serklaj çok işe yarıyor.,
öpüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?