- Konu Sahibi hidennisko
-
- #11.281
Gamzeciğim nasılsın canım? Bu arada geçen güm Gözde de kimdi demiştin. 2010 annelerinden Edamecrin arkadaşımız vardı hatırladın mı benim kızım da bu topiğin bebeği beni de ekleyin diye yazmıştı. Edamecrin, kız, 2010, Gözde, serklaj vardı. Yanlışlıkla silindi sanırım yazmıştın ya önceden...
Ev alacaktınız? Ne yaptınız ev işini canım?
iyiyim tatlım sen nasılsın?? ev bakıyoruz ama bir türlü bulamıyoruz cok pahalı burası 160 milyar dediler vazgectik o evdende bakalım arıyoruz halen ...
allah allah nasıl silindihiç farketmedim :26: bazen gözden kacıyor kusura bakmayın tatlım şimdi düzeltirim...
Bu ev fiyatları niye böyle? Burada da pahalı. Hem de o kadar çok da yeni yapılan ev varki .Fiyatlar da senin yazdığın gibi. Biz de 175'e aldık canım. 210 metre kare. Ömrümüz ev taksiti ödemekle geçecek. Sen de dolaşıyor musun eşinle?
cok dolaştık ama yok cok pahalı bir kaç evde işçiliği iyi değildi....şimdide bir yere giderken göze yeni bina carparsa inip bakıyoruz bir tane eşim 130 a var dedi ama o da peşin istiyor ev krediye uygun değil tapusu cıkmamış oda kaldı....biz 160-180 metre karelik bir ev istiyoruz sizin evde hangibi maşllah benim şimdiki oturduğum ev 240 metre kare 5-7 yıllık bina 140 veriyo ama ev cok büyük diye istemiyoruz cok güzl ama bu evde temizliği bakımı zor( sen hataydan mı aldın?? 210 metre kare burda 200 milyar o büyüklükteki yeni bbina ( siz kaç yıllık cektiniz ??
Canım evet buradan aldık. İlk geldiğimizde 4+1 birinci kat bir evde oturduk. 600 tl kira veriyorduk. Malum olayı yaşayınca İstanbul'a döndük. Tekrar Hatay'a döndüğümüzde o evde yaşamak istemedim çok dolaştık sizin gibi. Yeni yapılanan bir bölge. Yeni ilk ben oturuyorum. 10 yıllık çektik. Edirnede de evimiz var. Oradan kira geliyor oğlan özel okulda anaokuluna gidiyor. Anca toparlayabiliyoruz işte. Bir de bizim ev dubleks. 138 metre 5. kat, 72 metre üst. Mütahit içten merdiven yapmamış ayrı bir daire gibi yapmış üstü. Orayı da kiraya verdik bize gelir oluyor. Benim oturduğum 3+1 normal büyüklükte. İnşallah siz de alırsınız. Etrafımıza sürekli yeni binalar yapılıyor. Okuluma yürüyerek 10 dakikada gidiyorum. İşe yakınlığı önemliydi benim için...
yaa asılında bende dublex istiyorum..ama burda cok pahalı duplexler..müdait sacma yapmış içten merdivenli olur yaa ama sizin içinde iyi olmuş ek gelirolmuş .. siz 10 yıllık cok cekmişsiniz biz korkuyoruz birazda aslında ben devlette mühendisim eşimin şirketi var oda işe yatırıyor kiramız 600 kapıcı gider felan 750 buluyor cok masraf cıkıyor bide eşimin kirası var bürosunun bide işçileri felan cok masraflıyız anlıcan kredi az cekmek istiyoruz o zamanda paramız yetmiyor
yaa asılında bende dublex istiyorum..ama burda cok pahalı duplexler..müdait sacma yapmış içten merdivenli olur yaa ama sizin içinde iyi olmuş ek gelirolmuş .. siz 10 yıllık cok cekmişsiniz biz korkuyoruz birazda aslında ben devlette mühendisim eşimin şirketi var oda işe yatırıyor kiramız 600 kapıcı gider felan 750 buluyor cok masraf cıkıyor bide eşimin kirası var bürosunun bide işçileri felan cok masraflıyız anlıcan kredi az cekmek istiyoruz o zamanda paramız yetmiyor
matematiksel hesap gibi yazmışım ama cözülmüyorcöz cöze bilirsen :26: sizin bide oğluşunuz var ne güzel bir birikim yapabilmişsiniz ahh benim koca 3 yıldır diyorum krediyi fazla cekelim şimdi 3 yıl bitmişti
merhabalar,sitemlerinizi duyar gibiyim . ama beni hayırsızlıkla yada ihmalkarlıkla suçlamayın lütfen.ancak girebildim.
biz 20 mart 2011 öğlen saatlerinde kızımız özgeye kavuştuk çok şükür. zor bir hamilelik geçirmiştim, zor bir de iyileşme sürecim oldu. 38. haftada doğum yaptım. hala tam olarak toparlamış değilim. sezeryan doğum yaptım ve malesef dikişlerim problem yarattı.bu arada bebeğimzin beslenme problemi ve sarılığı oldu. çok şükür onları da atlattık.bize bu günleri gösteren rabbime binlerce şükürler olsun. darısı tüm isteyenlerin başına..
daha geniş bir şekilde doğum hikayemzi ve sonrasında yaşadıklarımı yazacağım inşallah.ama şu aralar malesef kızım izin vermiyor.hiç uyumayan , sürekli emmek isteyen ve ağlayan bir minişim var artık.nerdeyse 24 saat yapışık ikizler gibi dolaşıyoruz. mümkün olsa altını değiştirirken bile memeden ayrılmayacak :))galiba beni yalancı emzik gibi kullanıyor.yeni hayatımıza alışmaya ve uyum sağlamaya çalışıyoruz. tabi bu arada birbirimize de. memelerim hala yara, iyileşemedi bir türlü,doğum yaptığımdan beri 2 saat deliksiz hiç uyumadım inanın.oturup yemek yemek mi, o da eskidenmiş. yorgunluktan artık aptal aptal bakıyorum etrafa..ama bunlar onun varlığının vermiş oldu mutluluğun yanında o kadar önemsiz ki.. herkesin bu mutluluğu tatması için duacıyım.bu arada geçmişi okuma fırsatım yok umarım herkes iyidir.
Canım ben de bir kez sirkeli suyla yıkamıştım. İyi durulamadım herhalde kaşıntı yaptı bir daha da korktum... Sen nasıl yapıyorsun?
benim ne kadar sürdü inan şimdi sen sorunca dank etti,onu bile takip etmemişim ben ama sanırım en fazla iki haftaydı..kırkım çıkınca da gitmedim doktora,dedim ya benim doğum devlet hastanesinde oldu orda yatış hastası olmadığın sürece doğru düzgün bakmıyolar,oraya gitmek istemedim,son gittiğim doktorla da pek iyi ayrılmadık,dosyamı vermesi için hastane yönetimine dilekçe yazınca,başhekimde doktorla neden vermiyosunuz diye konuşunca ona gidemem artık,gerçi onu görmek dahi istemem zaten..başka doktora da gidicektim ama adet sonrası hsg mi elime alıp gitmek istemiştim
canım bugün survivor günümüz kritik yapmalayız
hey adamım nerdesin ooo yeahh burası survivor
Canım ya şimdi okudum yazdığını kusura bakma.Evet izledim Nihat doğana sinir oluyorum adam yarım akkıllı ya.Taner de eğlendirmiyor beni artık ona da gıcık oldumm.Bu hafta sinir oldum anlayacağın keyif vermedi
plastik bir maşrapa aldım 2 kapak şirke koyuyorum . yalnız benim bildiğim o durulanmayacak. ben evde eşim falan yoken yapıp şöyle bir 5-10 adkika dolanıyorum sonra duruluyorum. içeriye hiç sürmüyorum zaten. temizleyici losyonlar var ama onlar ordaki yararlı florayı da öldürüyolarmış. onları temizleme mendillerini kullanmamak lazım. birde geçen greyfurtla alakalı yazışmalar yapmışsınız. sürekli ilaç kullanan insanların greyfurt tüketmemesi gerekli. seker tansiyon falan filan. bizlerde az ilaç deposu değiliz ne yazık ki diğer ilaçlarla etkisi olur mu sormak lazım.
benim ki 16 haftalık oldu. henuz bişi hissetmiyorum karnımda haftaya kontrolum var en son 4 cm di serklajım yok herseferinde ölçtürüyorum.
İyi geceler canımm
Canım ağlamakta iyi bence insan rahatlıyorr bence.Ev annelerin canım biraz kullanır sonra yavaş yavaş değiştirir beğenmediği şeyleri.Hayırlı olsun güzel günlerde otursunlar.O evde torunlarını sevsinler inşallahhh:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?