- 18 Aralık 2010
- 177
- 8
- 296
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #11.401
canım teşekkür erderim beni merak ettigin için ben sevtun canım nikimi degiştirdim malesef elimde olmayan sebeplerden dolayıpu niki kullanıyorum artık sen nasılsın iyisindir işşalah beni soracak olursan ben çok iyiyim bugün yavrumun ense kalınlıgı vardı onu ölçtürdüm 1 çıktı herşey normalmiş dedi 2 testi verdik haftaya salı alıcam allah nasşp ederse serklajıda ozaman konuşucaz ne zaman yapılıcagını allahım nasip etsin işallah saglıklı saatli evlatlar ya kızlar bir gün geçir5dim anlatsam roman olur 3 kere ultrosona girdim bebek göstermedi ense kalınlılıgı 1 kere girdim baktı yok dedi git 1 saat sonra gel dedi tuvaletini et gel dedi neyse gittim baktık yok dedi 2 kere gittim gene baktı dedi dönmüş yatıyo sırt üstü yatmamış kereta gene dedi git karnını doyur tatlı bir şeyler ye dedi eşimi görseniz başladı söylenmeye bu dedi minnacık haliyle bak nasılda oynuyo bizle dedi dedim görünüyomu az bakıcez dedi karnıma ultroson aletini vurdu pıt pıt diye oynasın dönsün diye yarım saat ugraştı doktor dedim oldumu evet saglılı görünüyo test sonuöları çıksın gel gününü degerlendirelim dedi ama size bir şey söylüyüyüm tam emin degilim ama dedi erkek olabilir dedi siz genede yaznayın cinsiyetini belli degil çünkü kjesin olsun yazın allahım herkeze bu güzel duyguyu tatırsın işşallah bu arada kaynanam halen bende haberiniz olsun ben çıkıyorum kendinize iyi bakın ne zaman gşdecegide bellş degil harıl harış iş yapıyo anacım beni özlyin özlemeyene öpücük yok
kızlar selam dün dr gitmiştik sancılarım yüzünden malesef kızım dönmüş ve rahime sokmuş kafayı çok fazla baskı var haklısın sancılarında dedi .. ciğer geliştirici iğne yaptırıyorum bundan sonra iyice yatakla bütünleşicem3 gündür ağrı sancı fln yoktu ama şuan moralim çok bozuk aslında korkuyorum daha 1500 gr minik kızım çok küçük .. hakkımızda hayırlısı olsun işallah ben üzerime düşeni yapayımda erkenden gelip gelmemesi Allaha kalmış.. hepinizi çok öpüyorum .. kendinize iyi bakın canlarım..olumlu yada olumsuz ne olursa olsun haberdar ederim sizi merak etmeyin
Canım hayırlı olsun kızın Allah tamamına erdirsinn
aaayyyyy kız nededin sen ayyy gözlerime inanamadım testmi yapcan ayyy çok heyecanlandım valla dua etmiştim senin için malum hamilelelerin duası kabul olur derler bakarsın oluryoksada kurtulursun bir ay daha baskılardan inşallah vardır [/QU
Chnb bi taraftan sen bi taraftan test yapıym da siz hamişleri heycanlandırmıyım :)).Canım ya saol duaların için ama şu dualar Hazirran sonu olsa :)) Neyse hepimizin hakkında hayırlısı olsunn
Canım Allah gönlündekini versin. Bu konuda şaka yapıyoruz gerçi ama yine gönlümüzden istemiyor da değiliz. Sigorta işi düşündürüyor seni ama olsun. Olsa sen de sigorta migorta takmayıp havalara uçarsın bence.Allah hayırlısı neyse hakkında onu nasip etsin canım arkadaşım benim...
hoşbulduk canımm.. sezin den fırsat buldukça size takılmaya çalışıyorum ama pek zaman bulamıyorum nuray ında dediği gibi yapışık ikiz gibiyiz, sürekli meme sürekli kucak istiyor uyanıkken.. zaten genelde de uyanık oluyor..:)) senin hamilelik nasıl iyi gidiyor galiba, maşallah sonuna kadar böyle gitsin hep canım..
chnb canım serklaj için hazırlık sormuşsun, serklaj ipini sen kafandan alıp gitmiyorsun, birkaç çeşit varmış, doktorun sana markasını yazıyor sen ona göre alıyorsun.. hazırlık için doktor konusunda demiştim canım..ikili testlere birkaç hafta kala doktoruna ve serklaj işine karar vermiş ol, testin sonucu çıkar çıkmaz serklajını yapması için biliyorsun en ideal haftalar 12. ve 13. haftalar..
nuraycım doğumun olmuş gözün aydın aramızda tam bir ay oldu benimde doğumum 20 şubatta oldu..
Allah analı babalı büyütsün canım..
hoşbulduk canımm.. sezin den fırsat buldukça size takılmaya çalışıyorum ama pek zaman bulamıyorum nuray ında dediği gibi yapışık ikiz gibiyiz, sürekli meme sürekli kucak istiyor uyanıkken.. zaten genelde de uyanık oluyor..:)) senin hamilelik nasıl iyi gidiyor galiba, maşallah sonuna kadar böyle gitsin hep canım..
chnb canım serklaj için hazırlık sormuşsun, serklaj ipini sen kafandan alıp gitmiyorsun, birkaç çeşit varmış, doktorun sana markasını yazıyor sen ona göre alıyorsun.. hazırlık için doktor konusunda demiştim canım..ikili testlere birkaç hafta kala doktoruna ve serklaj işine karar vermiş ol, testin sonucu çıkar çıkmaz serklajını yapması için biliyorsun en ideal haftalar 12. ve 13. haftalar..
nuraycım doğumun olmuş gözün aydın aramızda tam bir ay oldu benimde doğumum 20 şubatta oldu..
Allah analı babalı büyütsün canım..
kızlar selam dün dr gitmiştik sancılarım yüzünden malesef kızım dönmüş ve rahime sokmuş kafayı çok fazla baskı var haklısın sancılarında dedi .. ciğer geliştirici iğne yaptırıyorum bundan sonra iyice yatakla bütünleşicem3 gündür ağrı sancı fln yoktu ama şuan moralim çok bozuk aslında korkuyorum daha 1500 gr minik kızım çok küçük .. hakkımızda hayırlısı olsun işallah ben üzerime düşeni yapayımda erkenden gelip gelmemesi Allaha kalmış.. hepinizi çok öpüyorum .. kendinize iyi bakın canlarım..olumlu yada olumsuz ne olursa olsun haberdar ederim sizi merak etmeyin
canım işşallah saglıklı saatli evlatdını almayı nasip eder yaradan bol bol dinlen sen ben evimdeyim artık insanın evi gibi yokmuş onu anladımkızlar selam dün dr gitmiştik sancılarım yüzünden malesef kızım dönmüş ve rahime sokmuş kafayı çok fazla baskı var haklısın sancılarında dedi .. ciğer geliştirici iğne yaptırıyorum bundan sonra iyice yatakla bütünleşicem3 gündür ağrı sancı fln yoktu ama şuan moralim çok bozuk aslında korkuyorum daha 1500 gr minik kızım çok küçük .. hakkımızda hayırlısı olsun işallah ben üzerime düşeni yapayımda erkenden gelip gelmemesi Allaha kalmış.. hepinizi çok öpüyorum .. kendinize iyi bakın canlarım..olumlu yada olumsuz ne olursa olsun haberdar ederim sizi merak etmeyin
canım dünürüm kaç zamandır görüşemiyoruz nerelerdesin senCanım bu yaramaz acele etmez de inşallah en az 34'e dek durur. Sen iyi yapmışsın ciğer geliştirici yapmakla canım. Hep yat. Bir gün de bir gündür. Moralini bozma. Kilosu fena değil. İnşallah doğsa da Allah'ın iznıyle olmaz bir şey. Ama dediğim gibi bir gün de bir gündür... Kız bebekleri ayrıca bu konuda daha şanslı biliyorsun...
canım iyi olmana sevindim doktoruma sordum progestoronu 5 aylıga kadar içiriyoruz dedi sen hele bir devam et dedi zinkoda içiyorumya onuda 1 ay daha içicen dedi kerata okadar ugraştırdıki bizi inanamadım jeli birde sıkıyolarla göbege hiç sevmiyurm eve gelir gelmez zor attım kendimi duşa sonuçlar çıksın dedi serklajı dicem sana gününü dedi bende çok korkuyorum ne yapsak acaba dedim bebegin için önemli dedi onu istiyosam malesef yaptırıcan yoksa durmaz dedi rahimin buyu şimdilik iyi dedi 2 cm açıklı varmış rahimde baktıohhh maşallah size, sezin bebek 2 aylık olmuş... Benim hamilelik şimdilik iyi çok şükür. doktor bi ay sonraya randevu verdi, 16 mayısı bekliyorum şimdi.
canım işşallah saglıklı saatli evlatdını almayı nasip eder yaradan bol bol dinlen sen ben evimdeyim artık insanın evi gibi yokmuş onu anladımben azda olsa iş yapıyorum kendimi yormuyorum tabe azar azar ne yapıceksin başa gelen çekiliyo dün kaynanam giti evine iş yaptı burda sag olsun çok yoruldu bir şey diyemem eşim herşeyi halletti ama kadın elininde degmesi lazım demi karnım okadar acıktıki dolaptan tarhana çıkardı ısladı akşam ezanı okunmuştu ozaman dedim yanına ne yapsak anne dedim ben gidiyorum ne yaparsan yap dedi eşim o gittikten sonra dedim ben zannetimki yemegi yapıcak gidicek ben dedim şimdi nasıl yapayım inanın hastane deyip geçmeyin yoruldum yukarı aşagı eve gelincede anam aglamıştı garip eşim dedi sen üzülme ben bir şeyler yaparım sen dedi otur yoruldun hep hazırdan gidiyoruz önceki gün köfte patates yaptı sakata bu arad kaynanam evde dün gecede kıymalı yumurta yaptı kahvaltılıkta cabası gitti benim vejeteryanlıgım inanın eti sevmeyen ben sevmeye başladım bu gebeligimde neden acebe:44::44::44::44::44:günaydın diyorum herkeze kaldıkmı gene garip buralarda tek başıma elimden tutanım yok eşim olmasa kafayı yerim kesin anacım olsaydı bakardı bana yemek biile yaptırmazdı inanın özledim onu okadar ambargo koymasını bile aradım gelip kalıcak bende bu hafta içi şimdi ablama gitti beraber gelicekler oglumuda görücem çok mutluyum ne demişler aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar
canım dünürüm kaç zamandır görüşemiyoruz nerelerdesin sengamze yavyum nerde acebe göremedim bu aralar işşallah iyidir durumu nasıl oldu acebe gamzecim bebekim sen ver bakem özledim deli seni
canım iyi olmana sevindim doktoruma sordum progestoronu 5 aylıga kadar içiriyoruz dedi sen hele bir devam et dedi zinkoda içiyorumya onuda 1 ay daha içicen dedi kerata okadar ugraştırdıki bizi inanamadım jeli birde sıkıyolarla göbege hiç sevmiyurm eve gelir gelmez zor attım kendimi duşa sonuçlar çıksın dedi serklajı dicem sana gününü dedi bende çok korkuyorum ne yapsak acaba dedim bebegin için önemli dedi onu istiyosam malesef yaptırıcan yoksa durmaz dedi rahimin buyu şimdilik iyi dedi 2 cm açıklı varmış rahimde baktıkadın çapadada çalışmış bu benim gibi hastalarda dereceleri varmış işşallah saglıklı saatli geçer hamileligim ilaç takviyeside yapıcak dikişten sonra 8 tane günde ilaç içiyorum o ilaçlarda gelirse artık derim bebegime eczane kaynanam 2 tane baddaniye 2 hırka 2 tane hastane çıkışı almış imrendim dedi getirmei buruya bir şey olur üzülürsün dedi biraz zaman geçsin dedi getiricem daha ne hırkalar örerim yavruma dedi pazar günü kahvaltıya geldiler kayınpederle bebeg kumbara yapıyodumya dedim babacım bizim kumbaraya para alıyım bakıyım dede bonkör çıktı allahtan ben çıkmaz diyodum ama neyse kaptık paraları sende samyelicim bol bol dinlen uzan bende öyle yapıyorum yemekleri düdüklüde yapıcam allah nasip ederse kimse gelmezse ne yapıcez demi allahım eşlerimizi başımızdan eksik etmesin işşallah
benim halen kafam almıyo canlarım bu doktor gördü benim uyuz neden görmedi açıklıgı size soruyorum kafama takıldı ya
merhaba. kızlar merak ettim safak tan haber yok mu?? aynı günlerde falan doğum yapacaktık bildiğim kadarıyla.en son dikiş aldırmaya gidecekti ben daha doğum yapmadan. merak ettim..umarım kendisi de bebeği de iyidir. onun kızı da benimki gibi ise girememiş olması normal..
cnb çım merhaba,yanlış anlamadı isem sende hamişsin. tebrik ederim canım çok sevindim, nasıl gidiyor,. iğnelere başladın mı??
Canım evet. Sağ olasın. Bizler sizi çok merak ettik. Şafak'ı da öyle. Ondan haber yok hala. İnşallah iyidirler...Kızını bol bol öp bizim için...
burada birbirimeze gerçekten çok destek olduğumuza ve birbirimizi gerçekten anladığımıza inanıyorum. ben inanıyorum ki sen ve diğer arkadaşlar da mutlu sona ulaşacaksınız.bizler burada çok farklı duygularla toplandık ve aramızda inanılmaz bir bağ ve yakınlık oluştu, kadr birliğimiz var çünkü. o yüzden birbirimizi merak etmemeiz, , beraber üzülüp beraber sevinmemiz kaçınılmaz.
burada birbirimeze gerçekten çok destek olduğumuza ve birbirimizi gerçekten anladığımıza inanıyorum. ben inanıyorum ki sen ve diğer arkadaşlar da mutlu sona ulaşacaksınız.bizler burada çok farklı duygularla toplandık ve aramızda inanılmaz bir bağ ve yakınlık oluştu, kadr birliğimiz var çünkü. o yüzden birbirimizi merak etmemeiz, , beraber üzülüp beraber sevinmemiz kaçınılmaz.
durubebek+ senmisin eylem,nickini mi değiştirdin. kafam karıştı, merak ettim seni, nasıl gidiyor canım, ne kadar oldunuz şimdi..nasıl bir yol izliyorsunuz??
evet canım öyle gerçektende..canım ben 38+2 de sezeryan ile doğum yaptım.o gün gittiğimde belki normaldoğum olur dikişi alınca dedi doktorum ama benim hiç sancım çıkmayınca nst de , daha fazla beklememek için sezeryana karar verdik.benim cildim biraz problemli bir cilt,hastanede refakatçı da yasaktı,bebğim çok ağladı, aç kaldı süt gelmedi, sarılık oldu, onunla ilgilenirken kendimi hiç koruyamadım, dikişlerim şişti , enfeksiyon oldu, sulandı..çok çektim. kilo da var tabi o da bir atken. daha hala iyileşemedim.Evet öyle. Aradan o kadar zaman geçti ben hala Fusboru unutamıyorum. O bebeğini kaybettiğinde Şafak haftalık çizelgesini bile silmişti.Sanki her şeyle seviniyor, her şeyle üzülebiliyoruz. Şafak ve bebeği inşallah iyidir. Aslında herkeste olmasa bile bir kişide telefonumuz olsa iyi olur. En azından böyle durumlarda arar sorarız. Senin dikişinde ne sorun oldu canım? Normaldi di mi doğumun?
nurayyyyy nasılsın özgen napıyo affına sığınarak tabloya ben verdim haberlerini pıhtılaşma topiğinden aysude yazmıştı..senin yolundan ilerliyorum hala doğurmadıminşallah devamıda sana benzer..kızın nasıl uslumu?emiyormu?
Canım ben de çok çektim oğlumda gaz ve uyku sorunu. Bir de kolik diyorlar. Akşam ezanı bir başlardı ağlamaya 2-3 saat hiç susmazdı. Görümcem ve ben karnını omzumuza koşup at gibi koşardık evin içinde. Bir de battaniyede sallardık. 10 ay devam etti. Ama kızların daha kısa olur herhalde. Zor bir de stresli bir hamilelik süklüm püklüm olmaz bizim çocuklar. Sağlıklı olsunlarda. Senin hastanede niye refakatçi almıyorlardı?evet canım öyle gerçektende..canım ben 38+2 de sezeryan ile doğum yaptım.o gün gittiğimde belki normaldoğum olur dikişi alınca dedi doktorum ama benim hiç sancım çıkmayınca nst de , daha fazla beklememek için sezeryana karar verdik.benim cildim biraz problemli bir cilt,hastanede refakatçı da yasaktı,bebğim çok ağladı, aç kaldı süt gelmedi, sarılık oldu, onunla ilgilenirken kendimi hiç koruyamadım, dikişlerim şişti , enfeksiyon oldu, sulandı..çok çektim. kilo da var tabi o da bir atken. daha hala iyileşemedim.
iyiyiz şükür bu günlere canım. özgem hiç durmuyor, uykuyu hiç sevmeyen, sürekli emmek isteyen, bol gazlı,ağlak bir bebek.. balık burcu ondan heralde:))uykusuz gecelere hazır ol sende.çok şükür gününü çok iyi siz de kurtardınız artık kendinizi. bende duracakmı derken neredeyse 40 haftalık oldum baksana. sezeryan olmasan daha duracaktı, sancı ve kasılmadan eser yoktu :))sevdi bizim kızlar yerlerini. şimdi normal hayata alışamadı daha, sanırım içerinini rahatlığını arıyor :))ekmek elden su gölden, gaz sorunu yok, kaka sorunu yok.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?