Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

İnşallah olur canım. Benim oğlana annem baktı 3 sene. Gözün hiç arkada kalmıyor. Allah nasip eder de senin de annen bakar inşallah. Derdi veren Allah dermanını da verir. Burada ne mucizeler okuduk. Olacak inşallah... Biraz zaman sadece...

kızlar merhaba,dün yazamadım,dün tam doktoru arıyodumki ,artık karnımın davulluğu son noktaya erişti,birazda sancım olunca aramiyim geliyo heralde dedim ve nitekimde geldi..sanırım iç sıkıntım,ağlamalarım ondandı..artık bitene yakın hsg için randevumu alırım.sonrasında da cemil beye gidicem Allah izin verirse,gelişmeleri ve doktordan edindiğim bilgileri sizinle paylaşırım..bi deftere tek tek hamile iken yaşadığım fizyolojik değişimleri,kafamdaki soruları,herşeyi aklıma geldikçe madde madde yazıyorum,hepsini doktora soracağım.görüşmek üzere..

Mumidihaba nasılsın canım. İnşallah tedavine başlamışsındır. Geçmişi okuyanlar seni tanıyor. Kayınvalidenler gitti mi? Kendini hazır hissetmeye başladığında yeniden başla canım. Biliyorum sen bizlere göre çok daha zor bir süreç geçirdin. Ama Allah isterse her şey olur. Birkaç değişik doktora görünmeni tavsiye ederim. Edamecrin'in doktoruna gittin mi? İsmail Küçükerdoğandı adı. Çok ilgilenmişti onunla. Değişik doktor, değişik alternatifler. Artık senden de güzel haberler duymak istiyorum...

gözün aydın canım kırmızıların hayırlı olsun.. inşallah gelmediği için tebrik edeceğimiz günlerde gelecek... gelişmeleri yaz bize...

nasısınız kızlar biz hastanre çantamızı hazırladık bugün dünde babasıyla anneannesiyle beşiğini monte etti.yarın doktora gidicez bakslım ne dicek.

chnb bu arada haberi duydıum o kadar sevindim ki anlatamam.inş Rabbim kucapına alacağın gğnleri gösterir.hamşle tablosunu kim yaptı çok güzel olmuş ellerine sağlık.oğluşumun adı basipse yusuf eymen olacak

Canım çok sevindim senin için. İsmiyle yaşasın inşallah. Ne güzel maşallah. Yazmıştım kan sulandırıcın varsa kes. Doktorlar bazen unutuyorlar demeyi... Doğumdan sonra mutlaka yaz. Mrak ediyoruz seni. Çizelgeyi Gamze arkadaşımız yaptı. O da Van'da oturuyor canım. Öptüm...

selam kızlar annemdeyim hala cep tel.i modem olarak kullanıyorum ama çoook yavaş o yüzden yazamıyorum yazıyorum gönderemiyorum sinir oldum inşallah bu gelir..biz iyiyiz şimdilik vukuat yok bilgi veriyim dedim..herkesler iyi nuray gelmiş,ardatuana ayer özlem hepsi iyiymiş şükür chnb cimde sorun yok jorjet adet olmuş paşam iyi regrete tuba gamze iyi ay yoklama aldım resmen ben çarşamba evime döncem kısmetse perşembe kontrolümüz var..arada gelirim gene

selam hatunlar uzun bir aradan sonra girdim siteye naber neler yapıyosunuz bakalım umarım herkes bebişleriyle birlikte çoook çook iyidir..

chnb tebrik ederim seni canım işallah sorunsuz geçer herşey..

ve diğer bütün arkadaşlarında :))

yapılan gebelik listelerinde sevtunun adı yok.. onu merak ettim işallah gene bi aksilik olmamıştır kızlar yazarsanız sevinirim..bütün geçmişi okuyamıyorum çünkü :)

ben enson martın 28inde dr gitmiştim 44 mm çıkmıştı uzunluk ama şu son 1 haftadır bana göre çok fena sancım var daha önce sancı yaşamadığım için basit bi sancımı ciddi bi sancımı bilemediğim için hep yattım sadece vc ve yemeğe kalktım. Biliyosunuz drum bana hep yatmana gerek yok demişti ve bu zmana kadarda hep iyiydim Allaha şükür .. İşte yarın dr gidicem bakalım bir aksilik varmı görcez gerçi 2 gündür iyiyim sancı mancı yok ama olsun baya korktum :) kızımın maşşallahı var tepikleri baya güçlü ben bir sorun olmadığına inanıyorum ama siz dua edin canlarım .. ben hepimiz için çok dua ediyorum.. dualarımızda unutulmayalım canlarım...

canım bugün survivor günümüz kritik yapmalayız
hey adamım nerdesin ooo yeahh burası survivor

canım bütün gece seni bekledim nasılsın???
adada işler karışmış bu hafta

Tubacım canım ya ben yazmışım sen gelmişsin dün görmedim kusura bakma canım çok üzüldüm.Dedim ya eşimin yiğeni var o da internete girmek istiyor o yüzden biraz ona bıraktım ayıp olmasın diye sürekli bilgisayar bende artık bi zahmet verdim biraz :))

Canım Hayırlı olsun şimdi biter bitmez Hsg sonra seninde için rahatlar.Allahın izniyle olumlu sonuçlar da alırsan değme keyfimizee Öpüyorumm kocamann

Tubaacım bakalım kim alacak dokunulmazlığııı ))

Tubaaa nereye gittinnn ya küstün mü bana.Özrümü kabul et

lütfen bir daha olmasın ayyy canım benim yaaaa ben sana küsermiyim hiçç... oluyor bazen öyle bende bir gün seni görmeden çıkarım alırım intikamımı şakadan anlayan arkadaşım benim

Canım şu erikten sonra ishal olayını da sor canım. Burada okumuştum. İshalin yaptığı sancı ile doğum hormonu aynı hormonmuş diye. Ama bunu arkadaşa doktoru mu demiş bilmiyorum. Sen sor. Bizler de kabızlık yanında bir de ishal olmamaya dikkat ederiz. Bu arada benim önceki hamileliğimde ishal oldum ama barsak enfeksiyonum vardı. Belki normal ishal daha başkadır...:44:

Canım özlettin kendini. Gel artık... Canımcığım benim iğnelerimi ilk gün alt hemşire komşum yaptı koldan. Hemşirelik lisesi 1. sınıf öğrencisine gösterdi artık o yapıyor. İnan hemşirenin vurduğu yer limon büyüklüğünde mosmor oldu. Niye acaba? Maşallah lisedekinin vurduğu yerlerde küçük morluklar olıştu. Annesi de diyorki kızımın ki acemi şansı... Morluğu doktora gösterdim o bile acıdı halime. Göbekten vurdur dedi. Dün göbekten vurdurdum. Yoksa inan yaz geliyor ben bütün yaz mecburen uzun kollu giymek zorunda kalacağım. Yoksa eşimi polisler alır bu kadını dövdün mü yoksa derler...

Maşallah canım. Artık daha sık haberdar etmeye çalış. İnan buradakiler bir arkadaşımız uzun süre yazmasın endişeleniyoruz. Artık riskli haftaları atlatıyorsun. Her şey çok güzel olacak inşallah. Tebriğin için de ayrıca teşekkür ederim...

saol canım walla daha çok girmek istiyorumda hatta bazen giriyorum da ama okadar hızlı geçiyosunuz ki sayfaları kime ne olmuş okuyamıyorum yoksa bende sizleri çok merak ediyorum ..
sevtunu sormuştum ama cevap veren olmamış senin haberin varmı acaba iyimi umarım bi sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…