- Konu Sahibi hidennisko
-
- #11.361
canım geçmişti diye hatırlıyorum kaç gün oldu
evet canım 4 gün oldu bugun geçeli.. ben klomen ve progesteron kullanıyorum ya progesteron hapı biitikten 5-6 gün içinde gelirdi adetim bugun 12 gün oldu hap biteli internetten baktığıma göre en fazla 10 gün içinde gelmesi gerekiyor yazıyor bilmiyorum inş hamişimdir...
Kız Ceylin, bak Paşam gibi ben dövücem seni.Çatladık meraktan.Eşini gönder nöbetçi eczaneye. Yap test. Benim 29 günde bir olur. 12 marttı satım. 9 nisanda idrarda çıktı. Hadi............ [/QUOT yarın öbür gün falan yaparım bir iki gün daha bekleyim.. bende çatlıyorum ama su haplar kafamı karıştırdı...
Kız Ceylin, bak Paşam gibi ben dövücem seni.Çatladık meraktan.Eşini gönder nöbetçi eczaneye. Yap test. Benim 29 günde bir olur. 12 marttı satım. 9 nisanda idrarda çıktı. Hadi............ [/QUOT yarın öbür gün falan yaparım bir iki gün daha bekleyim.. bende çatlıyorum ama su haplar kafamı karıştırdı...
Canım yarın yap o zaman. Belirsizlik daha zor. Bak listede en son benim. Terfi etmiş olurum, en altta olmaktan kurtulurum...
evet canım 4 gün oldu bugun geçeli.. ben klomen ve progesteron kullanıyorum ya progesteron hapı biitikten 5-6 gün içinde gelirdi adetim bugun 12 gün oldu hap biteli internetten baktığıma göre en fazla 10 gün içinde gelmesi gerekiyor yazıyor bilmiyorum inş hamişimdir...
Canım yarın yap o zaman. Belirsizlik daha zor. Bak listede en son benim. Terfi etmiş olurum, en altta olmaktan kurtulurum...
ben senin sayende kurtulmuştum en alttanyukarılara çıkmak iyi geliyor henüz ilk basamaklarda olsakda elbet birgün en üstlere çıkacağız.. birde fadikden haber alsaydık.. bir süre giremeyeceğini yazmıştı ama merak ediyoruz yinede...
Yaklaşık 1 ay evvel 23 haftalık bebeğimi servikal yetmezlik tanısı ile kaybettim. Hastanede günlerce yattım ancak son anda su geldi. Bebeğim ölmüştü ve normal doğum ile tahliye edildi. Araştırma yaptığım
kadarı ile serklaj dikişi yapılıyormuş. Dikiş atılan var mı?. Tecrubeleriniz den bahseder misiniz? Çünkü insan bebeğini sabırsızlıkla beklerken eve geldiğinde büyük boşluğa düşüyor. Ben çok üzgünüm ve bu
olayı atlatmaya çalışıyorum.
Cevaplarınızı beklerim. Allah herkesin yavrusunu korusun ve sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin.
canım teşekkür erderim beni merak ettigin için ben sevtun canım nikimi degiştirdim malesef elimde olmayan sebeplerden dolayıpu niki kullanıyorum artık sen nasılsın iyisindir işşalah beni soracak olursan ben çok iyiyim bugün yavrumun ense kalınlıgı vardı onu ölçtürdüm 1 çıktı herşey normalmiş dedi 2 testi verdik haftaya salı alıcam allah nasşp ederse serklajıda ozaman konuşucaz ne zaman yapılıcagını allahım nasip etsin işallah saglıklı saatli evlatlar ya kızlar bir gün geçir5dim anlatsam roman olur 3 kere ultrosona girdim bebek göstermedi ense kalınlılıgı 1 kere girdim baktı yok dedi git 1 saat sonra gel dedi tuvaletini et gel dedi neyse gittim baktık yok dedi 2 kere gittim gene baktı dedi dönmüş yatıyo sırt üstü yatmamış kereta gene dedi git karnını doyur tatlı bir şeyler ye dedi eşimi görseniz başladı söylenmeye bu dedi minnacık haliyle bak nasılda oynuyo bizle dedi dedim görünüyomu az bakıcez dedi karnıma ultroson aletini vurdu pıt pıt diye oynasın dönsün diye yarım saat ugraştı doktor dedim oldumu evet saglılı görünüyo test sonuöları çıksın gel gününü degerlendirelim dedi ama size bir şey söylüyüyüm tam emin degilim ama dedi erkek olabilir dedi siz genede yaznayın cinsiyetini belli degil çünkü kjesin olsun yazın allahım herkeze bu güzel duyguyu tatırsın işşallah bu arada kaynanam halen bende haberiniz olsun ben çıkıyorum kendinize iyi bakın ne zaman gşdecegide bellş degil harıl harış iş yapıyo anacım beni özlyin özlemeyene öpücük yok
mrb arkadaşlar..ben geçen gün yazmıştım rahim ağzı uzunluğum 2 cm çıktı 16.haftada diye..dr lar serklaj demişti..cts günü ameliyat oldum..burdan bazı arkadaşlar bizi haberdar et demişti..bugün içime sinmedi ultrasona girmek için dr a gittim bebeğim iyi mi diye..iyiymiş çok şükür..dr suyu da iyi dedi maaşallah..dün kanamam ve ağrım vardı..bugün iyiyim çok şükür..Allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin inş..ben 18.haftama girdim..daha yeni dikiş atıldı..umarım sağlıkla kucağıma alcağım günler de gelir..cümlemizin inş..ben bu ara yatıyorum sürekli..interneti pek açamıyorum..görüşmek üzere..arada bakarım..kendinize iyi bakın hepiniz..
canım ben haftada 2 gün gidiyorum işe bugün gittim rahatsızlandım izin aldım belim cok ağrıyordu sanki azda sancım vardı dr hemen progestan iğnesi ve ağrı kesici ve 2 serum verdi şuan evdeyim dinleniyorum cok korktum ama( işte orda yemeye calışıyorum zorla sabah 6:30 da kalkıyorum yol uzun 8 gibi dairede oluyorum saat 5 de cıkıyorum 6 gibi evdeyim anlıcan beni daha cok yol yoruyor bide 9 saat otur belim kopuyor yani allahtan müdürüm anlayışsı beni yormuyor müdürüm cok cekmiş oğlu lösemi o yüzden cocuk ve gebelere cok anlayışlı bide benim durumu biliyor evet bende hastande yatarken hemşire vurdu gelişi güzel vurdu kocaman morardı onlara yaptırtma kız iyi olmuş eli şifa olur inşallah eşinin öğrenmesi pratik oluyor cok dikkatli ve narin davranıyor bize yeni yeni morarmaya başladı bide karında cıkınca kıyamıyoruz o yüzden kola geçtik :97: senin işin nasıl sen neler yapıyorsun??
ben senin sayende kurtulmuştum en alttanyukarılara çıkmak iyi geliyor henüz ilk basamaklarda olsakda elbet birgün en üstlere çıkacağız.. birde fadikden haber alsaydık.. bir süre giremeyeceğini yazmıştı ama merak ediyoruz yinede...
Evet yaaa, ben de onu merak ediyorum. 21 nisandı onun sanırım. O bu ay hamileliği davam etseydi doğum yapacakmış. Sanırım kendini iyi hissetmedi. Bir de o çok fazla hislerini paylaşmıyordu. Sanırım biraz içine atıyordu. İnşallah ondan da güzel haberler gelir. İnanın kendim gibi seviniyorum güzel haberleri okurken. Kalbim pır pır atıyor..
Canım fadik martın sonunda yazmış en son bi süre girmiycem yazdı ama bende merak ediyorum çokk onu yazsada rahatlasakk
Tubaa,chnb iyi akşamlar kızlarr.Tubaa benden hala ses yok kırmızılar gelicekmiş gibi yapıp vaz geçiyo sinir oldum ya iştahımda açıldı regle olucağım için gözüm dönüyor valla.Hemen deme şimdi belki bebek vardır diyee :)))
Canım fadik martın sonunda yazmış en son bi süre girmiycem yazdı ama bende merak ediyorum çokk onu yazsada rahatlasakk
eVET CANIM YA. sEN NELER YAPTIN? eŞİNLE BULUŞABİLİYOR MUSUN ARA SIRA?
Kızlar sitede reklam oluyor ya dr. ... .... tüp bebek konusunda kadınlar kulübü üyelerinin sorularını cevaplıyor, diyor. Keşke bir doktor da bizim sorunlarımızı cevaplasa ne iyi olur değil mi?
Bir de kızlar eşim aradı. Okulda kapıyı üstlerine kilitleyip gitmişler. Telefon ettik birilerine bakalım bekliyoruz dedi. :26:
Tubaa,chnb iyi akşamlar kızlarr.Tubaa benden hala ses yok kırmızılar gelicekmiş gibi yapıp vaz geçiyo sinir oldum ya iştahımda açıldı regle olucağım için gözüm dönüyor valla.Hemen deme şimdi belki bebek vardır diyee :)))
Kızlar sitede reklam oluyor ya dr. ... .... tüp bebek konusunda kadınlar kulübü üyelerinin sorularını cevaplıyor, diyor. Keşke bir doktor da bizim sorunlarımızı cevaplasa ne iyi olur değil mi?
Bir de kızlar eşim aradı. Okulda kapıyı üstlerine kilitleyip gitmişler. Telefon ettik birilerine bakalım bekliyoruz dedi. :26:
ayyy çok hoşsun canım yaaa hiç fırsat vermiyorsun yanii bebek değil b bile diyemiyorum olsun bende belirtileriyle idare ederim kırmızılar yok iştah açık sinirlerde bozuk güzel güzel
ee nekadar geçti neden böyle olduki bu ay
öfff burda da hiç hızlı yazamıyorum nedense 2saatte de gönderiyor
eVET CANIM YA. sEN NELER YAPTIN? eŞİNLE BULUŞABİLİYOR MUSUN ARA SIRA?
Canımmm inşallahh açarlar en kısa sürede kapıyıı filim gibi olmuş kitleyen de bayağ akıllıymış yani :)).Canım ben regle olmadan bu tepkiler hep olur bende biraz gerilirim iştah artar :)) diye diye hamile yapcan sen beni az kaldııı :) günüm daha 2 gün geçti ama 2 gün önce varla yok arasında bi lekem oldu sonra ses yok bende erken olcam sandım o günden beri hafif hafif karnım ağrıyor olacakmış gibi oluyor gelmiyor.Eşimle en son bu ayın başında 3 -4 gün beraberdik canım o gün bügün görüşmedikk:))
Canımmm inşallahh açarlar en kısa sürede kapıyıı filim gibi olmuş kitleyen de bayağ akıllıymış yani :)).Canım ben regle olmadan bu tepkiler hep olur bende biraz gerilirim iştah artar :)) diye diye hamile yapcan sen beni az kaldııı :) günüm daha 2 gün geçti ama 2 gün önce varla yok arasında bi lekem oldu sonra ses yok bende erken olcam sandım o günden beri hafif hafif karnım ağrıyor olacakmış gibi oluyor gelmiyor.Eşimle en son bu ayın başında 3 -4 gün beraberdik canım o gün bügün görüşmedikk:))
canım diyetisyene gidecektin ne yaptın
Canım çıkmışlar şükür. Gelip açmışlar kapıyı. Geliyormuş. Acaba o günler ovulasyon günlerin olmasın?Biraz ben yapayım Tubalık...
Ah ne güzel olur altlardan kurtulurum...
Kızlar bizim yeğen sırada bilgisayar bekliyor biraz veriym birazdan tekrar alırım elindenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?