- Konu Sahibi hidennisko
-
- #11.321
Canım özlettin kendini. Gel artık... Canımcığım benim iğnelerimi ilk gün alt hemşire komşum yaptı koldan. Hemşirelik lisesi 1. sınıf öğrencisine gösterdi artık o yapıyor. İnan hemşirenin vurduğu yer limon büyüklüğünde mosmor oldu. Niye acaba? Maşallah lisedekinin vurduğu yerlerde küçük morluklar olıştu. Annesi de diyorki kızımın ki acemi şansı...Morluğu doktora gösterdim o bile acıdı halime. Göbekten vurdur dedi. Dün göbekten vurdurdum. Yoksa inan yaz geliyor ben bütün yaz mecburen uzun kollu giymek zorunda kalacağım. Yoksa eşimi polisler alır bu kadını dövdün mü yoksa derler...
Yaklaşık 1 ay evvel 23 haftalık bebeğimi servikal yetmezlik tanısı ile kaybettim. Hastanede günlerce yattım ancak son anda su geldi. Bebeğim ölmüştü ve normal doğum ile tahliye edildi. Araştırma yaptığım
kadarı ile serklaj dikişi yapılıyormuş. Dikiş atılan var mı?. Tecrubeleriniz den bahseder misiniz? Çünkü insan bebeğini sabırsızlıkla beklerken eve geldiğinde büyük boşluğa düşüyor. Ben çok üzgünüm ve bu
olayı atlatmaya çalışıyorum.
Cevaplarınızı beklerim. Allah herkesin yavrusunu korusun ve sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin.
saol canım walla daha çok girmek istiyorumda hatta bazen giriyorum da ama okadar hızlı geçiyosunuz ki sayfaları kime ne olmuş okuyamıyorumyoksa bende sizleri çok merak ediyorum ..
sevtunu sormuştum ama cevap veren olmamış senin haberin varmı acaba iyimi umarım bi sorun yoktur
canım başın sag olsun benimde 5 aylık iki kayıbım var buruya takıl ne gam ne kederin kalır çünkü biz melek anneleriyizYaklaşık 1 ay evvel 23 haftalık bebeğimi servikal yetmezlik tanısı ile kaybettim. Hastanede günlerce yattım ancak son anda su geldi. Bebeğim ölmüştü ve normal doğum ile tahliye edildi. Araştırma yaptığım
kadarı ile serklaj dikişi yapılıyormuş. Dikiş atılan var mı?. Tecrubeleriniz den bahseder misiniz? Çünkü insan bebeğini sabırsızlıkla beklerken eve geldiğinde büyük boşluğa düşüyor. Ben çok üzgünüm ve bu
Cevaplarınızı beklerim. Allah herkesin yavrusunu korusun ve sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin.
Yaklaşık 1 ay evvel 23 haftalık bebeğimi servikal yetmezlik tanısı ile kaybettim. Hastanede günlerce yattım ancak son anda su geldi. Bebeğim ölmüştü ve normal doğum ile tahliye edildi. Araştırma yaptığım
canım teşekkür erderim beni merak ettigin için ben sevtun canım nikimi degiştirdim malesef elimde olmayan sebeplerden dolayıpu niki kullanıyorum artık sen nasılsın iyisindir işşalah beni soracak olursan ben çok iyiyim bugün yavrumun ense kalınlıgı vardı onu ölçtürdüm 1 çıktı herşey normalmiş dedi 2 testi verdik haftaya salı alıcam allah nasşp ederse serklajıda ozaman konuşucaz ne zaman yapılıcagını allahım nasip etsin işallah saglıklı saatli evlatlar ya kızlar bir gün geçir5dim anlatsam roman olur 3 kere ultrosona girdim bebek göstermedi ense kalınlılıgı 1 kere girdim baktı yok dedi git 1 saat sonra gel dedi tuvaletini et gel dedi neyse gittim baktık yok dedi 2 kere gittim gene baktı dedi dönmüş yatıyo sırt üstü yatmamış kereta gene dedi git karnını doyur tatlı bir şeyler ye dedi eşimi görseniz başladı söylenmeye bu dedi minnacık haliyle bak nasılda oynuyo bizle dedi dedim görünüyomu az bakıcez dedi karnıma ultroson aletini vurdu pıt pıt diye oynasın dönsün diye yarım saat ugraştı doktor dedim oldumu evet saglılı görünüyo test sonuöları çıksın gel gününü degerlendirelim dedi ama size bir şey söylüyüyüm tam emin degilim ama dedi erkek olabilir dedi siz genede yaznayın cinsiyetini belli degil çünkü kjesin olsun yazın allahım herkeze bu güzel duyguyu tatırsın işşallah bu arada kaynanam halen bende haberiniz olsun ben çıkıyorum kendinize iyi bakın ne zaman gşdecegide bellş degil harıl harış iş yapıyo anacım beni özlyin özlemeyene öpücük yok
mrb arkadaşlar..ben geçen gün yazmıştım rahim ağzı uzunluğum 2 cm çıktı 16.haftada diye..dr lar serklaj demişti..cts günü ameliyat oldum..burdan bazı arkadaşlar bizi haberdar et demişti..bugün içime sinmedi ultrasona girmek için dr a gittim bebeğim iyi mi diye..iyiymiş çok şükür..dr suyu da iyi dedi maaşallah..dün kanamam ve ağrım vardı..bugün iyiyim çok şükür..Allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin inş..ben 18.haftama girdim..daha yeni dikiş atıldı..umarım sağlıkla kucağıma alcağım günler de gelir..cümlemizin inş..ben bu ara yatıyorum sürekli..interneti pek açamıyorum..görüşmek üzere..arada bakarım..kendinize iyi bakın hepiniz..
mrb arkadaşlar..ben geçen gün yazmıştım rahim ağzı uzunluğum 2 cm çıktı 16.haftada diye..dr lar serklaj demişti..cts günü ameliyat oldum..burdan bazı arkadaşlar bizi haberdar et demişti..bugün içime sinmedi ultrasona girmek için dr a gittim bebeğim iyi mi diye..iyiymiş çok şükür..dr suyu da iyi dedi maaşallah..dün kanamam ve ağrım vardı..bugün iyiyim çok şükür..Allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin inş..ben 18.haftama girdim..daha yeni dikiş atıldı..umarım sağlıkla kucağıma alcağım günler de gelir..cümlemizin inş..ben bu ara yatıyorum sürekli..interneti pek açamıyorum..görüşmek üzere..arada bakarım..kendinize iyi bakın hepiniz..
canım geçmiş olsun, erken teşhis ii olmuş. Aman canım sürekli yat, dinlen. Bundan sonraki kontrolün ne zaman canım?
canım teşekkür erderim beni merak ettigin için ben sevtun canım nikimi degiştirdim malesef elimde olmayan sebeplerden dolayıpu niki kullanıyorum artık sen nasılsın iyisindir işşalah beni soracak olursan ben çok iyiyim bugün yavrumun ense kalınlıgı vardı onu ölçtürdüm 1 çıktı herşey normalmiş dedi 2 testi verdik haftaya salı alıcam allah nasşp ederse serklajıda ozaman konuşucaz ne zaman yapılıcagını allahım nasip etsin işallah saglıklı saatli evlatlar ya kızlar bir gün geçir5dim anlatsam roman olur 3 kere ultrosona girdim bebek göstermedi ense kalınlılıgı 1 kere girdim baktı yok dedi git 1 saat sonra gel dedi tuvaletini et gel dedi neyse gittim baktık yok dedi 2 kere gittim gene baktı dedi dönmüş yatıyo sırt üstü yatmamış kereta gene dedi git karnını doyur tatlı bir şeyler ye dedi eşimi görseniz başladı söylenmeye bu dedi minnacık haliyle bak nasılda oynuyo bizle dedi dedim görünüyomu az bakıcez dedi karnıma ultroson aletini vurdu pıt pıt diye oynasın dönsün diye yarım saat ugraştı doktor dedim oldumu evet saglılı görünüyo test sonuöları çıksın gel gününü degerlendirelim dedi ama size bir şey söylüyüyüm tam emin degilim ama dedi erkek olabilir dedi siz genede yaznayın cinsiyetini belli degil çünkü kjesin olsun yazın allahım herkeze bu güzel duyguyu tatırsın işşallah bu arada kaynanam halen bende haberiniz olsun ben çıkıyorum kendinize iyi bakın ne zaman gşdecegide bellş degil harıl harış iş yapıyo anacım beni özlyin özlemeyene öpücük yok
Canım geçmiş olsun. Ne kadar güzel kendi teşhisini koyabilecek bilgiye sahiptin. Keşke bizler de senin gibi bilinçli olsaydık bu acıları belki yaşamazdık. Bolca su iç, dinlen. Kabız ve ishal olamaya çalış. Allah kucağına almayı da nasip etsin. Sağlıklı ve vakitlice inşallah...
haftaya cts..yani ameliyattan sonra 15.gün dedi bana dr..
geçmiş olsun dileğiniz için tşk ederim..
saol canım arkadaşım..sizler için de dua ediyorum hep..inş bidaha acı deneyimler yaşamazsınız..ben dr lara hiççç güvenmiyorum..o yüzden araştırıp soruyorum sürekli..kafalarının etlerini yiyorumherkes için hayırlısı olsun inş..
görüşmek üzere..
bugün 2 saattir çok karnım ağrıyor... neden oluyor anlamadım.
3 gündür büyük abdesimi yapamadım, o da karın ağrısı yapar mı?
Canım ağrı yapar. Bana kayısı yemek iyi gelirdi. İstersen dene. Ama çok da yeme. İshal yapabilir. Ya da kayısı kompostosu iç. Hiç de olmadı Alminaçınar vardı eskiden bilirsin. O dulcolax diye bir hap önermişti. Hiç yan etkisi filan yokmuş. Aklında olsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?