Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canım geçmişti diye hatırlıyorum kaç gün oldu

evet canım 4 gün oldu bugun geçeli.. ben klomen ve progesteron kullanıyorum ya progesteron hapı biitikten 5-6 gün içinde gelirdi adetim bugun 12 gün oldu hap biteli internetten baktığıma göre en fazla 10 gün içinde gelmesi gerekiyor yazıyor bilmiyorum inş hamişimdir...

Kız Ceylin, bak Paşam gibi ben dövücem seni. Çatladık meraktan.Eşini gönder nöbetçi eczaneye. Yap test. Benim 29 günde bir olur. 12 marttı satım. 9 nisanda idrarda çıktı. Hadi............

canım 4gün geçmiş bekleme artık yap bizde çatladık meraktan

Allah sabır versin,benimde 17 haftalık kaybım var bebeği kaybedince konuyu araştırıken burayı buldum konuyu baştan sona okudum ve çok şey öğrendimm ve arkadaşlardan çok destek gördümm.Tavsiyem fırsat buldukça baştan okumanız.Çok geçmiş olsun tekrar Allah sabır versin ve bir daha acı göstermesin inşallah.

Canım maşallah bebişine hep böyle sorunsuz sıkıntısız devam eder inşallahh

Geçmiş olsun, bizi habersiz bırakma fırsat buldukça yazz

Canım çok geçmiş olsun.İşin çok uzakmış zor oluyodur senin için iyiki az gidiyorsun işe yoksa çok zorlanırdın.Şanslıymışsın öyle bir müdürün olduğu için bazıları anlamıyor naz yapılıyor diye düşünen olabiliyor.Bol bol dinlen canımm kendine çok dikkat ett

Tubaa,chnb iyi akşamlar kızlarr.Tubaa benden hala ses yok kırmızılar gelicekmiş gibi yapıp vaz geçiyo sinir oldum ya iştahımda açıldı regle olucağım için gözüm dönüyor valla.Hemen deme şimdi belki bebek vardır diyee :)))

Kızlar sitede reklam oluyor ya dr. ... .... tüp bebek konusunda kadınlar kulübü üyelerinin sorularını cevaplıyor, diyor. Keşke bir doktor da bizim sorunlarımızı cevaplasa ne iyi olur değil mi?

Bir de kızlar eşim aradı. Okulda kapıyı üstlerine kilitleyip gitmişler. Telefon ettik birilerine bakalım bekliyoruz dedi. :26:

ayyy çok hoşsun canım yaaa hiç fırsat vermiyorsun yanii bebek değil b bile diyemiyorum olsun bende belirtileriyle idare ederim kırmızılar yok iştah açık sinirlerde bozuk güzel güzel
ee nekadar geçti neden böyle olduki bu ay
öfff burda da hiç hızlı yazamıyorum nedense 2saatte de gönderiyor

aaa kilitlimi kalmışlar çok ilginç:26:

Ne olsun canım. Yemek yapıyorum,oğlanla ilgileniyorum. Eşim çıkmış, onu bekleyeceğim. Böyle... Var mıydı kaçamak Paşam gibi olmasın sakın?
Leken filan var mı? Beb yapayım biraz Tubalık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…