Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

iyiyim tatlım sen nasılsın?? ev bakıyoruz ama bir türlü bulamıyoruz cok pahalı burası 160 milyar dediler vazgectik o evdende bakalım arıyoruz halen ...

allah allah nasıl silindi hiç farketmedim :26: bazen gözden kacıyor kusura bakmayın tatlım şimdi düzeltirim...

ANNE VE BEBEKLERİMİZ
Adı Cinsiyeti Doğum tarihi Bebeğin adı Serklaj
yaren Kız Sezin VAR
Güldenaz Kız VAR
Edamecrin KIZ 2010 Gözde VAR
Tatlışoğlu KIZ 03.03.2011 İlke VAR
Nuray KIZ 20.03.2011 Özge VAR

HAMİLELERİMİZ
Adı Cinsiyeti Beklenen doğum tarih Serklaj
Şafak Kız ?? Var..
Özlem kız 03.05.2011( DENİZ ) Var …
Ayer Erkek 18.05.2011 Var ..
Eylem Kız 25.05.2011(DURU ) Yok..
Ardatuana Kız 13.06.2011(AZRA ) Var..
Elifce Kız 23.06.2011(ELA ) Var..
Mavinilay Kız 06.08.2011 Var
selen_k Kız 02.09.2011 Var ..
Samyeli Erkek 22.09.2011 Var..
gamze81 Erkek 27.09.2011 Yok ..
Tugbacozar Erkek 10.10.2011 şuan yok..
elza81 15.10.2011 Yok ..
Paşam 31.10.2011 Şuan yok.
Crameren 04.11.2011 Şuan yok.
tuubaaoz 13.11.2011 Şuan yok.
Chnb 17.12.2011 Şuan yok.

HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Kullanıcı adı Müjdeyi Vereceği Tarih
Fadik 21 nisan
Ceylinirem 14 nisan
Regrete yaz sonu :97:
jorjet :97:

,
arkadaşlar yanlış yada eksikleri söyliyen düzeltryim

Bu ev fiyatları niye böyle? Burada da pahalı. Hem de o kadar çok da yeni yapılan ev varki .Fiyatlar da senin yazdığın gibi. Biz de 175'e aldık canım. 210 metre kare. Ömrümüz ev taksiti ödemekle geçecek. Sen de dolaşıyor musun eşinle?

cok dolaştık ama yok cok pahalı bir kaç evde işçiliği iyi değildi....şimdide bir yere giderken göze yeni bina carparsa inip bakıyoruz bir tane eşim 130 a var dedi ama o da peşin istiyor ev krediye uygun değil tapusu cıkmamış oda kaldı....biz 160-180 metre karelik bir ev istiyoruz sizin evde hangibi maşllah benim şimdiki oturduğum ev 240 metre kare 5-7 yıllık bina 140 veriyo ama ev cok büyük diye istemiyoruz cok güzl ama bu evde temizliği bakımı zor ( sen hataydan mı aldın?? 210 metre kare burda 200 milyar o büyüklükteki yeni bbina ( siz kaç yıllık cektiniz ??

Canım evet buradan aldık. İlk geldiğimizde 4+1 birinci kat bir evde oturduk. 600 tl kira veriyorduk. Malum olayı yaşayınca İstanbul'a döndük. Tekrar Hatay'a döndüğümüzde o evde yaşamak istemedim çok dolaştık sizin gibi. Yeni yapılanan bir bölge. Yeni ilk ben oturuyorum. 10 yıllık çektik. Edirnede de evimiz var. Oradan kira geliyor oğlan özel okulda anaokuluna gidiyor. Anca toparlayabiliyoruz işte. Bir de bizim ev dubleks. 138 metre 5. kat, 72 metre üst. Mütahit içten merdiven yapmamış ayrı bir daire gibi yapmış üstü. Orayı da kiraya verdik bize gelir oluyor. Benim oturduğum 3+1 normal büyüklükte. İnşallah siz de alırsınız. Etrafımıza sürekli yeni binalar yapılıyor. Okuluma yürüyerek 10 dakikada gidiyorum. İşe yakınlığı önemliydi benim için...

yaa asılında bende dublex istiyorum..ama burda cok pahalı duplexler..müdait sacma yapmış içten merdivenli olur yaa ama sizin içinde iyi olmuş ek gelir olmuş .. siz 10 yıllık cok cekmişsiniz biz korkuyoruz birazda aslında ben devlette mühendisim eşimin şirketi var oda işe yatırıyor kiramız 600 kapıcı gider felan 750 buluyor cok masraf cıkıyor bide eşimin kirası var bürosunun bide işçileri felan cok masraflıyız anlıcan kredi az cekmek istiyoruz o zamanda paramız yetmiyor

matematiksel hesap gibi yazmışım ama cözülmüyor cöz cöze bilirsen :26: sizin bide oğluşunuz var ne güzel bir birikim yapabilmişsiniz ahh benim koca 3 yıldır diyorum krediyi fazla cekelim şimdi 3 yıl bitmişti

Evet bizim içten merdivensiz. 10 yıl bana da çok geldi ileri de yapılandırırız diye düşündük. Biz de tek maaş gibiyiz şu an. Bu arada aşağı komşumun iğnemi yapmaya geldi gitti hemen. Sağ olsun, benim de hoşuma gidiyor diyor. İlk hastası benim.

kızlar benim kociş gelmiş aşağıda bekliyor görümcem yemeğe cağırmış nasıl olduysa sonra görüşürüz iyi sohbetler öpüldünüz

Zaman çabuk geçiyor. Biz Edirne'dekini 5 yıllığına çektik. Sonra yapılandırınca 3.5 yıl ödedik. Biraz geçince bunu da öyle düşünüyoruz. 6 ayı bitti bile. Allah ödeme kolaylığı veriyor ama bizim de şimdiye dek hiç arabamız olmadı. Burada arabasızlık zor. Kısmetse yaza eşim orta halli bir şey alalım diyor. İşin kötü yanı ikimizin de ehliyeti var ama ikimiz de kullanmayı bilmiyoruz.

merhabalar,sitemlerinizi duyar gibiyim . ama beni hayırsızlıkla yada ihmalkarlıkla suçlamayın lütfen.ancak girebildim.
biz 20 mart 2011 öğlen saatlerinde kızımız özgeye kavuştuk çok şükür. zor bir hamilelik geçirmiştim, zor bir de iyileşme sürecim oldu. 38. haftada doğum yaptım. hala tam olarak toparlamış değilim. sezeryan doğum yaptım ve malesef dikişlerim problem yarattı.bu arada bebeğimzin beslenme problemi ve sarılığı oldu. çok şükür onları da atlattık.bize bu günleri gösteren rabbime binlerce şükürler olsun. darısı tüm isteyenlerin başına..

daha geniş bir şekilde doğum hikayemzi ve sonrasında yaşadıklarımı yazacağım inşallah.ama şu aralar malesef kızım izin vermiyor.hiç uyumayan , sürekli emmek isteyen ve ağlayan bir minişim var artık.nerdeyse 24 saat yapışık ikizler gibi dolaşıyoruz. mümkün olsa altını değiştirirken bile memeden ayrılmayacak :))galiba beni yalancı emzik gibi kullanıyor.yeni hayatımıza alışmaya ve uyum sağlamaya çalışıyoruz. tabi bu arada birbirimize de. memelerim hala yara, iyileşemedi bir türlü,doğum yaptığımdan beri 2 saat deliksiz hiç uyumadım inanın.oturup yemek yemek mi, o da eskidenmiş. yorgunluktan artık aptal aptal bakıyorum etrafa..ama bunlar onun varlığının vermiş oldu mutluluğun yanında o kadar önemsiz ki.. herkesin bu mutluluğu tatması için duacıyım.bu arada geçmişi okuma fırsatım yok umarım herkes iyidir.

Canım yazmayınca seni merak ettik ve endişelendik. Allah analı babalı büyütsün. Şafak da yazmadı onu da merak ettik. Bebişe ve kendine iyi bak . Tekrara hayırlı olsun.

canım bugün survivor günümüz kritik yapmalayız
hey adamım nerdesin ooo yeahh burası survivor

Son düzenleme:
Canım ben de bir kez sirkeli suyla yıkamıştım. İyi durulamadım herhalde kaşıntı yaptı bir daha da korktum... Sen nasıl yapıyorsun?

plastik bir maşrapa aldım 2 kapak şirke koyuyorum . yalnız benim bildiğim o durulanmayacak. ben evde eşim falan yoken yapıp şöyle bir 5-10 adkika dolanıyorum sonra duruluyorum. içeriye hiç sürmüyorum zaten. temizleyici losyonlar var ama onlar ordaki yararlı florayı da öldürüyolarmış. onları temizleme mendillerini kullanmamak lazım. birde geçen greyfurtla alakalı yazışmalar yapmışsınız. sürekli ilaç kullanan insanların greyfurt tüketmemesi gerekli. seker tansiyon falan filan. bizlerde az ilaç deposu değiliz ne yazık ki diğer ilaçlarla etkisi olur mu sormak lazım.

benim ki 16 haftalık oldu. henuz bişi hissetmiyorum karnımda haftaya kontrolum var en son 4 cm di serklajım yok herseferinde ölçtürüyorum.

benim kayıptan sonra kanamalı halim 20 gün sürdü. ama 45-50. günler dünyalar kadar şişti kardım regli olamadım. doktor gineara verdi. 28 gün sonra regli oldum. doğumdan ve kürtajdan toplam 70-75 gün sonra ragli olabildim.

canım bugün survivor günümüz kritik yapmalayız
hey adamım nerdesin ooo yeahh burası survivor

Canım ya şimdi okudum yazdığını kusura bakma.Evet izledim Nihat doğana sinir oluyorum adam yarım akkıllı ya.Taner de eğlendirmiyor beni artık ona da gıcık oldumm.Bu hafta sinir oldum anlayacağın keyif vermedi

canım bütün gece seni bekledim nasılsın???
adada işler karışmış bu hafta

Maşallah bebeğine. Ben genelde 18.haftada göz atması gibi hissederim ilk olarak. Greyfurtu doktora sordum yiyebilirsin dedi. Paşam da 4 saat ara ile ilaçtan sonra yenilebilir yazmıştı. Gelişmeleri yazarsın canım...

canım sen anneme bakma ,bence çok güzel olmuşta ,o biraz kararsız bi yapıya sahip,onun beğenmesi için birilerinin çok güzel olmuş demesi lazım..AMİNNN canım zaten kırk küsür seneyi aşkın aynı muhitte oturuyolardı,sırf bana yakın olmak için buraya taşınıcaklar,güya ben çalışırken annem bebişe bakıcaktı ama olmadı,kısmet,inşallah bi dahakine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…